#SAGENE/BJØLSEN

2-roms selveier med oppusingsbehov og stort potensial! I Solrik balkong I Lav husleie I Parkeringsleie I Bra beliggenhet

Maridalsveien 196 , 0469 Oslo

BE OM SALGSSUM
Eskil Næss Hagen
Eskil Næss Hagen Partner / Eiendomsmegler / Salgssjef

NABOLAGSPROFIL

49%

eier sin egen bolig

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

25%

har bolig mellom 60-120 kvm

99%

av boligene er eldre enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Bruttoareal 43 m²
Tomt 868 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1967
Gårdsnummer 222
Bruksnummer 121
Energimerking F
FINN.no 231717365
Sist endret 24.09.2021 18:59
Prisantydning 3 400 000
Totalpris 3 501 519
Ligningsverdi 816 162,-

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 101 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 501 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lys og arealsmart 2-roms oppussingsobjekt med solrik balkong på populære Bjølsen. Leiligheten holder en eldre standard med behov for modernisering og oppussing. Sydvendt balkong med sol fra ca. 10:00 - 18.00 midtsommers. Det er også muligheter for å leie parkeringsplass i sameiet.
 
•2-roms med stort potensial
•Leiligheten vender i sin helhet mot sameiets grøntareal
•God planløsning
•Sydvendt balkong fra 2018 med gode solforhold
•Sentral og skjermet beliggenhet
•Lave felleskostnader og ingen lån
•Godt driftet sameie med god vedlikeholdshistorikk
• Balkongdør og vinduer med to-lags isolerglass fra 2001
•Kort avstand til offentlig kommunikasjon
•Mulighet for videreføring av leie av parkeringsplass (pris p.t. er kr 700.- pr. mnd.)
•Godt utleieobjekt
•Koselig hage og sykkelbod i bakgård
•Moderniseringsbehov

Innhold

Leiligheten ligger i 2 etg og inneholder: Entré, baderom, stue, kjøkken og soverom.
I tillegg disponerer leiligheten en bod som deles med to andre beboere på ca. 8,5 m².

Entré

Hyggelig entrè med innebygd garderobeskap for oppbevaring, samt oppheng for yttertøy. Fliser på gulv, ellers malte overflater. Dørcalling.

Stue

Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper lyset inn og gir en god romfølelse. I stuen har du en naturlig plass til både sofagruppe, mediemøblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til den hyggelige balkongen. Gulvet er belagt med parkett, tak og vegger er malt.

Kjøkken

Hyggelig kjøkken med eldre innredning som består av profilerte fronter, benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskkum, kullfilter avtrekksvifte, fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Varmtvannsbereder i benken på 116 liter fra 2001. Kjøkkenet har hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Gulvet er belagt med parkett.

Bad

Leiligheten har et enkelt men funksjonelt baderom med fliser på gulv og delvis fliser på vegg. Badet ble oppgradert i 2015 med nytt servantarmatur, wc og dusjkabinett. Videre inneholder badet servant over innredning, vegghengt skap og speil med overbelysning. Varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. I 2017 ble det gjennomført rørfornying av avløpsrørene mot bad og kjøkken i regi av sameiet. Sluk ble renset av rørlegger i 2021.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en herlig balkong som ble montert i 2018. Balkongen som er på ca 3,5 m² vender mot syd og har sol fra 10:00-18:00 på sommeren. På sommeren blir balkongen en forlengelse av leiligheten og er virkelig stedet å være på varme dager! Her har du god plass til utemøblement og grill.

Soverom

Soverommet har god størrelse med god plass til seng med tilhørende nattbord. Rikelig med lagringsplass i romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Soverommet vender ut mot rolig bakgård som sikrer en god natts søvn. Gulvet er belagt med laminat og tak og vegger er malt.

Beliggenhet

Med leiligheten som utgangspunkt er du i gåavstand til alt bypulsen har å by på, men fortsatt godt tilbaketrukket i et rolig og attraktivt område på Bjølsen.
Akerselva og grønne turstier ligger kun noen hundre meter fra leiligheten. Det er kort gåavstand til Nydalen, Sagene, Torshov og Grünerløkka, hvor du finner et rikt kulturtilbud og yrende liv. Området er kjent for et stort utvalg av kaféer og spisesteder hvorav Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Tiffany´s, Pizza Pancetta, Sagene Lunsjbar, Kaffe Gram og Kaffebrenneriet er verdt å nevne. Tre minutters gange fra leiligheten ligger Bjølsenhallen. Her finner du en stor delikat Menybutikk med ferskvaredisk, post, frisør, apotek og blomsterbutikk. Kiwi, samt søndagsåpne Joker og Nærbutikken ligger også i umiddelbar nærhet.
Bjølsen og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I år åpnet SF Kino landets største og mest moderne kino på Storo med hele 14 saler, hvorav den største har IMAX-teknologi.
Bydelen kan by på fantastiske grøntområder som Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren.
Det er kort vei til nye Bjølsenjordet parsellhage for de med grønne fingre. Her gis det fortrinnsrett til søkere bosatt i 500 meters omkrets fra parsellhagen (http://www.parsellhager.no/ index.php/bjolsenjordet). Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass. Store grøntområder, kunstige
kulper og små fossefall gjør dette til et meget attraktivt sted på sommerhalvåret.
For den treningsglade finner du bl.a. SATSELXIA på Sagene, i Nydalen og på Storo. Det er også kort vei til Fitnesspoint i Nydalen, Evo i Nydalen, CrossFit Oslo i Nydalen, Oslo Yoga på Sagene, Sagene Squash i Møllerparken, og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash,Klatreverket og Golfsenteret.
Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 54 (Aker brygge/Kjelsås) og 37 (Helsfyr/sentrum) som stopper ca. 2 minutters gange fra leiligheten. Buss 20 (Galgeberg/Skøyen) stopper ca. 8 minutters gange fra leiligheten, og korresponderer godt med bussene som går helt fram. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Sandaker og Torshov. Kun 7 minutter gåtur fra leiligheten ligger Nydalen T-bane med hyppige avganger.

Felleskostnader

1 750 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer, fellesforsikring, kommunale avgifter, trappevask og driftskostnader for sameiet.
De av andelseierne som skal betale eiendomsskatt til Oslo Kommune, vil bli innkrevd dette av borettslaget. Dette kommer i tillegg til ordinære felleskostnader. Eiendomsskatten kreves inn fire ganger årlig, og følger terminene til kommunale avgifter (mars, mai, august og oktober).

Andel formue

12 000

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Sameiet har p.t ingen lån.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
De av andelseierne som skal betale eiendomsskatt til Oslo Kommune, vil bli innkrevd dette av borettslaget. Dette kommer i tillegg til ordinære felleskostnader. Eiendomsskatten kreves inn fire ganger årlig, og følger terminene til kommunale avgifter (mars, mai, august og oktober).

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 816 162 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 938 184 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 43 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 868 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet eiet tomt på 868,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er beplantet med gressplen og prydbusker, samt gruset parkeringsplass.

Garasje / Parkering

Sameiet har 5 parkeringsplasser utenfor huset. Det er p.t ingen på venteliste. Månedlig leiepris er kr 700,-.  Leiepris fastsettes av generalforsamlingen (sameiemøte). Ny eier må gi beskjed til styret hvis denne ønsker parkeringsplass i Sameiet. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Murkonstruksjon som har spekket murstein utvendig. Trekonstruksjon med takbjelker og undertak av rupanel. Tekket med takstein. Betong i etasjeskiller. Malt inngangsdør med kikkhull. Lyd og branndør B30, db 35.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for blokka fra 1972 og for balkonger oppført i 2018. Disse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Energiforbruket er i følge selger ca. 6 200 kWh pr. år.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1843/900041-1/105  Bestemmelse om gjerde   01.12.1843 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-222/121
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1875/927211-1/105  Bestemmelse om gjerde   01.10.1875 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-222/121
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1965/505172-1/105  Erklæring/avtale   26.03.1965 
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-222/121
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1965/521227-1/105  Obligasjon   03.12.1965 
BELØP: NOK 5.000
Panthaver:Maridalsvn 196 Velforeningen  
Lnr: 1117077
PANT I IDEEL DEL AV DENNE EIENDOM
 
1967/521696-1/105   ** Transport av panthaver    21.11.1967 
Fra:Høgtun Gustav  
Lnr: 1117076
Til:Maridalsvn 196 Velforeningen  
Lnr: 1117077
Eiendommen ble bygget før eierseksjonsloven ble vedtatt, den er derfor ikke formelt seksjonert. Kartverket har likevel delt den i seksjoner slik at de kan overføre hjemmel til eiere, det kan noteres pant m.v. Næringslokalet i kjelleren har også fått et seksjonsnummer (snr. 10), "sameiet" står som eier av denne.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 21 seksjoner.
Velforeningen For Maridalsveien 196 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 982452538, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
Maridalsveien 196 Gårds- og bruksnummer : 222 121
Telia er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 583561

Regnskap

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 480 106.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 497 905.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det skal skiftes vaskemaskin og tørketrommel i fellesvaskeri.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt av fastmonterte lamper, persienner og hvitevarer medfølger
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til enh@schalapartners.no eller SMS: 97 95 07 19 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Maridalsveien 196, 0469, Oslo, Gnr. 222 bnr. 121 snr. 21 orgnr. 982452538 i Oslo kommune

Eier

Rune Mannsåker Wenche Irene Misje

Oppdragsnummer

66-21-0178

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.