Selbu

Eksklusiv og lekker funkisbolig med attraktiv beliggenhet | Svært gode sol- og utsiktsforhold| Stor tomt |Utleiemulighet

Birchhagen - Tomt nr. 3 , 7580 Selbu

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Sønnesyn
Jonas Sønnesyn Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

62%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

36%

har bolig på over 120 kvm

32%

av boligene er nyere enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 214 m²
Bruksareal 220 m²
Tomt 1 136 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2023
Gårdsnummer 63
Bruksnummer 284
Sist endret 22.09.2023 10:50
Prisantydning 6 950 000,-
Totalpris 6 981 342,-

Beregnet totalkostnad

6 950 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 31 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 981 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse av prosjektet

Velkommen til attraktive Birchhagen boligfelt! Her kommer det en eksklusiv og lekker funkisbolig med gjennomgående god standard. Eiendommen vil ligge meget fint til på en stor endetomt, vestvendt med flott utsikt mot Gjestegården, Putten og Selbusjøen. Tomten vil også ha svært gode solforhold. Det vil være mulig å gjøre tilpasninger på overflater, inredning etc. slik at kjøper får boligen akuratt slik man ønsker. Boligen leveres i utgangspunktet som nøkkelferdig 1. etasje, samt ferdig innredet gang og bod/teknisk rom i sokkel. Resterende sokkel leveres isolert, men uinredet. Boligen kan som tilvalg leveres med ferdig innredet sokkel, og evt. også med egen utleiedel med potensielt gode leieinntekter.

Boligen vil gå over 2 plan og inneholder en stor stue med store vindusflater og utgang til romslig terrasse. Her vil man ha svært gode sol- og utsiktsforhold. Kjøkkenet vil være på hele 26 kvm og bestå av et pent og moderne kjøkken med kjøkkenøy og god plass til spisegruppe. Kjøkkenet vil også ha store vindusflater som sørger for maksimal utnyttelse av den flotte utsikten. 1. etasjen vil ellers bestå av en romslig entrè, samt 3 store soverom på hhv. 12,7-, 9- og 9 kvm, samt et flott bad. Sokkelen er klar for innredning og er godkjent med kjellerstue, bad og soverom. Det er også mulighet for å få levert en egen utleiedel bestående av stue/kjøkken, gang, bad og soverom. Det er Byggmester Ofstad som skal bygge boligen.

Ta kontakt med megler Jonas Sønnesyn for å gjøre boligdrømmen til virkelighet!

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et nyetablert boligfelt. Eiendommen har fantastisk utsikt over Selbusjøen og svært gode solforhold. Fra eiendommen har man nærhet til det meste man trenger i hverdagen. Skoler og barnehage, samt dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek, bank, bakeri og busstopp ligger i gangavstand fra boligen.

Kun en kort gåtur fra eiendommen finner man Årsøya. Øya har bane for Frisbeegolf, sandvolleyball, sandhåndball, HC- fiskeplass og en lekepark for de yngste gjestene. I tilknytning til øya ligger også den flotte Selbustien, med ca. 8km tilrettelagt sti som passer godt for folk i alle aldre. Her har man også badestrand og grillplass.

Selbu, selbuvottens hjemsted, finner du en times kjøretur utenfor Trondheim sentrum. Med et mangfold av natur- og kulturopplevelser byr kommunen blant annet på en av Trøndelags fineste badestrender, Vikaengene. Her finner du kilometervis med barnevennlig sandstrand. Ellers er det nærmest ubegrensede muligheter for den fiskeglade. Med Selbusjøen beliggende midt i bygda og med over 300 andre fiskevatn og enorme utmarksområder er Selbu en av de virkelig store jakt- og fiskeområdene i Trøndelag. Det skal nevnes at Selbu også kan skryte på seg å ha en av Nord- Europas beste ørretelver, Nea. Skulle bylivet friste er ikke Trondheim mer enn ca. 1 times kjøring unna, Værnes ligger ca. 30 minutter unna. For den ellers turglade sjel er det muligheter for vandring på oppmerkede stier, i fjell og skog, samt skigåing i oppkjørte løyper. Selbu er en svært barnevennlig kommune med gode idrettstilbud samt flere skole- og barnehagetilbud. Velkommen til et aktivt liv i naturskjønne omgivelser i Selbu