#SINSEN

Lys og romslig 2-roms selveierleilighet med rolig beliggenhet | Solrik balkong | Pent bad 2013 | Vv & fyring inkl.

Rødstuveien 12 , 0572 Oslo

BE OM SALGSSUM
Christoffer Borgenvik
Christoffer Borgenvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

44%

eier sin egen bolig

11%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

34%

har bolig mellom 60-120 kvm

90%

av boligene er eldre enn 20 år

26%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 53 m²
Bruksareal 53 m²
Bruttoareal 58 m²
Tomt 3 019 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1939
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 250
Energimerking F
FINN.no 220475741
Sist endret 15.06.2021 21:30
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 4 023 110
Ligningsverdi 1 001 969,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) 62 541,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 912 541,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 101 550,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 110 569,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 023 110,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og romslig 2-roms selveierleilighet med god standard og gode sol- og lysforhold. Leiligheten har en gjennomgående planløsning og fremstår som godt vedlikeholdt. Her kan du flytte rett inn i en leilighet med romslig stue med utgang til en solrik vestvendt balkong, pent kjøkken fra 2008, delikat flislagt bad fra 2013 med opplegg for vaskemaskin og soverom med garderobe.
Perfekt beliggenhet for deg som ønsker å ha alt av dagligvarer, treningsentere, kollektiv transport, urbant byliv og flotte grøntarealer rett utenfor døren.
•Varmtvann, fyring og kabel-tv/bredbånd inkl.
•Gode lysforhold og solrik balkong
•Flislagt bad fra 2013
•Romslig kjøkken
•Bod på 2,7 m²
•Rolig og usjenert beliggenhet
•Mulighet for leie av parkeringsplass
•Kort vei til servicetilbud og off.kommunikasjon

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etg og inneholder: Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 2,7 m².

Utstyr

- Felles brannvarslingsanlegg
- Sikringsskap med automatsikringer
- Varmtvann og fyring er inkludert

Entré

Du ønskes velkommen inn i en lys, romslig og praktisk entré. Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk av den lyse og fine leiligheten med en gjennomgående god standard. I entréen har du god plass til oppheng av yttertøy, skoskap og garderobeskap. Sikringsskapet er plassert i felles gang og har automatsikringer. Dørcalling med video-display. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og malte overflater på vegg og himling.

Stue

Lys og innbydende stue med store vindusflater og utgang til balkong. I stuen har du plass til ønskelig møblement som en stor sofagruppe, medie-møblement og spisebord. Den gode takhøyden på 2,66m gir en luftig romfølelse. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og vegger og tak er malt.

Kjøkken

Romslig og tidløst kjøkken fra 2008 med innredning fra IKEA. Kjøkkenet er stort og har god arbeidsflate og oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og heltre benkeplate. Pene fliser mellom over- og underskap med overskapsbelysning og stikkontakt. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Gustavsberg. Fritthengende ventilator med kullfilter. Integrert stekeovn fra Bosch med keramisk platetopp, oppvaskmaskin fra Electrolux og frittstående kjøl/fryseskap fra Bosch. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og vegger er malt i en tidsriktig fargetone.

Bad

Delikat og moderne flislagt baderom pusset opp i regi av sameiet i 2013. Badet inneholder vegghengt innredning med skuffer, heldekkende servant med ettgreps armatur, speilskap med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass og regnfallsdusj. Vegghengt wc fra Villeroy og Boch. Opplegg til vaskemaskin med praktisk benkeplate over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en herlig og solrik balkong ca. 3,3 m². Balkongen ligger vestvendt og har plass til stoler og bord. Nyt lange solrike dager med hyggelig utsikt til sameiets grønne fellesområder. Balkongen ligger høyt og fritt 4 meter fra bakken så selv om leiligheten ligger i sameiets første etasje opplever man å bo høyt over bakken.

Soverom

Soverommet er et stort og innbydende rom med god plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt en kontorpult eller kommode. God lagringsplass i dobbelt garderobeskap. Soverommet ligger stille og rolig til og fremstår som usjenert. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og vegger er malt i en rolig blåtone.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Sinsen, med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Fra Rødstuveien er det gangavstand til blant annet Carl Berner, Torshov, Grünerløkka, Tøyen, Sentrum m.m. Dagligvarebutikker i nærheten er Nærbutikken, samt Kiwi (2 stk), Rema 1000, søndagsåpen Joker og Bunnpris. Flere gode spisesteder og take-away restauranter i umiddelbar nærhet. Området rundt er i positiv utvikling med pengeskapsfabrikken og Carl Berner Torg som fører til at nye og spennende forretninger og caféer etablerer seg i området. Coop Mega åpnet 4. februar 2021 på Carl Berner Torg, samt Kaffebrenneriet, Mester Grønn, Apotek 1 og Thai Avenue.
Det er gangavstand til Rodeløkka med sine sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære. Går du et lite stykke til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder. Noen som er verdt et besøk er blant annet Südøst, Munchies, Bass, Txotx, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Det er heller ikke mange minutter til Torshov med alle hyggelige serveringssteder og fasiliteter som finnes her.
Det er mange flotte grøntområder i nærområdet. Torshovdalen har store grøntområder mellom Torshov og Rosenhoff. Her er det mye aktivitet året rundt. Torshovparken ligger også en liten spasertur unna, og er perfekt for grilling, ballspill og late sommerdager. Her finner man lekeplasser, volleyballbane og utvendige treningsfasiliteter. Populære Ola Narr / Tøyenparken er også i nærheten, og her arrangeres Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage blomstrer flott på vår- og sommerstid. For øvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet SATS, Fresh Fitness og Bare Trening.
Fra leiligheten er det kort vei til Carl Berner som er et av de største knutepunktene for kollektivtrafikk i Oslo, med busser, trikk og t-bane. Busser som 20, 21, 28, 31, 33, 120, 390, 390E, 380. Det er holdeplass for flybuss både på Rosenhoff og Carl Berner. Busslinje 31 går hele døgnet fra sentrum og stopper på Rosenhoff holdeplass, og på nærmeste holdeplass går også trikkelinje 17. Direkte kollektivtransport for studenter til OsloMet, BI Nydalen og UiO. Trikk nummer 17 går fra Rikshospitalet og gjennom bykjernen før den går videre til Carl Berner Plass og avslutter på Grefsen Stasjon. T-bane 5 mellom Vestli og Sognsvann går via "Ringen" og Carl Berners plass. Ring 3 ligger også i umiddelbar nærhet, og tar deg til omkringliggende bydeler og ut av byen, raskt og effektivt.

Felleskostnader

3 959 pr. mnd. Fyring/varmtvann, kabel-tv/bredbånd, drift og vedlikehold, dugnad, vaktmester, renhold, forsikring, forr.førsel, nedbetaling gjeld, komm. avg. m.m.
Herav:
Felleskostnader 3.909,-
Dugnad 50,-

Andel fellesgjeld

62 541

Andel formue

8 472

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller mulighet for nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 001 969 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 607 088 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 019 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Sameiet har 18 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste med første-mann-til-mølla prinsippet. Leien er kr. 400,- i måneden, samt en etableringskostnad på ca. kr. 750,-. Ved ønske om plass må henvendelse sendes til styret. Per 12.05.21 er det en ledig plass og ingen ventetid ifølge styret.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligblokk over 6 etasjer samt kjeller, oppført i 1939. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp, ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1939 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og vedtektene har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Se vedtektene for ytterligere informasjon.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer og varmekabel på baderom. Det er felles varmtvann og radiatoren er tilkoblet varmtvann fra felles fyringsanlegg.
Selskapet har innført individuell måling av forbruk knyttet til oppvarming av seksjonene. Avtale med Ista- avregnes 1 gang pr år.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1939/1100-1/105  Bestemmelse om veg    26.01.1939 
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-83/250
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/7867-1/105  Bestemmelse om veg   05.06.1939 
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-83/250
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1956/3760-1/105  Best om garasje/parkering   26.03.1956 
Overført fra: 0301-83/250
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1983/41527-170/105  Erklæring/avtale   28.12.1983 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER
90% AV OVERDRAGELSESSUMMEN
SENERE ETTER 90 % AV LÅNETAKST
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/839413-1/200  Pantedokument   03.08.2017 21:00 
BELØP: NOK 3.685.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Rødstuveien 2/14 Boligsameie, Orgnr: 976822226
Sameiet Rødstuveien 2-14 består av 94 seksjoner og er registrert med adressene Rødstuveien 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.
- COOR, vaktmester Gro Wangberg.
- Rødstuveien 2/14 Boligsameie har ingen ansatte.
- Telia er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. OBOS har fremforhandlet en kollektiv avtale med Telia som gir beboerne rabatt på digital-TV, telefoni og bredbåndstjenester.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1741140

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 3.295.359,- og driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 2.018.796,-. Resultatet for 2019 var på kr 987.989,- og fremkommer i resultatregnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
- Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i sameiet.
- Juridiske personer kan ikke erverve seksjoner i sameiet.
- Se husordensreglene for info om bruk av fellesvaskeri.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2018 Nytt callinganlegg
2016 Installert nytt låsesystem, brikkebasert system fra KABA
2015 Installasjon av brannvarslingsanlegg
2013-2014 Reparasjon og oppussing av balkonger, og fasade
2012 Rehabilitering av vann og avløp
2009 Oppussing av oppganger og kjeller
Det har også begynt arbeidet med terminering av Ista energiavlesningsavtalen, samt vurdere forbedring av ventilasjon fra bad/kjøkken, begge saker vedtatt på tidligere årsmøter.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på bad medfølger.
Følgende tilbehør medfølger IKKE handelen:
Taklampe over spisebord i stuen medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cb@schalapartners.no eller SMS: 93 67 28 25 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rødstuveien 12, 0572, Oslo, Gnr. 83 bnr. 250 snr. 73 orgnr. 976822226 i Oslo kommune

Eier

Harald Andre Torp Christine Hellerud Torp

Oppdragsnummer

66-21-0092

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.