# ULVENPARKEN

Moderne og fresh 2-roms leilighet | Stor sørøstvendt balkong på 7,7 kvm | Flott felles takterrasse | Walk-in closet

Selma Ellefsens vei 3 B , 0581 Oslo

VISNINGER

30. januar mandag kl. 18:45-19:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Oscar André Halsen
Oscar André Halsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

33%

har bolig på over 120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er gift

33%

har videregående skole eller høyere

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 47 m²
Bruksareal 47 m²
Tomt 2 332 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 122
Bruksnummer 501
Energimerking B
FINN.no 288692542
Sist endret 29.01.2023 10:30
Prisantydning 2 350 000,-
Totalpris 4 458 778,-
Fellesutgifter 8 211,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) 2 093 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 443 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 778,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 458 778,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Svært lekker og oppgradert 2-roms leilighet med flotte oppholdssoner beliggende i populære Ulvenparken borettslag. Leiligheten er ny i 2021 og har en god intern beliggenhet i 4.etasje. Boligen er meget tiltalende; den utpeker seg med kvaliteter som store vindusflater, god takhøyde, åpen kjøkkenløsning, luftig og praktisk planløsning og stor balkong med flott utsikt!

Borettslaget har flere takterrasser på fellesen. Terrassene har sol fra morgen til kveld, de er pent opparbeidet med flere sittegrupper og beplantning. Her finnes det også eget toalett, samt vask med vanntilførsel som kan brukes som utekjøkken. Det er områder på takterrassen som man kan booke for å ha egne selskap gjennom et system som er felles for borettslaget.

•Hele leiligheten er malt med moderne og trendy farger

•Stor sørøstvendt balkong på hele 7,7 kvm

•Walk-in closet

•Flott og stor fellestakterrasse med sol fra morgen til kveld.

•Stor kjellerbod på 5 kvm

•IN-ordning

•Lave felleskostnader (kr 2.145,-)

•Unlock i borettslaget, som betyr at man kan åpne dører og dele nøkler digitalt om ønskelig

•Kiwi er 3 min unna (over veien fra borettslaget), og vi har også Sterk Helse og Studio Jobbsprek som er 10 min unna.

•Nybyggaranti og lave kjøpsomkostninger

•Felles hobbyrom til ønsket bruk som f.eks hjemmekontor, barnebursdag og annet som man ønsker

•Idyllisk gårdsrom med sittegrupper og lekeområder

•Mulighet for kjøp/leie av garasjeplass ved ledighet

•Busstopp rett utenfor og kun 10 minutter til Økern T-bane

Innhold

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken, omkledningsrom, og soverom. I tillegg disponeres en kjellerbod på ca 5 kvm som ligger meget praktisk til rett ved heisen i -1.etasje. Også flere plasser til sykkelparkering. Flere felles boder for sykkel/barnevogn osv. Felles smørebod. Felles hobbyrom til ønsket bruk som f.eks hjemmekontor.

Entré

Åpen og hyggelig entré med plass til oppheng av yttertøy og skohylle. Parkett på gulv, malte slette flater på vegg og malt himling. Dørcalling. Tilgang til walk-in closet med god plass til oppbevaring.

Stue

Meget lys og romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord som rommer både 6 og 12 når man vil utvide bordet - plass til middagsselskap. Fra stuen er det utgang til balkong med gode solforhold. Parkett på gulv, nymalte slette flater på vegg og malt himling. Store vindusflater fra gulv til taket som slipper inn rikelig med lys.

Kjøkken

Lekkert HTH-kjøkken med to typer glatte fronter, laminat benkeplate, ventilator til fellesavtrekk, oppvaskkum og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og induksjonstopp. Åpen og sosial løsning inn mot stuen. En ekstra kjøkkenbenk gir en fin utvidelse av kjøkkenet med ekstra benkeplass og en god bruksverdi med pop-up socket.

Bad

Pent og flislagt baderom med servantskap, servant, vegghengt wc, veggspeil, nedfelt dusj m/dører og opplegg for vaskemaskin.

Takterrasse

Herlig sørøstvendt balkong med gode solforhold! Her kan du virkelig nyte sommerdagen på balkongen. God plass til lounge-møblement og grill. Balkongen er 7,7 m2. Det er også tilgang til en flott fellestakterrasse med flere sittegrupper og lekker beplantning, her er det sol fra morgen til kveld.

Soverom

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaringsplass i stort garderobeskap. Parkett på gulv, nymalte flater på vegg og malt himling.

Beliggenhet

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Visste du at det er samme avstand fra Jernbanetorget til Ulven, som det er fra Jernbanetorget til Majorstua? Økern T-banestasjon ligger rett ved og det tar kun 10 minutter med t-banen til sentrum.

Ulven har ikke bare en sentral beliggenhet i forhold til alt som ligger rundt. Etter hvert som bydelen vokser frem, vil også nye tilbud se dagens lys her på Ulven. Nye barnehager, butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter for store og små. Allerede nå er dagligvarebutikk, café og sushirestaurant på plass. I tillegg til de etablerte skolene i nærheten er det også avsatt tomt til en ny skole i området.

Du som bor på Ulven får kort vei til det meste, og selve veien blir også tilrettelagt på nye og miljøvennlige måter. T-banen på Økern, som er et knutepunkt for både buss og bane, tar deg raskt på kryss og tvers gjennom Oslo by. I tillegg finnes det allerede nå flotte gang- og sykkelveier gjennom Ulven, slik at du kan tråkke, trille, jogge eller gå til både sentrum og skogen. Lillomarka og Grefsenkleiva med attraktive turområder og anlegg for både sommer- og vinteraktiviteter er ikke langt unna. Den korte avstanden til Hotell 33 gjør det lett å invitere mange gjester uten å måtte være bekymret for sengeplass. Du ordner fest hos deg på den flotte takterrassen, mens gjestene gjør seg klare på hotellrommet.

Det vil skje mye på Ulven i årene som kommer. Omkringliggende områder utvikles og fornyes i rask takt. Til Vålerengas nye Intility Arena med Vålerengas Kultur- og idrettspark, Valhall idrettspark og treningssenter og Valle Hovin med skøytebane tar det bare fire minutter å sykle. Gamle Økern senter skal rives og det planlegges nå for handelsområde på gateplan.

Mulighetene blir mange for dem som bor på Ulven.

Felleskostnader

8 211 pr. mnd. Varmtvann-a-konto grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, kapitalkostnader og forretningsfører.

Herav:
Felleskostnader 2.145,-
Akto oppvarming 485,-
Kapitalkost. lån 1 OBOS01 5.581,-

01.02.203 øker kapitalkostnadene med kr 785,- til 6.366,-

Etter endring blir totale felleskostnadene kr. 8.996,-

Andel fellesgjeld

2 093 000

Andel formue

17 036

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: OBOS01-98207987743
Restsaldo: kr 1.015.008.100,-
Restløpetid: 38 år 11 md
Avdragsfrihet til 01.12.2026
Rentesats per 16.01.2023: 3,65 % flytende
Restsaldo andel: kr 2.093.000,-
Kapitalkostnader: 5.581,-
Estimert økning etter avdragsfrihet: 2.468,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

IN-lån, mulighet for innfrielse av fellesgjeld per 31.01. og 30.07. Første mulighet er pr 30.07.2023 og innfrielse krever at avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld er inngått mellom andelseier og borettslaget. Ved nedbetaling av fellesgjelden blir totale felleskostnader kr 2.630,-

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 979 494 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 526 179 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG2:
Tekniske installasjoner > Vannbåren varme: Mindre rustfarge i bunn av rørskap på bad.

Ingen TG3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Ingen.

Boligens areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 332 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er garasjeplasser i kjelleren som tilhører andre beboere, så det er muligheter for kjøp/leie ved ledighet.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Tore Jan Fevang.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger Midlertidig brukstillatelse - Selma Ellefsens vei 3 - 7 - Ulvenveien datert 15.06.2021.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektrisk panelovn og vannbåren gulvvarme i bad. Med leiligheten følger det med en varmeovn + en veggheng panelovn. Selger har skrudd ned den vegghengte ovnen, denne ligger i boden.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 2.500 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen/området er regulert til bolig -og næringsformål. Det planlegges bygging på østsiden av eiendommen, samt begynt utbygging av Construction City på sydsiden av eiendommen. Området er under utvikling og det er planlagt bygging i mange år framover. Konferer med megler vedr. spørsmål rundt dette.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Ulven Park Borettslag, Orgnr: 923254625
Borettslaget består av 342 leiligheter.

Forkjøpsrett

Ja, det er forkjøpsrett igjennom OBOS. Forkjøpsretten blir parallellavklart samtidig med salget. Meldefrist 27.01.2023.

Forsikring

Protector AS Polisenummer: 26411

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Søknad gjøres via Vibbo eller mail ulven.park@styrerommet.no. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Lamper, hylle, gardiner, tv og tv-stativ på vegg (stativ kan få stå om kjøper vil ha den), vaskemaskin og frittstående møbler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Selma Ellefsens vei 3 B, 0581, Oslo, Gnr. 122 bnr. 501 snr. 1, andelsnr. 102 i Ulven Park Borettslag med orgnr. 923254625 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-23-0003

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.