Tiller

Helt ny og strøken selveierleilighet med fantastisk utsikt. Tre soverom, to bad, 2 balkonger. 2 Garasjeplasser.

Heimdalsporten BT 4 , 7075 Tiller

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tom Erik Thorsø
Tom Erik Thorsø Eiendomsmegler Nybygg
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Tomt 787 m² / Fellestomt
Byggeår 2022
Gårdsnummer 315
Bruksnummer 608
FINN.no 178629200
Sist endret 21.06.2022 10:20
Prisantydning 8 090 000,-
Totalpris 8 114 462,-
Fellesutgifter 3 480,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0701 3 7 104 m2 110 m2 8 090 000,-

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Her har vi gleden av å presentere en fantastisk flott nyoppført selveierleilighet. Beliggenheten kjennetegnes av gode solforhold og fantastisk utsikt over byen. Leiligheten byr romslig stue med store glassflater og mye lys, moderne og tidsriktig kjøkken med kjøkkenøy, 3 soverom, 2 bad og 2 balkonger med fantastisk utsikt. Leiligheten har god standard på materialer og en meget praktisk planløsning. Her får du en eksklusiv leilighet i et attraktivt og meget hyggelig boligområde. 2 garasjeplasser i garasjeanlegg

Se også:

http://heimdalsporten.no

Beliggenhet

Boligen kan skilte med gode solforhold og ligger fint plassert på eiendommen mellom 3T Rosten og etablert villastrøk på Heimdal. Benytt deg av muligheten til å kunne sykle til jobb, ha gangavstand til servicefunksjoner, trening på 3T, legesenter og nærbutikken. Både City Syd og Heimdal Sentrum ligger få minutter unna og med metrobussen rett utenfor døra er du i Midtbyen på 12 minutter.

Adkomst

Med bil fra Tiller per i dag:
Kjør til via John Aaes veg til rundkjøringen ved 3T - Rosten. Ta til venstre opp sentervegen tilbake mot City Syd. Visningsleiligheten kommer på høyre hånd, og du skal ned til høyre fra Anne- Kath. Parows veg.

Alternativt kan du kjøre fra City Syd og rett gjennom de to rundkjøringene som fører deg opp på E6 nordover og sørover. Da er du på Anne- Kath. Parows veg. Denne følger du nedover mot rundkjøringen som ligger ved 3T- Rosten. Da kommer visningsleiligheten på venstre side av vegen.

Byggemåte og standard

Leveranser er utført i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK 17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Det er lagt til grunn en leveranse av god kvalitet med arealeffektive planløsninger, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger.

Av kvaliteter kan nevnes:
  • Heis
  • Balkong
  • Kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Flislagt bad med vegghengt toalett

Se for øvrig prosjektets tegninger, deklarasjon og romskjema.

Areal

Bruksareal (BRA): fra ca. 110 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 105 kvm.
Sekundærareal (S-rom): fra ca. 0 kvm. til ca. 5 kvm.

Følgende rom inngår i primærareal: Gang, bad/vaskerom, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Følgende rom inngår i sekundærareal: Bod.

Arealer fremgår av prosjektets tegninger i denne salgsoppgaven, og er fremlagt/ beregnet av selger.

Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA), og er å betrakte som omtrentlig areal, og kan være avrundet til nærmeste hele kvm. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og andre mindre.
Prosjektet er i et tidlig stadium, og det kan på grunn av detaljprosjektering forekomme arealavvik på inntil 5 %, uten at dette gir rett til prisavslag eller andre beføyelser.
Prosjektets BRA (bruksareal) tilsvarer P-rom (primærareal) med tillegg av eventuelle boder/garderober. Arealene er angitt som boligens innvendige mål, hvor veggene inne i boligen er inkludert i arealene. I tillegg til bruksarealet kommer eventuell bod utenfor boligen, eventuell parkeringsplass og balkong/markterrasse.

Tomt/tomteareal

Eiendommen er oppført på gnr. 315, bnr. 608 i Trondheim kommune. Eiendommens grunnareal er ca. 787 kvm. Felles eiendomstomt for sameiet. 

Samtlige seksjoner i Sameiet Heimdalsporten hus A vil eier en ideell andel i felles utomhusområder for hele feltet. Eierandelen er tinglyst som et tingsrettslig realsameie. Fellesarealet har gnr. 315, bnr. 580 i Trondheim kommune. Eiendommens grunnareal er ca. 12 493 kvm. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt tomteareal er å anse som cirkaareal, og at tomten både kan bli større og mindre enn oppgitt/beregnet. Partene har derfor intet krav mot hverandre dersom tomten i fremtiden skulle bli mindre/større enn oppgitt.

Det er etablert felles parkeringskjeller for alle boliger innenfor reguleringsplanen.
Samtlige seksjoner i Sameiet Heimdalsporten hus A vil eie ideell(e) andel(er) i felles kjeller for alle de fire blokkene som utgjør tre sameier. Eierandelen(e) er tinglyst som et tingsrettslig realsameie. Anleggseiendommen har gnr. 315, bnr. 606.

Tomtene disponeres av seksjonseierne i henhold til seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Boder

Leilighetene leveres med bruksrett til bod.

Parkeringskjeller består av parkeringsplasser, boder, tekniske rom og sykkelparkering. Parkeringskjelleren er fradelt som anleggseiendom med gnr. 315, bnr. 606 i Trondheim kommune.

Priser

Kjøpesum for leiligheten fremkommer av prisliste.