SNERTINGDAL

Lekker rekkehusleilighet fra 2022 - 2 sov - Vedovn - Parkering i felles carportanlegg!

Stuveekeren 21 , 2838 Snertingdal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

58%

eier sin egen bolig

71%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

23%

er barnefamilier

28%

er gift

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 78 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 7 122 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2022
Gårdsnummer 229
Bruksnummer 83
Energimerking B
FINN.no 322551124
Sist endret 24.11.2023 12:54
Prisantydning 2 470 000,-
Totalpris 2 542 372,-
Fellesutgifter 1 500,-

Beregnet totalkostnad

2 470 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 470 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 72 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 542 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Stuveekeren 21! Her finner du en lettstelt og praktisk rekkehusleilighet med alt på ett plan. Boligen er oppført i 2022, så her er det bare å flytte rett inn. Boligen inneholder entré, åpen stue og kjøkkenløsning, bad, teknisk rom og to soverom. Det er oppført terrasseplatting utenfor boligen. Bilen parkerer du i felles carportanlegg, og her er det også bod til leiligheten.

Boligen har en solrik og landlig beliggenhet i Snertingdal sentrum med alt i umiddelbar nærhet; dagligvareforretning, frisør, blomsterbutikk, helsehus, bensinstasjon, barne-og ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg, Snertingdal Nærmiljøpark, Skonnordtjernet, samt marka og friluftsarealer med turstier og skiløyper.

Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Boligen inneholder entré, bad, stue/kjøkken, to soverom og teknisk rom.
I tillegg følger det bod til leiligheten i felles carportanlegg.

Standard

Boligen er fra 2022 og innehar en normal standard og god planløsning. For ytterligere opplysninger se vedlagt tilstandsrapport.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Laminatplater og belysning over benkeplate. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. Komfyrvakt. Kjøkkenventilator er montert over komfyr.

Bad
Våtrommet er som fra byggeåret. Fliser på gulv og vegger, himlingsplater. Badet er innredet med servant med underskap, dusjvegger og vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Mekanisk avtrekk. Tilluft dør.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Panelplater og fliser.
Himling: Himlingsplater.

Elektriske anlegg: El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett.
Sikringsskapet er plassert i teknisk rom.

Beliggenhet

Solrikt og landlig beliggende i Snertingdal sentrum med alt i umiddelbar nærhet; dagligvareforretning, frisør, blomsterbutikk, helsehus, bensinstasjon, barne-og ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg, Snertingdal Nærmiljøpark, Skonnordtjernet, samt marka og friluftsarealer med turstier og skiløyper.

Snertingdal Nærmiljøpark er et åpent, offentlig tilgjengelig friluftsområde for alle, eid av Gjøvik kommune. Parken omfatter bygningene, hagen, utelivscamp'en, treningspark og tursti, badestrand, jordet og strandlinja til småbruket Kjenset. Se mer info på https://snertingdal-narmiljopark.no/kjenset/

Felleskostnader

1 500 pr. mnd. Utvendig forsikring, brøyting/strøing, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold.

Løpende kostnader

I tillegg til felleskostnader må det påregnes kostnader til innboforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikehold, strøm, kabel-tv, internett etc. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, strøing, brøyting og vedlikehold av privat vei etc.

Sameie

Nerbergjordet Sameie, Orgnr. 929542266.
Sameiet består av 14 leiligheter og en frittliggende enebolig.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er i henhold til opplysninger gitt i mail fra sameiet tillatt med dyr.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig > Nedløp og beslag. Det er avvik: Takvannet ledes ikke vekk fra bygningen. Dette påfører konstruksjonene (ringmur, grunnmur, drenering og fuktsikring) unødvendig høy fuktbelastning. Anbefaler at man kobler et 3-4m langt overvannsrør til nedløpet. Røret legges oppå terrenget eller graves ned vekk fra grunnmuren/bygningen.
- Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Vinduene er undersøkt fra bakkenivå og innvendige rom og det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Omramming rundt enkelte vinduer er ført ned på beslag, risiko for fuktopptrekk. Selger informerer om at dette har blitt utbedret i etterkant av takst.
- Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Gulvet skal avgrenses av en oppkant med vanntett sjikt på minst 25 mm på alle sider, unntatt mot døråpning der oppkanten må være minst 15 mm over ferdig gulv. Oppkant ved døråpning er under 15mm over ferdig gulv.
- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i teknisk rom.
- Tomteforhold > Terrengforhold. Det er avvik: Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra fundamentene. (Det vil si jevnt fall på
minimum 60 mm, 3 m fra fundamentene).

For ytterligere opplysninger se vedlagt tilstandsrapport.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Punkt 6: Dårlig trekk i begynnelsen. Det ble fjernet et element fra peisovnen, og det hjalp. Det er god hjelp i å stille sirkulasjonen på FIRE eller åpne kjk.vinduet ei stund ved oppfyring.
- Punkt 12: Det er skiftet ødelagte takstein på taket etter sist vinter, men jeg vet ikke om det var faglært eller ei som utførte jobben da jeg var bortreist på det tidspunktet.
- Punkt 24: Befaring av takstmann 28.september 2023.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 83 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Lovlighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 7 122 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Felles eiet tomt som er flat/skrånende og opparbeidet med plen. Interne veger er gruset. Boligen disponerer naturlig del av tomten.

Garasje / Parkering

Parkering i felles carportanlegg.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Støpt ringmur med plate på mark av støpt betong. Yttervegg i isolert bindingsverk. Stående utvendig trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Taktekking med betongtakstein og asfaltpapp. Takrenner og utvendige beslag i metall.

Drenering: Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Takvann ført ut på terreng.

Terrasse: Terrasseplatting rundt boligen. Fundamentering er ikke synlig. Konstruksjoner og overflater i treverk.

Vinduer: Trevinduer med 2-lags isolerglass.

Dører: Ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass.
Balkongdør i treverk med 2-lags isolerglass.
Innvendige dører: Formpressede innerdører.

Vannledninger: Synlige vannrør i: Plast, rør-i-rør.
Innvendig hovedstoppekran er plassert i teknisk rom.

Avløpsrør: Synlige avløpsrør i: Plast.

Ventilasjon: Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften. Selgers opplysning: Filter ble sist skiftet i september 2023.

Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra byggeåret er plassert i teknisk rom.

For ytterligere opplysninger se vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.10.2022 for eiendommen. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Skonnordtjernet barnehage (0-5 år, 1 km)

Skoler
Snertingdal skole (1-10 kl., 1.2 km)
Gjøvik videregående skole (23.1 km)
Dokka videregående skole (25.5 km)

For ytterligere informasjon se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
Det har ikke vært utført tilsyn/feiing av pipe i følge kommunens dokumenter.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 850 pr. år Inkluderer vann og avløp, renovasjon og eiendomsskatt på kr 2628,-. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til BKS1 Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan (RP) med navn BKS1 Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

Eiendommen omfattes av Kommuneplanens arealdel (KP) med navn: 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032, vedtaksdato: 29.10.2020.
H220 Gul sone iht. T-1442.

Gjøvik kommune opplyser at det foreligger ikke godkjente planforslag under forberedelse / behandling:

Forslag til endring av kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn, og forventes vedtatt i løpet av høsten.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med  kommune eller megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2016/443986-1/200 - Elektriske kraftlinjer 20.05.2016

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Kommentar fra kommunen: Kommunale vannledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VAledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 04 32 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Stuveekeren 21, 2838, Snertingdal, Gnr. 229 bnr. 83 snr. 10 orgnr. 929542266 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-23-0372

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.