TORSHOV/ØVRE GRÜNERLØKKA:

Høytliggende og hyggelig 1-roms leilighet med stor balkong. Varmtvann, fyring og strøm inkl. i felleskostn.

Marcus Thranes gate 7 , 0473 Oslo

VISNINGER

29. september onsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henrik Skårdal
Henrik Skårdal Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

4%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

42%

har bolig mellom 60-120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

15%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Aksje
Primærrom 18 m²
Bruksareal 18 m²
Bruttoareal 20 m²
Tomt 865 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 5
Byggeår 1936
Gårdsnummer 225
Bruksnummer 228
FINN.no 231733513
Sist endret 22.09.2021 10:26
Prisantydning 2 550 000
Totalpris 2 767 481
Ligningsverdi 506 094,-

Beregnet totalkostnad

2 550 000,- (Prisantydning) 200 137,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 750 137,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 000,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 494,- (Transportgebyr) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 17 344,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 767 481,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Utstyr

Sikringsskap plassert i gang/oppgang. Automatsikringer. Hovedsikring på 25 ampere.
Dørcalling med døråpner.
Signalanlegg for internet og TV.

Entré

Inngangsparti med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. God plass til oppbevaring i stort garderobeskap. Dørcalling. Malt overflate på himling og vegg. Laminatgulv.

Stue

Stue med smart og plassbesparende sofa og stor seng i ett som medfølger leiligheten. Fra stuen er det utgang til balkong. Det er også plass til spisebord. Malt overflate på himling og vegg. Laminatgulv.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning. Pen kjøkkeninnredning med tidløse hvite fronter. Integrert kjøl-/fryseskap (2017) og komfyr med platetopp medfølger salget. Foliert benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Malt overflate på himling og vegg. Laminatgulv.

Bad

Bad med dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Ikke sluk i gulv på bad, og rommet er derfor ikke å regne som våtrom. Malt overflate på himling og vegg. Flis på gulv.

Balkong

Ny balkong (2018) på hele 4 kvm. Fantastiske solforhold og nydelig utsikt helt bort til Ekeberg. Terrassebord på dekke.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet sentralt til ved Akerselva, og midt mellom Grünerløkka og Torshov. Boligen har gangavstand til alt av kollektivtilbud, restauranter og kafeer, butikker og spennende utesteder.
Boligens nærmeste nabo er Akerselva. Det er et av Oslos største og mest idylliske park- og turområder. Den strekker seg nesten ti kilometer, fra Maridalsvannet i nord og ned til Bjørvika i sentrum av Oslo.
Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.
Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Meny og Rema. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder med himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, gourmetburger på Illegal Burger eller Munchies og friske sandwicher på Joe & the Juice.
Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, Mathallen BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. I tillegg har man Westerdals School of Communications, treningssenter og Kolsås klatreklubbs klatrevegg, en dagligvareforretning og flere nærsenter-tilbud i Nordre kvartal. Det er derfor Vulkan kalles "den lille byen i byen".
På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg, m.m. På Torshov er det et mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet Soria Moria, Café Teater og Nieu Scene, med konserter, bar/restaurant, teater og Ringen Kino. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. populære Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren. Rett rundt hjørnet ligger også Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer.
Det er et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Elixia på Sagene, Storo, Nydalen og Ringnes Park, samt sandvolleyballbaner ved Torshovparken. Det er også kort vei til grøntområder og parker som Ila, Sofienbergparken og Torshovdalen. I Torshovparken er det bla. etablert sandvolleyballbaner, basketballbane og minigolfanlegg.
Kort avstand til Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandakersenteret med tilbud som vinmonopol, matbutikk, apotek og andre butikker ligger også en kort spasertur unna. Det er flere matvarebutikker i umiddelbar nærhet (Kiwi, Rema1000, Coop).
Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og BI Nydalen. Det er også kort vei til kollektivtransport med blant annet 11, 12 og 13 trikken, samt 20 og 21 bussen. Bydelens egen skibuss nr. 56 direkte til Solemskogen. Flybussekspressen har også holdeplass rett ved leiligheten.
Leilighetens plassering er perfekt da man har fordelen av å bo sentralt og flott med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser!

Felleskostnader

2 697 pr. mnd. Felleskostnader inkl: Fyring, v.vann, strøm, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, forretningsførsel, betjening av fellesgjeld med mer.
Herav:
Renhold: 116,-
Strøm, varme & varmtvann: 535,-
Kabel-TV/Internett: 303,-
Felleskostnader: 1.743,-

Løpende kostnader

Felleskostnader.

Andel fellesgjeld

200 137

Andel formue

2 423

Fellesgjeld / lånevilkår

Långiver: Handelsbanken
Lånenummer: 9492.70.29248
Rest lånebeløp: 14.225.609,-
Innfrielsesdato: 01.03.2048
Gjeldende rente: 2,50%
Långiver: Handelsbanken
Lånenummer: 9492.7037011
Rest lånebeløp: 5.207.907,-
Innfrielsesdato: 15.12.2030
Gjeldende rente: 2,50%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 506 094 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 821 938 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 18 kvm, Bruksareal: 18 kvm, Bruttoareal: 20 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 18 m².
Primærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/stue/kjøkken/soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Marcus Thranes gate.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Opparbeidet bakgård med gressplen og beplantning.
Areal: 865 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Bygård fra 1936, hovedsakelig med ettromsleiligheter og opprinnelig med felles bad/WC.
Oppført med:
- Støpt gulv på grunn.
- Etasjeskillere i betong.
- Pussede og malte murvegger hovedsakelig av tegl.
- Støpte trapper og ramper.
- Oppforet og isolert flatt tak, tekket med takpapp eller takmembran.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Herman Rustad, datert 06.09.21.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger uattestert expeditionsdokument på bygget, datert 1933.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til NORIAN Eiendomsforvaltning.

Oppvarming

Boligaksjeselskapet har felles oppvarming og varmtvann. Boligselskapet får levert bioolje til oppvarming.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. x.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. x.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Gården er registrert som bevaringsverdig i Byantikvarens Gule liste pr. januar 2013.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1923/993762-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
20.12.1923 
ang skur
 
1936/400692-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
27.01.1936 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1964/506389-1/105  Obligasjon  
06.05.1964 
BELØP: NOK 40.000
Panthaver:Froland Olaf  
Lnr: 1119903
 
1969/517523-1/105  Obligasjon  
 23.09.1969  
BELØP: NOK 20.000
Panthaver:Angård Gudrun  
Lnr: 1127802
 
2014/147398-1/200  Pantedokument  
20.02.2014 
BELØP: NOK 15.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
2018/482511-1/200  Pantedokument  
27.02.2018 13:35  
BELØP: NOK 3.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA  
Org.nr: 991303995
Elektronisk innsendt
 
2020/3046708-1/200   ** Massetransport  
18.09.2020 12:57 
Fra:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
Til:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA  
Org.nr: 991303995
Elektronisk innsendt
 
2021/123230-1/200  Pantedokument  
01.02.2021 10:57 
BELØP: NOK 5.450.000
Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA  
Org.nr: 991303995
Elektronisk innsendt
Grunndata
1858/900064-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten  
28.11.1858  
OPPRETTELSE - FRADELT FRA MARCUS THRANESGT 9 OG 11 - UTGÅTT

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksje 50 pålydende kr. 1200 --- Aksjetransport (eierskifte) og pentenotering skjer på bakgrunn av aksjeeierboken og ved melding til forretningsfører.
Boligaksjeselskapet belaster kjøper et flyttegebyr. Flyttegebyret er på kr. 300.
Hjemmeside: http://www.sandakerveien11.no/.
Avlåst sykkelrom i kjelleren med tilgang kun for de beboerne som betaler en enkeltsum for tilgang.
Forretningsfører: NORIAN Regnskap AS
Epost: eierskifte@norian.no
Telefonnummer: 22 91 14 86
Styrets leder: Kristoffer G. Skappel
Epost: post@sandakerveien11.no.
I ingen av leilighetene, med unntak av 110, er det lov å bo mer enn 1 person.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86166805

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

De siste årene har det blitt gjennomført flere store vedlikeholdsprosjekter.
Se innkalling til generalforsamling 2021 i prospekt for utfyllende informasjon.
http://www.sandakerveien11.no/.
Styret opplyser følgende om det fremtidig planlagte vedikeholdet:
"Prosjektene som er planlagt skal i følge GF og beskjed fra styret finansieres ved salg av leiligheter som er bygget i fellesarealene."
Vedlikeholdshistorikk:
2020: Skifte av tak. Se hjemmeside for detaljer og planer. (Startes på i 2021).
2019: Nytt søppelrom bygges. Enkelte fellesområder solgt til og innlemmet i leiligheter. Nye leiligheter påbegynt fra tidligere fellesområder.
2018: Fasade mot bakgård pusset opp. Fasaderhabilitering av bakgården. Vaskerom renovert og satt inn nye maskiner. Byttet radiatorer i leilighetene mot bakgård. Nye varmtvannsberedere.
2015: Nytt internett-/kabel TV-anlegg og coax kabler fra GET. Diverse mindre brannsikring av bygget.
2014: Nye inngangsdører til leilighetene. Nytt callinganlegg. Nye branncelledører i oppgangene. Nye utgangsdører.
2013: Nye hoveddører. Flislagt felles trappeoppgang.
2012: Rehabilitering av pipeløp. Rehabilitering av deler av tak. Gjennomført brann teknisk-tilstandsundersøkelser av bygård. Gjennomført tilstandsundersøkelse av bygård generelt.
2011: Ny sentral fyrkjele. Oppganger malt.
2010: Nye kaldt/varmtvannsrør.Nye dørcallingskilt.
2009: Utbedret avløpsrør (Proline rør-i-rør).

Husdyrhold

Husdyrhold er ikke tillat uten skriftlig tillatelse fra styret.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hsk@schalapartners.no eller SMS: 47 78 25 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Marcus Thranes gate 7, 0473, Oslo, Gnr. 225 bnr. 228, aksjebrevnr. 50 i Sandakerveien 11 boligaksjeselskap med orgnr. 919782552 i Oslo kommune

Eier

Veronica Teresa Dorigo Edland

Oppdragsnummer

66-21-0154

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.