Selbustrand

Eksklusiv fritidsbolig under oppføring med høy standard og fantastisk beliggenhet | Under 1 time fra Trondheim | Solrikt

Ringvegen 32 , 7584 Selbustrand

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Sønnesyn
Jonas Sønnesyn Eiendomsmegler
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Bruksareal 167 m²
Tomt 1 004 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2024
Gårdsnummer 24
Bruksnummer 86
FINN.no 319501624
Sist endret 18.09.2023 07:10
Prisantydning 5 490 000,-
Totalpris 5 520 169,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 30 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 520 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Sjelden mulighet! Velkommen til denne fantastiske eiendommen i populære Damtjønna Hyttegrend! Eksklusiv fritidsbolig på ca. 167,7 kvm under oppføring. Boligen bygges med høy standard og attraktiv beliggenhet. Fra eiendommen er det kun ca. 30 minutter til Stjørdal og ca. 1 time til Trondheim. Fritidsboligen bygges etter TEK 17 hus standard.

Fritidsboligen har en av områdets beste tomter, og ligger fint til i hyttefeltet med svært gode sol- og utsiktsforhold. Boligen vil holde en gjennomgående svært høy standard og inneholder blant annet 4 soverom, 2 bad, vaskerom, toalettrom, kvalitetskjøkken, stor stue med vedfyring, samt ekstra stue og rikelig med bodplass. Bygget vil ha god takhøyde, samt store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, samt maksimal utnyttelse av den flotte utsikten.

Av kvaliteter kan man nevne:
- Helårsvei helt frem til hytta
- Innlagt vann, strøm og avløp
- Svært attraktiv beliggenhet i populære Damtjønna hyttegrend
- Komplett kvalitetskjøkken
- Svært god takhøyde og store vindusflater
- 14 mm Heri Eik parkettgulv
- 4 gode soverom
- 2 bad, vaskerom og toalettrom
- 2 stuer
- Stor eiet tomt på ca. 1004 kvm
- Lave omkostninger
- Snøsikkert område
- Rikelig med oppkjørte skiløyper på vinteren
- Moderne og meget populært hyttefelt
- Mulighet for å kjøpe hytta som ferdig råbygg, for så å ta resten av arbeidet selv.

Ta kontakt med megler Jonas Sønnesyn for å gjøre fritidsdrømmen til virkelighet.

Beliggenhet

Damtjenna hyttefelt ligger svært fint til på idylliske Selbustrand i Selbu. Det er sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden på sommerstid. Området er svært snøsikkert med normalt sett stabile snøforhold frem til mai. Gjennom hyttefeltet er det fantastiske langrennsløyper som henger sammen med
løypenettet på Selbuskogen skisenter. Her kan du gå på ski rett fra hytta og nyte korte eller lange turer i fint og variert terreng. På sommerstid kan du nyte late dager på stranda ved Selbusjøen, gå turer i fjellet eller sykle på de mange oppmerkede turløypene. I tillegg er det uante muligheter for deg som er glad i å prøve fiskelykken i gåavstand fra hytta. Hyttefeltet har helårsvei som brøytes og strøs på vinteren. Det er innlagt både strøm, vann og kloakk slik at man har tilgang til alle fasiliteter.

Damtjønna hyttefelt ligger svært tilgjengelig til slik at man får brukt hytta mye og slipper å stå i kø for å komme seg til hytta:
- 1 time fra Trondheim
- 30 minutter fra Værnes
- 35 minutter fra Hommelvik
- 1 time og 15 minutter fra Levanger
- 1 time og 50 minutter fra Steinkjer
- Saaslia alpinsenter ligger ca. 3 km fra hyttefeltet.
- Nærmeste dagligvarebutikk og bensinstasjon ligger i Innbygda, ca. 9,7 km fra hyttefeltet
- Tømra Pizza og Grill ligger ca. 5 km unna.