solgt

#NESKOLLEN , Geminivegen 18

Type Enebolig
Primærrom 177m²
Bruksareal 180m²
Bruttoareal 206m²
Tomt 717m²
01/04/2020 13:58
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2008
Gårdsnummer 79
Bruksnummer 168
Energimerking C
FINN.no 147072311
Sist endret
Prisantydning 4 980 000,-
Totalpris 5 112 570,-
Ligningsverdi 1 182 399,-

Beregnet totalkostnad

4 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 132 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 112 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

70-19-0090

Adresse og matrikkel

Geminivegen 18, 2165, Hvam, Gnr. 79 bnr. 168 i Nes kommune

Eier

Amanpreet Kaur Jagjit Pal Singh

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

180 / 177 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2008

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Tomt

Areal: 717 kvm, Eierform: Eiet tomt

Opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Gårdsplass opparbeidet med beleggningstein.

Innhold

1. Etasje: Entré/gang, bad, to soverom, vaskerom og bod. Utvendig bod på 13 kvm.
2. Etasje: Stue, spisestue, kjøkken, soverom og bad. Utgang til terrasse på ca. 30 kvm.
Loft: Loftsetasje.

I tillegg medfølger dobbel garasje og en utvendig bod på ca. 13 kvm.

Beliggenhet

Neskollen ligger i naturskjønne omgivelser, sentralt plassert på Øvre Romerike. Boligen ligger ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Boligfeltet består hovedsakelig av eneboliger, småhus og rekkehusbebyggelse. Neskollen er perfekt for barnefamilier og boligen har umiddelbar nærhet til sentrumsområde med barnehager, skole, nærbutikker, kiosk med post i butikk, idrettshall, nye Nes Arena flerbrukshall, svømmehall, samt et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner, tennisbane, BMX løyper, hinderløype m.m. Det lokale idrettslaget HVAM IL med over 800 medlemmer, tilbyr en rekke aktiviteter i nærmiljøet. Meget gode tur- og treningsmuligheter sommer og vinter, med flere skogsløyper, turstier, oppkjørte lysløyper og fine badevann. Sommersporten golf blomstrer i Nes med to anlegg i umiddelbar nærhet; Rommen Golfpark og Hvam golfbane,- i tillegg til flotte Miklagard Golf på Kløfta. I Nes finner man også ridesenter, ishall, kinoer, kulturhus, opplevelsesmuseer og kunstforening. For mer informasjon: www.neskollen.no og www.nes-ak.kommune.no.

God offentlig kommunikasjon med bl.a. ekspressbuss fra Neskollen til Oslo, og ellers gode bussforbindelser til Kongsvinger, Årnes, Jessheim og Gardermoen. Togstasjon på Årnes, Jessheim og Kløfta. Med bil bruker man ca. 20 min til Gardermoen og ca. 40 min til Oslo. Fire felts motorvei fram til kommunegrensen Ullensaker/Nes, ca. 1 km fra Neskollen.

Entré

Når du går inn i boligen er det en romslig, flislagt entré med gulvvarme som møter deg. Det er god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderoben, og ellers rom for annen oppbevaringsløsning ved behov.

Stue

Stuen er lys og romslig med vinduer fra flere vinkler som sørger for meget gode lysinnslipp. Stuen byr på flere innredningsmuligheter og sentralt i stuen står det en moderne peis med dekorstein rundt. Delvis åpen løsning mot kjøkken og utgang til sydvendt terrasse på ca. 34 kvm via doble glassdører.

Loft

Loftet ble innredet i 2015 og kan enkelt deles opp i flere rom dersom det er behov for det. Gulvflater er belagt med laminat, ellers malt panel. Loftet har skråtak med vindu på hver gavlevegg som gir gjennomgående lysforhold.

Kjøkken

Tidløst kjøkken fra byggeår. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benkeplaten er det benkekapsbelysning og Ventilator fra Rørøs hetta henger over induksjonstoppen. Integrerte hvitevarer som komfyr fra Siemens, mikrobølgeovn fra Grundig, nedfelt induksjonstopp fra AEG, oppvaskmaskin fra Siemens medfølger. I tillegg er kjøkkenet utstyrt med frittstående side-by-side kjøleskap med fryser på Daevoo. Det er perfekt plass til stort spisebord med nærhet til kjøkken.

Bad

Baderom fra byggeår med fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme. Downlights i himling. Innredningen består av servantskap med ovenpåliggende servant, innfliset speil over servant og hjørnebadekar med dusj.

Badet har fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegger og er pusset opp i 2015. Badet er innredet med vegghengt servantskap og heldekkende servant, speil med belysning over, gulvmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. Himlingsflater i malt trepanel med downlights og avtrekksventil i himling. Badet har fått våtromsbevis av Anticimex, hvilket betyr at du får dekke reparasjon av badet ved plutselig skade eller som følge av utett våtrom. Dekning krever at boligen forsikres i IF.

Praktisk vaskerom med fliser på gulv og vegger i malte flater og malt mur. Opplegg til vaskemaskin/tørketrommel skjult i skyvedørsgarderobe med speildører. Utslagsvask nedfelt i garderobeinnredning.

Praktisk wc-rom i boligens underetasje. Wc-rommet er innredet med servant med underskap, gulvstående toalett og speil. Fliser på gulv med gulvvarme. Avtrekksventil i himling.

Terrasse

Fra kjøkkenet er det utgang til en stor terrasse gjennom doble glassdører. Terrassen er på ca. 34 kvm og er sydøstvendt med bærende konstruksjoner av tre med gulv av terrassebord. Det er montert markiser, utelys og stikkontakter.

Soverom

Boligen har tre gode soverom. Alle rommene er av god størrelse og har plass til stor seng og nattbord. På hovedsverommet er det en stor skyvedørsgarderobe med speildør med god lagringsplass. Det er også garderobeskap på de andre to rommene. Dersom det er behov for flere soverom er det mulig å bruke loftstuen og eventuelt dele loftstuen i flere rom.

Påkostninger

Påkostninger:
- Ferdigstillelse av loft 2015.
- Nytt bad i 2. etasje, ferdigstilt i 2015. Rørarbeider utført av Nes Rørleggerservice, og el-arbeid utført av Sigvartsen elektro. Tømrerarbeider og flislegging utført av eier som har våtromsertifikat.
- Dobbel garasje oppført av eier i 2010.
- Belegningsstein og støttemur utført i 2012.
- Utført radonmåling i 2012 med tilfredsstillende resultater
- Det er utført el-sjekk av boligen i 2012, rapport foreligger.
- Utskifting av beslag på pipe i 2015.
- Utskifting av toppbord langs vindskier på garasje i 2015.

Garasje / Parkering

Det medfølger dobbel garasje med lagringsloft, oppført i 2010 med automatisk leddport. Flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 182 399 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 256 637 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig fra 2008. Gulv på grunn av betong. Grunnmur i murkonstruksjon. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform tekket utvendig med takstein. Boligen har ytterdør av tre med vindu fra byggeår. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2007.

Badet i 1. etasje var opprinnelig et kjølerom og wc-rom, ifølge bygningstegninge. Disse er nå slått sammen til et større bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eneboligen datert 26.02.2009 for eiendommen.
Det foreligger en godkjent melding for oppføring av garasje, datert 07.06.2010.

Boligens areal

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 206 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/hall, bad, wc-rom, vaskerom og to soverom. 
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 33 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue.

Garasje:
Bruksareal: 46 m².

I tillegg har boligen en utvendig bod på ca. 13 m², samt en dobbelgarasje på ca. 43 m² med lagringsloft.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedpeis i stue og luft til luft varmepumpe.

Løpende kostnader

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2018:
Avløp: 8.446,-
Eiendomsskatt: 4.071,-
Feiing: 476,-
Renovasjon: 2.715,-

Boligen er tilknyttet privat nett via Årnes vannverk A/L og vannavgiften beregnes etter deres satser.

Det er pliktig medlemskap i Neskollen velforening. Kontingenten på kr. 2.750,- pr. år dekker vedlikehold av Velforeningens infrastruktur. Herunder veier, gatlys, gangstier og drenering. Men også idrettsanlegg, lekeplasser og fellesarealer driftes av Velforeningen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse etter reguleringsplan "Neskollen B2.2", datert 21.03.2000.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Denne omhandler blant annet Nes kommune sin rett, vederlagsfritt å kunne anlegge og vedlikeholde privat vann- og avløpsledninger, nødvendig kabelskap, sette opp stolper m.m. Videre er det pliktig medlemskap i velforening (2001).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Kommunen har normalt legal panterett (etter panteloven - ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet privat nett via Årnes vannverk A/L. Eiendommen har vannmåler. Offentlig tilknyttet vei og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jh@schalapartners.no eller SMS: 91 65 19 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

91 65 19 02

jh@schalapartners.no

VERDIVURDERING