#FJELLHAMAR/GRØNLIA

Særdeles attraktiv og flott enebolig | Terrasse på 60 kvm og hage | Jacuzzi | Garasjer | Nærhet til skoler/barnehage!

Steinbekkveien 17 , 1464 Fjellhamar

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

82%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 176 m²
Bruksareal 190 m²
Bruttoareal 211 m²
Tomt 1 127 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1974
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 1353
Energimerking F
FINN.no 191487597
Sist endret 14.09.2020 16:30
Prisantydning 8 500 000
Totalpris 8 726 320
Ligningsverdi 1 870 942,-

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 226 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 726 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

71-20-0114

Adresse og matrikkel

Steinbekkveien 17, 1464, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 1353 i Lørenskog kommune

Eier

Arild Mejlbo Hege Linn Mejlbo

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 120 pr. år

BRA/PROM

190 / 176 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1974

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Tomt

Areal: 1 127 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.
En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ" er bygget ved Lørenskog stasjon. Her finnes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.
Det er skiløyper/lysløype 400 m fra huset mellom Fjellhamar og Skjetten/Strømmen i Bråteskogen /bråtejordet. Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper.
Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er også kort vei til Rema 1000, Kiwi og Joker. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker. Triaden og Metro ligger også i nærområdet.

Entré

Inngangspartiet er pent opparbeidet med belegningsstein og en sydvendt terrasseplatting på ca. 30 kvm. Plattingen har gode solforhold og kan enkelt innredes med sittegruppe. Det er montert utvendige stikkontakter og utelys på terrassen.
Når du går inn i boligen er det en to-fløyet ytterdør med tre glassfelter som møter deg. Entréen/vindfanget er trivelig og gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. Gulvflatene er belagt med fliser og gulvvarme, hvilket er meget praktisk på våte og snøfylte dager. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til yttertøy i garderobeskap.

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et rom for både avkobling og hygge. Planløsning er luftig med store vinduer fra flere vinkler som sørger for meget gode lysinnslipp. Gulvet er belagt med en pen parkett fra 2018 og overflater malt i en tidsriktig og behagelig farge. Størrelsen byr på og muliggjør flere sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig peis fra Brunner sentralt i rommet, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager.

Kjellerstue

Et flott oppholdsrom med mange innredningsmuligheter. Egner seg godt som tv-stue, treningsrom, ungdomsrom eller som et leke/hobbyrom for barna. God plass til stor sofagruppe.

Kjøkken

Stilrent Kvik kjøkken fra 2017 med åpen løsning mot stuen. Den åpne løsningen gjør det enkelt å underholde gjestene mens du kokkelerer på kjøkkenet. Her er det nok oppbevaringsplass og gode arbeidsflater. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og kompositt benkeplate med underlimt oppvaskkum og ett-greps armatur. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal og det er glassplate på vegg over kokesonen. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr fra Gorenje i høyskap, mikrobølgeovn, nedfelt induksjonstopp og kjøleskap fra AEG. Vannstoppventil er
montert i kjøkkenbenk.

Bad

Baderommet i underetasjen er delikat med store, lyse fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Badet ble pusset opp i 2014 med nye fliser og stilren innredning. Eldre sluk. Baderomsinnredningen består av dobbel servant med skuffeseksjon under, overskap, speil, gulvmontert toalett og dusjnisje med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. Mekanisk avtrekk i vegg og downlights i himling.

Bad II

Badet i 1. etasje ble pusset opp i 2010 med flislagt gulv og gulvvarme, samt vegger med fliser/malte flater. Sluk er ikke skiftet. Innredningen består av servant med skuffeseksjon under, overskap og speil med overlys.
Toalettrommet er renovert i 2017 og finnes i 1. etasje. Gulvflater belagt med parkett, ellers malte vegg- og himlingsflater. Toalettrommet er innredet med servant med underskap, speil med belysning over, hylle på vegg og toalett.

Vaskerom

Praktisk vaskerom fra 2014 med gulvvarme. Gulvflater er belagt med gulvbelegg, ellers malte vegg- og himlingsflater/ malt mur. Det er godt med oppbevaringsplass. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt utslagsvask og plass til vaskemaskin/tørketrommel i nisje. Avtrekksventil i himling.

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele boligen forlenget med en privat og herlig terrasse på hele 60 kvm! Her får du sol fra morgen til kveld, samt fred og ro. Du har meget god plass til flere sittegrupper, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager med gode venner. En bedre terrasse skal du lete lenge etter! Det er montert både utvendige stikkontakter og utelys.
Terrassen er delt i to nivå, og i det ene hjørnet står det en herlig jacuzzi som medfølger. Jacuzzien er delvis skjermet med levegger og hva er vel ikke bedre enn et varmt bad og en liten timeout etter en lang arbeidsdag? Utenfor terrassen er det en stor og fin hage som er opparbeidet med gressplen og diverse beplanting. Her er det god plass for ungene å boltre seg på i trygge omgivelser.

Soverom

Boligen har to soverom av meget gode størrelser og som har malte flater i smakfulle farger. Gulvene er belagt med en pen parkett og det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom begge rommene er svært romslige, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement.
Fra hovedsoverommet er det utgang til en privat, sydvendt balkong på ca. 6 kvm. Gulvflatene er belagt med membran og plastfliser. En fin plass å starte dagen med en god kopp kaffe på! For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. I underetasjen finnes et stort, innredet walk-in closet. Dette oppbevaringsrommet til klær, sko og tilbehør gir deg en god følelse av luksus.
Det andre soverommet har gode muligheter for garderobeskap og en bod med forheng for oppbevaring av klær. Planløsningen er godt tilrettelagt for å f.eks bruke kjellerstuen som soverom ved behov.

Garasje / Parkering

Boligen har to tilhørende garasjer på hhv. 16 og 30 kvm. Dobbelgarasjen er fra 2010 og har leddport, mens den andre er fra 1975 og har adkomst via dør. Det er asfaltert adkomstvei frem til gårdsplassen og deretter opparbeidet med belegningsstein. Det er varmekabel i to spor i oppkjørsel som løser utfordringen med islagt vei.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 870 942 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 735 392 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig oppført i 1974. Gulv på grunn av betong. Grunnmur i lettklinker, utvendig pusset og malt. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater. Boligen har to-fløyet ytterdør av tre med glassfelter. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass. Terrassedør med karmer av pvc og to-lags 2008. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2006. Vinduer med karmer av tre og to/tre-lags glass fra 2018.
Taket er byttet i 2010 med etterisolering av loft. Større oppgradering av huset i 2018, der det bla annet ble etterisolert to yttervegger, samt utskifting av alle vinduer. Gammel peis ble også byttet ut til ny moderne peis fra Brunner og det ble lagt ny parket i størstedelen av 2. etasje og i trapp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 30.05.1973 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 211 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 90 kvm.
Primærrom: 74 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, gang, bad, vaskerom, kjellerstue og soverom.
Sekundærrom: 14 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: walk-in closet.
1. etasje:
Bruksareal: 100 kvm.
Primærrom: 100 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, bad, wc-rom og soverom.
Garasje:
Bruksareal: 30 kvm.
Garasje:
Bruksareal: 16 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring og luft-til-luft varmepumpe. Gulvvarme i vindfang, hall, på bad og vaskerom.

Løpende kostnader

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud:
Vann kr. 3.241,-
Avløp kr. 4.760,-
Renovasjon kr. 4.672,-
Branntilsyn, feiing kr. 447,-

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelser for 13-4-11 Grønlia II, vedtatt den 11.02.2015.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vedtak om plikt til å gjenfylle kjeller slik at den ikke utsettes for gjennomtrengende fukt dersom byggearbeidet ikke kan fullføres når grunnmur er oppført (1971) og disposisjonsrett for det areal Lørenskog Kommune finner nødvendig for vedlikehold, inklusive snøbrøyting og grøfterensk (1990).
Rettigheter på andre eiendommer:
Bestemmelser om vedlikehold av vann- og kloakkledninger (1971) og rett til vedlikehold av garasje fra denne eiendom (1974).
Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.