#Torshov

Klassisk 2-roms selveier l Hjertet av Torshov l Oppussingsobjekt l Nydelig klassisk bygård l Fantastisk bakgård l

Åsengata 7 B , 0480 Oslo

VISNINGER

19. september søndag kl. 13:00-14:00

21. september tirsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Lene Brekken Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 61 m²
Bruksareal 63 m²
Bruttoareal 69 m²
Tomt 5 694 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1924
Gårdsnummer 224
Bruksnummer 1
Energimerking F
FINN.no 231834714
Sist endret 14.09.2021 12:04
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 815 313
Ligningsverdi 1 120 183,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) 189 074,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 689 074,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 689 074,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 239,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 815 313,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til hjertet av Torshov og Åsengata 7 B.
Vi har fått gleden av å presentere en gjennomgående og svært koselig 2-roms leilighet beliggende i en sjarmerende klassisk bygård i hjertet av Torshov. Leiligheten har en god takhøyde, store klassiske vinduer, peisovn og meget gode lysforhold. Videre har leiligheten en klassisk og svært god planløsning med et stort, separat kjøkken hvor du har plass til langbord, romslig soverom med plass til dobbeltseng og en koselig stue med peis.
Leiligheten har i tillegg en svært god beliggenhet i en av Torshovs vakreste klassiske bygårder. Sameiet Torshov kvartal 10 er kjent for sin fantastiske bakgårdshage med sittegrupper, flott beplantning, grill og et svært frodig og idyllisk preg. Bakgårdshagen brukes flittig av beboerne da gårdsrommet enkelt blir et naturlig oppholdssted og samlingspunkt for venner, familie, bekjente og ikke minst en herlig plass å leke for de små. Dette er en gård det er lett å bli glad i og vanskelig å flytte i fra.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: entré, stue, kjøkken, baderom og soverom.
Leiligheten disponerer i tillegg én kjellerbod på 10,5 kvm og én loftsbod på 6,4 kvm.

Entré

Romslig og hyggelig entré med god plass til å henge av seg yttertøy/plassere skotøy i innebygd skap. God takhøyde, gode lysforhold og sjarmerende originale tregulv gir et godt førsteinntrykk. Dørcalling-anlegg.

Stue

Lys og hyggelig stue. Her er det god plass til sofagruppe, salongbord og TV-seksjon. Store klassiske vinduer gir stuen rikelig med naturlig lys. Fra stuevinduet har du et koselig utsyn ut mot Torshovs hyggelige gater. Videre har stuen en peisovn som varmer godt og gir en lun og koselig atmosfære.

Kjøkken

Kjøkkenet er av god størrelse og har god plass til spisegruppe med langbord. Store klassiske vindusflater sørger for gode lysforhold. Kjøkkeninnredningen inneholder: malte profilerte fronter, heltre benkeplater, oppvaskkum, ventilator med kullfilter og fliser på vegg over benk. Videre inneholder kjøkkenet hvitevarer som frittstående komfyr med keramisk platetopp og frittstående kjøleskap. 80 liters bereder fra 1990 under benk. Rommet oppleves utrolig koselig med svært gode lysforhold og et skikkelig hyggelig utsyn ut mot gårdens fantastiske bakgård.

Bad

Enkelt, men pent baderom av god størrelse. Badet inneholder overflater belagt med våtromstapet, belegg på gulv og malte flater, servant, gulvstående toalett, badekar og opplegg/plass til vaskemaskin. Oppbevaringsplass i innebygd skap på vegg. Badet oppleves velholdt, men udatert med behov for oppgraderinger. Naturlig ventilasjon via åpningsbart vindu eller dør.

Soverom

Stort og lyst soverom. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og godt med oppbevaringsplass i flere innebygde skap. Rommet har i tillegg et praktisk innebygd kott med god oppbevaringsplass. Store vindusflater, dype klassiske vinduskarmer og en herlig takhøyde gjør dette til et meget hyggelig soverom. Fra soveromsvinduet har du i tillegg et koselig og åpent utsyn ut mot Torshovs gater.

Beliggenhet

Beliggende midt på Torshov med kort vei til alle fasiliteter. Torshov har de siste årene virkelig plassert seg som en av Oslos mest populære bydeler grunnet sine vakre omgivelser med brede og åpne gater, pene bygårder, sine mange grønne lunger og parker, og ikke minst sin rolige atmosfære.
Området kan også friste med en rekke spisesteder og caféer. Åpent Bakeri, hvor den populære pizzarestauranten Lofthus Samvirkelag (terningkast 6 i VG) åpner på ettermiddagen. Cafe Cortado, Jewel of India har også fått gode kritikker i hovedstadsavisene, Mega Sushi, Narvesen osv. Det er en rekke spisesteder og kaféer på Torshov, blant annet Hva Skjer, Soria Moria, Kaffebrenneriet, Som Tam Thai og ikke minst Café Teater & Bistro ved Trikkestallen. Spisestedet Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer sommerstid. Nydalen Bryggeri og Spiseri har i løpet av kort tid etablert seg som et populært tilbud i området. Kiwi rett ved, her kan du gjøre dine daglige innkjøp og kun en kort gåtur unna finner man Sandaker Senter med bl.a. Coop, Vinmonopolet, apotek og blomsterforretning. Det er en rekke småbutikker og spesialforretninger i Vogts gate hvor vår lokale slakter og delikatesseforretning Strøm Larsen står i en særstilling.
Det er i tillegg kun en liten spasertur til Storo Storsenter, som er Oslos største kjøpesenter med 130 forretninger og servicetilbud. Plassert midt mellom Nydalen og Storo, Sagene og Bjølsen, og Grünerløkka, har Torshov gangavstand til alt man kan ønske eg, omgitt av bydeler med hvert sitt særpreg. Bare 15 minutter nedover Akerselva støter man for eksempel på nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder.
Torshov er omgitt av parker og grøntområder med flotte grønne lunger som innbyr til turer og rekreasjon samt lek for barna. Torshovparken og Torshovdalen er to av områdets populære parker. Like i nærheten finner du også flotte turmuligheter langs Akerselva hvor man kommer seg til Maridalen i nord og Bjørvika i sør.
Et meget godt tilbud innenfor kollektivtransport med en rekke hyppige busser og trikker i nærområdet som bringer deg til alle deler av byen. Sjekk ut ruter.no for nærmere opplysning om rutene.

Felleskostnader

kr. 4.191,- pr. mnd. Herav: bredbånd og kabel-TV, nedbetaling andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles byggforsikring og øvrige fellesutgifter.
Fordeling fellesutgifter:
Renter og avdrag: kr. 1120,-
Trappevask tillegg: kr. 101,-
Bredbåndsavgift: kr. 399,-
Fellerkostnader: kr. 2. 455,-
Vedlikeholdstillegg: kr. 116,-

Andel fellesgjeld

189 074

Andel formue

87 238

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: 83987183937, Handelsbanken
Annuitetslån,12 terminer per år.
Rente sats per 01.09.2021: 2.94 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 218
Saldo per 01.09.2021: 187 83 328,-
Andel av saldo: 189 074,-
Første termin: 01.11.2 019 Første avdrag: 01.08.2020 (siste termin 01.11.2039)
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 120 183 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 733 944 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Inngang via bakgård. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Festet tomt på 5.694 kvm.
Festeavgiften er kr 110.820,- pr. år.
Festeavgiften ble sist regulert 01.12.11.
Festeavtalen utløper 01.11.2021.
Grunneier: Oslo kommune
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.378,- pr. dekar tomt. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Tore Jan Fevang, datert 13.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner.

Energiforbruk

Nåværende eiers strømforbruk har vært ca. kr. 4.000,- kWh i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Torshov kvartal X består av 97 enheter.
Forretningsførsel foretas av OBF (Oslo og omegn boligforvaltning).
Vaktmester:
Uthberg Gårdstjeneste og Drift står for vaktmestertjenestene i gården.
Rengjøring:
Sameiet har avtale med Reiduns Renhold for vask av oppgangene.
Kabel-TV og bredbånd: Telia
Fellesvaskeri: Sameiet har eget fellesvaskeri

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 82848792

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utført vedlikehold:
- Fasaderehabilitering: utført.
- Fortsette utbedring av soilrør
- Gjennomføre asfaltering i gårdsrom: utført
- Oppgradere lekeplass i gårdsrom
- Inngå avtale om felles brannslukningsanlegg i gården
- Innhente tilbud og vurdere nytt calling-system: utført
- Jobbe med finansiering av nevnte prosjekter i form av låneopptak evt. salg av sameiets leilighet i Vogts gate.
Styrets planer for 2021:
- Fullføre soilrehabiliteringen
- Fortsette rehabilitering av grøntområdene
- Salg av fellesareal
- Arbeide aktivt for å komme tilbake til en «normalisering» av drift og utvikling i Torshov X
Det ble vedtatt på ekstraordinært årsmøte den 27. november 2018 at styret får ta opp et lån på inntil kr. 11 millioner for å utføre en rekke vedlikeholdstiltak. Lånet er utbetalt og fordelt på de ulike seksjonene.
Som følge av låneopptak økte felleskostnadene i 2020 og nå senest pr januar 2021.

Husdyrhold

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt. Dersom man har fått dispensasjon av styret etter søknad, forplikter beboer å sørge for at dyret ikke er til ulempe eller sjenanse for andre. Det er absolutt båndtvang på sameiets område hele året, uavhengig av andre kommunale eller offentlige vedtekter. Lufting av dyr i bakgården tillates ikke. Dersom båndtvang ikke gjennomføres er dette klagegrunnlag.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Åsengata 7 B, 0480, Oslo, Gnr. 224 bnr. 1 snr. 94 orgnr. 982307430 i Oslo kommune

Eier

Unni Fet

Oppdragsnummer

66-21-0181

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.