Hommelvik

Pen og praktisk 2-roms selveier med ekstra stor, og solrik terrasse med fjordutsikt! Parkeringsplass og heis

Havnevegen 191 , 7550 Hommelvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 49 m²
Bruksareal 49 m²
Tomt 2 706 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2018
Gårdsnummer 57
Bruksnummer 389
Energimerking C
FINN.no 238558872
Sist endret 24.01.2022 18:02
Prisantydning 2 340 000,-
Totalpris 2 407 492,-
Fellesutgifter 3 335,-

Beregnet totalkostnad

2 340 000,- (Prisantydning) Omkostninger 58 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 340 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 67 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 407 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard


1.etasje

Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Radiator. Utgang til terrasse.
 
Kjøkken: Parkett på gulv, og malt overflate på vegger med fliser imellom over- og underskap. Malt overflate i himling. Innredning i hvit glatt utførelse. Mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøle/-fryseskap og platetopp.
 
Baderom: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate med downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med heldekkende servant i hvit glatt innredning, veggmontert klosett, innfellbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin, 2 rørfordelingsskap og mekanisk avtrekk.
Baderom fikk TG2 pga svikt i fuktsikring.
 
Gang: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate med downlights i himling. Radiator. Skyvedørsgarderobe, sikringsskap og ventilasjonsaggregat.
 
Soverom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate med downlights i himling. Radiator. Garderobeskap.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje. Denne leiligheten har en større terrasse som gir mere sol og ikke minst mere kveldssol, samtidig som du får en flott utsikt mot sjøen.

Boligkomplekset Sjøsiden ligger rett nedenfor Hommelvik sentrum, med bensinstasjon, Coop Prix, skoler, barnehage, barneskole, ny ungdomsskole, flott idrettsanlegg, buss/togstopp, svømmehall tannlege/legesenter, kommuneadministrasjon. m.m.
Sparebank 1 og minibank ligger i nabobygget.  250 meter bort til Rema.

Rett bortenfor leilighetskomplekset ligger Hommelvikfjæra/Stasjonsfjæra som er en av Trondheimsfjordens beste badestrender. Elva Homla som er en populær lakseelv i gode sesonger ligger rett bakenfor.

Strandpromenaden rett nedenfor tar deg bort til båthavna. Herfra starter den nye turstien/Malvik stien som går i langs den nedlagte jernbanetraseen til Muruvik/Flatholman som er et fantastisk rekreasjonsområde. Legger en til strandpromenaden i Hommelvik med Stasjonsfjæra/Hommelvik fjæra er denne totalt 4,4 km. Det er anlagt møteplasser med benker og bord, flere informasjonstavler langs stien formidler litt av kulturen og lokalhistorien.

Se også link: http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/2016/06/14/N%C3%A5-kan-du-g%C3%A5-lovlig-langs-denne-jernbanetraseen-12891390.ece

Det er kort vei til buss og togstopp med hyppige avganger mot Trondheim og Stjørdal. Med bil bruker man ca. 20 minutter til Trondheim, og ca. 10 minutter til Værnes og Stjørdal.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av andre leilighetsbebyggelser og næringslokaler.

Areal

Bruksareal (BRA): Ca. 49 kvm
Primærareal (P-rom): Ca. 49 kvm

Følgende rom inngår i primærareal:
Stue, kjøkken, baderom, gang og soverom.

Kommentar fra takstmann:
Terrasse har et areal på 15,5 kvm.
Kjellerbod ble ikke oppmålt da den ikke var tilgjengelig på befaringen.
Undertegnede har ikke undersøkt om de respektive rom og arealer er byggemeldt og godkjent.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.
"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Oppvarming

Fjernvarme.

Tomten

Ca. 2706 kvm. Meget trivelige og pent opparbeidede
utearealer som er felles for sameiet.  Det er etablert gangsti rett ned til strandpromenaden som går langs sjøkanten.

Parkering

Plass i felles garasjeanlegg følger seksjonen.

Sameiet

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88329419

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 615 927 pr. 02.11.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 217 338 pr. 02.11.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Felleskostnader

3 335 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer herunder blant annet felleskostnader eierbrøkfordelt, parkering, A-konto fjernvarme, kabel-tv og internett og felleskostnader enhetsfordelt

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Felleskostnader eierbrøkdfordelt kr 1 105,-
Parkering kr 228,-
A-konto fjernvarme kr 884,-
Kabel-tv og internett kr 514,-
Felleskostnader enhetsfordelt kr 604,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sameiet har ikke lån.
Sameiets andel fellesformue kr. 20 700,73,-. pr. 31.12.2020

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 8 239 pr. år
I tillegg vann og avløp
Det er én terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

De kommunale avgiftene fordeles på følgende poster:
Vann ca. kr. 2284,-
Avløp Ca. kr. 2335,-
Tillegg er det kr 15,32,- pr m3 for vannmålerleie
Tillegg er det kr 10,84,- pr m3 for avløp

Faste løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste kommunale avgifter og fellesutgifter. Utgifter til strøm
og innboforsikring varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.07.2019..

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan med planID 201203, vedtatt 05.10.2012, er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum, minimum kr 40 000,-, for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 14 900,-, markedsføring kr. 10 500,- oppgjør kr. 4 950,- og visninger kr. 1 990,- pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.