#Lambertseter

Svært pen og lys 3-R leilighet | Fantastisk utsikt | Pusset opp 2017 | Meget arealeffektiv | Innflytningsklar | Må ses!

Lambertseterveien 35 , 1150 Oslo

BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

5%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig mellom 60-120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

18%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 29 m²
Bruksareal 29 m²
Bruttoareal 32 m²
Tomt 1 372 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 11
Byggeår 1961
Gårdsnummer 159
Bruksnummer 184
Energimerking D
FINN.no 220456747
Sist endret 11.06.2021 15:06
Prisantydning 2 690 000
Totalpris 2 937 298
Ligningsverdi 564 431,-

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) 231 795,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 921 795,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 937 298,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til denne nydelige 3-roms leiligheten beliggende sentralt til på hyggelige Lambertseter.
Leiligheten oppleves svært lys og hyggelig og kan skilte med en gjennomgående god standard fra 2017, en svært effektiv planløsning, moderne material- og fargevalg og rikelig med naturlig lys. Leiligheten ligger i tillegg meget usjenert til i byggets 11. etasje, uten gjenboere og innsyn og en fantastisk utsikt. Denne må oppleves!
• Usjenert beliggenhet med fantastisk utsikt
• Sjelden god og effektiv planløsning
• 2 soverom
• Flislagt bad fra 2017
• Moderne og fullintegrert kjøkken fra 2017
• Oppvaskmaskin
• Nydelige overflater
• Felles koselig balkong med sjøutsikt & kveldssol
• Velfungerende fellesvaskeri i samme etg.
• Ingen gjenboere eller innsyn
• Fyring, varmtvann, kabel-TV og bredbånd inkl.
• Strømutgifter på 1200,- i året

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 11. etasje og inneholder: entré, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom. Leiligheten disponerer i tillegg én bod på 0,9 kvm.
Det gjøres oppmerksom på at rommene defineres etter bruk og kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Utstyr

- Det er et fellesvaskeri i hver etasje som kan benyttes gratis av beboerne.
- Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Det er hybridfibertilknytning fra Get i leiligheten.
- Fjernvarme og radiatorer.
- Sikringsskap er plassert i felles trappegang med automatsikringer med jordfeilbryter. Digital strømmåler fra år 2017. Hovedsikring/ overspenningsvern er på 25 AMP.
- Røykvarsler i entré er tilkoblet felles brannvarslingssentral.

Entré

Lys og godt utnyttet entré med plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko. Funksjonelt garderobeskap med skyvedører i glass og praktisk innredning. Overflater malt i en lys fargetone og gulv belagt med nøytrale fliser gir et delikat og hyggelig førsteinntrykk. Her får du umiddelbart en god følelse! Dørcalling-anlegg.

Stue

Lys og skikkelig hyggelig stue med flere møbleringsmuligheter. Stuen har plass til sofa, salongbord, en naturlig plass til TV og plass til et lite spisebord. Åpen løsning til leilighetens kjøkken. Rommet kan i tillegg skilte med svært gode lysforhold og en helt fantastisk utsikt. De store vindusflatene åpner opp rommet og gir en herlig romfølelse. Her kan du enkelt nyte en langstrakt og spektakulær utsikt, ingen innsyn og bøttevis av naturlig lys. Samtlige av leilighetens overflater ble pusset opp i 2017 med en behagelig fargetone på vegger og en pen laminat på gulv.

Kjøkken

Leiligheten har et godt utnyttet og smart pusset opp kjøkken med en moderne og nyere innredning fra 2017. Kjøkkeninnredningen inneholder glatte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur og benkeskapsbelysning. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med kullfilter plassert i overskap. Kjøkkenet fremstår moderne og oppleves velholdt. Svært godt med arbeidsplass på benk og gode oppbevaringsmuligheter i skap og skuffer. Nydelig utsikt ut fra de store vindusflatene. Ellers malte overflater og laminat på gulv.

Bad

Pent, flislagt baderom fra 2017. Badet inneholder dusjnisje med glassdører, vegghengt dusjarmatur med hånddusj og regndusj, servantinnredning med dører og ovenpåliggende servant. Videre inneholder badet vegghengt toalett, vannrør av typen rør-i-rør, naturlig avtrekk i himling og downlights i himling. Inngang til baderom fra stue. Badet oppleves toppmoderne og holder en god standard. Velfungerende og gratis fellesvaskeri plassert i samme etasje rett bortenfor leiligheten.

Soverom

Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng (160*2 m). Nydelig utsikt fra rommets store vindusflate og meget gode lysforhold. Leiligheten ligger luftig til i byggets 11. etasje og er godt skjermet for trafikk og støy. Her kan du enkelt nyte fredelige omgivelser, fantastisk utsikt og ingen innsyn fra gjenboere.

Soverom 2

Leilighetens planløsning er svært effektiv. Soverom nr. 2 oppleves også meget funksjonelt med god plass til enkeltseng og for eksempel en liten kommode. Også her kan du nyte den fantastiske utsikten. Gode lysforhold, pene malte vegger/himling og en slitesterk og moderne laminat gjør dette til en skikkelig trivelig rom. Det gjøres oppmerksom på at rommet defineres etter dagens bruk og oppfyller ikke dagens krav til størrelse.

Beliggenhet

Borettslaget ligger sentralt til på Lambertseter, et steinkast unna Lambertseter T-banestasjon og rett ved siden av Lambertseter senter. Her finner du de fleste service- og forretningstilbud som post, bank, kino, apotek, vinmonopol og butikker.
Lambertseter er et populært sted å bo med luftige fine grøntområder og turmuligheter i umiddelbar nærhet, samtidig som du har det meste av servicetilbud i nærområdet. Det er kort vei til Østensjøvannet og Østmarka med turstier, lysløyper og preparerte skiløyper om vinteren, samt et utvalg av Oslos mest populære badestrender som Hvervenbukta, Ingier strand og Nordstrand Bad. Lambertseter T-banestasjon ligger rett ved siden av og T-banen bruker ca. 18 minutter til Oslo sentrum. Området passer godt for den aktive familien da det også finnes idrettsanlegg, treningssenter (SatsElixia), svømmehall og kunstgressbane i nærområdet.
Et par minutters gange fra leiligheten finner du dagligvareforretninger som for eksempel Rema1000 og Kiwi. I tillegg har du det nye Lambertseter senter med rundt 70 forretninger, blant annet vinmonopol, apotek, klesforretninger, bibliotek og Symra kino. Det er også kort vei til Sæter og Holtet, samt Manglerud og Bryn senter. Fra leiligheten er det også kort vei til barne- og ungdomsskole og en rekke barnehager i området.

Felleskostnader

kr. 2.721,- i mnd. Herav: varmtvann, fyring, grunnpakke kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, renter og avdrag på nedbetaling andel fellesgjeld og øvrige fellesutgifter.
Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 5% fra 01.07.2021. Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 2.857,-

Andel fellesgjeld

231 795

Andel formue

40 414

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: * HABA02-94937033944
Type: Annuitet
Restsaldo: 22.764.441,-
Restløpetid: 29 år og 6 mnd.
Rente: Flyt 1,60 %
Andel restsaldo: 231.795,-
Andel kapital kostnad: 959,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 564 431 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 031 952 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 32 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 372 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles tomt for borettslaget opparbeidet hovedsakelig av bygget. Støpte veier, trapper og asfalterte veier.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1961. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
støpt gulv mot grunn. Bærende konstruksjoner og yttervegger i hovedsak av betong/murverk. Utvendige fasader av murpuss og stedvis kledd med
fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entredør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer med
karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Anticimex AS, datert 27.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.1961 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Felles varmtvann. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler i baderomsgulv.

Energiforbruk

Nåværende eiers strømforbruk har vært på ca. kr. 1.200,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Langbølgen 3 - 15 - Det søkes om oppføring av kontorbygg, på det som er felt 2 av reguleringsplan S-4925. Bygget oppføres i 6. etasjer, hvor 6. etasje er inntrukket.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201619103 for mer informasjon.
Områderegulering for Lambertseter - Karlsrud. Plan- og bygningsetaten skal i gang med et større planarbeid for Lambertseter og Karlsrud. Hensikten med denne planen er å få til et godt byområde med en blanding av boliger, næring, nærmiljøfunksjoner, nye møteplasser og gode løsninger for myke trafikanter.  Planarbeidet skal resultere i en områderegulering med konsekvensutredning. Til slutt skal planen vedtas av bystyret.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201801721 for mer informasjon.
Radarveien 87 - Tiltaket omfatter oppføring av en tremannsbolig og to tomannsboliger med felles parkeringskjeller
Planstatus: Mottatt søknad om endring. Se saksnr.: 201714922 for mer informasjon.
Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1970/17926-1/105  Fellesobl. for bor.innsk.  
22.10.1970 
BELØP: NOK 617.100
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
1987/46968-1/105   ** Transport av panthaver  
17.07.1987 
Fra:Andelseierne I Borettslaget  
Lnr: 1086915
Til:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
1987/11369-2/105  Best. om adkomstrett  
19.02.1987 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
 
1990/46181-1/105  Erklæring/avtale  
01.08.1990 
Rett for Langbølgen Brl. v/A/s Obos-forretningsbygg til å
benytte utearealer, vedk. varmekabler, fliselegging m.v.
 
2016/177178-1/200   ** Diverse påtegning  
01.03.2016 
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder også utskilte parseller
2015/268669-1/200  Erklæring/avtale  
25.03.2015 
Allmennheten skal ha fri ferdsel og opphold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
2016/639128-1/200  Fellesobl. for bor.innsk.  
12.07.2016 
BELØP: NOK 18.000
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
Opprinnelig tinglyst som forhøyelse
av FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. 17926/1970
2018/771233-1/200  Pantedokument  
16.05.2018 09:29 
BELØP: NOK 36.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA  
Org.nr: 991303995
Elektronisk innsendt
 
2020/3046708-1/200   ** Massetransport  
18.09.2020 12:57 
Fra:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
Til:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA  
Org.nr: 991303995
Elektronisk innsendt

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Langbølgen Borettslag org.nr. 948.686.740, består av 110 andelsleiligheter.
- Styreleder er Kurt Idar Børve.
- Forretningsfører er Obos.
- Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.
- Borettslaget har avtale med Rent Renhold Rakhmonava om renhold av fellesarealene.
- Langbølgen Borettslag er tilsluttet OBOS' avtale med Statoil Norge AS om levering av olje, gass og andre fyringsrelaterte produkter.
Borettslaget har egen hjemmeside: web1.herborvi.no/0156

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for medlemmer av Obos og øvrige andelseiere. Forkjøpsretten parallellutlyses for å sikre en raskere avklaring.

Forsikring

If forsikring AS Polisenummer: 2229604

Vedtekter / husordensregler

Overdragelse krever styregodkjennelse. Eiendomsmegler sender inn styregodkjennelse, men en evt. styregodkjennelse er kjøpers ansvar. Evt. merkostnader er kjøpers ansvar. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger.
Det skal være ro i leilighetene mellom kl. 22.00 og kl. 06.00.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Laget hadde planer om å skifte ut radiatorene ila 2020, men dette prosjektet blitt trolig utsatt til 2021 ifølge styreleder. Ellers ikke noe planlagt utover vanlig drift for 2020.
Større vedlikehold og rehabilitering:
2018: Rehabilitering fasade, utskifting av en heis, malt fellesareal samt utskifting av dusjdører.
2017: Utskifting av en heis.
2015: Nytt porttelefonanlegg. Malt inngangsparti innvendig.
2014: Nytt inngangsparti med utskifting av 3 nye dører.
2012: Utskifting av avtrekksvifter.
2010/2011: Dør- og vindusutskifting.
2008: El-rehabilitering.
2007: Registrering og sanering av asbest.
2006: Tilstandsvurdering gjennomført. Oppgradering av heisene. Oppgradering av fyrrommet.
2005: Ny papp på taket.
2004: Dusjrom og vaskerier rehabilitert.
2002: Ny oljetank.
2000: Fyrrom rehabilitert. Ny felles bereder.
For mer utfyllende liste, se vedlagt årsrapport fra forretningsfører.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i Langbølgen Borettslag.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lambertseterveien 35, 1150, Oslo, Gnr. 159 bnr. 184, andelsnr. 98 i Langbølgen Borettslag med orgnr. 948686740 i Oslo kommune

Eier

Andrea C E Backstrøm

Oppdragsnummer

66-21-0108

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.