#SANDAKER

Lys og skikkelig hyggelig 2-R leilighet | Høyt, fritt og solrikt | Originale tregulv | "Alt" inkl. i felleskostnader!

Grefsenveien 6 A , 0482 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler
Henrik Skårdal
Henrik Skårdal Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

54%

har bolig mellom 60-120 kvm

65%

av boligene er nyere enn 20 år

18%

er barnefamilier

23%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Aksje
Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Bruttoareal 42 m²
Tomt 1 414 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1937
Gårdsnummer 223
Bruksnummer 10
Energimerking F
FINN.no 208808878
Sist endret 01.03.2021 10:31
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 3 549 700
Ligningsverdi 871 053,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) 39 225,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 539 225,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 625,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 10 475,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 549 700,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Grefsenveien 6 A og denne superfine 2-roms leiligheten beliggende luftig til med flott utsikt og svært gode lysforhold. Leiligheten er presentert av Lene Brekken i Schala & Partners eiendomsmegling.
•  Høyt, fritt og solrikt
• Utgang til sydvendt luftebalkong
• Separat kjøkken
• Nyere sikringsskap med automatsikringer
• Opplegg til oppvaskmaskin og vaskemaskin
• Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap
• To boder på tilsammen ca. 6 kvm
• Lave fellesutgifter som inkluderer varmtvann og fyring
• Meget attraktiv beliggenhet på Sandaker/øvre Torshov
• Kort vei til alt av fasiliteter og servicetilbud
• Nærhet til tur- og parkområder
• Rett ved Handelshøyskolen BI
• Aksjelaget har fellesvaskeri og tørkerom
• Her vil du bo sentralt i Oslo med nærhet til "alt" det byen har å by på!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder: entré, stue, kjøkken, baderom og soverom. Utgang til brannbalkong fra stuen.
Leiligheten disponerer i tillegg én bod i kjeller på ca. 2 kvm og én bod på loft på ca. 4 kvm gulvareal.

Entré

Entréen gir et godt førsteinntrykk med plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko. Fra entréen kommer du videre inn til leilighetens øvrige rom. Nydelige originale tregulv og hvitmalte vegger/himling sørger for en delikat inntrykk. Dørcalling-anlegg.

Stue

Lys og luftig stue med god plass til både sofagruppen salongbord og en naturlig plass til en større spisegruppe. Rommets store vindusflater i kombinasjon med leilighetens luftige plassering i 4. etasje sikrer svært godt med naturlig lys og en skikkelig god romfølelse. Leiligheten kan også by på et langstrakt utsyn, ingen direkte gjenboere og heller ingen innsyn. Stuens overflater består av sjarmerende originale tregulv og hvitmalte vegger/himling. De originale tregulvene er slipt ned og hvitpiggmentert. Overflatene oppleves delikate og velholdte. Fra stuen har du utgang til leilighetens luftebalkong. Her har du plass til et par stoler, et smart klappbord og f.eks. blomsterkasser. Balkongen vender mot syd. Her kan derfor solen enkelt nytes fra ca. kl. 09.30 til 18.00 sommerstid.

Kjøkken

Pent, separat kjøkken modernisert noe i 2017. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Videre inneholder kjøkkenet kullfilterventilator, fliser på vegg over benk og integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frysedel. Kjøkkenet fremstår velholdt og funksjonelt. Godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer, samt godt med arbeidsplass på benk. Smart løsning med vinduer i øverste del av vegg mot soverom som sikrer naturlig lys.

Bad

Pent flislagt baderom. Badet inneholder flislagte gulv og vegger, vegghengt servant, speilskap med oppbevaringsplass over servant og opplegg/plass til toppmatet vaskemaskin. Videre inneholder badet dusjkabinett, gulvstående toalett, panel med downlights i himling og varmekabler i gulv. Badet fremstår pent og funksjonelt. Baderom ble oppgradert med nytt dusjkabinett og toalett i 2019 og nytt servantskap i 2013.

Soverom

Innbydende og hyggelig soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er rikelig med lagringsplass i praktisk romslig skyvedørsgarderobe (medfølger). Soverommet har en flott og langstrakt utsikt, store vindusflater som gir rommet godt med lys og ellers pene malte overflater/originale tregulv.

Arbeider gjort siste tiden:

Elektrisk: (2020)
- Skiftet spotter på bad og tilhørende ledninger
- Installert dimmere stue og kjøkken
- Skiftet fuktvifte bad
Bad (2019):
- Skiftet toalett
- Skiftet dusjkabinett
Kjøkken (ca. 2017)
- Spraylakkert fronter
- Malt vegger
- Skiftet benkeplate
I regi av sameiet:
- Malt fasade
- Forsterket balkonger, nytt rekkverk og blomsterkasser (2019)
2011: Rørfornyelse i gården.

Beliggenhet

Meget populær og attraktiv beliggenhet på øvre Sandaker/øvre Torshov med kort vei til en rekke fasiliteter. Leiligheten ligger mot syd med meget gode lys og solforhold.
Flere matbutikker i umiddelbar nærhet med blant annet KIWI Sandakerveien, REMA 1000 Sandakerveien og Joker Grefsenveien(åpen alle dager). I nærområdet finner man og Sandaker senter med blant annet Coop Mega, Vinmonopolet, Vitus Apotek, ARK Bokhandel og Deichmanske Bibliotek. Det er kort vei opp til en splitter ny Meny-butikk og Storo Storsenter, som med sine over 130 butikker og spisesteder
Et par minutters gange fra leiligheten finner man populære Åpent Bakeri i Åsengata. Her er det kafé på dagtid, og om kvelden blir stedet gjort om til restaurant hvor man får det som av mange er ansett som byens beste pizza.
En liten spasertur fra leiligheten finner man en rekke hyggelige kaffebarer, restauranter, kaféer og kulturtilbud, med blant annet populære Soria Moria (konserter, bar/restaurant og teater) og Det Andre Teateret (improvisasjonsteater). Et populært tilskudd på Torshov er restauranten "Grisen" som har blitt meget populær, og som har en flott uteservering på sommerstid. Videre nedover finner man og Ringen Kino, på Ringnes park og oppover har en nye Odeon IMAX kino med nye serveringssteder på Storo/Nydalen.
Videre ligger Grünerløkka med alle sine tilbud en kort trikketur/spasertur unna. Her finner man en rekke utesteder, restauranter, kaffebarer og spennende nisjebutikker. For å nevne noen populære restauranter så er; Südøst, Delicatessen, Escalon, Tijuana, Villa Paradiso og Mucho Mas verdt å trekke frem.
Handelshøyskolen BI i Nydalen ligger ikke langt unna og her kan man velge om man vil spasere i hyggelige omgivelser langs Akerselva eller ta korteste vei opp langs Sandakerveien. I Nydalen finner man også det som er kåret til Oslos beste gastropub i 2013, nemlig Nydalen Bryggeri og Spiseri.
Av treningssentre finner man en rekke av disse i nærområdet. Her har man blant annet Fitness Express i Sandakerveien, Sats Storo og Sats Nydalen, Fitness24seven ved Storokrysset, Athletica Nydalen (på BI) og EVO Nydalen.
Av parker finner man hyggelige Torshovparken og Torshovdalen ikke langt unna. Idylliske Akerselva ligger noen steinkast unna, og her kan man enten spasere ned til Oslo sentrum eller følge elva oppover til marka med alle sine muligheter, sommer som vinter. Går man oppover langs Akerselva kommer man til hyggelige badeplasser som Nydalsdammen, eller lenger opp til Frysja med store flotte grøntområder og bademuligheter.
Svært godt kollektivtilbud med trikkestopp rett ved leiligheten(trikk 11,12 og 13). Her kan man ta trikk enten ned til sentrum eller helt opp til Grefsen/Kjelsås. 30-bussen stanser i Sandakerveien rett ved. Ellers er det kort vei til Storokrysset som virkelig er et kollektivt knutepunkt med T-banestasjon, trikk- og busstopp; her kan man lett komme seg rundt til hele byen. I Storokrysset stopper dessuten flybussen som tar deg raskt opp til Gardermoen.

Felleskostnader

kr. 2.299,- pr. mnd. Herav: varmtvann og fyring tilkoblet fjernvarme, bredbåndsmulighet (fiber) fra Lynet, vaktmestertjeneste, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, renter og avdrag på andel fellesgjeld og drift og vedlikehold
Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 2.017,-
Renter lån: kr. 64,-
Avdrag lån: kr. 218,-

Andel fellesgjeld

39 225

Andel formue

12 994

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 94927032621, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 53
Saldo per 29.01.2021: 3.411.934,-
Andel av saldo: 39 226,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 (siste termin 31.03.2034)

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 871 053 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 135 792 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 414 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2066
Opparbeidet gårdsrom med asfaltert bakgård og ordinær beplantning.
Tomten er festet. Bortfester er Oslo Kommune. Årlig festeavgift er kr 61.198,-

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Tore Jan Fevang, datert 02.02.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Grefsenveien 6 - bruksendring - ferdigattest - 1994
Grefsenveien 6 - innv. forandr. - byggesaksdok attestert - 1954
Grefsenveien 6 - sammenslåing 6 etg - ferdigattest - 1983 
Grefsenveien 6a-d - vaaningshus - exdok attestert - 1939 
Grefsenveien 6d - innv forandring 7 etg - ferdigattest - 1984
Grefsenveien 6d - rehab bad - ferdigattest - 2016

Adgang til utleie

I henhold til Lov om aksjelag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i aksjelaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Varmtvann og fyring tilkoblet fjernvarme er inkludert i felleskostnadene. Varme i baderomsgulv.

Energiforbruk

Selgers strømforbruk har vært ca. kr. 5.300,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
1936/903270-1/105  Hjemmel til eiendomsrett  
29.06.1936 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Rettighetshavere til festerett
1936/406008-2/105  Hjemmel til festerett  
29.09.1936 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:GREFSENV 6 AS  
Org.nr: 921281277
1936/406008-3/105  Festekontrakt - vilkår  
29.09.1936 
ÅRLIG AVGIFT NOK 44,368
BEST. OM VARIGHET
KONTRAKTEN KAN IKKE OVREDRAS/UTLEIES UTEN SAMTYKKE FRA
HJEMMELSHAVER/UTLEIER
MED FLERE BESTEMMELSER

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjelagets organisasjonsnummer er 921 281 277. Det er 58 boliger og 8 næringslokaler i aksjelaget.
Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være eiere av aksjer som er knyttet til bolig.
Boligaksjeselskapet har to deltidsansatte; vaktmester og trappevasker.
Gårdens hjemmeside: http://asgrefsenveien6.webnode.com/
Vedlikehold på tak, brannbalkonger og maling av lav-blokk gjennomført i 2019:
Det ble på ekstraordinær-generalforsamling 2019 vedtatt låneopptak på kroner 5 millioner, samt mulig tilleggslån på kroner 200 000 til overnevnte formål.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 82185324

Regnskap

Regnskapet fra 2019 viser et overskudd med kr 394 601,-. (Budsjettert underskudd var ca. 288 000). Disponible midler utgjorde ved utløpet av året kr 251 000,-.
Overskuddet i forhold til fastsatt underskuddsbudsjett er begrunnet i at prosjektet med å reparere brannbalkonger og eventuell maling av gården utvendig, ikke ble startet opp i 2018. Dog har noe av rådgivningskostnadene for konkurranse om entrepriseoppdrag blitt belastet
2018. Styret minner om at tidsplanen var tentativ og ble kun skissert ved forrige generalforsamling. Det vises også til ekstraordinær generalforsamling 12. mars 2019, hvordan ekstraordinært vedlikeholdsprosjekt for 2019 ville påvirke økonomien. Det ble i denne sammenheng en økning av felleslån og andel på felleskostnader i september 2019.

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/aksjeeiere. Ingen kan eie mer enn en andel. Aksjelagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyr må ikke holdes uten styrets godkjennelse.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin og garderobeskap på soverom.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Veggmontert speil i stue
- Philips Hue lyssystem soverom. Dvs fjernkontroll festet på veggen på soverom. Spottene festet på soverom vil byttes med vanlige spotter før overtagelse.
- Google wifi
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Grefsenveien 6 A, 0482, Oslo, Gnr. 223 bnr. 10 orgnr. 921281277 i Oslo kommune

Eier

Thomas Andrè Talsnes

Oppdragsnummer

66-21-0015

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.