#TORSHOV

Klassisk & påkostet 3-R leilighet I Høy standard I Totaloppusset i 2017 I Balkong I Må oppleves!

Oskar Braatens gate 10 , 0474 Oslo

BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 73 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 316 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1889
Gårdsnummer 225
Bruksnummer 394
Energimerking G
FINN.no 213574152
Sist endret 14.04.2021 22:45
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 183 530
Ligningsverdi 1 260 992,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) 268 027,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 168 027,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 183 530,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lene Brekken i Schala & Partners har gleden av å presentere en stor, påkostet og meget smakfull 3-roms leilighet med gjennomgående høy standard fra 2017 i en klassisk bygård på Torshov.
Leiligheten kan skilte med svært mange gode kvaliteter. Formidabel takhøyde, store klassiske vinduer, god planløsning med gode romstørrelser og rikelig med naturlig lysinnslipp er bare noe av det leiligheten har å by på.
Leiligheten strekker seg over et plan og har en god intern beliggenhet i byggets 3. etasje. Her kan du enkelt nyte lite innsyn og bøttevis av lys gjennom leilighetens store sydvendte vindusflater. I tillegg til gode lysforhold har leiligheten en høy standard fra kvalitetsleverandører, svært tidsriktige fargevalg og funksjonelle løsninger som gjør leiligheten enkel å bo i. Kombinasjonen av høy standard, tidsriktige fargevalg og et nydelig klassisk preg skaper en god helhet og høy bokvalitet.
Leilighetens innhold:
Leiligheten har en meget funksjonell og romslig planløsning med en åpen og stilren kjøkkenløsning fra Kvik hvor du har rikelig med både benk- og skapplass, en romslig stue med moderne peis og god plass til sofagruppe samt 2 gode soverom. Videre har leiligheten en hyggelig balkong med nydelig morgensol og et svært lekkert og påkostet baderom av meget god størrelse med dobbel servantinnredning og et eget praktisk vaskerom.
- Klassisk 3-roms leilighet på 73 kvm totaloppusset i 2017
- Gjennomgående høy standard
- Påkostet kjøkken fra Kvik
- Stort og eksklusivt baderom med dobbel servantinnredning og eget vaskerom
- Nytt elektrisk anlegg fra 2017 - flere kurser til belysning i stue og baderom
- Praktiske og stilrene plisségardiner montert i samtlige vinduer
- Klassiske sydvendte vinduer
- Hyggelig balkong vendt mot bakgård
- God takhøyde, romslig planløsning og fantastiske lysforhold
- Gjennomgående med lys inn fra syd og nord
- Moderne peis fra 2017
- Innfelte downlights i himling med dimmer
- Koselig bakgård med sittegrupper til disposisjon
- Lave omkostninger - ingen dok.avgift
- Svært rolig og hyggelig beliggenhet
- Kort vei til kollektivtransport
- Kort vei til Nydalen med BI og Storo Storsenter

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder: Entré, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod på 4 kvm.

Entré

Entré av god størrelse med praktisk innebygd garderobeløsning til avheng av yttertøy og plassering av sko. Lyse, delikate flater, godt med naturlig lys og en god takhøyde bidrar til et svært godt første inntrykk. En-stavs laminatparkett i eikeutførelse på gulv og malte vegger. Fra entréen kommer du videre inn til leilighetens øvrige rom. Dørcalling-anlegg.

Stue

Stuen er av god størrelse og oppleves svært lys og innbydende. God takhøyde og store klassiske sørvendte vinduer gir rommet rikelig med naturlig lys samt en god og luftig romfølelse. I stuen har du god plass til sofagruppe, TV-seksjon med praktisk og fastmontert TV-benk fra Kvik og en hyggelig spisestue i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel. Nytt og moderne ildsted fra 2017 gir en lun og koselig atmosfære. Stuen fremstår gjennomgående strøken med nyoppussede overflater, innfelt downlights med dimmer i himling samt nytt, skjult elektrisk anlegg i 2017. Samtlige vinduer i leiligheten har praktiske og stilrene plisségardiner som enkelt kan justeres etter behov.

Kjøkken

Moderne og svært funksjonelt kjøkken fra Kvik med åpen løsning ut mot stue. Svært godt med skap- og benkplass i flere overskap og underskap med skuffer. Kjøkkeninnredningen fremstår strøken og inneholder fronter i malt glatt utførelse, laminert benkeplate med innfelt servant i kompositt materiale samt malt vegg over kjøkkenbenk. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin med Westergaard, komfyr og kjøleskap med frys. Tidsriktige material- og fargevalg gir kjøkkenet et moderne og eksklusivt uttrykk. God plass til spisegruppe i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel.

Bad

Toppmoderne og meget stilrent baderom fra 2017. Badet er av god størrelse, oppleves delikat og inneholder våtsone med flislagte gulv og vegger, vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse, dobbel servantinnredning og  romslig dusjnisje med vegghengte dusjdører i glass. Eget praktisk vaskerom med varmtvannsbereder og vaskemaskin medfølger handelen. Stilige pendellamper montert over servantinnredning gir rommet godt med lys og et eksklusivt preg. På både baderom og stue er det lagt inn flere kurser til belysning. Baderommet holder en høy standard. Naturlig avtrekk tilkoblet luftekanal via ventil samt gode luftemuligheter gjennom baderomsvindu sikrer god ventilasjon. Varmekabler i gulv.

Balkong

Svært hyggelig balkong vendt ut mot rolig og idyllisk bakgård. Balkongen er på ca. 3 kvm og har plass til et lite cafésett. Koselig og luftig utsyn ut mot indre gårdsrom.

Soverom

Stort soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og romslig garderobeskap. Rommet fremstår svært delikat og hyggelig og vender ut mot en trafikkstille gate. Også her er vegger og himling malt en moderne fargetone og gulv belagt med en pen en-stavs laminatparkett av god kvalitet. Downlights med dimmer montert i himling.

Soverom 2

Soverommet er av god størrelse og oppleves svalt og luftig. Her har du god plass til seng, kontorinnredning  samt godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Store klassiske vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Rommet fremstår innbydende og behagelig og vender ut mot borettslagets stille og fredelige bakgård. Vegger og himling malt i en behagelig fargetone og gulv belagt med en flott en-stavs laminatparkett fra kvalitetsleverandøren Haro. Taklampe med dimmer montert i himling. Rommet passer ypperlig som barnerom eller gjesterom/kontor.

Beliggenhet

Populær beliggenhet midt på Torshov!
Området kan vise til mange matvareforretninger som Rema1000 og Kiwi rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker og kiosker som Deli DeLuca, 7/11, Narvesen og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - Den siste gjenlevende slakterbutikk i byen.
Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Hva skjer Torshov i lokalene på Soria Moria med både restaurant, scene, takterrasse og utested. Den populære restauranter Cosmopolite finner man også her. Det andre teateret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasseri ligger også rett i nærheten.
Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri, Kolonihagen på Lilleborg og Som Tam, alle med uteservering om sommeren.
Det er gangavstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker senteret med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.
Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både trikk-, buss- og taxiholdeplasser. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Buss nr. 20 fra Vogts gate til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Og buss nr. 30 fra Torshovparken til Huk/Bygdøy. Flybussekspressen som går fra Ring 2 er også innen gangavstand.

Felleskostnader

kr. 5.656,- pr. mnd. Herav: kabel-TV og bredbånd fra Telia, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm til fellesområde, felles byggforsikring og renter og avdrag på nedbetaling andel fellesgjeld.
Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 3.683,-
Stipulerte avdrag: kr. 1.103,-
Stipulerte rentekostnader: kr. 870,-

Andel fellesgjeld

268 027

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 92357131881, BN Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats pr. 17.03.2021: 4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 59
Saldo per 17.03.2021: 1.831.522,-
Andel av saldo: kr. 268 028,-
Første termin/første avdrag: 01.12.2016 (siste termin 01.12.2035)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 260 992 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 539 570 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 316 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Tore Jan Fevang, datert 22.03.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Moderne peis i stue og varmekabler i baderomsgulv.

Energiforbruk

Nåværende eiers strømforbruk har vært ca. kr. 10.000,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Leiligheten er en del av Oskar Braatens gate 10 borettslag.
Borettslaget består av 8 andelsboliger, fordelt på 1 bygning med adresse Oskar Braatens gt. 10 A, B
Eiendommen har gnr 225, bnr 394 i Oslo kommune.
Forretningsførsel foretas av BORI BBL.

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett for øvrige andelseiere. Forkjøpsretten parallellutlyses for å sikre en raskere avklaring.

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 20657491

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyr må godkjennes av styre. Det kan ikke nektes å holde husdyr uten vesentlig god grunn til det.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Oskar Braatens gate 10, 0474, Oslo, Gnr. 225 bnr. 394, andelsnr. 6 i Borettslaget Oskar Braatens gate 10 med orgnr. 877074102 i Oslo kommune

Eier

Christoffer Fleischer Tone Waagaard Thomassen

Oppdragsnummer

66-20-0156

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.