Stokksund

NY PRIS! Ene-/fritidsbolig med sentral beliggenhet i Stokksund. Stor tomt. Masse potensiale. Innholdsrik.

Seterlia 21 , 7177 Revsnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje Leikvold
Silje Leikvold Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Aleksander Buvarp
Aleksander Buvarp Eiendomsmegler
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 132 m²
Bruksareal 156 m²
Bruttoareal 169 m²
Tomt 1 778 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 1905
Gårdsnummer 98
Bruksnummer 31
Energimerking G
FINN.no 259549741
Sist endret 19.07.2022 10:58
Prisantydning 690 000,-
Totalpris 718 492,-

Beregnet totalkostnad

690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 28 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 718 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er en eiendom med sjel. Opprinnelig bygd i 1905 for en mann ved navn Samson Osen som var både lærer, kirketjener og klokker i det som var gamle Stokksund kommune.
Huset ble bygd på umiddelbart etter krigen slik at sønnen Ingebrigt Osen med familie kunne bo i huset.
På 1950-tallet fikk Julie Osen, enken etter Samson, laget et tilbygg slik at kjøkkenarealet ble utvidet + gang med totalt 12 kvm.
Huset var permanent helårsbolig frem til 1965.
Deretter har eiendommen vært fast bolig for barnebarnet Arve Busch mens han har reist i utenriksfart som maskinist/maskinsjef.
Huset ble på 1990-tallet solgt til Ellisif Lien (Osen) datter av Samson, som har hatt dette som feriested frem til sin bortgang i 2017. Huset ble da overtatt på arv av sønnen Jan Lien, barnebarn av Samson.

Innhold

Boligen inneholder:

1 etasje: Vf, gang, kjøkken i to rom, stue, bad og boder/lagerrom.
2.etasje:  Gang, bod og 4 soverom.
Kjellerrom

Utstyr

Det er lagt fiberkabel til tv og internett frem til tomtegrense.

Standard

Takstmanns overordnede faglige vurdering:

De fleste bygningsdeler er av eldre dato/ opprinnelig byggeår. Det vil måtte påregnes en del tiltak i tiden som kommer. For merdetaljert informasjon anbefales det å lese rapportens respektive punkter.

Strømnettet i huset har sterke begrensninger. Inntakssikringene tåler maks 3600 watt. Fra sikringsskapet i gang i 2.etasje går det 2 kurser som hver tåler maks 2000 watt. Den ene kursen dekker stue og den gamle delen av kjøkken. Den andre kursen dekker gang i 2.etasje, men har blitt ført gjennom gulvet til baderommet og den nye delen av kjøkkenet. Når varmtvannstanken er på så trekker den 2000 watt og den kursen bør ikke belastes yterligere. Den andre kursen kan da kun belastes med 1600watt pga totalbegrensningen.
Strømtilførselen på bad og i den nye delen av kjøkken er jordet med et jordspyd på utsiden av baderommet. Av det øvrige strømnettet så er det kun stikk-kontakten til komfyren som er jordet.

Det ble foretatt tilsynsrapport på el-anlegget i juli 2019.
Feil og mangler som ble påpekt ble utbedret.
Dokumentasjon på dette kan får ved henvendelse til megler.

Kjøkken

Innredning er av enkel sort, benkeplate med vask og ellers er møbler brukt til skap o.l.
Det er ingen avtrekk over stekesonen. Det er åpen luftekanal via pipe over stekesone.

Utover anmerkede forhold og påregnelig bruksslitasje, fremstår kjøkkenet i funksjonell stand.

Bad

Bad er etablert etter byggeår.
Badet har heltregulv uten sluk, finnerplater på vegger som er malt med våtromsmaling. Malt slett himling

TG2: Det registreres feil typer materialer som er benyttet på våtrom. I dag dusjes det i tett dusjkabinett som fører vann i eget avløp,
slik at overflatene på bad ikke eksponeres for fukt.

Beliggenhet

Boligen ligger i naturskjønne omgivelser i et lite og godt etablert boligfelt på Seterlia i Stokksund.

Eiendommen ligger like ved Stokksund Oppvekstsenter. Gangavstand.

Stokksund oppvekstsenter ligger landlig til i bygda Stokksund. Det er nærskole for barna som bor på Revsnes (Innlandet), Stokkøya, Linesøya, Harbak og i Herfjord. Skolebygget sto ferdig i januar 2012, og rommer i dag 74 elever og 18 ansatte. Skolen er en barne- og ungdomsskole. Den organiseres per i dag fådelt (flere årstrinn sammen, når det er få elever).  Oppvekstsenteret har også en nybygd to-avdelings barnehage. Sistnevnte har 24 barn og 9 ansatte. Oppvekstsenterets visjon er «Vi skaper framtida!». Trygghet, Mestring og Deltakelse er tilhørende verdier.

Det er ca 2,2 km  til lokalbutikken Joker Stokksund med post i butikk.
Coop Marked Stokkøya som også har servering i underetasjen.

Aquarius Brygge ligger ikke langt unna og tilbyr diverse servering og flere arrangementer i løpet av året.

Det er ca. 9 km. til Hosensand en av landets fineste sandstrender. Deler av stranda og området opp til dyrkamarka er fredet av Fylkesmannen som landskapsvernområde bl.a. på grunn av tinnveden og flyvesandsområdet. Badestranden er barnevennlig pga. at det er så langgrunt. På andre delen av stranda finner man Stokkøya Sjøsenter, med forskjellige aktiviteter. Her er det overnatting og konferanserom i arkitektonisk spennende bygninger med Strandbaren, som er kjent som en av sommerens flotteste tilholdssteder.


Harbakhula er en naturlig berghule 130 meter dyp og ca. 40 meter høy ved huleåpningen. Fra huleåpningen er det en fantastisk utsikt utover havet og skjærgården.

Drageid gravfelt er et av landets største samlinger av bautasteiner og gravhauger. Funnene vitner om stor aktivitet i dette området fra år 400 e. Kr. Stedet er også et drageid, et sted der folk fra gammelt av trakk båtene over land mellom Skråfjorden og Åfjorden.


Det er også flere spennende ting på gang på Stokkøya, blant annet Bygda 2.0. Stokkøy bakeri med mye god bagst.
Prosjektet Bygda 2.0 kan enkelt beskrives som utvikling av en landsby. Les mer om dette på http://www.bygda20.no

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste kommunale avgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Forsikring

Boligen er forsikred i IF.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 :

Krypkjeller: Det er usikkert i hvilken grad det er etablert drenering etter som at boligen er oppført over ringmur. Slik utførelsen er i dag vil det være påregnelig med avdunsting av fuktighet fra grunn og tilsig av fuktighet fra grunnmasser. God utlufting av krypkjelleren anbefales. Det anbefales også å etablere fuktsperre på grunn hvis detteikke allerede er på plass. Manglende tiltak for å sikre konstruksjonen mot fuktskader registreres.

Rom under terreng: Det ble avdekket symptomer på svikt i drenering/fuktsikring. På bakgrunn av alder på dreneringog fuktsikring settes TG 2. Kjeller mot øst ble ikke inspisert da lås ikke var mulig å åpne. Rom ble inspisert fra vindu og
det er tydelige tegn til fuktighet i kjelleren.

Yttervegger / fasader: Det registreres noe soltørking i form av sprekker nederst på enkelte bord og behov for
vedlikehold og utskifting av skadde bord må påregnes. Isoleringen må antas være fra byggetiden og tilfredsstiller ikke
dagens krav til isolering. Oppgraderinger av yttervegger, isolasjon, panel og over ater må påregnes. Lufting er ikke iht.dagens anbefalte løsninger, men de løsninger som var vanlig ved byggeår. Eldre yttervegger kan erfaringsmessig ha
skjulte skader, spesielt ved grunnmur og vinduer/dører samt andre overganger. Ytterveggkonstruksjonen er fra
byggeår. Konstruksjonen utført av tre over ringmur. Enkelte tegn til de punkter som nevnt over. Utvendig inspeksjonviser tegn til  ere  ater/ bord med råte og uttørking. Det observeres lite lufting i konstruksjonen.

Vinduer / dører: Tilstandsgrad 2 er satt pga kort gjenværende brukstid på vinduer og dører. Vinduer fra byggeår med1-lags isolerglass fremstår med elde og slitasje for alder. Løpende observasjoner anbefales. TG2 er gitt pga
alder/slitasje på vinduer, vedlikehold/utskifting av vinduer må påregnes i tiden som kommer.

Takkonstruksjon: Taket er oppbygd som et saltak uten tegn til svai og konstruksjonsfeil. Det bemerkes at taket eruisolert. Det er også en god del tegn etter småkryp som mus på kaldloft.

Loft: Det ble avdekket noe fuktmerker på innsiden av himlingen/kaldloftet noe som kan indikere lekkasjer fra yttertak.Det bemerkes at taket er uisolert. Det er også en god del tegn etter småkryp som mus på kaldloft. Vanndråper ble
avdekket på innsiden av taktro, noe som tyder på varmelekkasje og manglende gjennomlufting av kaldloftet.

Taktekking og beslag: Det ble ikke avdekket vesentlige skader på tekkingen på befaringsdagen. Tekkingen vurdereså ha oppnådd forventet levetid.

Takrenner og nedløp: Takrenner og nedløp har passert normalt forventet levetid. Selv om de har passert normaltforventet levetid kan de virke i  ere år med godt vedlikehold.

Bad - Totalvurdering av over ater: Det registreres feil typer materialer som er benyttet på våtrom. I dag dusjes deti tett dusjkabinett som fører vann i eget avløp, slik at over atene på bad ikke eksponeres for fukt. Ombygning av
våtrom anbefales på sikt.

Piper / ildsteder: Teglsteinspipe fra byggeåret. Avstand til brennbart materiale er ikke ivaretatt. Undertegnede harikke spesiell kompetanse vedrørende vurdering av piper og ildsteders forskriftsmessige tilstand. For detaljert
informasjon og krav, anbefales kontakt med lokalt feievesen.

Etasjeskiller/gulv på grunn: Etasjeskillere av tre. Generelt store skjevheter i alle etasjer grunnet alder. Det ble ikkemålt med krysslaser. Stedvis knirk. Stedvis ujevnheter i etasjeskillere er påregnelig grunnet alder og byggemetode.

Trapper: Det bemerkes at rekkverkhøyde og lysåpninger på trappen ikke oppfyller dagens krav. På grunn av trappensalder er det lite trolig at den tilfredsstiller dagens krav for høyde av rekkverk og barnesikring. Ingen avvik utover dette.

Øvrige rom: Øvrige rom er besiktiget og vurdert med behov for oppgraderionger.

Kjøkken: Utover anmerkede forhold og påregnelig bruksslitasje, fremstår kjøkkenet i funksjonell stand.

VVS: TG-2 er satt med bakgrunn i alder på eldre rør og avløps installasjoner, som har oppnådd forventet normal
brukstid. Eldre vannrør av kobber kan over tid få svekkelser innvendig (groptæring). Det anbefales på generelt
grunnlag en gjennomgang av rørstrekk, bend og eventuelle skjøter på vannrør som er over 30 år. Varmtvannsberederer installert i rom uten lekkasjesikring eller sluk.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 169 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
P-rom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, kjøkken, stue og bad.
S-rom: Bod

2. etasje:
Bruksareal: 69 m².
P-rom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  4 ssoverom og gang.
S-rom: Bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser

Adkomst

Se kart.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 778 kvm, Eierform: Eiet tomt

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er skylddelt, og at oppgitt areal må betraktes som en omtrentlig angivelse. Partene har derfor intet krav mot hverandre dersom tomten ved en senere oppmåling skulle vise seg å være mindre/større enn oppgitt.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt.

Byggemåte

Enebolig med kjeller oppført i trekonstruksjon over støpt ringmur. Boligen er oppført med tømmerkasse, som er
påforet. Stående kledning av trepanel, saltaksform tekket med skifer. Det er taklekkasje på boligen, uvisst hvor vann kommer
inn. Vinduer er gjennomgående fra byggeår med 1-lags glass. Gråvannsledning ligger grunt og kan fryse på vinters tid.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Ved og elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Kommunale avgifter

Kr. 7 812,49 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Det er 4 terminer i året.

Det gjøres oppmerksom på at det er montert vannmåler i boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 85 158 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Eiendommen er registrert i SEFRAK med id 16301517. Og er merket med gul trekant.

SEFRAK = "Sekretariatet for registrering av faste kulturminner i Norge".
SEFRAK-registreringa ble gjennomført i årene 1975-1995. Bygninger bygd før 1900 ble registrerte over heile landet.

Bygningene i SEFRAK-registeret er i utgangspunktet ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registrerinen fungerer mer som eit varsko om at kommunen bør ta ei vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tilatelse til å endre, flytte eller rive bygninger.

Det er kun bygninger med rød trekan som har meldeplikt.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig.
Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Åfjord kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

- Tilbehør og løsøre kan medfølge handelen om ønskelig. Dette avtales direkte med selger etter aksept av bud.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til Silje.Leikvold@partners.no eller SMS: 41 45 47 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at det ikke finnes byggegodkjente tegninger på boligen i Åfjord kommune sitt arkiv.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Seterlia 21, 7177, Revsnes, Gnr. 98 bnr. 31 i Åfjord kommune

Oppdragsnummer

69-22-0029

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Fosen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.