# ASK/GJERDRUM

Tiltalende, innholdsrik 1/2-part tomannsbolig fra 2017 | Svært barnevennlig | 2 bad & 2 stuer | Garasje | Tre uteplasser

Rognvegen 26 , 2022 Gjerdrum

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Oscar André Halsen
Oscar André Halsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

32%

har bolig på over 120 kvm

54%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 139 m²
Bruksareal 167 m²
Bruttoareal 187 m²
Tomt 183 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 68
Energimerking B
FINN.no 153997031
Sist endret 16.04.2021 13:53
Prisantydning 4 750 000
Totalpris 4 882 769
Ligningsverdi 1 282 986,-

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 132 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 882 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

66-19-0125

Adresse og matrikkel

Rognvegen 26, 2022, Gjerdrum, Gnr. 42 bnr. 68 snr. 3 i Gjerdrum kommune

Eier

Aasmund Conrad Erlandsen Marianne Meling Erlandsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Finn.no: Visningstekst

Dersom du planlegger å delta på annonsert visning bes du som kunde om å gi beskjed i forkant til eiendomsmegler, trykk på påmeldingsknappen i annonsen. Vi tilbyr også privatvisninger for de som ønsker det. Velkommen til en trygg visning!

Kommunale avgifter

Kr. 16 595
Kommunale avgifter inkluderer: Vann, avløp, feiing og renovasjon.

BRA/PROM

167 / 139 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger ca. 20 000 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 183 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles opparbeidet tomt for sameie. Felles lekeplass. Egen tomt for boligen med gjerde, plen, barket skråning, asfalterte arealer m.m.

Beskrivelse

Velkommen til Rognvegen 26 presentert av Oscar André Halsen v/Schala & Partners Eiendomsmegling!
Rognvegen 26 er en tiltalende og innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan, beliggende i barnevennlig og attraktivt boligområde på Gjerdrum. Huset ligger i en blindvei i et godt etablert boligstrøk bestående av småhusbebyggelse. Området er stille og rolig med lite trafikkstøy, svært barnevennlig og trygt med nærhet til skoler og idrettsanlegg.
Boligen er fra 2017 med gjennomgående flott standard og arealeffektiv planløsning. Huset er omfattende oppgradert med en rekke gode tilvalg etter byggeår, og fremstår som godt vedlikeholdt med en god standard. Boligen byr på tre uteplasser; stor hage, takterrasse og balkong. Uteplassene har himmelretning mot nordvest som gir svært gode solforhold og flott utsikt over nærområdet. Stue og spisestue finnes i første etasje med åpen løsning mot kjøkken. Soverommene er samlet i under etasje. To bad med varme i gulv, vaskerom med opplegg til full vaskesøyle, samt gjestetoalett. Integrert garasje i huset, samt en fast oppstillingsplass ved siden av huset. Et praktisk og svært familievennlig hjem.

Innhold

Særdeles lekker og innholdsrik del av tomannsbolig over tre plan bestående av:
Underetasje: Trapperom, bad, vaskerom, 3 soverom. Utgang til markplatting og hage.
Utvendig adkomst til isolert bod.
1.etasje: Entré, stue/kjøkken, wc. Utgang til balkong fra stue/kjøkken.
2. etasje: Trapperom, loftstue/soverom, bad. Utgang til takterrasse. Utvendig adkomst til isolert bod.
I tillegg er det parkering til en bil i integrert garasje samt en fast oppstillingsplass ved siden av huset.

Beliggenhet

Boligen har en sentral beliggenhet i Ask, som er handelssentrum, i Gjerdrum. Boligen ligger i et godt etablert boligstrøk bestående av småhusbebyggelse. Kort gangavstand til skoler, butikker, bank, post, offentlig kommunikasjon. m.m. Like ved boligen er det bussholdeplass med gode forbindelser til bl.a. Oslo og Lillestrøm. Gjerdrum idrettslag driver med et bredt utvalg aktiviteter, sommer som vinter. Gjerdrum Golfklubb drifter en 9-hulls golfbane like ved Ask.
Shopping
Rognvegen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. COOP Extra og Rema 1000 på Ask. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Romerikssenteret på Kløfta et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege og mer. Jessheim, Strømmen, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Strømmen storsenter er foretrukket av mange med sin 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Askjordet og ligger ca. 300 meter fra boligen. Fra Ask stasjon er det gode bussforbindelser mot Skedsmokorset, Lillestrøm, Olavsgaard og Oslo. På Kløfta er det meget god offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Fra Kløfta går det tog med halvtimes frekvens inn mot hovedstaden. Parkeringsplass prioritert for pendlere gjør reisen meget enkel!
Rekreasjonsmuligheter
Gjerdrum har natur som byr på en rekke turmuligheter. Du kan vandre blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, i tillegg finner du også lysløyper. Kniplia ligger 5,5 km fra boligen. På skisenteret finner du oppvarmet varmestue, fire hoppbakker, alpinbakke, snowboardpark og akebakke. Gode parkeringsforhold. Ved Romeriksåsen finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veger gir fine turmuligheter sommerstid, og vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gode muligheter for skiturer. Det finnes flere fiskevann og hytter i Romeriksåsen. Om sommeren har man motorcrossbane og skytebane. I Ask finner man en ni-hulls golfbane, idrettshall, fotball- og håndballbane. Forøvrig også gode turmuligheter rett utenfor døren. Gode muligheter for jakt og fiske både sommer og vinter!
Området ligger i en av NVE kartlagte kvikkleiresone, skred område-ID 98 "Askjordet". Det viste seg imidlertid at det ikke foreligger kvikkleire og/eller masser med sprøbruddegenskaper på/rundt eiendommen. Se vedlagte rapport.

Første etasje/Hovedplan

Entré/hall: Plasseffektiv entré med fliser og varmekabler på gulv. Praktisk skyvedørsgarderobe i entré til sko, yttertøy og annen oppbevaring. Videre er det et gjestetoalett direkte til venstre ved inngangspartiet.
Stue: Svært lys, luftig og stor stue/spisestue som har en åpen løsning med kjøkken. Rommet oppleves som tiltalende og lun, med lyse farger og store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp til stuen. Herfra har man utgang til en hyggelig balkong på 6,5 kvm.
Kjøkken: Meget pent, og moderne kjøkken fra Norema med malte glatte fronter, laminat benkeplate, ventilator, komfyrvakt, waterguard i benk, oppvaskkum, og integrerte hvitevarer. Belysning under overskap på kjøkken.
WC: Gjestetoalettet har malte flater på vegg og fliser med varmekabler i gulv. Innredning består av en hvit glatt innredning med underskap, speilskap, servant med lys over.

Andre etasje

Loftstue/Tv-stue: Svært lyst rom med vinduer i 3 retninger som gir særdeles gode lysforhold. Rommet har parkett på gulv, og lysmalte veggflater. Herfra har man hyggelig utsikt over nærområdet. Det er også mulig å gjøre om rommet til et ekstra soverom ved behov.
Bad: Delikat bad med flislagt på gulv og vegger, samt varmekabler. Innredningen består av; servantskap, 2 servanter, wc, speilskap m/lys. Adskilt dusjsone med dusjing direkte på gulv og på vegg. Downlights og avtrekk i tak. Badet er tilrettelagt for badekar.
Takterrasse: Videre fra denne etasjen har man utgang til en herlig takterrasse på hele 49 kvm i treverk. Her kan man nyte mange og lange sommerkvelder. Takterrassen har utvendig adkomst til isolert bod. Terrassen har himmelretning mot nordvest.

Underetasje

Bad: Badet i denne etasjen er også flislagt med varmekabler i gulv. Videre har badet servantskap, servant, wc, speil m/lys, dusj m/dører. Downlights i himling.
Vaskerom: Praktisk vaskerom med utslagskum, 200 liters bereder, sluk, sentralstøvsuger, el.skap, hovedstoppekran og opplegg til vaskemaskin samt plass til tørketrommel.
Hovedsoverom: Svært romslig soverom med god plass til dobbeltseng, og annen garderobeløsning. For ytterligere oppbevaringsplass har man enkelt adkomst til omkledningsrom ved siden av soverommet.
Omkledningsrom: Lyst og trivelig rom brukes i dag til omkledningsrom med god skapinnredning i eik uten fronter. Rommet gir deg full oversikt over alle klær og sko du har.
Soverom II: Hyggelig soverom med plass til seng og skyvedørsgarderobe. Rommet har utgang til trivelig terrasseplatting i treverk med areal ca. 6,5 kvm. Her har du den perfekte plassen til å nyte flotte sommerdager i fred og ro.

Felleskostnader

1 000 pr. mnd.
Fellesutgifter pr. mnd er kr. 1000,- i år. Fellesutgifter dekker brøyting, strøing, advokat i sameie m.m.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Gjerdrum kommune og megler kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Det tas forbehold om at det kan være avvik i Gjerdrum kommune registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen og megler ikke er kjent med. Kommunen og megler kan ikke stilles økonomisk ansvarlig for bruk av informasjon som oppgis i sammenheng med eiendomsforespørsler.

Garasje / Parkering

Parkering til en bil i integrert garasje samt en fast oppstillingsplass ved siden av huset.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 282 986 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 618 748 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Massene i grunnen består av middels faste silt- og leiremasser under ca. 3m tørrskorpeleire. Fjelldybde ligger ml. ca. 10-15m.
Sprøytebetong og bindingsverk. Fasader med liggende trepanel og ubehandlet betong. Vinduer med 2-lags glass i trekarmer. Saltak i treverk, tekket med takstein. Renner og beslag i stål. Overbygd inngangsparti. Boligen har ikke pipeløp. Trebjelkelag som etasjeskiller. Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av eiendommen.
Varmekabler er montert i bakken ned til boligene.
Området ligger i en av NVE kartlagte kvikkleiresone, skred område-ID 98 "Askjordet". Det viste seg imidlertid at det ikke foreligger kvikkleire og/eller masser med sprøbruddegenskaper på/rundt eiendommen. Se vedlagte rapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedte for eiendommen den 08.02.2021. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 187 kvm
U. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, bad, vaskerom, og 3 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 28 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, loftstue/soverom, og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler i hele U.etg samt wc, entré og bad forøvrig.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Ask sentrum. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Nabovarsel angående issmelteanlegg i bakken ned til eiendommen, ifølge eier.
Ellers ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 500 meter fra eiendommen, ifølge planopplysninger 01.07.2019.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1962/100422-1/8  Bestemmelse om gjerde  
11.12.1962 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0234-42/68
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/102622-2/8  Bestemmelse om gjerde  
24.03.1988 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0234-42/68
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2011/897144-1/200  Bestemmelse om kloakkledn  
01.11.2011 
Rettighetshaver:GJERDRUM KOMMUNE  
Org.nr: 864949762
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om pumpestasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke
Overført fra: 0234-42/68
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/216162-1/200  Erklæring/avtale  
14.03.2016 
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS  
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg (stedsevarig rett)
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning
Overført fra: 0234-42/68
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6807764

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.
Følgende medfølger ikke handelen: Garderobeskapene i walk-in closet følger ikke med handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.