#TORSHOVHAGEN

Moderne og attraktiv 3-roms rett ved Torshovdalen | Solrik vestvendt balkong | God intern beliggenhet | Garasje | Heis

Hans Nielsen Hauges gate 29D , 0481 Oslo

BE OM SALGSSUM
Eskil Næss Hagen
Eskil Næss Hagen Partner / Eiendomsmegler / Salgssjef

NABOLAGSPROFIL

69%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

60%

har bolig mellom 60-120 kvm

69%

av boligene er eldre enn 20 år

21%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Bruttoareal 66 m²
Tomt 5 918 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2005
Gårdsnummer 224
Bruksnummer 245
Energimerking D
FINN.no 221189780
Sist endret 15.06.2021 14:59
Prisantydning 5 500 000
Totalpris 5 692 444
Ligningsverdi 1 270 785,-

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) 35 675,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 535 675,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 156 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 692 444,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Hans Nielsen Hauges gate 29 D!
En svært lekker og gjennomført 3-roms selveierleilighet med god standard. Leiligheten ligger i 4. etasje i et nyere og moderne bygg med heis og garasjeplass i kjeller. Leiligheten har en av de beste interne beliggenhetene med gode solforhold og lite innsyn. Leiligheten har god planløsning, nyere kjøkken fra 2020, vestvendt balkong og tilgang til fellesterrassen på hele 50 m².
Attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på øvre Torshov, rett ved frodige Torshovdalen. Her har du kort vei til alt!
•Solrik balkong på 9 m²
•Nytt kjøkken 2020
•Stort bad med opplegg for vaskemaskin
•Svært god intern beliggenhet
•Parkeringsplass i kjeller med heisadkomst
•Lave felleskostnader ink. bredbånd
•Låst felles bakgård
•Veldrevet sameie
•Dagligvare i 1 etg
•Kort vei til off.kommunikasjon

Innhold

Leiligheten ligger i 3 etg. og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom. Utgang fra stuen til balkongen på ca 9 m2.
I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 4 m2.

Entré

Du tar deg opp til leiligheten i 3. etasje med heis eller trapper. Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk av leiligheten med sin  gode standard. God lagringsplass i romslig skyvedørsgarderobe, plass til oppheng av yttertøy og skohylle. Her har du virkelig det du trenger av lagringsplass! Dørcalling med portåpner plassert ved inngangsdøren. Som i resten av leiligheten er gulvet belagt med tre-stavs parkettgulv og glatte overflater malt i behagelige fargetoner.

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et lyst og luftig rom. Beliggenheten i tredje etasje sammen med de store vindusflatene sørger for mye naturlig lys, og samtidig minimalt med innsyn. I stuen er det god plass til en stor sofagruppe med salongbord, samt naturlig plass til mediemøblement og TV (kabel-TV grunnpakke fra Get og fibernett fra Lynet er inkludert i felleskostnadene). I tilknytning til kjøkkenet har du naturlig plass til spisebordsgruppe.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en fin, sosial og åpen løsning med stuen. Kjøkkenet er nytt fra 2020 med innredning fra IKEA. Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har hvite slette fronter og laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Plate på vegg over benkeplate og ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer som komfyr med induksjontopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenøya gir god lagringsplass og ekstra arbeidsflate. Varmtvannsbereder fra 2020 på ca. 107 liter med aqua-stopp.

Bad

Romslig og innbydende flislagt bad fra 2005. Badet er oppgradert i 2021 med  vegghengt servantskap med skuffeløsning, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og dusjsone med innfellbare dører og regnfallsdusj. Videre har badet overskap i hvit slett utførelse, speil med overbelysning og stikkontakt og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en stor og herlig vestvendt balkong på ca. 9 m². God intern beliggenhet, høyt, skjermet og mot indre låst bakgård. Den vestvendte balkongen har også svært gode solforhold med sol fra ca. kl. 15 - 21 på sommerstid. Dette er uten tvil den perfekte forlengelse av stuen på varme og lange sommerdager! Balkongen er overbygget, har heller på gulv og god plass til ulike sittegrupper etter eget ønske og behov. Montert elektrisk markise, utebelysning og stikkontakt.

Soverom

Hovedsoverommet er et veldig stort og lyst rom med god plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord. God lagringsplass i doble garderobeskap og her er det også plass til kommode eller kontorpult. Soverommet ligger rolig til som sikrer en god natts søvn. En-stavs eikeparkett på gulv og veggene er malt i en rolig grønntone.

Soverom 2

Soverom II har også god plass til både seng, tilhørende nattbord og oppbevaring. Rommene passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor.  De store vinduene slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse En-stavs eikeparkett på gulv og malte vegger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt på Torshov, i et meget populært sameie rett ved frodige Torshovdalen. Nærområdet er preget av store og grønne områder rett på utsiden av døren, perfekt for småbarnsfamilier og hundeiere. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovparken og veldig fine friområder v/ Akerselva som tar deg direkte opp til Maridalsvannet og videre inn i Nordmarka. Nærhet også til Maridalen og Lillomarka.
For barnefamilier er det mange lekeplasser i umiddelbar nærhet samt innendørs lekeland på Eventyrfabrikken ved Myraløkka.
Området kan også friste med flere populære spisesteder og kafeer. Åpent bakeri ligger rett borti gata, her overtar Lofthus samvirkelag på kvelden og serverer det mange mener er byens beste pizza. På Nordpolen/Sandaker finner du bl.a. Jewel of India, Pizza Pancetta og Mega Sushi. Trikkestallen og Grisen ligger også i nærheten. Nydalen Bryggeri og Spiseri i Nydalen og Kolonihagen på Lilleborg er også verdt å nevne.
Det er gangavstand til Grünerløkka, Storo, Sagene og Nydalen med alt de ulike bydelene har å by på. Ta deg et deilig bad i Nydalen badeplass under sommerhalvåret. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små. Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter og Sandakersenteret med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc. I år åpnet Odeon Kino landets største og mest moderne kino på Storo!
Det er et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Cosmopolite er en viktig scene i norsk kulturliv og feirer 25 års jubileum med kvalitetsmusikk på høyt nivå, både jazz, verdensmusikk, soul, rock og blues. Nieu på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant. Det andre teateret på Lilleborg byr på alt fra amatøroppsetninger til musikaler og TV2 studio i Nydalen med innspillinger og show.
For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange grønne lunger som Torshovparken, Torshovdalen og på turstiene langs Akerselva. Dette er alle populære områder kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myhrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS/Elixia på Sagene, Nydalen og Storo, Evo Treningssenter og Fitness 24/7.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Sinsen T-bane stasjon med hyppige avganger (linje 4 og 5.) og kun 5 minutters gange. Svært gode trikk- (nr. 11, 12,13 og 17) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy og 31 til Fornebu) og nr. 56 til Solemskogen i Lillomarka. Flybussekspressen går fra Ring 3 (samt buss 23, 24) og 8 minutters gange til Grefsen togstasjon
Barnehager og skoler i området:
- Askeladden barnehage
- Torshovtoppen barnehage
- Torshovhagen barnehage
- Torshovgata barnehage
- Thor Olsens barnehage
- Ragnas hage
- Lilleborg barnehage
- Nordpolen skole 1-10
- Frydenberg skole 8-10
Her har du med andre ord alle ønskelige fasiliteter rett utenfor døren! En perfekt kombinasjon av fredelige omgivelser og det urbane livet. Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Felleskostnader

2 596 pr. mnd. Fibernett, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, drift, forretningsførsel, garasje, kommunale avgifter og betjening fellesgjeld.
Herav:
Felleskostnader BO 1.900,-
Internett 178,-
Driftskostnader BO 302,-
Strøm/vaktmester 216,-

Andel fellesgjeld

35 675

Andel formue

15 306

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
OBOS01-98207755524
Restgjeld: 5.266.416,-
Rentebetingelser: 3,20 % flytende
Restløpetid: 12 år 9 mnd.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

IN-ordning: Sameiet har ikke IN-ordning.
Sikringsordning: Sameiet har ikke sikringsordning.
De andre sameierne har lovbestemt panterett (legalpant) i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 270 785 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 574 826 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 5 918 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligblokk fundamentert med betong til antatt faste masser. Konstruksjoner i betong / stål, etasjeskillere av betong. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein. Flatt yttertak trolig tekket med membran. Taket er ikke besiktiget. Vinduer med 2-lags glass i trerammer fra byggeår. Inngangsdør i brann- og lydklassifisering. Balkongdør i glass fra byggeår. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på oppføring av boligblokk fra 2009.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler på bad.

Energiforbruk

Eier har brukt ca. kr 4.367,- i strømforbruk i 2020.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Hans Nielsen Hauges gate - Stoppested Torshovtoppen mot Sinsenkrysset - Oppføring av leskur - ID 301044401
Saksnummer: 201914228 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt
Hans Nielsen Hauges gate 37 A-G - Innglassing av balkonger
Saksnummer: 201802062 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt
Hans Nielsen Hauges gate 37 A - Bruksendring fra næring til bolig i 1 etasje
Saksnummer: 201617555 - Byggesak
Status: Rammetillatelse gitt
Hans Nielsen Hauges gate 43 - Detaljregulering - Byggemarked
Saksnummer: 201312165 - Reguleringssak
Status: Planforslag
Kyrre Grepps gate 13 - Påbygg, tilbygg og ombygging av barnehage - Ragna Ringdalsdagsenter
Saksnummer: 201709364 - Byggesak
Status: Mottatt søknad om endring
Kyrre Grepps gate 22 og Haarklous plass 2- Etablering av to energibrønner
Saksnummer: 201917158 - Byggesak
Status: Mottatt søknad
Forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer - Bestilling av oppstartsmøte
Saksnummer: 201915152 - Reguleringssak
Sakstype: Foreløpig plan
Kyrre Grepps gate 18 - Utbygging av råloft - L60
Saksnummer: 201904218 - Byggesak
Status: Igangsettingstillatelse gitt
Statnett skal etablere en kabeltunnel (30-90 meter under bakken, arbeidet under sameiet vil ta et par uker: https://www.statnett.no/vare-prosjekter/region-ost/nettplan-stor-oslo/sogn-ulven/[dokumenter

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Heftelser:
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 05.01.1952, dagboknummer 400122. Bestemmelser om gjerde, benyttelse med flere bestemmelser.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 18.06.1991, dagboknummer 30562. Best. om vegitasjon,,vedlikehold, rett for Oslo kommune å ha liggende ledninger m/v.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.02.1994, dagboknummer 8649. Bestemmelse om48 trafostasjon/kiosk nr. 768.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 04.04.2002, dagboknummer 21195. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bruksrett. Forkjøpsrett, rettighetshaver: Telenor Communication AS. Med flere bestemmelser.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 21.10.2002, dagboknummer 68632. Bestemmelse om rett til bruk av parkeringsplasser. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune. Rettighetshaver: Telenor Communications AS.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 23.01.2004, dagboknummer 5242. Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven § 67. Forplikelse til å overdra veigrunn vederlagsfritt til Oslo Kommune.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 24.06.2004, dagboknummer 42612. Rettighetshaver: Hafslund Nett AS. Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold Nettstasjon nr. 9073.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 24.12.2004, dagboknummer 89331. rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:224 Bnr:392. Bruksrett til 12 parkeringsplasser. Bestemmelser om adkomstrett, vann/kloakkledning, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Nødvendig adkomst- og bruksrett til nødstrømsaggregat. Rett til nødvendig bruk av grunn for rep. og vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 10.06.2005, dagboknummer 36994. rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:224 Bnr:392. Bestemmelse om garasje/parkering.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Kyrre Grepps Gate 19, Orgnr: 988304255
Sameiet Kyrre Grepps Gate 19 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988304255, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
Roverudsgt 12
Hans Nielsen Hauges Gt. 29 A, B og D
Kyrre Grepps Gate 19 A og B
Sameiet består av 126 seksjoner.
Sameiet har en bredbåndsavtale med Lynet internett.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7764402

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 4 103 425,-
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 7 732 590,-
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr -3 831 320 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.
Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 2 538 912.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Badstue på taket - Det viser seg at en slik etablering krever byggetillatelser og søknadsarbeid i den forbindelse. Styret vil derfor legge frem et nytt forslag til behandling på årets Årsmøte.
I 2020 har styret fått utført oppussing/maling av alle oppganger.

Husdyrhold

I henhold til husordensreglene er dyrehold tillatt i sameiet. Dyret kan forlanges fjernet dersom det er til vesentlig sjenanse for beboerne. Hunder skal alltid være i bånd. Kjæledyr kan kun luftes i bakgården under oppsyn. Ekskrementer som husdyr legger igjen på sameiets fellesarealer, skal  umiddelbart fjernes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger IKKE handelen:
Vaskemaskin på bad.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til enh@schalapartners.no eller SMS: 97 95 07 19 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hans Nielsen Hauges gate 29D, 0481, Oslo, Gnr. 224 bnr. 245 snr. 54 orgnr. 988304255 i Oslo kommune

Eier

Sandra Brekke Kristoffer Sundet Hagen

Oppdragsnummer

66-21-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.