#SOLSIDEN I NYDALEN

3-r leilighet med "alt" på idylliske Solsiden - 11m² balkong - Heis - V.v/fyr inkl. - Garasje*

Nydalen allé 13 , 0484 Oslo

BE OM SALGSSUM
Erik Bryn Johannessen
Erik Bryn Johannessen Partner / Eiendomsmegler
Eskil Næss Hagen
Eskil Næss Hagen Partner / Eiendomsmegler / Salgssjef
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Bruttoareal 67 m²
Tomt 1 197 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2006
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 385
Energimerking D
FINN.no 202698293
Sist endret 19.01.2021 10:11
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 065 889
Ligningsverdi 1 287 922,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 870,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 165 889,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 065 889,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

- Svært attraktiv beliggenhet på unike Solsiden. Ettertraktet intern beliggenhet i populært nabolag ved badeplassen i Nydalen
- Stor balkong på ca. 11 m² med gode solforhold fra ca kl 16:30-22:00 midtsommer. Fungerer som en forlengelse av leiligheten store deler av året
- Store vindusflater i leiligheten som gir mye naturlig lys
- Stilrent baderom med tilvalg på fliser og innredning
- Walk-in closet / kontor med adkomst fra hovedsoverommet
- Mulig å leie garasjeplass med heisadkomst, tidvis også mulighet for kjøp internt*
- Heis
- Det medfølger en stor bod på ca 5m²
- Varmtvann, fyring, tv og internett inkl.
- Kun 1 min gangavstand til nærmeste buss- og t-banestopp, matvarebutikk, apotek, vinmonopol og restauranter. Barneskole kun 500 meter unna

Innhold

Boligen fremstår som moderne og velholdt, nyoppført i 2006 og holder gjennomgående god standard. Veldrevet sameie. Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:
Balkong:
Stor nordvestvendt balkong på ca. 11 m² med fantastisk utsikt i 4. etasje. God plass til sittegruppe og grill, her kan du nyte livet til det fulle! Gode solforhold fra ca. kl.16:30-22 midtsommer. Elektrisk opplegg med lys og stikkontakt. Vedlikeholdsfritt gulv på dekke. Fin utsikt over trafikkfrie fellesarealer, badeplassen og Akerselven.
Stuen:
En lys og trivelig stue med gode vindusflater mot nordvest som tilbyr mye naturlig lys. Oppleves meget koselig og tilbyr ulike møbleringsmuligheter. Lys og luftig stue malt i lyse tidsriktige farger. Her er det god plass til både sofaseksjon og spisebord for mange gjester. Utgang til solrik balkong med plass til både sittegruppe og grillsted.
Kjøkken:
Moderne og stilrent kjøkken med god benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt kum og ettgreps blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/ fryseskap samt ventilator over kokesone. Ventilasjonsanlegget i sameiet ble oppgradert og renset i 2018/2019.
Bad:
Lekkert flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights i himlingen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet inneholder dusjhjørne med innfeldbare dører i glass, vegghengt wc, servantskap med ett-greps blandebatteri og innmurt speil på vegg.
Soverom 1:
Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. soverommet med god lagringsplass for han og henne. Tilknyttet kontor/ walk-in closet med mulighet for ekstra oppbevaring.
Soverom 2:
Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Fungerer fint som barnerom, gjesterom eller kontor.
Entré:
Romslig entré med stor garderobeløsning. Brann og lydklassifisert entredør med spionøye. Dørcalling anlegg.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer plassert på kontor.

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på unike Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i byggets 4.etasje.
Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi, Lekkerdisken, Baker Hansen, Coop Mega, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønsker å overnatte (Radisson Blu). Torgbygget tilbyr mye med Coop Mega, Xeast, vinmonopol og andre forretninger.
Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til ved Akerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig.
Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter ved fellesarealene). Badeplassen er pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner. Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmene gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.
Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. ODEON IMAX som er Norges største kino åpnet i 2018 midt mellom BI og Storo storsenter.
Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter til store deler av byen. Flybussen med tilknytning Gardemoen har stoppested like ved.
Rask og effektiv adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.
Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler, Handelshøyskolen BI og barnehager. Nydalen videregående skole ligger ca 200 meter oppover langs Akerselven. Nærmeste barneskole ligger på Lillohøyden ca 500 meter unna,
For de aktive er det Sats Elixia, Evo, Fitness 24 seven Nydalen crossfit senter, kun noen hundre meter unna.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon.
Meget bra utviklet offentlig kommunikasjon med t-bane og buss fra Nydalen og Storo, og trikk fra Storo. Tog fra Nydalen Stasjon. Kort vei til Blindern, Universitetet i Oslo og sentrum. Umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI.

Tomt

Areal: 1 197 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Areal: 1 197 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Mulighet for å leie ekstra parkering i "fri-flyt" ordningen gjennom Avantor i Nydalen Parkeringsanlegg til rabatterte priser. Det har vært mye ledig plasser i en årrekke. For leie av garasjeplass ta kontakt med avantor, mail: kundesenter@avantor.no.
Sameiet har tinglyst rett til garasjeplasser i Nydalen P-hus parkeringsanlegg under Solsiden.
Det selges også tidvis garasjeplasser internt blant naboer.

Felleskostnader

3 376 pr. mnd. fyring og varmtvann, kabel tv/internett 50 m/bit, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 287 922 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 636 519 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 67 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energiforbruk

Ca. 550 kr per mnd. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Sameie

- Solsiden 4 Boligsameie består av 46 seksjoner.
- Veldrevet sameie med god økonomi, overskuddet i 2019 var kr 149 830
- I samarbeid med de øvrige sameiene på Solsiden har de felles vaktmester. Vaktmestjenester utføres av RVS.
- Avtrekksvifte i kjelleren ble skiftet i januar 2020.
- Maling av oppganger/trappeløp utført i 2015-2016.
- Sameiet har forhandlet frem ny avtale med Get for internett og kabel tv, egen faktura på kr. 159,- per mnd.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6596106

Husdyrhold

Tillatt iht vedtekter. Båndtvang på fellesareal.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på bad og kjøkken medfølger dersom annet ikke blir avtalt, foruten vaskemaskin. Markiser/lameller innendørs medfølger. Hengelampen over spisebordet medfølger ikke.
På innendørs bod er det hyller på veggen, det må diskuteres med kjøper eventuelt om han vil overta dem. I kjellerbod er det et flott, praktisk hyllesystem som også kan diskuteres men i utgangspunktet tar selger det med seg.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nydalen allé 13, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 385 snr. 34 i Oslo kommune

Eier

Ove Jørgensen

Oppdragsnummer

66-20-0171

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Etasje 4 etasje

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Byggeår

2006

Boligtype

Leilighet

BRA/PROM

60 / 60 m²