Persaunet

Tiltalende 5-roms selveier fra 2014 - Parkering i p-kjeller - Sørvestvendt balkong - Fjernvarme - TG1 på bad og kjøkken

Kommandovegen 35 , 7045 Trondheim

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

78%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

44%

av boligene er nyere enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 95 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 4 299 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Etasje 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 9
Bruksnummer 841
Energimerking C
FINN.no 321503523
Sist endret 29.11.2023 14:11
Prisantydning 5 990 000,-
Totalpris 6 150 369,-
Fellesutgifter 4 736,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 160 369,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 150 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Entré/gang, 4 soverom, bad, bod, stue, kjøkken og bod.
Utgang fra stue til balkong.

Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca. 5 m².

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, dersom ikke annet fremgår av salgsoppgaven. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse

Standard

Våtrom- bad
Prefabrikkert baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Badekar med innebygget badekararmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Arles kjøkkeninnredning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. Frittstående oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap med komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Automatisk vannstopper med fuktsensor. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett og fliser i entré. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. Oppvarming med radiatorer tilkoblet  varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming

Beliggenhet

Kommandovegen 35 ligger flott til i Persaunet- området. Leiligheten befinner seg i et rolig nabolag i nærheten av sentrum og andre fasiliteter. Fra leiligheten er det kort vei til både Sirkus Shopping og Valentinlystsenteret.

Nærmeste dagligvarebutikk Coop Prix ligger bare 300 meter unna. Det er gode bussforbindelser rett i nærheten, med hyppige avganger til både sentrum og andre deler av byen, som gjør det enkelt å komme seg rundt. De nærmeste bussholdeplassene er Persaunvegen og Persaunet Leir.

I Kommandoveien bor man med nærhet til NTNU Gløshaugen, Handelshøyskolen BI og Dronning Maud.

Felleskostnader

Kr. 4 736 pr. mnd.,-

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Felleskostnad driftsdel ca.kr. 2 884,-
Fjernvarme ca.kr. 1 036,-
Tillegg elektroniske fellesavtaler ca.kr. 582,-
Tillegg velforening ca.kr. 127,-
Tillegg renhold ca.kr. 107,-

Felleskostnadene driftsdel fordeles på følgende poster: Personalkostnader, styrehonorar, forretningsførerhonorar, drifts og serviceavtaler, elektroniske fellesavtaler og byggforsikring.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, innboforsikring og kommunale avgifter i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Andel formue

Kr. 19 485 ,- pr 31.12.2023.

Sameie

Sameie: Sameiet Bromstad Park, Orgnr: 813123002

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Sameiet har ikke IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Protector Forsikring ASA Polisenummer: 3006836

Regnskap

Økonomisk oversikt:
Resultatet for siste godkjente regnskap var kr. 208 699,-
Overskuddet ble overført til annen egenkapital.
Egenkapitalen i sameiet utgjorde pr. 31.12.2022 kr. 557 984,-

Økonomisk oversikt Strinda velforening:
Resultatet for siste godkjente regnskap var et underskudd på kr.-321 669 ,-
Egenkapitalen i sameiet utgjorde pr. 31.12.2022 kr. 211 073,-
Underskuddet ble i sin helhet overført fra opptjent egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det ikke krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt ifølge sameiets husordensregler. Se vedlagte husordensregler for mer informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Øvrige rom: Overflater gulv.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

-Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
"Innsig av vann i parkeringskjelleren under naboblokka. Usikker på status på arbeidet der, henviser derfor videre til Sameiet Bromstad Park."

-Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
"Ventilasjonsanlegget har blitt rengjort av fagfolk."

-Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
"Klargjort for installasjon av ladeboks."

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

2. etasje:
Bruksareal: 100 kvm.
Primærrom: 95 kvm.
Sekundærrom: 5 kvm.

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, 4 soverom, bad, stue og kjøkken.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Takstmanns kommentar til areal:
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca. 5 m². Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling. Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje med muligheter for lading av elbil. Det er takstbransjens retningslinjer for arealmåling som er lagt til grunn, og rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige. Diverse rørsjakter (med utforinger) er medregnet i boligens bruksareal, basert på takstbransjens retningslinjer for arealmåling.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Pent opparbeidet fellestomt eid av sameiet på ca. 4 299 kvm, med asfaltert vei, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, terrasse på terreng, diverse støttemurer og sittegrupper.

Garasje / Parkering

Alle seksjonseiere har én stk. parkeringsplass hver i parkeringskjeller. For mer informasjon vedrørende parkering se vedlagte vedtekter punkt 2.1, eller kontakt TOBB eiendomsforvaltning.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2014. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.

Se ellers vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 04.12.2015.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 22 592 pr. år

Basert på termin 2 av 4 i 2023.

Det er fire terminer i året.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 365 951 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 917 422 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan med planID r0455, vedtatt 26.08.2004, er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
Heftelser
1996/70-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.01.1996
Makeskifteavtale mellom eierne av eiendommene med
div. bestemmelser.
OVERFØRT FRA: 5001-9/841
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/11197-2/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.05.2006
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
OVERFØRT FRA: 5001-9/841
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/11198-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.05.2006
Bestemmelse om opparbeidelse av fellesareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra eier av gnr.9 bnr.591
OVERFØRT FRA: 5001-9/841
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2013/1121542-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
24.12.2013
SNR: 15
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 100/3378

Kopi av tinglyste erklæringer og heftelser kan ses ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.  Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 22 32 66 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Det er pliktig medlemskap i Strinda velforening. Månedlig kontingent for dette er kr.127,-
Velforeningskontingenten er inkludert i felleskostnadene.
Velforeningens formål er på vegne av medlemmene, drive og vedlikeholde velforeningens område slik beskrevet i reg. plan nr.455 (reff. paragraf leir) med installasjoner, innretninger, parkeringsplasser og friarealer. Velforeningen skal ivareta medlemmenes interesser i området og søke å utvikle stedet til et trygt og godt bomiljø.

Vedtekter og regnskap følger vedlagt. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Kommandovegen 35, 7045, Trondheim, Gnr. 9 bnr. 841 snr. 15 orgnr. 813123002 i Trondheim kommune
Ideell andel av sameiet: 100//3378

Oppdragsnummer

67-23-0070

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.