Selbustrand

MÅ SEES! Eksklusiv nyoppført fritidsbolig med svært høy standard og fantastisk beliggenhet | Under 1 time fra Trondheim

Ringvegen 20 , 7584 Selbustrand

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Sønnesyn
Jonas Sønnesyn Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Bruksareal 150 m²
Tomt 1 006 m² / Eiet tomt
Byggeår 2022
Gårdsnummer 24
Bruksnummer 87
FINN.no 260016112
Sist endret 03.08.2022 10:32
Prisantydning 6 670 000,-
Totalpris 6 685 842,-

Beregnet totalkostnad

6 670 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 500,- (Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi kr. 580 000,-) -------------------------------------------------------- 15 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 685 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse av prosjektet

Sjelden mulighet! Velkommen til denne fantastiske fritidsboligen i populære Damtjønna Hyttegrend! Eksklusiv og nyoppført fritidsbolig på ca. 150 kvm med svært høy standard og attraktiv beliggenhet. Fra eiendommen er det kun ca. 30 minutter til Stjørdal og ca. 1 time til Trondheim.

Fritidsboligen har områdets kanskje beste tomt, og ligger skjermet og fint til i hyttefeltet med svært gode sol- og utsiktsforhold. Boligen holder en gjennomgående svært høy standard og inneholder blant annet 4 soverom, bad, vaskerom, kvalitetskjøkken, stor stue med vedfyring, samt loftstue og rikelig med bodplass. Bygget har svært god takhøyde, samt store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, samt maksimal utnyttelse av den flotte utsikten.

Av kvaliteter kan man nevne:
- Helårsvei helt frem til hytta
- Innlagt vann, strøm og avløp
- Svært attraktiv beliggenhet i populære Damtjønna hyttegrend
- Komplett kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkken
- Baderomsinnredning er fra kvalitetsleverandøren vikingbad
- Vaskerom med egen inngang
- Svært god takhøyde
- Store vindusflater
- 14 mm Heri Eik parkettgulv
- Flislagt entre med gulvvarme
- 4 gode soverom
- Loftstue
- Stor eiet tomt på ca. 1006 kvm
- Lave omkostninger

Ta kontakt med megler Jonas Sønnesyn på tlf. 975 16 102 eller epost: jonas.sonnesyn@ partners.no for å gjøre hyttedrømmen til virkelighet.

Beliggenhet

Damtjenna hyttefelt ligger svært fint til på idylliske Selbustrand i Selbu. Det er sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden på sommerstid. Området er svært snøsikkert med normalt sett stabile snøforhold frem til mai. Gjennom hyttefeltet er det fantastiske langrennsløyper som henger sammen med løypenettet på Selbuskogen skisenter. Her kan du gå på ski rett fra hytta og nyte korte eller lange turer i fint og variert terreng. På sommerstid kan du nyte late dager på stranda ved Selbusjøen, gå turer i fjellet eller sykle på de mange oppmerkede turløypene. I tillegg er det uante muligheter for deg som er glad i å prøve fiskelykken i gåavstand fra hytta. Hyttefeltet har helårsvei som brøytes og strøs på vinteren. Det er innlagt både strøm, vann og kloakk slik at man har tilgang til alle fasiliteter.

Avstander:
Damtjønna hyttefelt ligger svært tilgjengelig til slik at man får brukt hytta mye og slipper å stå i kø for å komme seg til hytta:

- 1 time fra Trondheim
- 30 minutter fra Værnes
- 35 minutter fra Hommelvik
- 1 time og 15 minutter fra Levanger
- 1 time og 50 minutter fra Steinkjer
- Saaslia alpinsenter ligger ca. 3 km fra hyttefeltet.
- Nærmeste dagligvarebutikk og bensinstasjon ligger i Innbygda, ca. 9,7 km fra hyttefeltet
- Tømra Pizza og Grill ligger ca. 5 km unna.