Fjellhamar

3 nye eksklusive eneboliger med panoramautsikt på toppen av Fjellhamar | 5 min til stasjonen | Fantastiske solforhold!

Haneborg Allé 79 - 81 - 83 , 1463 Fjellhamar

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

98%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

39%

er barnefamilier

Type Boligtomt / Selveier
Primærrom 303 m²
Bruksareal 303 m²
Bruttoareal 303 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2021
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 2904
Sist endret 02.06.2020 14:13
Prisantydning 10 800 000
Totalpris 10 888 670

Beregnet totalkostnad

10 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift av tomteverdi ( 10 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 88 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 888 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

70-19-0261

Adresse og matrikkel

Haneborg Allé 79-81-83, 1463, Fjellhamar, Gnr.107 Bnr. 2904 i Lørenskog kommune

Eier

Moderne Eiendom Oslo AS

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Etasje

Bolig over tre etasjer.

BRA/PROM

Haneborg Allé 79: BTA: 244 kvm / BRA: 178,2 kvm
Haneborg Allé 81: BTA: 255,6 kvm / BRA: 188,2 kvm
Haneborg Allé 83: BTA: 302,8 kvm / BRA: 229,6 kvm

Oppvarming

Det leveres elektrisk gulvvarme i gang, baderom, underetasje, vaskerom, stue og kjøkken. Ellers leveres det elektriske panelovner.
Det diskuteres med naboene om felles varmekabelanlegg i veien.

Beskrivelse

Her blir det bygget 3 helt nydelige eneboliger på toppen av Fjellhamar. Prosjektet ligger på en av de aller råeste tomtene i Lørenskog. Her har du sol fra morgen til sen kveld, kombinert med en fantastisk flott panoramautsikt mot Rælingen, hele Lørenskog, Østmarka og inn mot Oslo.
Selve byggeprosjektet blir oppført med høy standard. Boligen vil få et moderne uttrykk med moderne flater og gode materialvalg. Referansebyggeri i nærområdet fra utbyggers side. Det er i tillegg mulighet til å være med på å påvirke din egen bolig når det gjelder materialvalg og planløsning, til en viss grad.
Høres dette ut som ditt nye drømmehjem?
Kvaliteter som er verdt å merke seg:
- Kvalitetskjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
- Delikate bad med 60x60 fliser og varmekabler
- Nydelige terrasser med fantastisk utsikt
- Trapp fra Suldaltrapp med spiler i børstet stål
- To p-plasser pr. bolig med opplegg for billader blir ført til carport
- Boligene oppføres etter teknisk forskrift TEK 10
- 3-4 soverom ut ifra plantegning som er utarbeidet dd.
Kun et par minutter unna ligger Fjellhamar Stasjon. Alt i gangavstand. En spennende bydel med fokus på byutvikling. Verdens største og mest avanserte skihall har nettopp åpnet og IFly har etablert Lørenskog Vinterpark med konferansehall, butikker, serveringssteder og skiservice.

Innhold

Det vil være mulig å gjøre innvendige endringer som ikke har konsekvenser for godkjenningen av rammetillatelsen og utbygger. Feks ønskes innredet en hybel eller lign så kan dette fullt mulig å kunne få til. Materialevalg og tilvalg kan gjøres etter avtale med utbygger. Det er angitt forslag til innredning for gulvoverflater, kjøkkeninnredning samt baderomsinnredning på diverse illustrasjonsfoto som er lagt ved annonsen. Ønsker ytterligere avklaring er det selvfølgelig bare å ta kontakt med megler.

Beliggenhet

Prosjektet ligger øverst i Haneborglia/Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder. Fjellhamar stasjon ligger kun en liten spasertur unna.
En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ" ligger ved Lørenskog stasjon, er nettopp ferdigstilt og klar til bruk for små og store. Her er det skapt en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.
Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper.
Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er også kort vei til Rema 1000, Kiwi og Joker. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker. Triaden og Metro ligger også i nærområdet.

Standard

Boligen leveres med 1-stav parkett på alle gulv med unntak av hall, vaskerom og bad som blir flislagt. Varmekabler blir lagt i gulv i hall, kjellerstue, samt alle bad/ vaskerom. Veggene innvendig leveres bekledd med gips, sparklet og malt.
Entréen vil være tilknyttet carport og det blir lagt 60x60 fliser på gulv, samt gulvvarme. Her er det god mulighet til stor skyvedørsgarderobe. I både 1. og 2. - etasje vil det være bad. Begge baderommene vil ha delikate 60x60 fliser på gulv. Dusjsonene vil ha 5x5 mosaikkfliser. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel finnes på eget vaskerommet sammen med varmtvannsbereder på 300L. I tillegg vil det være ekstra wc i underetasjen.
Kjøkkenet vil ha en verdi på ca. 100.000 inkl. hvitevarer og montering av disse. I stuen vil det bli installert peisovn fra Jøtul. Det vurderes bruk av stålpipe. Huset vil også ha store vindusflater som sørger for meget godt med lysinnslipp, og ikke minst en fantastisk utsikt.
Totalt 3 soverom, hvorav et med tilhørende garderobeskap.
Boligen vil ha balansert ventilasjon fra Flexit med varmegjenvinning og bli bygget etter forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK 10).

Stipulerte kostnader

Boligene vil ikke få felleskostnader, da det ikke opprettes et sameie. Det vil bli opprettet et veilag bestående av eier av syv enheter. Kostnader til snømåking, strøm til varmekabler, felles lys, og eventuelt annet vedlikehold vil bli delt mellom disse. Moderne Eiendom Oslo AS står for etablering av dette veilaget.  
Varmekabler vil bli etablert i siste del av Haneborg Allé. Kostnader ved etablering bekostes av Moderne Eiendom Oslo AS, fremtidig drift og vedlikehold bekostes av veilaget.
 
Hver eier må tegne egen bygningsforsikring, innboforsikring, kabel TV, internett mm.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til kjøper per bolig fra kommunen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Planløsning

Bruksareal: 178 kvm - 204 kvm
Hus A (Haneborg Allé 79):
U. etg: Hall, vaskerom/wc og bod/kontor. Parkering til 2 biler i carport.
1. etg: Kjøkken, stue/spisestue, gjesterom/kontor, wc. Terrasse.
2. etg: 3 soverom (ett med tilhørende garderobe), 2 bad, loftstue.
3. etg: Loftstue. Takterrasse.
Hus B (Haneborg Allé 81):
U. etg: Hall, kjellerstue, bad, vaskerom/wc og bod/kontor. Parkering til 2 biler i carport.
1. etg: Gang, wc, kjøkken, stue/spisestue. Terrasse
2. etg: 3 soverom (ett med tilhørende garderobe), 2 bad, loftstue.
3. etg: Loftstue. Takterrasse.
Hus C (Haneborg Allé 83):
U. etg: Hall, kjellerstue, bad, vaskerom, wc og 2 boder. Parkering til 2 biler i carport.
1. etg: 3 soverom (ett med tilhørende garderobe og utgang til terrasse), 2 bad, stue/gang.
2. etg: Kjøkken, stue/spisestue. Terrasse
3. etg: Loftstue. Takterrasse.
Det vil være muligheter for endring av disse etter avtale med selger. Det tas forbehold om avvik.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er uregulert. Kommuneplanens regler om utnyttelse kommer til anvendelse. I kommuneplan er det tegnet inn boligbebyggelse på tomten. I bakkant av tomten grenses det til markagrense/LNF-område.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Utbygger er ansvarlig for påkobling til eksisterende anlegg. Det er privat pumpe som blir oppgradert innen kort tid.

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Forbehold om realisering av prosjektet

Selger tar forbehold om at det må selges 2 enheter før bygging blir igangsatt. Selger tar forbehold om byggelånsfinansiering og igangsettingstillatelse i samsvar med søknad. Forbeholdene skal være avklart eller slettet innen september 2020. Dersom ikke overnevnte forbehold er avklart innen forannevnte frist kan selger velge og ikke realisere prosjektet. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsestidspunkt/innflytningstidspunkt tilsvarende. Kjøper kan innen en-1-uke etter september 2020 skriftlig trekke seg fra avtalen dersom ikke selger har avklart/slettet sine forbehold.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Garasje / Parkering

Hver enhet vil få hver sin carport med plass til to biler. Opplegg for billader blir ført til carport.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jh@schalapartners.no eller SMS: 91 65 19 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.
Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.
 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,40 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, kr. 17.900,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.
Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm
Ansvarlig megler:
Terje Rindal