Tiller

HeimdalsPorten - Stor 4 - roms selveier med to balkonger. Bli med opp og se!

Heimdalsporten BT4 - Anne-Kath. Parows veg 31 - A6-10 , 7075 Tiller

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tom Erik Thorsø
Tom Erik Thorsø Eiendomsmegler Nybygg
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 107 m²
Bruksareal 114 m²
Soverom 3
Etasje 6
Byggeår 2022
Gårdsnummer 315
Bruksnummer 608
Sist endret 03.01.2022 11:52
Prisantydning 7 990 000,-
Totalpris 7 990 000,-
Fellesutgifter 3 538,-

Beregnet totalkostnad

7 990 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger -------------------------------------------------------- 7 990 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Finn.no: Visningstekst

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger. Husk å lese salgsoppgaven før visning, da denne ikke lenger deles ut i papirform pga. smitterisiko.

Standard

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder entré, baderom, vaskerom, wc, 3 soverom, stue, kjøkken og 2 balkonger med fantastisk utsikt. Leiligheten står klar i februar, så her kan du flytte rett inn å nyte dagene i ny og lettstelt leilighet med gjennomtenkte detaljer og god planløsning.  Ta kontakt for en visning av den flotte leiligheten.

Beliggenhet

På sørsiden av byen finner du allerede flere store bedrifter og tusenvis av arbeidsplasser. I byutviklingsplanen er det tatt høyde for tilvekst av flere nye boliger, butikker og servicefunksjoner. Fra ditt nye hjem i Heimdalsporten kan du enkelt forflytte deg til og fra jobb, trening, handel og tjenester, spisesteder og kulturaktiviteter via gang og sykkelstier, med bil eller metrobuss.