Tiller

HeimdalsPorten Bygg C - UTSOLGT

Heimdalsporten BT 3 , 7075 Tiller

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Tomt 9 922 m² / Fellestomt
Byggeår 2021
Gårdsnummer 315
Bruksnummer 609
Sist endret 03.02.2022 13:37
Prisantydning ,-
Totalpris 12 000,-

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Velkommen til byggetrinn 3 på suksessprosjektet HeimdalsPorten. Alt fra prisgunstige, effektive leiligheter på 35,5 kvm. til større leiligheter opp til 124 kvm. med vanvittig utsikt og meget gode solforhold. Alle med store og fine balkonger.

HeimdalsPorten er et nytt spennende prosjekt i aksen sør for Trondheim sentrum.Her kan du nyte dagene i ny og lettstelt leilighet med gjennomtenkte detaljer og god planløsning. Det er stor variasjon i størrelse og planløsning.

Metrobussen stopper i begge retninger rett utenfor døra, og denne frakter deg dit du skal.

Velkommen til visningsleiligheten vår som ligger på tomta. Her kan du få et inntrykk av hvilken standard leilighetene har og kan relatere størrelsen på rommene til de ulike leilighetene vi har for salg.

Rett Hjem AS har drevet utvikling og utbygging av flere eiendommer i Trondheim og omegn de senere årene. De to siste prosjektene er Sandbakktunet på Heimdal og Energiparken på Melhus.
For mer informasjon om hvem som er ledig se leilighetsvelger på: 

http://heimdalsporten.no

Beliggenhet

Prosjektet kan skilte med gode solforhold og ligger fint plassert på eiendommen mellom 3T Rosten og etablert villastrøk på Heimdal.
Benytt deg av muligheten til å kunne sykle til jobb, ha gangavstand til servicefunksjoner, trening på 3T, legesenter og nærbutikken. Både City Syd og Heimdal Sentrum ligger få minutter unna og med metrobussen rett utenfor døra er du i Midtbyen på 12 minutter.

Adkomst

Med bil fra Tiller per i dag:
Kjør til via John Aaes veg til rundkjøringen ved 3T - Rosten. Ta til venstre opp sentervegen tilbake mot City Syd. Visningsleiligheten kommer på høyre hånd, og du skal ned til høyre fra Anne- Kath. Parows veg.

Alternativt kan du kjøre fra City Syd og rett gjennom de to rundkjøringene som fører deg opp på E6 nordover og sørover. Da er du på Anne- Kath. Parows veg. Denne følger du nedover mot rundkjøringen som ligger ved 3T- Rosten. Da kommer visningsleiligheten på venstre side av vegen.

Byggemåte og standard

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK 17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Det er lagt til grunn en leveranse av god kvalitet med arealeffektive planløsninger, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger.

Av kvaliteter kan nevnes:
  • Lyse og moderne leiligheter
  • Heis
  • Balkong
  • Kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Flislagt bad med vegghengt toalett

Areal

Bruksareal (BRA): fra ca. 35,5 kvm. til ca. 76 kvm.
Primærareal (P-rom): fra ca. 35,5 kvm. til ca. 71 kvm.
Sekundærareal (S-rom): fra ca. 3 kvm. til ca. 5 kvm.

Alternativ planløsning leilighet T09
Bruksareal (BRA): ca. 124 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 118 kvm.
Sekundærareal (S-rom): ca. 5 kvm.

Følgende rom vil inngå i primærareal: Gang, bad/vaskerom, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Følgende rom vil inngå i sekundærareal: Bod.

Arealer fremgår av prosjektets tegninger i denne salgsoppgaven, og er fremlagt/ beregnet av selger.

Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA), og er å betrakte som omtrentlig areal, og kan være avrundet til nærmeste hele kvm. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og andre mindre.
Prosjektet er i et tidlig stadium, og det kan på grunn av detaljprosjektering forekomme arealavvik på inntil 5 %, uten at dette gir rett til prisavslag eller andre beføyelser.
Prosjektets BRA (bruksareal) tilsvarer P-rom (primærareal) med tillegg av eventuelle boder/garderober. Arealene er angitt som boligens innvendige mål, hvor veggene inne i boligen er inkludert i arealene. I tillegg til bruksarealet kommer eventuell bod utenfor boligen, eventuell parkeringsplass og balkong/markterrasse.

Tomt/tomteareal

Eiendommens totale grunnareal er ca. 9922 kvm. Eiet tomt. Eiendommen vil bli fradelt med eget gårds- og bruksnummer.

Hjemmelshaver til eiendommene er Rostendal AS og Trondheim kommune.

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal.
Tomten disponeres av seksjonseierne i henhold til seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Gnr. 315, bnr. 580, 584 og 585, samt deler av gnr. 315, bnr. 1 og 441 vil bli sammenføyd og fradelt. Tomtearealet etter sammenføyning og fradeling vil først foreligge etter endelig oppmåling utført av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt tomteareal er å anse som cirkaareal, og at tomten både kan bli større og mindre enn oppgitt/beregnet. Partene har derfor intet krav mot hverandre dersom tomten i fremtiden skulle bli mindre/større enn oppgitt.

Boder

Leilighetene leveres med bruksrett til bod.

Priser

Kjøpesum for den enkelte bolig fremkommer av prisliste som fås ved henvendelse til megler.