#TORSHOV

Romslig og attraktiv 2(3)-roms med gjennomgående planløsning | Vv & fyring inkl. | Rolig beliggenhet | Lave omkostninger

Anna Sethnes gate 2 B , 0474 Oslo

BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

90%

av boligene er eldre enn 20 år

11%

er gift

70%

har høyskoleutdanning

36%

har inntekt over 400.000

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 51 m²
Bruksareal 52 m²
Bruttoareal 56 m²
Tomt 2 800 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1939
Gårdsnummer 225
Bruksnummer 58
Energimerking F
FINN.no 179414143
Sist endret 02.06.2020 14:21
Prisantydning 3 600 000
Totalpris 3 679 135
Ligningsverdi 990 294,-

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) 64 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 664 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 679 135,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

66-20-0069

Adresse og matrikkel

Anna Sethnes gate 2 B, 0474, Oslo, Gnr. 225 bnr. 58, andelsnr. 144 i Presidentgaten Borettslag med orgnr. 948322358 i Oslo kommune

Eier

Anne Marie Nybrenna Foss

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og øvrige andelseiere. Forkjøpsretten parallellutlyses for å sikre en raskere avklaring.

BRA/PROM

52 / 51 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1939

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers strømforbruk har vært ca. 3.000,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning).

Beskrivelse

Meget pen 2(3)-roms med luftige rom, romslig planløsning, god standard og nymalte overflater. Leiligheten ligger fint til i byggets 2. etg og får inn godt med lys fra store vindusflater. Romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord, soverom med god plass til dobbeltseng, stort kjøkken med spiseplass og bad med vaskemaskin.
Varmtvann og fyring er inkl. i felleskostnadene som holder leiligheten varm og strømkostnadene lave.
Mulighet for å flytte kjøkken inn i stue for å etablere et ekstra soverom.

Innhold

Leiligheten inneholder entré, stue, kjøkken, soverom og baderom.
I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod med skråtak som har et gulvareal på 5,3 m2 og en kjellerbod på 6,8 m2.

Beliggenhet

Populær beliggenhet på Torshov, omringet av grøntarealer og med kort avstand til Grünerløkka!
Fra leiligheten er det verdt å nevne at det er kort avstand til både BI, OsloMet og UIO.
Området kan vise til mange matvareforretninger som Coop Extra rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker (Bunnpris ligger i samme borettslag) og kiosker som Deli DeLuca og 7/11. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - Den siste gjenlevende slakterbutikk i byen.
Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasserie som ligger rett oppi gata. Det andre teateret og også rett i nærheten.
Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Trikkestallen, Grisen, Caminito. Lofthus samvirkelag og Bruun Larsen. Av cafeer ligger både Kaffebrenneriet, EspressoHouse, Backstube og Åpent Bakeri i nærområdet. Det er også dukket opp en koselig vinbar som heter Lasarett og cocktailbaren Albatross i Torshovgata som er verdt et besøk.
Det er gangavstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. På Torshov torg finnes stor matbutikk, apotek, Nille og en ny blomsterbutikk. Sandaker senteret har matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.
Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både trikk-, buss- og taxiholdeplasser. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Buss nr. 20 fra Torshovparken til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Og buss nr. 30 fra Torshovparken til Huk/Bygdøy og Nydalen. Flybussekspressen som går fra Ring 2 er også innen gangavstand.

Entré

Hyggelig inngangsparti med god plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko. Innebygd skap for ekstra lagringsplass. Praktiske og pene fliser i gang. Ny dørcalling med video innstallert i 2019.

Stue

Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper lyset inn. I stuen har du en naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement (fibernett er inkludert i felleskostnadene). Det er i tillegg god plass til stor spisebordsgruppe. Ekstra lagringsmuligheter i praktisk innebygget skap. Radiatorene tilkoblet fjernvarme sørger for å holde leiligheten behagelig varm året rundt og strømkostnadene lave. Slipte tregulv, nymalte vegger i 2020 og malt himling.

Kjøkken

Separat og hyggelig kjøkken med gode lysforhold og et nydelig utsyn. Kjøkkenet innholder innredning med profilerte fronter i lyst tremønster samt noe frostet glass, benkeplate i laminat og nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt vegg mellom benkeskap og overskap. Kjøkkenet inneholder i tillegg hvitevarer som frittstående komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og frittstående kjøleskap med frysedel. Alt av hvitevarer medfølger handelen. Koselig og funksjonell spiseplass plassert i perfekt avstand fra kjøkkenvinduet og rommets hyggelige utsyn.

Bad

Pent baderom pusset opp i regi av borettslaget i 2000, oppgradert med nye fliser i 2011 og nytt dusjkabinett, toalett, speilskap og servantskap i 2018. Badet inneholder flislagte gulv og vegger, vegghengt servantskap i matt hvit utførelse, ovenpåliggende servant i porselen og gulvmontert toalett. Videre inneholder badet dusjkabinett med to-greps armatur, varmekabler i gulv og opplegg/plass til vaskemaskin (medfølger). Badet fremstår velholdt og holder en god standard.

Soverom

Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverommet vender ut mot trafikkstille område som gjør det enkelt å finne roen. Her får du også plass til kontorpult eller kommode om ønskelig. Innebygd skap for ekstra lagringsplass. Originale tregulv og malte overflater. Soverommet har i tillegg et nydelig og frodig utsyn.

Felleskostnader

kr. 3.020,- pr. mnd. Herav: varmtvann og oppvarming via fjernvarme, fiber fra Homenet (1000 Mbit/s) med mulighet for kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, fellesvaskeri, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Etasje

2. etasje

Tomt

Areal: 2 800 kvm, Eierform: Fellestomt
Borettslaget har grønne og pent opparbeidede utearealer. Her er det plass for soling, piknik og lek. Det er satt opp låsbare skur for sykler og barnevogner.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 990 294 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 565 058 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i betong. Yttervegger er pusset og malt mur på fasaden. Grunnmur i betong.
Saltakkonstruksjon i tre. Oppvarming er sentralvarme og radiatorer. Gulvvarme i bad. Varmtvann og sentralvarme er inkludert i felleskostnadene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 56 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler i baderomsgulv.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Presidentgaten Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948 322 358, og består av 231 andelsleiligheter, i tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Forretningsførselen er utført av OBOS.
Når ikke annet følger av vedtektene eller lov om borettslag, kan bare fysiske personer som er andelseiere i boligbyggelaget være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn en andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen.
På generalforsamling 08.05.2019 ble det vedtatt et forprosjekt balkong for å se på muligheten for at leilighetene uten balkong kan få balkong, samt oppgradering av lys i oppganger og callinganlegg. Status per salgsoppgavedato er at borettslaget har sendt inn rammesøknad til Plan- og Bygningsetaten for oppføring av balkonger. Dersom Plan- og Bygningsetaten godkjenner søknaden, vil det bli lagt frem kostnadsoversikt for beboerne, samt bli foretatt en avstemming i borettslaget.
Større vedlikehold og rehabilitering:
2018: Oppgradering til fiber. Nye postkasser.
2017: Rørfornying av bunnledning. Oppgradering av låser. Utbygging av sykkelskur
2016: Kontroll og sikring av tak og piper. Oppgradering av belysning i kjeller.
2015: Installering av kameraovervåkning.
2014: Konvertering til fjernvarme. Installering av røykvarslere i alle leiligheter.
2013: Utskiftning av nøkkelsystem.
2011: Nye vaskemaskiner.
2010: Nye tørketromler.
2009: Fasaderehabilitering.
2008 - 2009: Maling av oppganger.
2008: Bytting av dørpumper og låssylindere. Maling av vinduer og balkongdører.
2007 - 2008. Oppgradering av fyrrommet. Gjennomgang og bytte av stoppekraner i kjellerne. Fasadevedlikehold.
2006 - 2007: Maling av søppelskur og sykkelboder. Skifte av panel og tak på panterom i butikken. Oppgradering av fyrrommet.
2006: Brannsikkerheten i borettslaget fellesarealer gjennomgått og utbedret på punkter som anbefalt i rapport.
2005: Utvendig vedlikehold av butikklokalet.
2004: Utomhusrehabilitering.
2001 - 2002: Skiftet varmtvannsbereder. Rehabilitert fyrrom. Tyverisikkert alle inngangsdører i alle oppganger og kjellerganger
2000: VVS-prosjekt med utskifting av innvendig røropplegg og oppgradering av baderom. Borettslagets uttrekksledning til kommunalt avløp rehabilitert. Kabel-TV oppgradert.
1998: Grøntanlegget ferdigstilt.
1996 - 1997: Tilleggsisolering og ny puss på fasader. Utskifting av eksisterende balkonger og gamle vinduer. Skiftet alle entredører.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: * EIKA-152026940
Restsaldo: 13.437.860,-
Restløpetid: 10 år og 10 mnd
Rente: 2,15 %

Andel fellesgjeld

64 000

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 589183

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr. 8 059 925,-.
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr. 5 577 990,-.
Dette ga et positivt årsresultat i 2018 på kr. 2 178 450,-.
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2018 kr. 5 405 888,- og viser borettslagets likviditet.

Husdyrhold

Det er i utgangspunktet ikke tillatt å holde husdyr. Se også vedlagte husordensregler for utfyllende informasjon.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.
Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.
Ansvarlig megler:
Lene Brekken