#Holbergs plass

Totaloppusset (2018) og arkitekttegnet 2-R selveierleilighet | Takhøyde på 3,3 m | Nydelige lysforhold | Må oppleves!

Holbergs gate 11 B , 0166 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

35%

eier sin egen bolig

4%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

31%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 27 m²
Bruksareal 29 m²
Bruttoareal 32 m²
Tomt 463 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1892
Gårdsnummer 209
Bruksnummer 80
Energimerking F
FINN.no 221058335
Sist endret 15.06.2021 11:07
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 3 699 999
Ligningsverdi 742 300,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) 100 980,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 600 980,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 600 980,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 99 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 699 999,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Råstilig arkitekttegnet 2-roms selveier beliggende svært sentralt til i en flott, klassisk bygård!
Leiligheten ble renovert i 2018 og fremstår meget gjennomført. Her finner du skreddersydde løsninger, nydelige material- og fargevalg, en takhøyde på 3,3 meter og store klassiske vinduer som sikrer meget gode lysforhold. Leiligheten kan i tillegg skryte av et full-integrert kjøkken med oppvaskmaskin, flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin, eget walk-in-closet og en stueløsning med innebygget lerret til prosjektor. Denne må oppleves!
• Totaloppusset 2018
• Takhøyde på 3,3 m
• Klassisk bygård
• Opplegg til vaskemaskin og oppvaskmaskin
• Stue med innebygget lerret til prosjektor
• Walk-in-closet
• Svært gode material- og fargevalg
• Rolig beliggenhet i indre gård
• Kort vei til høyskolen og offentlig kommunikasjon

Innhold

Leiligheten inneholder: entré, stue/soverom, kjøkken, baderom og walk-in-closet.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca. 3 kvm.

Entré

Leiligheten har en lys og svært innbydende entré som sørger for et godt førsteinntrykk. Nydelig 1-stavs parkett, malte glatte overflater og god takhøyde gir en god romfølelse. Smarte oppbevaringsløsninger med to fastmonterte skap og hyller samt god plass til skohylle og knagger til å henge av seg yttertøy. Leilighetens walk-in-closet er perfekt plassert ved entréen. Her finner du en super garderobeløsning med funksjonell og romslig innredning samt god plass til støvsuger o.l.

Stue

Et lite platå opp fra spisestuedel finner du en herlig arkitekttegnet stue med eksepsjonelle lysforhold, spesialtilpasset sofa og innebygget lerret (medfølger) til prosjektor. Her er alt rigget og klart for den optimale filmkveld! Foran de store klassiske vindusflatene som gir bøttevis av lys er det montert opp eksklusive rullgardiner som sikrer god lysavskjerming. Også her er alt nøye gjennomtenkt. I stuen har du i tillegg godt med oppbevaringsplass i flere fastmonterte skap og hyller.

Kjøkken

Flott, full-integrert kjøkken nytt i 2018 med gode arbeidsforhold på benk og rikelig med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Kjøkkenet fremstår strøkent med stilrene material- og fargevalg. Her er hver minste detalj nøye gjennomtenkt! Kjøkkeninnredningen inneholder glatte fronter, heltre benkeplate, og underlimt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur fra Newform. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som benkekjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Nedsenket induksjonsplatetopp med vegghengt kullfilterventilator. Det er montert både lekkasjevarsler under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp. Kjøkkenet fremstår toppmoderne og meget godt vedlikeholdt. Leilighetens store klassiske vinduer sørger for rikelig med lys i alle rom. Leiligheten kan i tillegg skilte med god plass til spisebord i form av langbord - naturlig plassert i tilknytning til kjøkken. I dette rommet finner du også en nydelig lys 1-stavs parkett og vegger malt i en behagelig og tidløs fargetone.

Bad

Svært delikat og moderne baderom pusset opp i 2018. Badet inneholder flislagte gulv med varmekabler, veggflater belagt med fliser og malte flater. Videre inneholder badet servant med ett-greps armatur fra Tapwell, vegghengt toalett fra Villeroy og Boch samt innebygd sisternekasse fra Geberit. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Hansgrohe tilkoblet hånddusj og regndusj. Badet har i tillegg svært gode oppbevaringsløsninger med bla. et plassbygget høyskap perfekt tilpasset 60 cm. vaskemaskin og flere romslige hyller til feks. håndklær og baderomsartikler. Det er i tillegg selvsagt montert opplegg for vaskemaskin i skap-nisjen. Gode lysforhold sikres ved at det er montert et vindu under himling mot kjøkken/spisestue. Forøvrig downlights i himling og belysning over speil. Badet fremstår svært innbydende og holder en god standard.

Soverom

Leilighetens stue kan enkelt gjøres om til et herlig soverom. Rommet har en arkitekttegnet og meget smart løsning med plassbygget seng på gulv hvor cover blir løftet med vinsj. Løsningen er fjernstyrt med kontroll og tas enkelt opp/ned ved et tastetrykk. Den plassbygde sengen er 140 cm. bred og har en høy komfortfaktor! Soverommet kan enkelt skjermes fra resten av leiligheten via rommets funksjonelle skyvedør.

Beliggenhet

Sentral og svært attraktiv beliggenhet med nærhet til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger høyt, fritt og skjermet mot gårdsrom.
Holbergs gate ligger rett ved Holbergsplass, Pilestredet park og fasjonable Parkveien. Områdets bebyggelse er preget av bygårder og nyere blokker i kvartalsbebyggelse.
Her har man høyskoler, servicetilbud, offentlig kommunikasjon, populære Hegdehaugsveien og Bogstadveien i umiddelbar nærhet. Hyggelige kafeer og restauranter samt Slottsparken og andre grøntarealer ligger også kun et steinkast unna.
Kort vei unna har man også tilgang til flere gode treningsalternativ, som blant annet Bislet Bad og treningssentre som Sats Elixia Bislett, Evo Oscarsgate, Treningshuset og Fresh Fitness.
Svært godt tilbud av offentlig kommunikasjon fra Frydenlund, Sofies plass og Holbergs plass. Under 10 minutters gange til Nationaltheatret med både tog - og t-baneforbindelse.
En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som for eksempel Majorstuen med eksklusive shoppingmuligheter i Bogstadveien og Grünerløkka som er kjent for sin pulserende kultur og uteliv. Gangavstand til høyskoler og universitet, med Høyskolen i Oslo (HiO) rett rundt hjørnet.

Felleskostnader

kr. 2.475,- pr. mnd: Herav: varmtvann, kabel-TV og bredbånd fra GET, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygningsforsikring og øvrige fellesutgifter.
Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 1.849,-
Lånekostnad 1: kr. 626,-

Andel fellesgjeld

100 980

Andel formue

7 291

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: * OBOS02-98207870323
Restsaldo: 2.327.636,-
Restløpetid: 19 år 1 mnd
Type rente: Flyt 3,85 % (pr. 27.05.2021)
Årsmøte vedtok nylig å gjennomføre ordning om innbetaling av andel fellesgjeld. Seksjonseier kan innbetale sin del av fellesgjeld om ønskelig. Ved innbetaling av andel fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr. 626,-. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Eierseksjonssameiet har vedtatt en ordning for innfrielse av andel fellesgjeld knyttet til bestemte lån. Denne ordningen er betinget av at det er signert en administrasjonsavtale mellom Eierseksjonssameiet og OBOS Eiendomsforvaltning AS og hver enkelt seksjonseier som ønsker å benytte ordningen må inngå en egen avtale med Eierseksjonssameiet v/OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Ved en individuell innfrielse av fellesgjeld vil banken anse innbetalingen som en regulær ekstraordinær nedbetaling av Eierseksjonssameiets felleslåns hovedstol, uten at långiver gir aksept for at seksjonseiere som innfrir sin andel blir fritatt for sitt debitoransvar. Dette betyr at alle nåværende og fremtidige seksjonseiere, også for de seksjoner hvor fellesgjelden er innfridd, risikerer å måtte dekke sin forholdsmessige andel av sameiets betalingsforpliktelser ved mislighold. OBOS Eiendomsforvaltning AS påtar seg intet ansvar for eventuelle konsekvenser for Eierseksjonssameiet, seksjonseierne eller seksjonseiernes rettsetterfølgere, av dette.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 742 300 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 672 278 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 32 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 463 kvm, Eierform: Felles eiet tomt
Felles tomt for sameiet. Fellesområder opparbeidet med internveier belagt med heller og belegningsstein, lyktestopler, sittegrupper og sykkelparkering.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Bygård over 5 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og bærende konstruksjoner av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av pussede og malte flater. Yttertak i saltaksform utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør fra Swedoor i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 2004. Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i baderomsgulv.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Leiligheten er en del av eierseksjonsameiet Holbergs gate 11 med organisasjonsnummer 885.460.992.
Sameiet består av 22 leiligheter fordelt over 5 etasjer samt kjeller.
Obos er sameiets forretningsfører.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

W.R.BERKLEY INS.NORWAY Polisenummer: 103514.1.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende vedlikehold er utført:
Sameiet tok opp et lån i forbindelse med arbeider gjort på tak. Lånet er utbetalt og felleskostnadene økte i ifm låneopptaket.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Holbergs gate 11 B, 0166, Oslo, Gnr. 209 bnr. 80 snr. 15 orgnr. 885460992 i Oslo kommune

Eier

Peder Hiis

Oppdragsnummer

66-21-0101

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.