Vikhammer

Vikhammer - Velholdt selveierleilighet med 3 soverom. Kjøkken fra 2013. Fantastisk utsikt. Gode solforhold. Parkering.

Vikhammeråsvegen 1 , 7560 Vikhammer

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 66 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1 089 m² / Fellestomt
Byggeår 1963
Gårdsnummer 5
Bruksnummer 53
Energimerking G
FINN.no 258404962
Sist endret 16.05.2022 10:19
Prisantydning 2 490 000,-
Totalpris 2 561 242,-
Fellesutgifter 3 000,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 561 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Del av firemannsbolig på ett plan bestående av: Stue, kjøkken, bad, toalettrom, 2 soverom og kontor.

I tillegg disponerer leiligheten én bod i kjeller.

Standard

Bad: Baderom fra ukjent eksakt årstall. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Baderomsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med dør. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Toalettrom (Ikke våtrom): Gulvflater belagt med laminat. Plater på veggflater. Malte flater i himling. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, veggplater og takplater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i andre etasje i en firemannsbolig på Vikhammeråsen.På en høyde med fantastisk utsikt utover Vikhammer og fjorden, hvor man ser Frosta og Leksvika i horisonten.

Fra boligen er det gangavstand til det aller meste. Det er kort vei ned til Vikhammersenter som ligger ca. 700 meter fra boligen. Vikhammersenter har blant annet dagligvarebutikk (Coop Prix), frisørsalong og Apotek 1 og Pizzabakeren.

Det er ca 10 min kjøring til Malvik Senter på Sveberg med sine rundt 40 butikker, blant annet frisører, spisesteder og Vinmonopol.

Det er kort avstand til bussholdeplass og togstasjon, med gode tog og bussforbindelser til både Trondheim og Stjørdal.

Malvik kommune tilbyr flere opparbeidede friluftsområder; som bading og soling på Vikhammerløkka, eller tur til Midtsandtangen miljøpark.
På vinterstid er det opparbeidet hele 57 km med skiløyper i Malvikmarka, der av 22 km med lysløype. Det er fint å gå til Vulusjøhytta som destinasjon.

Av andre aktivitetstilbud i nærområdet har du blant annet Lillesand treningsstudio og Malvik bad og svømmehall. Rett  nedefor boligen finner du Malvikhallen og utvendig fotballanlegg innen.

Boligen sogner til Vikhammer barne- og ungdomsskole. Det er en kort skolevei på ca. 500 meter til både barne- og ungdomsskolen.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer strøm i fellesareal, biofyringsolje til oppvarming og varmtvann, og felles bygningsforsikring.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, bygg- og innboforsikring og kommunale avgifter i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Sameie

Privat sameie.

Styreleder i sameiet er Lise Nakken.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen fellesgjeld eller formue.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 56586695

Regnskap

Sameiet fører ikke regnskap p.t.

Husdyrhold

Dyrehold må godkjennes.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 :

- Bad: Helhetsvurdering.
- Kjøkken: Vannrør. Overflater vegger og overflater gulv. Innredning. Avløpsrør.
- Toalettrom (Ikke våtrom): Ventilasjon. Vannrør. Overflater gulv. Avløpsrør.
- Øvrige rom: Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM). Overflater gulv. Innerdører
- Etasjeskiller: Skjevhetsmåling.
- Tekniske anlegg, VVSanlegg:  Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom). Vannbåren varme. Hovedstoppekran. Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:  Fasader ink. kledning. Yttertak Tekking (undertak, lekter og yttertekking) Inspeksjonsmulighet.
- Balkonger, terrasser, veranda etc: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)
- Grunnmur, fundamenter: Grunnmur
- Drenering: Helhetsvurdering
- Stikkledninger og tanker:  Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger). Oljetanker.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 66 kvm.
Primærrom: 66 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, kontor, soverom, entré, bad og toalettrom.

Kommentar til areal:

Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca 5 m2 og 1 bod på loft med skråtak (gulvflate er målt til ca 6 m2). Bodene ligger utenfor
hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Det er takstbransjens retningslinjer for arealmåling som er lagt til grunn, og rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er
måleverdige.

Bruken av rommet på befaringstidspunktet avgjør om rommet defineres som P-Rom eller S-Rom. Se mer utfyllende i rapportens premisser om areal.
Diverse rørsjakter (med utforinger) er medregnet i boligens bruksareal, basert på takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet, som avgjør om rommet defineres som P-Rom eller S-Rom. Kontor er i denne rapporten vurdert
som P-rom, basert på skjønnsvurderinger vedrørende dagens bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det er to forskjellige adkomstveier til leiligheten.

Pga. pågående vegarbeid må man for tiden kjøre denne:

Ta til høyre i lyskrysset på Vikhammer, opp Vikhammerdalen og følg denne opp til avkjørsel til venstre,
merket Vikhammeråsen sør. Du er nå på Vikhammermovegen. Følg vegen opp til skilt Fagottvegen på venstre side. Ta til venstre ved skiltet, og følg
vegen nedover til denne krysser Vikhammeråsvegen. Ta til venstre nedover og boligen ligger på høyre side av veien.

Når vegarbeidet er avsluttet kan man alternativt kjøre:

Følg E6 mot Narvik. Etter passert Væretunellen, kjør av ved første rampe mot Vikhammer. Følg veien Vikhammerdalen ned til Vikhammer, ta så til høyre i lyskrysset og følg Malvikvegen. Ta så første vei til høyre inn på Vikhammeråsvegen og kjør oppover til du får leiligheten på høyre side av veien.


Det vil bli skiltet med lokalmegleren & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Se også vedlagte kart

Tomt

Areal: 1 089 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer biloppstillingsplass på felles tomt.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1963. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i
trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør
med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.

Se ellers vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger dokument knyttet til oppførelse av 4-mannsbolig datert 5.september 1963 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisitet og olje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 203. Betales årlig.

De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eiendomsskatt, samt feie- og tilsynsavgift.

Kommunale avgifter er fordelt på følgende poster:
Vann: kr. 4459,-
Avløp: kr. 3759,-
Feiing: kr. 105,-
Renovasjon: Kr. 3676,25 (Renovasjon har 2 terminer i året)
Eiendomsskatt: Kr. 3204,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2022 utgjør kr. 3204,- pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 545 185 pr. 31.12.20 13:22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 962 664 pr. 31.12.20 13:22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert av plan VED VIKHOV til blant annet bolig. Denne boligen står merket som enebolig evt m/sokkel på reguleringen datert 1962. Det foreligger godkjent tegninger for å sette opp 4-mannsbolig av Malvik kommune 1963. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunndata:

1997/6111-1/66  Seksjonering  
27.11.1997 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 2/8

Dokumentet er bestilt og kan fås ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til Andre.Nilsen@partners.no eller SMS: 95 44 35 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom i stue er innredet og brukt som kontor. Dette rommet er angitt som spise/arbeidskrok i bygningstegningene. Det kreves ikke bruksendring fra p-rom til p-rom.

Megler har bedt om vedtekter, husordensregler, regnsakp etc. Dette foreligger ikke i sameiet p.t.

Informasjon som er gitt av styreleder i sameiet:

Ordensregler er trappevask 1 gang i uka- hver 4. uke pr leilighet. Vask av kjeller 1 gang i mnd- hver 4. mnd pr leilighet. Snømåking og plenklipping og lignende skal gjøres av alle hver sin gang når det trengs, sette ut plastsøppel på tømmedag er felles ansvar, samt å holde orden i fellesareal.

Det er etterhvert planlagt å drenere rundt huset, og avvikle felles oppvarming/ sette inn varmepumpe. Dette kan ha innvirking på felleskostandene når dette blir bestemt.

Det foreligger ingen forkjøpsrett.

Kjøper skal godkjennes av styre og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Det gjøres oppmerksom på at det er i siste rapport fra tilsyn av fyringsanlegget observert avvik for fyrromsdør. Dette gjelder boenhet i første etasje.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vikhammeråsvegen 1, 7560, Vikhammer, Gnr. 5 bnr. 53 snr. 1 i Malvik kommune

Oppdragsnummer

67-22-0037

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.