Mebonden

Innholdsrik og velholdt leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet | Carport | Gode sol- og utsiktsforhold

Mebondvegen 19 B , 7580 Selbu

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Sønnesyn
Jonas Sønnesyn Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

64%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

36%

har bolig på over 120 kvm

25%

av boligene er nyere enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 80 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 4 108 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Gårdsnummer 65
Bruksnummer 143
Energimerking E
FINN.no 313627221
Sist endret 22.09.2023 10:46
Prisantydning 1 150 000,-
Totalpris 2 157 089,-
Fellesutgifter 9 559,-

Beregnet totalkostnad

1 150 000,- (Prisantydning) 997 707,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 147 707,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 382,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 157 089,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

2.etasje
Gang, 2 soverom, bad, stue. kjøkken og bod.

Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 5 kvm.

Standard

Bad
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Vegghengt møblement ved speil. Vegghengt baderomsmøbel med dører. Dusjhjørne. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter.
Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap med fryser. Frittstående oppvaskmaskin. Ventilator i overskap som i tillegg drive ventilasjon på bad. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Automatisk vannstopper med fuktsensor. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater.

Beliggenhet

Svært sentral og attraktiv beliggenhet i Mebonden, sentrum av Selbu. Her har man det meste man trenger i umiddelbar nærhet med service fasiliteter som bl.a. barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvarehandel, vinmonopol, frisør og apotek. Nye Coop Extra og Europris ligger like ved leiligheten. 

Selbu, selbuvottens hjemsted, finner du en times kjøretur utenfor Trondheim sentrum. Med et mangfold av natur- og kulturopplevelser byr kommunen blant annet på en av Trøndelags fineste badestrender, Vikaengene. Her finner du kilometervis med barnevennlig sandstrand. Ellers er det nærmest ubegrensede muligheter for den fiskeglade. Med Selbusjøen beliggende midt i bygda og med over 300 andre fiskevatn og enorme utmarksområder er Selbu en av de virkelig store jakt- og fiskeområdene i Trøndelag. Det skal nevnes at Selbu også kan skryte på seg å ha en av Nord- Europas beste ørretelver, Nea. Skulle bylivet friste er ikke Trondheim mer enn ca. 1 times kjøring unna, Værnes ligger ca. 30 minutter unna.

For den ellers turglade sjel er det muligheter for vandring på oppmerkede stier, i fjell og skog, samt skigåing i oppkjørte løyper. Omgivelsene er av de sjeldne. Selbu er en svært barnevennlig kommune med gode idrettstilbud samt flere skole- og barnehagetilbud. For den ellers turglade sjel er det muligheter for vandring på oppmerkede stier, i fjell og skog, samt skigåing i oppkjørte løyper

Selbu er en svært barnevennlig kommune med gode idrettstilbud samt flere skole- og barnehagetilbud.

Felleskostnader

9 559 pr. mnd.

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Felleskostnad renter ca. kr. 5 077,-
Felleskostnad driftsutgifter ca.kr. 3 883,-
Felleskostnad kabel-tv/ internett ca.kr. 599,-

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Andel fellesgjeld

997 707

Andel formue

11 628

Borettslag

Borettslag: Hårstadtunet Borettslag, Orgnr: 991722696

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning (indivuduell nedbetaling av andel fellesgjeld). Denne ordningen gir andelseieren adgang til å betale ned fellesgjelden som er knyttet til sin egen andel. Felleskostnadenes kapitaldel innbetales som månedlig a-konto beløp som kan justeres kvartalsvis ved renteendringer. Innbetalt kapitaldel avregnes mot faktiske lånekostnader en gang per år. For at pengene skal være på konto når avdraget forfaller vil felleskostnadene øke med det oppgitte beløp 3 eller 6 måneder før forfall på avdraget, avhengig av om det er 2 eller 4 terminer på lånet i året. Hvis laget har rentebinding, kan det medføre ekstra kostnader for andelseier ved å innfri fellesgjeld, så fremt banken aksepterer nedbetaling på lånet før bindingstiden er utløpt. Ta kontakt med forretningsfører for å få avklart om nedbetaling er mulig og hvilke betingelser og kostnader som vil påløpe for en nedbetaling.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lån nr. 4285.14.83394
Avtalt restgjeld f.t. NOK 6.429.669,80
Låneform ann.lån med fast løpetid
Nominell rente før endring 6,10 %
Ny nominell rente 6,60%
Ny effektiv rente 6,71%
Renteberegning etterskuddsvis
Kapitalisering 15-04 hver 6. måned
Løpetid 16 år 3 mnd
Innfrielsesdato 15.10.2039
Første forfall 15.10.2023
Terminlengde 15-10 hver 6. måned
Terminbeløp u/omk NOK 198.131,00
Terminomkostninger f.t. NOK 60,00

Det gjøres oppmerksom på at borettslagets långiver har varslet om en økning i rentene den 09.08.2023 på boliglånet. Dette kan medføre en økning i felleskostnadene. Konferer megler ved spørsmål.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Forsikring

Frende Polisenummer: 1186244

Bygningsmassen er forsikret via sameiet/borettslaget/aksjelaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er  tillatt i følge borettslagets husordensregler. Se vedlagte husordensregler for mer informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Våtrom- Bad: Helhetsvurdering.
-Kjøkken: Overflater gulv og innredning.
-Øvrige rom: Overflater gulv.
-Balkonger, terrasser, veranda etc: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer).

Selgers egenerklæringsskjema

Tilleggskommentar:
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligens areal

2. etasje:
Bruksareal: 84 kvm.
Primærrom: 80 kvm.
Sekundærrom: 4 kvm.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Felles tomt for Borettslaget på ca 4 109kvm opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer og biloppstillingsplass.

Garasje / Parkering

Parkering på egen biloppstillingsplass i felles carport.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2008. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med asfaltpapp. Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 20.02.2008.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven §5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 465 855 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 677 078 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan for Selbu sentrum, med PlanID 2016-000-6 , vedtatt 27.01.2016 , er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på borettslagets grunnboksblad:
Grunndata
2006/5311-1/66 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
28.09.2006
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:5032 Gnr:65 Bnr:7

2013/128496-1/200 SAMMENSLÅING TINGLYST
13.02.2013
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:1664 Gnr:65 Bnr:144
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:1664 Gnr:65 Bnr:145

Kopi av tinglyste erklæringer og heftelser kan ses ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 51 61 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Økonomisk oversikt:
Resultatet for siste godkjente regnskap var et underskudd på kr. 64 864 ,-
Underskuddet i 2022 ble i sin helhet overført til udekket tap.
Egenkapitalen i borettslaget utgjorde pr. 31.12.2022 et underskudd på kr. 24 147,-

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Mebondvegen 19 B, 7580, Selbu, Gnr. 65 bnr. 143, andelsnr. 14 i Hårstadtunet Borettslag med orgnr. 991722696 i Selbu kommune

Oppdragsnummer

67-23-0177

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.