#RØDTVET:

Hyggelig, lys og arealeffektiv 2-roms. Oppusset 2016. V.vann, fyring og bredbånd inkl.

Rødtvetveien 20 , 0955 Oslo

BE OM SALGSSUM
Henrik Skårdal
Henrik Skårdal Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

83%

har bolig mellom 60-120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 39 m²
Bruksareal 39 m²
Bruttoareal 43 m²
Tomt 4 740 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1965
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 265
Energimerking G
FINN.no 220377289
Sist endret 15.06.2021 09:29
Prisantydning 2 650 000
Totalpris 2 715 936
Ligningsverdi 570 546,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) 57 927,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 707 927,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 715 936,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Utstyr

Sikringstavle med automatsikringer, plassert i felles gang utenfor leiligheten. Hovedsikring på 40 amp.
Dørcalling med døråpner.
Brannvarsler.
Signalanlegg for TV og Internett.

Entré

Hyggelig inngangsparti med skap til oppbevaring av yttertøy. Dørcalling. Parkettgulv, malt overflate på vegg og i himling.

Stue

Veldig hyggelig stue med plass til både sofa- og spisegruppe. Stor vindusflate mot åpent grøntområde gir gode lysforhold. Parkettgulv, malt overflate på vegg og i himling.

Kjøkken

Kjøkkenet fra HTH ble satt inn i 2016. Tidløs kjøkkeninnredning med pene, hvite fronter og laminert benkeplate med nedfelt kum. Rikelig med oppbevaringsplass. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stue. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap og komfyr medfølger. Kullfiltervifte. Parkettgulv, malt overflate på vegg og i himling.

Bad

Badet ble oppusset i 2016. Da ble overflater pusset opp, innredning og møblement ble byttet, sluk og membran ble ikke tatt. Badet består av gulvstående toalett, dusjkabinett, servant med under- og speilskap. Håndkletørker. Opplegg til vaskemaskin. Avtrekk. Belegg på gulv. Malt overflate på vegg og i himling.

Soverom

Soverommet har god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet har en flott beliggenhet, ut mot rolig grøntområde. Stor garderobeløsning, med mye oppbevaringsplass. Parkettgulv, malt overflate på vegg og i himling.

Beliggenhet

Leiligheten har god beliggenhet i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Rødtvet i Oslo, med store, grønne fellesarealer rundt bebyggelsen.
Det er kort vei til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud, svømmehall, treningssenter, idrettsanlegg, rideskole og offentlig kommunikasjon.
For den turglade er det blant annet gangavstand til Lillomarka, med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Fine lysløyper og flere badevann. I gangavstand finner du idylliske Vesletjern med badeplasser, sittebenker, ildsteder og stier. Herfra går det turløype inn til Alunsjøen og Breisjøen.
Gangavstand til Rødtvet barneskole, Nordtvet barneskole og Apalløkka ungdomsskole. Det er heller ikke langt til Veitvet skole, Linderud barne- og ungdomsskole og Bjerke Videregående skole.
Det er også flere barnehager i området med bl.a. Sandåsveien barnehage, Rødtvet barnehage og Skogkanten barnehage. Dagligvarehandelen kan gjøres ved nærbutikken Kiwi, eller Rema 1000 og Meny på Kalbakken. Ytterligere servicetilbud finnes på Kalbakken, Linderud, Grorud og Stovner senter som har et godt tilbud av forretninger etc. Det er også søndagsåpen Joker i nærheten.
Rødtvet er en del av bydel Grorud, og ligger ca. 10 km nord for Oslo sentrum. Det er svært enkel adkomst med både bil, t-bane og buss til sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Kalbakken som ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten, og T-banen tar kun 17 min til Oslo S. Med bil fra Rødtvet tar det omtrent 10 minutter til Oslo sentrum. Tog som stopper både på Nyland og Grorud stasjon, samt 31-bussen som går til/fra Oslo sentrum døgnet rundt. Skal du fly til og fra OSL-Gardermoen lufthavn, kan du enkelt ta Flybussekspressen, NOR-WAY.
Det er flere avganger i timen og tar ca. 40 minutter til/fra hovedflyplassen. Vi anbefaler å ta en titt på www.ruter.no eller Ruter-app for nærmere beskrivelser over hvilke tilbud som passer best for deg.

Felleskostnader

2 183 pr. mnd. Felleskostnader inkl: Fyring og varmtvann (a-konto fjernvarme), TV og internett grunnpakke, vaktmestertjenester, betjening av fellesgjeld, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring med mer.
Herav:
Felleskostnader: 1 504,-
Akonto Brensel/v.vann: 329,-
Renter lån: 86,-
Avdrag lån: 264,-

Løpende kostnader

Felleskostnader og strøm.

Andel fellesgjeld

57 927

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 98207569836, OBOS Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.12.2020: 1.78% pa.
Antall terminer til innfrielse: 63
Saldo per 11.12.2020: 28 482 655,-
Andel av saldo: 57 928,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2017 ( siste termin 30.12.2036 )
Flytende rente
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 570 546 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 053 965 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 43 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Rødtvetveien.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 740 kvm, Eierform: Fellestomt
Opparbeidet felles uterom med gressplen, trær, beplantning, belysning og asfalterte veier/gangveier. Lekeplasser, grillplass og sittegrupper i umiddelbar nærhet.

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasjer og parkeringsplasser som leies ut etter ventelister og ansiennitet.
Garasjene koster kr. 350,- pr. mnd. Det må søkes skriftlig for å bli satt på venteliste. Alle som får tildelt eller bytter garasje må betale et behandlingsgebyr Usbl. Dette er et engangsgebyr.
Årsavgiften for leie av reservert parkeringsplass er kr. 2.500,-. Styret har vedtatt at det skal beregnes kr. 100,- i administrasjonskostnader ved tilbakebetaling av parkeringsavgift i løpet av året. Andelseier kan ikke disponere både garasje og parkeringsplass.
Styrene i Mellomgården borettslag, Bakkely borettslag og Rødtvet borettslag har tidligere søkt Bymiljøetaten om opprettelse av flere ladestasjoner på Rødtvet. Bymiljøetaten har utredet hele Rødtvet for å finne lokasjoner der ladestasjoner kan opprettes. På grunn av begrensninger angående allerede eksisterende infrastruktur i bakken, og begrensninger angående fortausbredder, har det vist seg svært vanskelig å opprette ladestasjoner på Rødtvet. Bymiljøetaten har nå funnet et gatestrekk som er ledig for opprettelse, dette gjelder plassering av ladestasjoner på nordsiden av Rødtvetveien mellom Sandåsveien og Rødtvetkroken, altså ved Rødtvetveien 24-28.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Frittliggende høyblokk med flatt tak, tatt i bruk i 1965. 12 etasjer, pluss diverse felles
kjellerarealer.
Oppført med:
- Støpt gulv på grunn.
- Etasjeskillere i betong.
- Yttervegger og bærevegger hovedsakelig av betong.
- Plater på fasade.
- Oppforet og isolert flatt tak med membran/asfaltmembran.
- Støpte trapper og ramper.
- Felles personheis.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Herman Rustad, datert 20.05.21.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 25.03.1965.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer.

Energiforbruk

Strømforbruk siste år: Ca 1700kWh pr år, ca 2000kr i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i i S-754, datert 05.12.1958. Området rundt er regulert til byggeområde for bolig, vei, tomt for offentlig bygning (Rødtvet skole), område for sporvogn m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
1987/35656-1/105 Hjemmel til eiendomsrett 10.06.1987
Vederlag: NOK 1.662.690
KJØPER: MELLOMGÅRDEN BORETTSLAG
Org.nr: 921313098
Gjelder denne registerenheten med flere
Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.
1964/6649-2/105 Obligasjon 27.05.1964
BELØP: NOK 1.756.500
Panthaver:Andelseierne I Borettslaget V/Sandberg Per Adv Lnr: 1120850
Gjelder denne registerenheten med flere
1964/6649-4/105 ** Prioritetsbestemmelse 27.05.1964
Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen
1965/7163-2/105 Bestemmelse om bebyggelse 28.05.1965
1967/7088-3/105 Obligasjon 26.05.1967
BELØP: NOK 34.500
Panthaver: Morud Erland Eiendomsforvaltning As Lnr: 1120852
Gjelder denne registerenheten med flere
1967/7088-5/105 ** Prioritetsbestemmelse 26.05.1967
Prioritet etter festeavg. til enhver tid og etter tils kr 14,100,200 Husbanken
1967/7088-6/105 ** Prioritetsbestemmelse 26.05.1967
Prioritet etter obligasjon til Husbanken,
som til enhver tid hviler på eiendommen
2004/57343-1/105 Erklæring/avtale 24.08.2004
Rettighetshaver: Obos Nye Hjem AS
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
2016/1155334-1/200 Pantedokument 13.12.2016
BELØP: NOK 34.350.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS Org.nr: 911986884
Uomsettelig
Gjelder denne registerenheten med flere
Grunndata
1963/15992-1/105 Registrering av grunn 02.12.1963
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:90 Bnr:7
Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.
1964/919501-1/105  Sammenslått med denne matrikkelenhet: 10.01.1964 
GNR 90 BNR 266

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: MELLOMGÅRDEN BORETTSLAG, Orgnr: 921313098
Borettslaget består av 308 andeler, hver andel pålydende kr. 100.- fullt innbetalt. Hver andelseier kan bare eie en andel, men flere personer kan eie en andel sammen. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Generalforsamling 24.04.2019:
Det ble vedtatt på ordinær generalforsamling 24.4.2019 at borettslaget skal utrede/rehabilitere avløpsrør og røropplegg på bad innen 5 år. Iht. styret skal det fremlegges forslag til utbedring av rør/bad på generalforsamlingen 2021. Dette vil gjelde alle bad i borettslaget. En kjøper må evt. påberegne en økning i fellesgjeld og felleskostnader når disse arbeidene settes i gang.
Beboerne betaler a konto varmt vann. Det avregnes en gang pr. år, pr 30.6. for perioden 1.7.-30.6. Det avregnes ikke ved flytting.
Brunata leser av og avregner forbruk, Usbl fakturerer skyldig/utbetaler til gode beløp. Avregningen foreligger som regel mot slutten av året.
TV/bredbånd: Pr 30.6.2020 har selskapet avtale med Telenor. Vi tar forbehold opm endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.
Borettslaget har egen nettside www.mellomgarden.no
Her finnes mye informasjon om borettslaget.
Felles vaskeri i kjeller (betalingsløsning med vaskekort, 20 kr pr. vask).
E-post til styret: post@mellomgaarden.no. Mobil: 92 68 66 87
Alle kjøpere må være medlem av Usbl før overtakelse. 300,- per person.
Styrets arbeid (utfyllende i vedlagt årsmelding):
- Montering av rottesperrer i alle soilrør
- Nye LED-lamper i fellesareal
- Rehabilitering av grunnmur, Rødtvetveien 24-26-28
- Bytte av sirkulasjonspumpe
- Bytte av lys i heiser
- Graving, tilkobling og asfaltering ved Rv. 28
- Gjerde langs Rødtvetveien 37 til 33
- Tilstandsrapport bad/rør
- Hagearbeider
- Nye søppelbeholdere/dypoppsamlere
- Økt internettkapasitet
- Reparasjon av varmepumpe i Rv. 39
- Nabonettverk
- Vindusprosjektet/reklamasjoner
- Dyrehold
- Flaggansvarlig
- Lekeplassen
- Utplassering av containere
- Avregning med Bakkely borettslag om lånt fjernvarme
- Forsikring
- Ekstraordinær generalforsamling 6. januar 2020
- Stengt styrekontor
- Digital generalforsamling
- Utgått julegrantenning
Budsjett for 2021:
• Husleien økte med 2 % fra 01.01.2021.
• Tilstandsvurdering av bad/rør, kr 42.500
• Tilstandsvurdering av balkonger, kr 100.000
• Nytt ventilasjonsanlegg og kanalrens, inkl. prosjektledelse, kr 3.150.000

Forkjøpsrett

Nei.

Nei.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP589237

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt etter godkjent søknad til styret, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere. Hvis leieboer ønsker å holde hund, må spesielt søknadsskjema sendes styret. Se nærmere retningslinjer i husordensreglene, samt i egne regler for hundehold som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Alle møbler.
Gang: speil. Bad: løs dusjhylle. Vaskemaskin kan følge med hvis kjøper ønsker det,eller jeg kan ta den med ved flytting.
Stue/kjøkken: alle bilder på veggen
Soverom: 2x kurvstativer i garderobe, kleshengerstativ i garderobe, hvite bokser i hylle. Hylle er fastmontert og følger bolig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hsk@schalapartners.no eller SMS: 47 78 25 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rødtvetveien 20, 0955, Oslo, Gnr. 90 bnr. 265, andelsnr. 3 i MELLOMGÅRDEN BORETTSLAG med orgnr. 921313098 i Oslo kommune

Eier

Ingrid P L Lindstad

Oppdragsnummer

66-21-0097

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.