Trondheim

Innflyttingsklar toppleilighet med 3 romslige soverom, 2 bad - Flott utsikt fra 8.etasje, takterrasse og heis. Garasje!

Anna Haarsakers veg 11-H0803 Snr.31 , 7036 Trondheim

VISNINGER

6. desember onsdag kl. 15:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 132 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 2 700 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Etasje 8
Byggeår 2023
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 77
FINN.no 316416683
Sist endret 29.11.2023 16:18
Prisantydning 13 995 000,-
Totalpris 14 031 712,-
Fellesutgifter 5 247,-

Beregnet totalkostnad

13 995 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 000,- (Stiftelsesgebyr sameiet) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 9 000,- (Startkapital sameiet) 3 000,- (Startkapital realsameiet parkering) 1 000,- (Startkapital realsameiet fellesareal) 500,- (Dok.avg p-plass) 120,- (Dok.avg andel realsameiet fellesareal) 19 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 36 712,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 031 712,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder:
8.etasje: Entré/gang, kjøkken/stue, 3 soverom, 2 bad, gjestetoalett, tv-stue, omkledningsrom og bod.

I tillegg har man en stor takterrasse med adkomst fra stue samt en balkong med adkomst fra hovedsoverom.

Standard

På Øvre Steinaunet er det bygd med fokus på universell utforming, slik at du kan bruke boligen uten behov for spesielle tilpasninger. Bygget er utformet for sertifisering fra Breeam-Nor, som er en miljøsertifisering for ivaretagelelse av bærekraftig bygging og drift. Det er innlagt vannbåren gulvvarme, tilknyttet fjernvarme. En energieffektiv varmeløsning som gir jevn og behagelig varmefordeling. Boligen er levert med trådløs styring av lys og varme fra xComfort, slik at du kan legge inn dag-/nattsenking av varme og evt. programmering av lys.

Svært innholdsrik med takterrasse på hele 40 kvm. Særdeles god stue og kjøkkenløsning med panorama mot sentrum og Bymarka. Egen TV-stue, to fullverdige baderom og separat gjestetoalett. Tre gode soverom hvor hovedsoverommet har eget omkledningsrom, bad og utgang til balkong med morgensol.

Beliggenhet

På Øvre Steinaunet kan du bo vegg i vegg med Estenstadmarka og samtidig nyte alle fordelene ved å leve tett på byen. Her får du ikke bare en bolig, men et grønt og levende nabolag med mange muligheter - et nabolag hvor du og dine kan leke, trene, plukke bær rett utenfor huset eller ta en pause i fellesområdene og slå av en prat med naboen. Her blir det lett å trives, både inne og ute.

I fellesområdene rundt huset vil du fi nne bærbusker som en forlengelse av den naturlige skogen, til glede for både små og store. Sensommeren blir ekstra fin når det bugner av syltebær rundt Øvre Steinaunet og søte blåbær i Estenstadmarka!

Rett utenfor døra ligger et av Trondheims mest varierte og populære utfartsområder, med stier, skiløyper, skogslekeplass, badevann, fiskevann, utsiktstopper, sopp og bær. En kafferast på trivelige Estenstadhytta blir aldri feil!

De nærmeste skolene er Utleira skole og Hoeggen Ungdomsskole. Det ligger flere barnehager rett i nærheten, som Utleira barnehager, Spiren og Blakli barnehage.

Det er enkelt å komme seg til sentrum fra Øvre Steinaunet. Du kan enten ta buss 11 fra Blakli, som går via Lerkendal, eller buss 22 over Gløshaugen fra Vestlia endeholdeplass.

Nærmeste matbutikk ca. 7 minutters gange unna, og det samme er både legesenter, bibliotek og frisør. På Moholt, kun 5 minutter unna med bil, kan du velge mellom et enda større utvalg av dagligvarebutikker og andre tilbud, for eksempel treningssenter. Og NardoCenteret med sine butikker og tjenester er heller ikke langt unna.

Felleskostnader

5 247.

Felleskostnadene inkluderer andel felles drift og forsikring av bygget, herunder vaktmestertjeneste og fiber (TV/Internett).

Det gjøres oppmerksom på at oppgitte budsjetterte felleskostnader er inkludert a-konto oppvarming og varmtvann. Sameiet har dog vedtatt at denne utgiften trekkes ut av felleskostnad og faktureres separat etter egen måler.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er kommunale avgifter, strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker - det samme gjelder oppvarming og bruk av varmvann.

Sameie

Sameie: Sameiet Øvre Steinaunet BB2, Orgnr: 931597574

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Regnskap

Sameiet er i sitt første driftsår.

Vedtekter / husordensregler

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved salg av eierseksjoner i sameiet. Erverv av eierseksjoner skal meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører med opplysninger om hvem som er ny(e) eier(e).

Husdyrhold

Dyrehold reguleres av eierseksjonsloven, og det
er ikke lagt opp til noen begrensninger rundt dette
i utkast til vedtekter for sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 135 kvm

8. etasje:
Bruksareal: 135 m².
Primærrom: 132 m².
Sekundærrom: 3 m²

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, soverom, kjøkken/stue, omkledning, bad, wc.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealet er kontrollmålt av Takst-Forum Trøndelag den 30.08.23 av takstmann Alexander Storsve.

Adkomst

Fra Moholt kjører du Jonsvannsveien i retning Dragvoll. Ta til høyre i rundkjøringen ved Vegamot og følg Steinanvegen i ca. 1 kilometer. Øvre Steinaunet kommer på venstre side. Alt. Følg Utleirveien forbi NardoCenteret og videre forbi RisvollanCentret - fortsett rett frem til du får Anna Haarsakers veg på høyre side.

Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren & Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Areal: 2 700 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass samt tilknyttet mc-parkering i oppvarmet p-kjeller medfølger seksjonen.

Byggemåte

Leveranser utført i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK 17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt,
beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
Det er lagt til grunn en leveranse av god kvalitet med arealeffektive planløsninger, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.06.2023 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Frist for gjenstående arbeid er satt til 31.08.2023.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, fjernvarme

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt for eierseksjonen er pt. ikke fastsatt av kommunen. Det henvises til kommunens gebyrregulativ på kommunens nettsider.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 1163 b, Steinan, Steinaunet, Blaklieggen, vedtatt 23.11.1976, reguleringsplan 1026a, Ytre Ringveg fra Steinaunet (tunnelinnslag) til Utleirvegen, vedtatt 25.02.1993, reguleringsplan 20120026, Blaklia og Steinanaunet til Strinda øvre trafo, skiløype og turvei, vedtatt 21.03.2013 og reguleringsplan 20130009, Blaklieggen, del av gnr. 83, bnr. 4, bnr. 7 og bnr. 8 med flere, vedtatt 26.10.2017. Eiendommen er regulert til blant annet boligbebyggelse. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er p.t. tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Tinglyst 12.09.1949 med dokumentnummer 304801.
Erklæring/avtale.
Grensesak.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst 09.02.1954 med dokumentnummer 301075.
Skjønn.
Skjønn til fastsettelse av erstatning for avståelse av
grunn m.v.

Tinglyst 20.10.1954 med dokumentnummer 910068.
Skjønn.
Registering av Sør-Trøndelag Elektrisitetsverks
kraftledninger.

Tinglyst 02.10.1965 med dokumentnummer 10708.
Skjønn.
Trondheim E-verks bygging av en 60 KW duplexlinje
m.v. Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst 04.09.1970 med dokumentnummer 916970.
Skjønn.
Registering av Trondheim E-verks kraftledninger.

Tinglyst 13.09.1971 med dokumentnummer 11771.
Erklæring/avtale.
Bestemmelser om overdragelse. Gjelder betaling av
grunneiertilskudd til kommunen.

Tinglyst 07.12.1977 med dokumentnummer 18139.
Erklæring/avtale.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde
ledninger mv.
Gjelder utbygging av Steinanområdet.
Tinglyst 07.12.1977 med dokumentnummer 18250.
Erklæring/avtale.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde
ledninger mv.
Gjelder før høydebassenget på Steinåsen settes i
drift. Bestemmelser om erstatning.
Med flere bestemmelser.

Tinglyst 13.04.2015 med dokumentnummer 315003.
Erklæring/avtale.
Rettighetshaver: Tensio TS AS, organisasjonsnummer
978631029.
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift
og vedlikehold av kabelanlegg.
Med flere bestemmelser.

Tinglyst 12.03.2020 med dokumentnummer
2221023. Bestemmelse om jordkabel/jordkabelang-
legg.
Rettighetshaver: Tensio TS AS, organisasjonsnummer
978631029.
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg.
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/
ledninger/kabler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har lyktes
med å fremskaffe kopi av tinglyst dokument med
dokumentnummer 304801, tinglyst 12.09.1949 og
tinglyste skjønn med dokumentnummer 301075,
910068, 10708 og 916970. Disse vil bli forsøkt slettet
i forbindelse med fradeling av eiendommen.
Dersom disse ikke lar seg slette, overtar kjøper
erklæringene/heftelsene slik de fremgår av de
tinglyste dokumentene. Konferer megler ved
spørsmål vedrørende dette.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra kan
det være tinglyst heftelser/servitutter som erklærin-
ger/avtaler. Selger har imidlertid opplyst at han ikke
har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har
innvirkning på denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommene er tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring iht. vilkår.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 66 15 16 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Samtlige seksjoner i sameiet eier en ideell andel i felles utomhusområder for hele feltet. Realsameiet består av lekeplasser, vei, fortau og gateparkering.

Parkeringskjeller er organisert som et realsameie.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti
for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen,
jf. bustadoppføringslova § 12.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Anna Haarsakers veg 11-H0803 Snr.31, 7036, Trondheim, Gnr. 83 bnr. 77 snr. 31 orgnr. 931597574 i Trondheim kommune
Ideell andel av sameiet: 135/4343

Oppdragsnummer

67-23-9008

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.