# IDUN / NYDALEN

Nyere og lys 2-roms front/hjørneleilighet | Solrik balkong med utsikt mot Akerselven | God planløsning | Heis

Lillogata 10 , 0477 Oslo

BE OM SALGSSUM
Oscar André Halsen
Oscar André Halsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

54%

har bolig mellom 60-120 kvm

65%

av boligene er nyere enn 20 år

18%

er barnefamilier

23%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Bruttoareal 57 m²
Tomt 3 943 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2012
Gårdsnummer 223
Bruksnummer 54
Energimerking C
FINN.no 202644192
Sist endret 19.01.2021 14:51
Prisantydning 4 400 000
Totalpris 4 544 639
Ligningsverdi 1 130 889,-

Beregnet totalkostnad

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 620,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 144 639,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 544 639,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lillogata 10!
Schala & Partners ved Oscar André Halsen har gleden av å presentere en nyere og lys 2-roms front/hjørneleilighet med solrik balkong! Leiligheten ligger urbant til i Nydalen med enkel adkomst til det meste av bymessige fasiliteter. Her er det kort vei til både treningssenter, matvarebutikk, restaurant, apotek, kollektivtrafikk m.m. Leiligheten gir også et godt utgangspunkt for å benytte flotte nærliggende rekreasjonsområder.
•Front/hjørneleilighet
•"Flytt rett inn"
•Flott vestvendt balkong på ca. 7 m².
•God plass for oppbevaring i en kjellerbod på ca. 8 m².
•Svært sentral beliggenhet
•Stille, rolig og attraktivt boområde ved idylliske Akerselva
•Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.
•Kort vei til "alt".
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger i en 4.etasje og inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom. I tillegg disponerer leiligheten 1 stor kjellerbod på hele 8 kvm.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en romslig entré. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.  Innebygde skyvedørsgarderobe langs hele veggen sørger for gode oppbevaringsmuligheter av yttertøy.

Stue

Åpen og lys hjørnestue med mange og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, dette gir rommet en luftig følelse. I sofan kan man sitte å se ned mot elven uten innsyn! Naturlig plass og skille mellom spisebord og sofaseksjon gjør det lett å møblere. Utgang fra stuen til vestvendt balkong.

Kjøkken

Norema kjøkken med glatte fronter, laminat benkeplate, fliser på vegg over benk, oppvaskkum, opplegg til smal oppvaskmaskin, husbrannslange og integrerte hvitevarer: komfyr-keramisktopp. Kjøkken øy gir ekstra oppbevaring og et fint skille inn mot spisestuen.

Bad

Stort og innbydende baderom som inneholder vegghengt wc, dobbelt servantskap, speilskap med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassdører. I hjørnet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagte gulv og vegger med downlights i himling. Varmekabler i gulv.

Balkong

Fra stuen er det utgang til boligens vestvendte balkong på 7 m2 med kompositt dekke. Fra balkongen har du fritt utsyn utover idylliske Akerselva! Denne er virkelig flott og er leiligheten smykke! På sommeren har du solen til den går ned på kvelden!

Soverom

Soverommet er lyst og romslig med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Også mulighet for garderobeskap.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt til i et hyggelig boligområde. Her bor du i et levende strøk med yrende folkeliv og koselig miljø. Lokalmiljøet byr på hverdagsgleder som Baker Hansen, Kaffebrenneriet, frokost på Caminito, Backstube eller Åpent bakeri, mens Grisen og Nieu Scene/bistro på Soria Moria frister med stemningsfull atmosfære og lekre retter. Cosmopolite, Det andre Teateret, Torshovteateret og Café teater - Trikkestallen er steder i nærområdet som absolutt er verdt et besøk. Grünerløkka, med sitt rike utvalg av spisesteder, caféer og barer, er kun en rask spasertur eller trikketur unna.
I nærmiljøet er det flere unike nisjebutikker. Det er kort vei til interiørbutikken Konstabel, samt Oslos siste pølsemaker, Strøm-Larsen, som har vunnet flere norgesmesterskap i ulike kjøttprodukter. I Vogts gate finner du også grønnsaksbutikk, samt matbutikker, malingsbutikk,blomsterbutikk m.m..  I tillegg ligger Sandakersenter en liten spasertur fra leiligheten med bl.a. Vinmonopol, bokhandel, Apotek, Samson bakeri og Coop Mega matforretning. Torshov Torg med Rema 1000, apotek og sushirestaurant ligger også kun et par minutters gange unna. Søndagsåpen Bunnpris og Joker, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven finner du også i området.
Ikke langt unna finner du også Storo Storsenter som er Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Her finner du også Odeon kino med IMAX-teknologi.
Et meget spennende treningssenter "Myrens" ligger et par hundre meter lengre ned i Sandakerveien, med blant annet golfsimulator, squashbaner og Oslos beste klatrevegg. Torshov Minigolfpark og Torshov fritidsanlegg med volleyballbane ligger også i nærheten. SATS finner du i Ringnes  Park, i Nydalen og på Storo. Frodige Torshovparken og Torshovdalen ligger en liten spasertur unna - her kan man nyte grillmaten og sola på varme sommerdager! Akerselven finnes også like ved, med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her kan man ta en sykkel- eller gåtur helt opp til Maridalsvannet i nord eller Sentrum i sør. Det er også buss til Solheimsskogen fra Torshov for tilgang til Lillomarka.
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med nærhet til trikkestopp for trikk 11, 12 og 18. Det er holdeplass for buss nr 20 (Majorstuen/Skøyen) og buss nr 30 (Huk/Bygdøy), samt 21 (Aker Brygge/Helsfyr) i nærheten. T-banestasjon finner du på Storo. Flybussen har holdeplass på ring 2 (Vogtsgate og Københavngata). Det er gangavstand til sentrum med en drøy halvtimes tur ned til Stortinget/Karl Johan.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 943 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er mulig med kjøp eller leie av parkeringsplass. Dette gjøres internt av beboerne.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Felleskostnader

2 641 pr. mnd. Felleskostnader: kr 2 284 - Varmtvann/fyring TV: kr 258 Bredbånd: kr 99

Andel formue

23 073

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 130 889 pr. 18.12.31 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 071 199 pr. 18.12.31 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Tore Jan Fevang.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.11.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt i sameiet men all utleie eller bruksoverlating skal meldes til styret.

Oppvarming

Fjernvarmeanlegg med radiatorer. Fjernvarme. Varmekabler på badegulv.

Energiforbruk

Selger opplyser 1 459 kWh så langt i 2020,  350,- kr i snitt pr mnd.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Generelle opplysninger om Sameiet Idun Syd
Sameiet består av 100 seksjoner.
Sameiet Idun Syd er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 911880938, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
Lillogata 2
Lillogata 6
Lillogata 10
Lillogata 12
Gårds- og bruksnummer:
223 54
Forretningsførselen er utført av Boalliansen Forvaltning AS
Hjemmeside: http://www.idunsyd.no/
Styreleders navn: Monica Unosen
Tlf: 97586789
E-post: styret@idunsyd.no

Forsikring

IF skadeforsikring Polisenummer: SP2175583

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Tilbehør

Hyller i kjellerboden og knaggrekken på soverommet medfølger ikke handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lillogata 10, 0477, Oslo, Gnr. 223 bnr. 54 snr. 36 orgnr. 911880938 i Oslo kommune

Eier

Stine Andresen Simen Andresen

Oppdragsnummer

66-20-0182

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.