RAUFOSS

Halvpart av tomannsbolig fra 2021 - 3 soverom - Kort veg til Gjøvik og Raufoss!

Gjøvikvegen 39D , 2834 Raufoss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

35%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 3 681 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2021
Gårdsnummer 9
Bruksnummer 32
Energimerking C
FINN.no 273967353
Sist endret 03.10.2022 18:50
Prisantydning 2 700 000,-
Totalpris 2 776 522,-

Beregnet totalkostnad

2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 776 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Gjøvikvegen 39D er en nyere leilighet i vertikaldelt tomannsbolig fra 2021. Leiligheten er romslig og moderne. Her finner du entré med plass til å henge fra seg, kjøkken i åpen løsning med stue. Kjøkkenet har takhøye skap og integrerte hvitevarer. Stua er romslig med plass til spisebord og sofagruppe. I tillegg rommer leiligheten tre soverom, teknisk rom og romslig bad med opplegg til vaskemaskin. Utvendig finner du en platting, og utvendig bod i tilknytning inngangsparti, på baksiden er det koselig terrasse og hage med adkomst fra stua.
Alt i alt er dette en flott og lettstelt bolig med alt på ett plan!

Fra eiendommen er det kort veg til alt du trenger. På noen minutter er du i Raufoss sentrum som kan tilby kjøpesenteret amfi, en rekke dagligvarebutikker og restauranter. Ellers er det kort veg til fine turmuligheter både sommer og vinter.

Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Boligen har alt på ett plan og inneholder entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom, teknisk rom og utvendig bod.

Standard

Boligen er fra 2021 og innehar en normal standard og planløsning. For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport.

Modernisering
2022: Planering av hage og lagt ferdigplen. Utført av firma.
- Utvidet terrasseplatting. Egeninnsats.
- Behandlet boligen utvendig. Egeninnsats.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum i kompositt e.l. Malt slette plater på vegg mellom over- og underskap. Integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøle-/fryseskap, micro og oppvaskmaskin. Komfyrvakt og lekkasjestopper er montert. Dampsikring på undersiden av benkeplate over oppvaskmaskin er ikke montert. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad
Baderomsinnredning med slette fronter. Heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Speil på vegg over servant med integrert belysning. Dusjshjørne med dører. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har avtrekk gjennom boligens luftbehandlingsanlegg. Tilluft via spalte under dørblad. 
Aktuell byggeforskrift: Teknisk forskrift 2017. Sjekklister fra flislegger.Dokumentasjon fra rørlegger. Uavhengig
kontroll. Fliser på gulv med elektriske varmekabler, baderomsplater på vegger og himlingsplater. Topp slukrist ligger ca 34 mm lavere enn topp flis foran terskel. Fallforhold utenfor dusjsone er mindre enn 1:100. Da kreves det at membranen har en oppkant på min 15mm over ferdig gulv ved terskel. Membran er ikke synlig ved terskel. Ifølge flisleggers sjekklister har membran oppbrett på 15mm ved terskel. Smøremembran med dokumentert utførelse. Plastsluk. Baderomsplatene er veggenes tettesjikt/membran.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at tekking (membran og mansjetter) ikke er kontrollerbare fordi dette bare kan gjøres ved å demontere fliser. Denne type destruktive undersøkelser blir aldri foretatt ved en tilstandskontroll ifm eierskifte. Viktig å merke seg at membraner har en naturlig aldringsprosess og levetid. Dette kan også variere ut fra type membran som er benyttet og hvilke egenskaper denne har i kombinasjon med selve utførelse. Hulltaking er ikke foretatt da badet kun er ca 1år med dokumentert utførelse.

Innvendige overflater:
- Gulv: Laminat og fliser.
- Vegger: Malte glatte flater.
- Himling: Himlingsplater.

Elektriske anlegg: El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Sikringsskapet er plassert på tekn.rom. Samsvarserklæring er fremlagt.

Beliggenhet

Gjøvikvegen 39D ligger langs gamle rv. 4 rett nord for Raufoss sentrum, med adkomst via gangvegen. Tomta er flat og pent opparbeidet med plen! Det er kort vei til Raufoss sentrum med stort kjøpesenter og ellers alle servicefunksjoner. Skoler og barnehager finnes også noen få kilometer unna. Det er gode friluftsmuligheter i dette området. Det kryr av turstier og skiløyper i landskapet rundt. Raufoss Badeland ligger noen minutter unna, det samme gjør Lønnberget hoppsenter. Du kan også spille golf på Toten Golf sitt flotte anlegg ved Sillongen noen kilometer unna. Raufoss ligger 11 km sør for Gjøvik. Det er ca. 1,5 times kjøretur til Oslo og ca. 1 time til Gardermoen. Raufoss er togstasjon på Gjøvikbanen og en togtur til hovedstaden tar i underkant av to timer.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter, eiendomsskatt, husforsikring, innboforsikring, strøm, internett, tv, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.
Kostnadene på snørydding blir fordelt mellom naboene.

Sameie

Sameie: Vika Hage 1, Orgnr: 928152537

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 00024816894

Husdyrhold

Det er lov med dyrehold.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.
- Tomteforhold > Byggegrunn.
- Tomteforhold > Drenering.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig > Nedløp og beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takvannet ledes ikke vekk fra bygningen. Dette påfører konstruksjonene (ringmur, grunnmur, drenering og fuktsikring) unødvendig høy fuktbelastning. Kostnadsestimat: Under 10 000.
- Utvendig > Dører. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Beslag er ikke montert ifm terskel på ytterdør, boddør og terrassedør.
Kostnadsestimat: Under 10 000.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
- Utvendig > Veggkonstruksjon. Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm.
- Tomteforhold > Terrengforhold. Det er påvist andre avvik: Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot
bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann.
Terrenget kunne med fordel hatt bedre fall ut fra bygget.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Punkt 1:  Vært lekkasje i vask på bad og kjøkken. Ble fikset av Oppland Rør samme dag. - Punkt 9:  Har tidligere vært mus i utebod. - Punkt 12: Utvidet platting, sommer 2022.
- Punkt 14: Kontroll av elektrisk anlegg, januar 2022.
- Punkt 25: Et firma skal vurdere om en «blokk» fra berget evt. bør fjernes. Har ikke fått tilbakemelding på dette enda.

For ytterligere informasjon se vedlagte egenerklæringsskjema utfylt av selger.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 88 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Lovlighet: Det foreligger ikke tegninger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 681 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Støpt ringmur og gulv på grunn. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Utvendig beslag, renner og nedløp i metall. Stålpipe og peisovn.

Drenering: Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Takvann ført ut på terreng.

Vinduer: Trevinduer med 3-lags isolerglass. Vinduene ble visuelt undersøkt fra bakkenivå og innvendige rom og
det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen.

Dører: Balkongdør i treverk med 3-lags isolerglass. Merking i glass 2021. Ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass. Fra byggeår. Boddør i treverk. Fra byggeår.
Innvendige dører: Lette/glatte innerdører.

Terrasse: Terrasseplatting mot sørøst med adkomst fra stue. Fundamentering er ikke synlig. Konstruksjoner og overflater i treverk. Terrasseplatting mot nordvest foran inngangen. Fundamentering er ikke synlig. Konstruksjoner og overflater i treverk.

Vannledninger: Synlige vannrør i: Plast, rør-i-rør. Noe kobber/metall. Besiktiget i rørskap. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert på tekn.rom.

Avløpsrør: Synlige avløpsrør i: Plast.

Ventilasjon: Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften. Ventilasjonsaggregat er plassert på tekn.rom. Innvendig vent.aggregat.

Andre VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder på 194 liter fra 2021 er plassert på tekn.rom.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, denne ligger vedlagt i salgsoppgave.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Vestrumenga miljøbarnehage (2 km)
Veltmanåa barnehage (1-5 år, 2.9 km)
Polaris FUS barnehage (0-6 år, 3.5 km)

Skoler
Korta skole (1-7 kl., 3.7 km)
Raufoss skole (1-7 kl., 4 km)
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl., 3.6 km)
Raufoss videregående skole (3.9 km)
Gjøvik videregående skole (8.8 km)

For ytterligere informasjon se vedlagte nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
Det er ikke registrert pipe/ildsted i boligen i kommunens arkiver. Feier kommer på tilsyn før dette blir registrert i deres database.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 670 pr. år Inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Regulering

Id 0529kplan2012-23
Navn Kommuneplanens arealdel 2012-2023
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.11.2014
Delarealer Delareal 3 681 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Vestre Toten kommune eller megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2019/1337389-1/200  Erklæring/avtale 08.11.2019 21:00 
Byggeforbudssone på 10m fra høyspentlinje
Overført fra: 3443-9/32
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat veg.
Offentlig vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Gjøvikvegen 39D, 2834, Raufoss, Gnr. 9 bnr. 32 snr. 4 i Vestre toten kommune

Oppdragsnummer

6-22-0264

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.