# FABRIKKLEILIGHET PÅ TORSHOV

Lys og moderne leilighet fra 2013 | Takhøyde på over 3m | Perfekt førstegangskjøp | Heis | Sentral beliggenhet

Sandakerveien 41 , 0477 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Oscar André Halsen
Oscar André Halsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

64%

eier sin egen bolig

96%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

50%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

18%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 27 m²
Bruksareal 27 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1939
Gårdsnummer 225
Bruksnummer 257
Energimerking E
FINN.no 329420436
Sist endret 06.12.2023 12:03
Prisantydning 3 250 000,-
Totalpris 3 365 409,-
Fellesutgifter 3 106,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) 106 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 356 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 409,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 365 409,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Sandakerveien 41!

Leiligheten ligger i 2. etasje i et moderne bygg som ble totalrehabilitert i 2013. Planløsningen er meget arealeffektiv, store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys og den gode takhøyden gir en meget god romfølelse. Leiligheten ligger i et veletablert boligområde og man får fordelen av å bo sentrumsnært med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som det er grønne og rolige omgivelser i umiddelbar nærhet.

- Moderne og kvadratsmart 1-roms
- Pent kjøkken med plass til spisebord
- Stilrent baderom med opplegg til vaskemaskin
- Kabel-tv & internett inkl.
- Sikringsskap med automatsikringer
- Sentral beliggenhet
- Godt tilbud av offentlig transport rett i nærheten
- Flere parker og turområder i området
- Perfekt førstegangskjøp
- Lave omkostninger, ingen dokumentavgift

Innhold

Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder: Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 3,4 m2.

Entré

Du tar deg opp til leiligheten i byggets 2. etasje via trapperom eller heis. Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk av den fine og lyse leiligheten med sin gode planløsning som er utnyttet til det fulle. Her er det god plass til oppheng av yttertøy og skohylle. I entréen har du god lagringsplass i romslig skyvedørsgarderobeskap. Dørcalling plassert ved inngangsdør og sikringsskap med automatsikringer er i entréen.

Stue

Lys og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. De store vindusflatene kombinert med den gode takhøyden (3 m) slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en god og luftig romfølelse. Her er det plass til sofa/seng, salongbord og spiseplass ved kjøkkenet. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg som skaper et godt inneklima. Gulvet er belagt med parkett og veggene er malt i en lys og tidsriktig fargetone.

Kjøkken

Pent kjøkken fra 2013 i åpen løsning med stuen. Innredning med glatte fronter i høyglans og benkeplate i treverk med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer som platetopp og stekeovn. Frittstående oppvaskmaskin og plass til kjøl/fryseskap.  Ventilator over platetopp med belysning og lysarmatur med stikkontakt under overskap. Komfyrvakt er montert.

Bad

Moderne flislagt bad fra 2013 av svært god størrelse. Badet inneholder vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant, speil med belysning, vegghengt wc og dusjnisje med innfellbare dører i herdet glass. Det er plass og opplegg for vaskemaskin. Badet har varmekabler i gulv.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Torshov, omringet av grøntarealer og med kort avstand til det meste!

Området kan vise til mange matvareforretninger som Kiwi, Rema1000 og Coop Extra, samt søndagsåpne butikker og kiosker som Deli de Luca, 7/11 og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - den siste gjenlevende slakterbutikk i byen.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Nieu-scene, Cosmopolite Scene og Torshovteateret i lokalene til Soria Moria, som også rommer restaurant, utested og takterrasse. Det andre teateret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasserie ligger rett i nærheten.

Området kan friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri og Kolonihagen på Lilleborg, alle med uteservering om sommeren.

Det er gangavstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker Senter med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester, ligger også i gangavstand.

Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både trikk-, buss- og taxiholdeplasser. Trikk nr. 11, 12 og 18 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Buss nr. 20 fra Vogts gate til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Og buss nr. 30 fra Torshovparken til Huk/Bygdøy og Nydalen. Flybussekspressen som går fra Ring 2 er innen gangavstand.

Felleskostnader

3 106 pr. mnd.

Herav:
Felleskostnader kr 1.725,-
Lån kr 58,-
Lån kr 814,-
TV/bredbånd kr 509,-

Andel fellesgjeld

106 000

Andel formue

6 031

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: DNB01-12127332582
Type: A
Restsaldo: 6.780.814,-
Restløpetid: 15 år
Term per år: 4
Type rente: Flyt
Rente: 6,30%

Lånenr: DNB02-12130161764
Type: A
Restsaldo: 71.349,-
Restløpetid: 1 år 4 md.
Term per år: 4
Type rente: Flyt
Rente: 5,90%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 755 755 pr. 31.12.21| Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 720 716 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal (sats pr. 2023). Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Våtrom TG2:
- Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.

Kjøkken TG2:
- Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600.
- Slitte fronter, foliering på fronter er i ferd med å løsne. Utskifting må påregnes. Sprekk i benkeplate ved koketopp.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
- Nytt tak lagt på badet i slutten av 2021 av faglært, i regi av borettslaget. Grunnet en mindre drypplekkasje fra et vannrør tilknyttet leilighet over, som ble fikset i regi av borettslaget. Fuktmåling ble gjort på resten av tak i leiligheten av faglært, uten funn eller behov for videre utredning.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Kan fremskaffes fra firma.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- I tilfeller ved ekstrem nedbør tidligere, har drenering kunne tettet seg noe i garasjen. Men alt har fungert som det skal de siste gangene, senest ekstremværet i sommer 2023. Ingen oversvømming.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Jevnlig kontroll på varmtvannsberedere, ventilasjonsanlegg og el-anlegg, i regi av borettslag.

Boligens areal

Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 27 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Garasjeanlegg i kjelleren med mulighet for leie eller kjøp når dette er ledig. Plass medfølger ikke.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere hele uken, også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr. Gebyrets størrelse beror på type kjøretøy, se priser og mer info på www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av mur/betong. Utvendig fasade
med pusset og malt mur. Tilnærmet flat takkonstruksjonen tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har brann og lydklassifisert
entrédør. Vinduer fra 2013 med tre-lags glass. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad. Balansert
ventilasjon i leiligheten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på Sandakerveien 39-43 og Vogts gate 66 for bruksendring fra industri til boliger, datert 02.09.2013. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca.2.300 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Det pågår bygging av "Sorias Hage" i Sandakerveien 33.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1858/900066-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten  03.12.1858 
OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE

1926/900641-2/105  Registrering av grunn   09.12.1926 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:372

1927/900538-2/105  Registrering av grunn   15.10.1927 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:371

1929/900207-2/105  Registrering av grunn   06.06.1929 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:373

1929/900210-2/105  Registrering av grunn   06.06.1929 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:374

1934/901052-2/105  Registrering av grunn   19.07.1934 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:258

2012/318247-1/200  Seksjonering   24.04.2012 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Næring
sameiebrøk: 1300/5362
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Næring
sameiebrøk: 1054/5362
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Næring
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 3008/5362

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Vogts gate 66 Borettslag, Orgnr: 998710383

Borettslaget består av 45 andelsleiligheter.
Vogts Gate 66 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 998710383, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
Sandakerveien 39
Sandakerveien 41
Sandakerveien 43

Telenor er leverandør av kabel- og bredbåndstjenester i boretslaget.

Forsikring

Klp Skadeforsikring AS Polisenummer: 79115444

Regnskap

Selskapets disponible midler pr 31.12.22 er 302 092.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Borettslaget viser til borettslagsloven § 5-11:
1) Andelseigaren skal fare fint med bustaden og fellesareala. Bruken av bustaden og fellesareala må ikkje på urimeleg eller unødvendig vis vere til skade eller ulempe for andre andelseigarar.
(2) Ein andelseigar kan med godkjenning frå styret gjennomføre tiltak på eigedomen som trengst på grunn av nedsett funksjonsevne hos ein brukar av bustaden. Godkjenning kan ikkje nektast utan sakleg grunn.
(3) Andelseigaren kan ikkje utan samtykke frå styret bruke bustaden til anna enn bustadføremål.
(4) Styret kan fastsetje vanlege ordensreglar for eigedommen. Sjølv om det er vedteke forbod mot dyrehald, kan brukaren av bustaden halde dyr dersom gode grunnar talar for det, og dyrehaldet ikkje er til ulempe for dei andre brukarane av eigedommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Kjøleskap og vaskemaskin.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja/ Nei

Adresse og matrikkel

Sandakerveien 41, 0477, Oslo, Gnr. 225 bnr. 257 snr. 3, andelsnr. 3 i Sandakerveien 41 borettslag med orgnr. 998710383 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-23-0136

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.