Brekstad sentrum

Flott enebolig midt i Brekstad sentrum! Koselig. Innbydende. Innholdsrik. Pent uteområde. Garasje. Sjøutsikt.

Odins vei 17 , 7130 Brekstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje Leikvold
Silje Leikvold Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Aleksander Buvarp
Aleksander Buvarp Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

64%

eier sin egen bolig

51%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig mellom 60-120 kvm

33%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 159 m²
Bruksareal 164 m²
Tomt 847 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 1982
Gårdsnummer 167
Bruksnummer 178
Energimerking E
FINN.no 312513456
Sist endret 26.09.2023 13:33
Prisantydning 4 690 000,-
Totalpris 4 823 642,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 133 642,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 823 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder:
1.etasje: VF, hobbyrom/kontor/soverom, bad/vaskerom, 2stksoverom, bad, kjøkken, WC, stue og bod.
2.etasje: 2stk soverom og loftstue

I tillegg har man en garasje, oppmålt til ca. 29m².

Standard

Takstmanns overordnede faglige vurdering:
Boligen er i hovedsak som fra byggeåret og fremstår i teknisk god stand. Det gjøres oppmerksom på at enkelte elementer har passert normal forventet levetid, slik at vedlikehold/utbedring må påregnes i tiden som kommer. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

Kjøkken:
Folierte skrog med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er etablert mekanisk avtrekk i egen kanal gjennom yttervegg. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, Stekeovn, Mikrobølgeovn, Platetopp.

Bad og vaskerom:
Bad er etablert i forbindelse med tilbygg til boligen, rundt år 2000. Beskrivelse av våtrommets overflater: Våtromsbelegg på gulv. våtromstapet på vegg. Takplater i himling. Det er etablert mekanisk avtrekk via fukt og bevegelsessensor. Det er ingen tegn til tilluft til våtrommet. Sanitærutstyr: Dusjvegger av glass og dusjgarnityr på vegg, Gulvmontert toalett, Innredning med servant, Opplegg for vaskemaskin (Kran og avløp), Bidé, Annet.

Eldre Bad:
Beskrivelse av våtrommets overflater: Våtromsbelegg på gulv. våtromsplater på vegg. Takplater i himling. Sanitærutstyr: Åpen dusjsone med dusjgarnityr på vegg, Innredning med servant

Beliggenhet

Boligen ligger i et godt etablert boligfelt. Og den ligger innerst i en blindgate. Meget barne- og familievennlig samt at det er meget trafikkstille da man ikke har noe biltrafikk som går forbi eiendommen. Boligen ligger midt i Brekstad sentrum i Ørland kommune. Det er gangavstand til blant annet barnehager, skoler, butikker, kultursenter med kino og bibliotek samt idrettsanlegg. Kun et steinkast unna finner man nye Brekstad barneskole. Til nærmeste barnehage er det kun 300 meter, samt at det er  knapt 100 meter til Ørland Sparebank Arena. Her har man et  variert tilbud for store og små.

Med andre ord, ALLE  fasiliteter i umiddelbar nærhet!

Brekstad småbåthavn og marina ligger like ved som er et ypperlig utgangspunkt for båt - og sjøliv.
Her ligger også bystranda, flott sted for bading og lek.

I tillegg er det en liten spasertur unna så er du på hurtigbåtterminalen. Hurtigbåten går inn til blant annet Trondheim med hyppige avganger. Rett ved hurtigbåtterminalen har du også ferge som vil ta deg over til Agdenes.

Kun en kort kjøretur unna har man Austrått som kan by på rekreasjonsmuligheter, kulturminner og en moderne 9-hulls golfbane.

Ørland er en kommune som virkelig er i medvind for tiden. Ørland er valgt som hovedbase for Luftforsvarets nye kampfly. I denne sammenheng skal det investeres betydelige beløp både på og utenfor flybasen. Ørland er en kommune hvor det investeres tungt med tanke på fremtidig tilflytning og vekst. I Ørland er det godt å bo, og det kommer bare til å bli enda bedre.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, Bygg- og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste kommunale avgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.
Frivillige kostnader som internett, kabel-tv, etc. er ikke oppgitt da disse er valgfrie for kjøper.

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 25606883

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Takrenner og nedløp: Takrenner på bolig får TG 1. Takrenner og nedløp er utført i plastbelagt stål med spillblikk ført ned i takrenne på takfoten. Det gjøres oppmerksom på at avløpssystemet for taknedløp ikke er vurdert. Jevnlig rengjøring av takrenner anbefales for god avrenning. Det gjøres oppmerksom på at det ikke regnet på befaringsdagen, slik at eventuelle svekkelser på rennerskjøter og rundt nedløpskum ikke var mulig å avdekke. Takrenner i plast har passert normalt forventet levetid. Selv om de har passert normalt forventet levetid kan de virke i flere år med godt vedlikehold. Manglende takrenne på sørside av garasjen. Takrenne i plast på garasje. TG 2 grunnet denne.

- Bad, gammelt - Totalvurdering av overflater: Ingen skader eller avvik utover normal bruksslitasje avdekket på overflatene. Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt.
- Bad, gammelt - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen. Vinylbelegget er lagt under klemring i sluk. Det gjøres oppmerksomt på at gjennomføringer av vann og avløp i gulvbelegget ikke er en anbefalt løsning og at dette må kontrolleres ofte. Det er våtromspanelet som fungerer som tettesjikt på veggene. Ingen skader eller avvik avdekket på disse.

- Garasje: Det ble avdekket en del slitasje og etterslep på vedlikehold. Tiltak er påregnelig

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:

- Bad og vaskerom - Totalvurdering av overflater: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt. Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater. Sprekk i vinylbelegget på gulv ble avdekket.
Kostnadsestimat: Tiltak mellom 10.000 - 50.000

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
"Minnes det ble nevnt da jeg kjøpte huset i 2006 at det har vært fuktskade og at det ble utbedret og i den forbindelse skiftet til rørirør system. Jeg vet ikke hvor eller av hvem."

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
"Vet ikke, se pkt 1"

-Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
"Vet ikke, se pkt 1"

- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
"Vet ikke, se pkt 1"

- Er arbeidet byggemeldt?
"Vet ikke, se pkt 1"

- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
"Ny terrase med rekkverk og nytt inngangsparti med rekkverk 2018. Terrassen ble utvidet over en koplingsboks. Det er laget luke for tilgang. Utført av faglært på dugnad.
Ny garasjeport (utført av faglært, Ratdal) og bordkledning på samme vegg pluss litt i kant mot sørsiden i 2017/18. Utført av faglært på dugnad. Yttervegg øst skiftet bordkledning 2017, dugnad. Bordkledning fra veranda til inngangsparti og vindski mot nord skiftet 2023. Vindski er av impregnert materialet og kan/bør ikke males før i løpet av neste år. Dugnad, egeninnsats. Ny belegningsstein i 2020, dugnad."

- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
"Ifm kjøp av ny forskikring for bedre vilkår"

- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
"Forsvarsbygg ift med F-35, ingen tiltak"

- TILLEGGSKOMMENTAR
"Ny baderomsinredning på lillebad 2023. Speilskap med lys og ekstra lys følger med. Ikke oppmontert. Rørleggerfirma, Sverre Pettersen, koplet servant. Skiftet kasse i servant på hovedbad også. Ved mye regn pga helling ned mot garasje kommer det vann inn et lite stykke. Lagt laminatgulv, listet og malt 4 av soverom i 2023. 3 av disse er det lagt nytt gulv oppå gulvbelegg med varmekabler under. Lagt laminatgulv på det 5.soverom i 2023"

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 164 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 105 m².
Sekundærrom: 5 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:VF, hobbyrom/kontor/soverom, bad/vaskerom, 2stk soverom, bad, kjøkken, WC og stue.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2stk soverom og loftstue

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se kart.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 847 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Frittstående garasje, oppmålt til 29m² av takstmann.

Byggemåte

Enebolig oppført i trekonstruksjon over støpt ringmur. Stående kledning av trepanel, saltaksform tekket med decra takplater. Vinduer av tre, med 2-lags glass.
Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon om boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.10.1982 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk via panelovner/ varmekabler
Vedovn

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 110 pr. år Inkluderer: Vann: 6080,- Kloakk rens: 5820,- Feiing: 470,- Renovasjon 140l: 4615,- Kommunal andel renov: 125,-

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 804 581 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 896 490 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Områdeplan for Brekstad sentrum er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
1982/2996-1/63 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
21.06.1982
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:1621 Gnr:67 Bnr:3
Eiendommen er også fradelt gnr. 67 bnr. 132.
2007/432726-1/200 GRENSEJUSTERING TINGLYST
30.05.2007
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 47 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Dagens kjøkken er utvidet på bekostning av det som i tegninger er angitt som "vask" i godkjente tegninger.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger byggegodkjente tegninger av boligens 2.ettg i kommunens arkiver. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt boligens 2.etg faktisk er oppført i samsvar med byggegodkjente tegninger.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Odins vei 17, 7130, Brekstad, Gnr. 167 bnr. 178 i Ørland kommune

Oppdragsnummer

69-23-0073

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Fosen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.