#SAGENE

Lys & lekker 3-roms toppleilighet | Nyoppusset 2019 | Solrik balkong | Vv/fyr, tv & nett inkl | Må oppleves!

Dannevigsveien 18B , 0463 Oslo

BE OM SALGSSUM
Erik Bryn Johannessen
Erik Bryn Johannessen Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

62%

eier sin egen bolig

4%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

46%

har bolig mellom 60-120 kvm

95%

av boligene er eldre enn 20 år

18%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 53 m²
Bruksareal 53 m²
Bruttoareal 58 m²
Tomt 1 717 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 1941
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 56
Energimerking G
FINN.no 220459506
Sist endret 12.06.2021 10:30
Prisantydning 4 950 000
Totalpris 5 092 769
Ligningsverdi 1 042 620,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 133 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 142 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 092 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

- Totalrenovert bad, stue, soverom samt flytting av kjøkken. Ferdig januar 2019. Utført av TT Bygg & Oppussingstjenester og Elekta AS.
- VVS: Nytt sluk, VVS rør-i-rør system, fordelerskap for rør-i-rør sytem, VVS sisterne, tilkobling servant, tilkobling dusj, tilkobling  vaskemaskin, sveisemembran gulv, smøremembran vegger, flislegging. Utført av TT Bygg & Oppussingtjenester.
- Elektrisk: Varmekabler, LED downlights, bryter for lys over speil, stikk for strøm, dimmer, stikk for vaskemaskin. Utført av Elekta AS.
- Balkongen er sørvestvendt med sol fra ca. 9.30-21 på sommerstid. 
- Bo høyt og luftig uten innsyn.
- "Alt" inkludert i felleskostnadene, A-konto.
- Loftsbod på ca 9 m2 og kjellerbod på ca 2,6 m2.
- Felles sykkelrom og vaskeri.
- Umiddelbar nærhet til hyggelige grøntområder.
- God offentlig kommunikasjon utenfor døren!

Innhold

Stue:
Om førsteinntrykket er bra blir det bare bedre når man ser inn i stua. Her åpner virkelig leiligheten seg, med masse lys og ikke minst utgang til balkongen. Det er god plass til både salongdel og spisebord, og uansett hvor man er i rommet kan man kose seg med den flotte utsikten over Sagene og resten av byen.
Balkong:
Balkongen er sørvendt med sol fra ca. 9.30-21 på sommerstid. Her er det plass til både grill og spisebord. Fungerer som en forlengelse av boligen store deler av året!
Bad:
Delikat flislagt bad fra 2019. Badet inneholder dusjhjørne med innfeldbare dører i glass, vegghengt wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg, belysning med spotter og opplegg for vaskemaskin, plass til smal maskin. Nytt sluk, VVS rør-i-rør system, fordelerskap for rør-i-rør sytem, VVS sisterne, tilkobling servant, tilkobling dusj, tilkobling vaskemaskin, sveisemembran gulv, smøremembran vegger, flislegging. Utført av TT Bygg & Oppussingtjenester.
Soverom 1:
Det største soverommet ligger ut mot Sagene kirke og brukes i dag som hovedsoverom. Utsikten mot kirken er rett og slett majestetisk, og det er ingen som ser inn her heller. Det er også en stor garderobe med god plass til klær.
Soverom 2:
Fungerer optimalt som gjesterom, barnerom/hjemmekontor eller for å leie ut til venn for skattefri inntekt. Også her er det skapplass.
Kjøkken:
Nyere kjøkken fra 2019, Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyrtopp og stekeovn. Det er også bra med både skuff- og skapplass. Kjøkkeninnredning fra 2019 hvor arbeidene ble utført av TT Bygg & Oppussingstjenester og Elekta AS. Utførelse med glatte fronter, benkeplate i tre med nedfelt kum og ett-greps blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/ fryseskap samt ventilator over kokesone. Waterguard og komfyrvakt.
Entré:
Førsteinntrykket gjør alt sies det jo, og dette skuffer virkelig ikke. Dette er fin entré med oppbvevaringsplass for både jakker og sko.

Utstyr

- Avtrekk fra kjøkken med ventilator, baderom med elektrisk avtrekk og spalte under dørbladet. Ellers ventiler i boligen.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i oppgang. Arbeider i 2018 utført av Elteka AS. Fremvist kvittering.

Beliggenhet

Dersom du ønsker å bo sentralt, men samtidig avskjermet fra byens støy, er dette den perfekte leiligheten for deg. I nærområdet har du alt du trenger i det daglige, og et særdeles godt kollektivtilbud. Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Kaffe Gram, Helt rått , Bamboo, Sagene Lunsjbar, Mat&Mer, Nord Bjølsen Bakeri og Pizza Pancetta. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.
Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Myraløkka, Bjølsenparken og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Den nye skatehallen må også nevnes. Koselige Vøienvolden gård, som en av de nærmeste naboer, hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Bjølsenparken er en grønn oase som også har fått splitter nytt lekeområde og parsellhager. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, tuftepark, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2. Kort vei til Akerselva med tursti og sjarmerende trehusbebyggelse i Maridalsveien.
For den aktive har man et godt utvalg med flere treningssentere. SATS Elixia både på Sagene (kun 2 minutter unna leiligheten) og Ringnes park, samt Myrens Sportssenter på Torshov er et flott senter i lyse og luftige lokaler i Myrens Verksted. Her har man tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket. Vulkan flerbrukshall er også kort vei unna med bl.a. klatrehall, squash hall og Vulkan Athletica.
Torshov og Sandaker er ca. 5-10 minutters gange unna og det er ca. 15 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka.
Godt kollektivtilbud; Buss nr. 20 (Galgeberg-Skøyen), nr. 37 (Nydalen - Helsfyr), nr. 54 (Aker Brygge - Kjelsås) til/fra Sagene i Kierschows gate eller Arendalsgata. Buss nr. 34 (Ekeberg-Tåsen) til/fra Arkitekt Rivertz plass i Uelandsgate. Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten og har hyppige avganger. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Få minutter til Vogts gate for trikk nr. 11, 12 og 13. T-bane fra Nydalen og Storo. Flybuss fra Arkitekt Rivertz plass.
Stor dagligvarebutikk (Extra) med post-i-butikk bare ca. 200 meter bort i gata. Døgnåpen Joker bare ca. 200 meter unna.
Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.
Når man bor i Thurmanns gate 15 sogner man til Sagene skole og
bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn. Blant annet Sagene Samfunnshus og Hopp i Havet ved Myraløkka med kafe og utallige tilbud. Dans, yoga, tai chi og forskjellige barnegrupper er bare noe av det som skjer gjennom uka. I helgene er det også ofte teaterforestillinger for barn. Geitemyra kultursenter for barn ligger kun ca. 10 minutters gange fra leiligheten. Da har du allerede gått forbi skolehagene der det er mulighet til å leie egen parsell.

Felleskostnader

3 031 pr. mnd. Á-konto fyring og varmtvann (kr. 731,-), kabel-TV og bredbånd fra Get (kr. 424,-), trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning eller IN-ordning. Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 042 620 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 753 430 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 1 717 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Bolig- og næringsblokk fra 1941 over 5 etasjer pluss kjeller og loft. Bygget er oppført med bærende konstruksjoner i betong/mur og etasjeskiller av betong. Se vedlagte takstrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt exdok på eiendommen.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt med styrets forhåndsgodkjennelse som ikke kan nektes uten saklig grunn.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme via radiatorer. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene, og avregnes etter forbruk. Det er pipeløp i leilighetens stue.

Energiforbruk

2850 kWh, 3646 kr siste 12 mnder. Dermed ca. 300 kr per mnd.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Kopi av reguleringskart og bestemmelser kan sees hos megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Sameie

Sameie: Sameiet Danstock, Orgnr: 990639108
Sameiet Danstock består av 51 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner, med beliggenhet i Dannevigsveien 18 og Stockflethsgate 53 i Oslo. Det er to fellesvaskerier tilgjengelige for beboerne, og benyttes ved å bruke et vaskekort. Kortet kjøpes av vaktmester. Samtlige boligseksjoner har til disposisjon en kjellerbod og en loftsbod.
Sameiet har egen hjemmeside: http://web5.herborvi.no/7193
Følgende utbedringer/vedlikehold er utført i bygget de siste
årene:
- Fjernet oljetank
- Montert nye balkonger (2015 ihht ferdigattest)
- Ryddet loft og kjeller for gjensatte gjenstander som potensielt var brannfarlige.
- Samtlige 6 søppelsjakter og avfallsrom i kjeller ble renset og desinfiser av fagfolk.
- Pusset opp oppganger
- Nye postkasser
- Oppgradert bakgård med platting og hus til barnevogner
- Dugnad i bakgården, der det ble handlet inn blomster, potter og utstyr. Bed ble ryddet, blomster ble plantet og lys hengt i trærne. Oppganger og fellesområdene ble vasket og kostet.
- Installert callinganlegg til hoveddør

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 1 801 649,-.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 1 675 698,-.
Dette ga et positivt årsresultat i 2019 på kr. 150 741,-.
Sameiets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2019 kr. 1 359 566,- og viser sameiets likviditet

Vedtekter / husordensregler

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner. I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planer om utskifting av tak og renovering av piper, men det er ikke bestemt når dette skal gjøres. Styret ser på om det er mulig å selge/bygge ut loftsarealene i forbindelse med dette for å redusere kostnaden.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra styret. Hunder må ikke luftes på selskapets område.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert. Hvitevarer på kjøkken medfølger. Pendellampe på kjøkken medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dannevigsveien 18B, 0463, Oslo, Gnr. 221 bnr. 56 snr. 18 orgnr. 990639108 i Oslo kommune

Eier

June Flaa Johansen

Oppdragsnummer

66-21-0062

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.