GLENNETANGEN/SKIPTVET

Hytteidyll med nydelig utsikt, rett ved Glomma | Bilvei helt frem | 4 soverom | Kun 7 mil fra Oslo

Glennetangen Terrasse 12 , 1816 Skiptvet

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 89 m²
Bruksareal 89 m²
Bruttoareal 98 m²
Tomt 616 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2013
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 68
FINN.no 192381499
Sist endret 20.10.2020 11:13
Prisantydning 1 500 000
Totalpris 1 512 650
Ligningsverdi 2 330 177,-

Beregnet totalkostnad

1 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 1 512 650,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

71-20-0127

Adresse og matrikkel

Glennetangen Terrasse 12, 1816, Skiptvet, Gnr. 14 bnr. 68 i Skiptvet kommune

Eier

Jørn Christopher Thorstensen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

89 / 89 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Fritidseiendom

Byggeår

2013

Tomt

Areal: 616 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beliggenhet

Hytta ligger i idylliske omgivelser i et godt etablert hyttefelt på Glennetangen i Skiptvet. Eiendommen ligger med umiddelbar tilgang til vannet. Rett utenfor bukten ligger den såkalte Brudeøya, som fikk sitt navn etter et vinterbryllupspar visst nok gikk gjennom isen på vei ut til den lille øya. Det er skogsterreng med flotte turområder i nærheten, altså gode muligheter for et aktivt friluftsliv.
Skiptvet sentrum ligger ca. 11 km. unna. Der kan de tilby ulike forretninger, dagligvarebutikker, blomsterbutikk m.m. Det tar litt over en time å kjøre fra Oslo.
Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

Det første som møter deg når du trer inn i hytta er en hyggelig og romslig entré. Gulvet er belagt med laminat, ellers lysmalte vegger med panel. Det er godt med plass til sko og yttertøy i tilknyttet omkledningsrom og forøvrig ekstra lagringsplass i bod med adkomst fra utsiden og på kryploft.

Stue

Stuen er lys og det naturlige oppholdsrommet i hytta. Gulv og vegger er belagt med slitesterkt laminat og himlingsflater i MDF-panel. Det er store vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys inn. Dette sammen med den generøse takhøyden målt til 4,21 på høyeste punkt, sørger for en luftig atmosfære. Du har en naturlig plass til både sofagruppe og spisebord.
I loftetasjen finnes også en loftstue med flere bruksmuligheter.

Kjøkken

Lyst og pent Ikea kjøkken med god oppbevaringsplass i skap og skuffer. Innredningen har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er montert kjøkkenplater mellom benkeplate og overskap med stikkontakter på vegg, samt overskapslys. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert oppvaskmaskin og nedfelt induksjonstopp fra Ikea. Platetopp er pt. ikke tilkoblet strøm.

Bad

Baderom fra byggeår med gulvvarme og mørke fliser på gulv. Veggene er delvis flislagt og delvis belagt med parkett. Baderomsinnredningen består av dobbel servant med skuffer under, vegghengt toalett og dusjnisje med glassdører og regnfallsdusj. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin i det ene hjørnet og knagger på vegg for oppheng av håndklær. Avtrekksventil i vegg.

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele hytta forlenget med en privat og herlig markterrasse på hele 25 kvm! Her har du gode solforhold, samt en fantastisk utsikt mot Glomma. Du har meget god plass til flere sittegrupper, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager med familien. På terrassen finnes også et stort ildsted som bidrar med varme og hygge.

Soverom

Hytta har to soverom i 1. etasje og to soverom på loft. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Med 4 soverom har dere god plass til familien og venner.
De to soverommene på loftet er ikke tatt med i boligens primærareal grunnet lav takhøyde.

Garasje / Parkering

Det er flere biloppstillingsplasser på tomten.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. kr. 2 330 177 pr. 31.12.2019
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Fritidsbolig fra 2013 påbygget i 2019. Gulv på grunn av betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater. Boligen har profilert entrédør av tre med glassfelt. Balkongdør med karmer av pvc og to-lags glass fra 2011. Vinduer med karmer av pvc og to-lags glass fra 2011. Takvinduer med karmer av tre og to-lags glass fra ukjent årstall.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen, datert 31.08.2015. Kommunen har planlagt befaring av hytta, samt noen av de andre hyttene i slutten av september for å sjekke gjenstående arbeid.

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 98 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 89 kvm.
Primærrom: 89 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, omkledningsrom, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, totale gulvflaten er målt til ca. 40 kvm. Høyeste takhøyde er målt til 1,73 meter. Loftet inneholder to soverom, kneloft og loftstue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter og gebyrer i Skiptvet for 2020:
Renovasjon - fritidsbolig: 1.027 pr. 100 m3.
Det er pliktig medlemskap i Glennetangen terrasse vel. Servicekostander for 2020 per. seksjon er kr. 2.500,-.
Ecobio Norge leverer renseanlegg til hyttene. Årlig avgift for felles kloakkrenseanlegg og vann er kr. 3.000,- pr. halvår.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse etter reguleringsplan for Glennetangen, datert 20.09.2005.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vei (2012).
Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet privat pumpestasjon tilkoblet kommunalt vann og avløp. Privat vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Følgende tilbehør medfølger: Alt invetar som står der på visning.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.
 

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.