RAUFOSS

Nyere halvpart av horisontaldelt tomannsbolig m/ 2 sov, flislagt bad og moderne kjøkken. Solrikt - rolig - barnevennlig!

Skundbergjordet 10A , 2834 Raufoss

VISNINGER

11. oktober onsdag kl. 16:30-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aas Sivesind
Mette Aas Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Partner / Backoffice

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

53%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 70 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 1 427 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2020
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 228
Energimerking B
FINN.no 318568678
Sist endret 03.10.2023 12:08
Prisantydning 2 460 000,-
Totalpris 2 522 872,-

Beregnet totalkostnad

2 460 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 460 000,-)) -------------------------------------------------------- 62 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 522 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Skundbergjordet 10a - Her har vi for salg en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen har enkel adkomst i 1.etasje. Boligen ble bygget i 2020, så her kan du flytte rett inn uten å tenke på oppussing med det første. Adkomst til boligen via overbygget inngangsparti. Her finner vi romslig entre med god plass til oppbevaring av klær og sko. Stue og kjøkken er bygget i åpen løsning. Veggene er kledd med lyse panelplater, mens gulvet har laminat. Kjøkkenet har lys innredning med slette fronter og integrerte hvitevarer. God plass til spisebord med stoler. I stuedelen er det plass til sofa- og tv-møblement. Det er installert peis for ekstra varme på kalde høstkvelder. For øvrig er det oppvarming via gulvvarme og panelovner. Boligen har også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I tillegg rommer boligen flislagt bad som er innredet med baderomsinnredning, dusjvegger, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Det finnes også 2 soverom med god størrelse, samt en praktisk bod/teknisk rom. I tillegg finnes en utvendig bod ifm. inngangspartiet. Rundt boligen er det etablert flere uteplasser. Fra stuen er det utgang til terrasseplatting mot vest. I tillegg finnes en terrasseplatting mot øst. Det er også en platting ifm. inngangspartiet. Har du bil, kan denne parkeres på biloppstillingsplass ved inngangspartiet.

Innhold

Horisontaldelt tomannsbolig i 1. etasje som inneholder:
1.etg: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og teknisk rom.

Inntilliggende utvendig bod på 5 kvm.
Terrasseplatting mot vest med adkomst fra stue.
Terrasseplatting mot øst.
Biloppstillingsplass ved inngangspartiet.

Standard

Boligen er fra 2020 og holder normal standard og planløsning ut ifra alder og konstruksjon. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig.

Kjøkkenet har innredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Integrert komfyr, koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Komfyrvakt. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Kjøkkenet er bygget i åpen løsning med stuen.

Badet er som fra byggeåret med fliser på gulv og vegger, samt himlingsplater. Rommet er innredet med servant med underskap, dusjvegger, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming via varme i gulv. Ventilasjon via mekanisk avtrekk. Tilluft via dør.

Boligen rommer 2 soverom med god størrelse.

Innvendige overflater:
Himlinger: Himlingsplater.
Vegger: Panelplater og fliser.
Gulv: Laminat, fliser og belegg.

Diverse:
Stålpipe. Peisovn.
Formpressede innerdører.

Beliggenhet

Skundbergjordet 10a ligger på Skundbergjordet, et nyere boligområde på solsiden av Raufoss. Nabolaget er rolig og svært barnevennlig med beliggenhet litt utenfor sentrum. Nærområdet er hovedsakelig bestående av tomannsboliger, eneboliger i rekke og eneboliger. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og kjøpesenter med flere ulike butikker. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter og fra Skundbergjordet er det umiddelbar nærhet til flotte frilufts- og rekreasjonsområder. I sommerhalvåret er det flotte merkede turstier, et flertall av kunstgressbaner og andre aktiviteter lett tilgjengelig. Om vinteren er det kilometervis med løyper rett utenfor døren. Videre er det kort vei til populære aktiviteter rundt Raufoss Storhall og Skistadion. Du har også Toten Golf ligger ved Sillongen som ligger noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 time samme vei, og det er ca. 10-15 minutters kjøring til Gjøvik. Det er også gode kollektivtilbud i området med Raufoss stasjon som har både buss og tog i retning Gjøvik/Oslo.

Vestre Toten har et bredt utvalg av barnehager, og fra eiendommen er det gangavstand til Polaris FUS Barnehage. Det er også kort vei til Korta Skole for elever i barneskolen. Alternativt har man også Raufoss Skole rett ved idrettsanlegget, Vestre Toten Ungdomsskole og Raufoss Videregående Skole med ulike yrkesrettede linjer.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til utvendigforsikring, innboforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikehold, strøm, kabel-tv, internett etc. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Sameie

Eiendommen er ikke del av et sameie. Det vil si at hver enkelt sekjsjonseier selv har ansvar for å dekke forsikringer, kommunale avgifter, vedlikehold, snøbrøyting og evt. andre kostnader som måtte påløpe.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 23475829

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Avvik som kan kreve tiltak:
- TG 2: Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i
standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- TG 2: Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
- TG 2: Terrengforhold: Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra fundamentene. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra fundamentene).

Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Nybygg fra 2020.
- Pkt. 2: Arbeid på bad/våtrom er utført av Procon AS.
- Pkt. 2.2: Det foreligegr dokumentasjon på arbeidene.
- Pkt. 2.3: Arbeidet er byggemeldt.
- Pkt. 4: Arbeid på vann og avløp er utført av Arvid Hanestad AS. 
- Pkt. 12: Arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade ble utført av Procon AS.
- Pkt. 13: Arbeider på el-anlegget er utført av Hveem Elektro.
- Pkt. 13.1: Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 80 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.

Tegninger:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 427 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles eiet tomt som er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass. Boligen disponerer den del av tomten som naturlig tilfaller sin halvpart.

Garasje / Parkering

Med boligen følger 1 biloppstillingsplass ved inngangspartiet.
Felles gjesteparkering med Skundbergjordet 10 b, c og d.

Byggemåte

Støpt ringmur med plate på mark av støpt betong. Yttervegg i isolert bindingsverk. Liggende utvendig trekledning. Pulttak i trekonstruksjon. Taktekking med asfaltpapp. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre. Etasjeskiller med trebjelkelag. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 3-lags isolerglass.

Tekniske installasjoner:
- Synlige vannrør i: Kobber/metall.
- Synlige avløpsrør i: Plast.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra byggeåret er plassert i teknisk rom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Skundbergjordet 10a og b datert 24.09.2020.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Polaris Fus barnehage (0-5 år)
54 barn 1.1 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år)
56 barn 2.7 km
Vestrumenga barnehage (1-5 år)
52 barn 2.9 km

Skoler
Korta skole (1-7 kl.)
300 elever, 22 klasser 1.4 km
Vestre Toten ungdomsskole (8-10 kl.)
451 elever, 28 klasser 3.5 km
Raufoss videregående skole
450 elever 3.8 km
Gjøvik videregående skole
1050 elever 12.7 km

Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
I hovedsak ved hjelp av:
- Varme i gulv.
- Panelovner.
- Ildsted.
- Varmegjenvinner på ventilasjon.

Det er ikke registrert pipe eller ildsted på eiendommen, ref opplysninger innhentet fra Vestre Toten kommune. Megler anbefaler på generelt grunnlag at pipe/ildsted sjekkes av feier før det tas i bruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 444,50 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.

De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte (årsprognose):
Vannmåler forskudd: 857,50,-
Abonnementsgebyr vann: 2 912,50,-
Avløp forskudd: 945,-
Avløp abonnementsgebyr: 3 105,-
Feiing/tilsyn: 767,50,-
Eiendomsskatt: 6 857,-

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Eiendommen mangler formuesverdi.

Regulering

Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel for 2012-2023 med følgende formål:
Boligbebyggelse
Vedtatt 27.11.2014

Eiendommen ligger i tillegg under reguleringsplan for Skundbergjordet med følgende formål:
- Felles parkeringsplass
- Annet fellesareal
- Boliger
Vedtatt: 23.09.2004.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Omnummerering ved kommuneendring datert 01.01.2020 00:00 
2019/1012480-1/200  Seksjonering datert 02.09.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4

Vei/vann/avløp

Adkomst til eiendommen fra kommunal veg.
Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Skundbergjordet 10A, 2834, Raufoss, Gnr. 15 bnr. 228 snr. 1 i Vestre Toten kommune
Ideell andel av sameiet: 1/4

Oppdragsnummer

6-23-0333

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.