#SKEDSMOKORSET

Innholdsrik og romslig enebolig | 6 sov | Hage | Garasje | Utleiedel | Treningsrom | Veletablert og barnevennelig område

Engelia 47 , 2019 Skedsmokorset

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 235 m²
Bruksareal 247 m²
Bruttoareal 272 m²
Tomt 856 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1997
Gårdsnummer 23
Bruksnummer 88
Energimerking E
FINN.no 213040945
Sist endret 28.04.2021 13:11
Prisantydning 9 500 000
Totalpris 9 753 519
Ligningsverdi 2 179 106,-

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 253 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 753 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor og romslig enebolig med utleiedel, balkong, terrasse og stor hage. Gode solforhold med morgensol. Boligen har en velholdt standard med fliser i entré og bad, gjennomgående laminat i øvrige rom, lysmalte vegger og himlinger. Her får du en god planløsning med store vindusflater, som gir boligen mye naturlig lys. Boligen har et garasjebygg med elektrisk portåpner samt lader for elbil.
Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde. Meget barnevennlig med lekeområder og grøntarealer. Kort vei til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter.
  
God planløsning Stor terrasse og egen hage 2 verandaer Morgensol 6 soverom Treningsrom Peis Godkjent utleiedel Fiber til både hus og utleiedel Attraktivt og veletablert boligområde Populært og meget barnevennlig

Innhold

U . etasje/kjeller:
Entre, gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, treningsrom og boder.
1. etasje:
Entré, bad, vaskerom, stue, kjøkken og soverom.
Loft:
Gang, bad, 4 soverom og bod
Annet:
-Garasje med portåpner

Entré

Lys flislagt entré med plass til møblement. god plass for ytterdør og sko. Videre er det gang, trappegang og stue med utgang til veranda.

Stue

Stuen befinner seg i boligens 1. etasje, her er det åpent og luftig. samt mye naturlig lys. God plass til både spisestue og sofasone. Stuen er malt i lyse farger og har gjennomgående laminat gulv i hele etasjen. Vedpeis med glassfronter er plassert i sofakroken for ekstra hygge og varme. Stuen har store vinduer og utgang til sørøstvendt veranda på ca. 57 m2.

Kjøkken

Separat kjøkken med adkomst fra stuen med god plass til spisebord. Ikea kjøkkeninnredning fra 2017 med profilerte fronter og benkeplate av tre. Store vindusflater. Nedfelt oppvaskkum i porselen med ett-greps armatur. Integrert stekeovn og koketopp. Integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Bad

Baderom i boligens 1 etasje. Pent flislagt bad med gulvvarme og flislagt vegger. Servantinnredning med overliggende servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett og dusjkabinett med hånddusj.
Baderom på loft fra 2019 med flislagt gulv med gulvvarme. Rommet er innredet med servant med skuffer og overliggende servant med ett-greps armatur. Her finner du dusjkabinett og badekar.

Veranda

I boligen 1. etasje er det utgang fra stuen og kjøkken til sørvest og sørøstvendt veranda på ca. 57 kvm. Her får du plass til sittegrupper, grill, og annet møblement.  Det ble lagt nye terrassebord i 2016.
Fra soverom i lofts etasjen er det utgang til sørøstvendt veranda på ca. 6 m2. Verandaen ble belagt med nye terrassebord i 2016.

Vaskerom

Fint og praktisk vaskerom med flislagt gulv og gulvvarme. Innredning med glatte fronter og benkeplate av laminat. Veggmontert utslagsvask med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Boligen har totalt 6 soverom. 4  av soverommene ligger  på boligens loftsetasje, et i 1. etasje, og et i underetasjen som tilhører utleiedelen. Alle rom er av god størrelse og har plass til stor seng og garderobeskap.

Treningrom

En bod i kjelleren er bruksendret til treningsrom i 2020. Her får du plass til ulikt treningsutstyr, hvor du kan trene når du vil. Rommet har fliser i gulv med gulvvarme.

Utleiedel

Boligen har en utleiedel i husets underetasje med entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, bod og soverom. Entréen har gulvvarme, og øvrige rom har laminat på gulv. I stuen finner du peis for ekstra varme og kos. Leiligheten har egen strømmåler, eget sikringsskap og egen fiber.
Soverom av god størrelse malt i lyse farger. God plass til stor seng, og øvrig møblement.
Baderom oppdragert med nytt gulv med varmekabler, ny innredning, nytt toalett og dusjkabinett i 2018. Badet innheholder servantinnredning med skuffer og overliggende servant med ett-greps armatur, dusjkabinett med hånddusj og gulvstående toalett.
Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur. Frittstående komfyr og kjøleskap. Innebygget oppvaskmaskin og ventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og svært sentralt boligområde på Løkendalen i Lillestrøm kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og kjøpesenter.
Området er barnevennlig med mange velholdte og populære lekeplasser, flere barnehager og rikelig med grøntarealer i nærområdet.
Boligen har ellers nærhet til Tæruddalen med fantastiske tur- og rekreasjonsområder. Innover i marka finner du gode fiskevann med bademuligheter, i tillegg til flere merkede skiløyper og lysløype om vinteren. Det er ellers kort vei til Skedsmokorset med skøytehall, svømmehall, idrettshall og en rekke treningssentre. I nærheten finner du  Hauger golfbane ved Lillestrøm, hvor du kan nyte golfsesongen. Skedsmo er et veletablert idrettslag som byr på ulike idrettsaktiviteter innendør og utendørs, for både barn og voksne.
En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva, hvor du kan nyte omgivelsene.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Skedsmo senter som ble oppgradert i 2017 og tilbyr alt du trenger i hverdagen. Her har du blant annet matbutikk, flere klesbutikker, vinmonopol, apotek, legesenter, bakeri, samfunnshus etc. Ikke langt unna ligger Lillestrøm torv hvor du finner 60 butikker og flere ulike spisesteder. Videre ligger et av Norges største kjøpesenter Strømmen storsenter med nesten 200 butikker, kun 10 km unna.
Godt kollektivtilbud med buss til og fra Skedsmokorset. Kort vei ut på E6 med rask adkomst til både Oslo og Gardermoen (Ca. 25 minutter begge veier). Ca. 25 km. til Oslo sentrum og ca. 8 km. til Lillestrøm.Areal: 856 kvm, Eierform: Eiet tomt

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Kommunale avgifter

Kr. 26 150,58 pr. år
Dette er kommunale avgifter fakturert i 2020. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste.
Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på
ulike tjenester kan variere fra år til år. Det er installert vannmåler i eiendommen.

Eiendomsskatt

Kr: 3 742,- pr. år per 08.02.2021
 Det er i Lillestrøm kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se kommunes hjemmeside: https://www.lillestrom.kommune.no/skatt-bevilling-og-naring/skatt-avgift-og-gebyrer/eiendomsskatt/om-eiendomsskatt/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 179 106 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 844 781 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 235 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 272 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og treningsrom.
Sekundærrom: Følgende rom er oppgitt som sekundær: 2 boder.
1. etasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 97 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, bad, vaskerom, stue, kjøkken og soverom.
Loft
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 54 m².  Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 4 soverom.
Sekundærrom: Følgende rom er oppgitt som sekundær: Bod.
Loft med skråtak. Gulvflate er oppmålt til 70 m². Målbart areal er målt 56 m².
Frittstående garasje:
Garasjerommet er oppmålt til 3,29 x 6,68 (22 m2).
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 11.02.02021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.2 km
Lillestrøm videregående skole 4.5 km
Skedsmo videregående skole  4.8 km
Barnehager:
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 1.2 km
Holthagen barnehage (1-5 år)2.3 km
Korshagen barnehage 2.7 km
For mer se vedlagt nabolagsprofilen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 856 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet tomt med steinbelagt gårdsplass, gressplen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Frittstående garasje med elektrisk portåpner, samt lader for elbil. Ellers godt med parkeringsplasser på gårdsplassen.

Byggemåte

Grunnmur av betongkonstruksjon fundamentert på støp såle på ukjent byggegrunn. Boligen har yttervegger over terreng av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende panel. Yttertak av saltakskonstruksjon belagt med takstein. Entredør med kodelås fra Yale, og vinduer og verandadører med karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Stoppekran for vann er plassert på treningsrommet bak en løs kasse. Vannrør i kobber samt rør-i-rør system på kjøkken og bad på loft. Synligavløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksventilasjon med ventilasjonsagregat plassert i bod på loft.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert den 03.10.98 for eiendommen. Ellers ferdigattest datert 10.07.97 og 16.06.97 for skorstein, ildsted 1. og 2. etasje.

Adgang til utleie

Boligen har en egen godkjent utleiedel med egen inngang. Denne består av entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, bod og soverom. Denne har vært leid ut for kr 9.000 pr. måned ifølge selger. Det er også innstallert egen strømmåler og egen fiber.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og peisovn. Ca. 300 liter varmtvannsbereder til hoveddel. Ca. 120 liter varmtvannsbereder til utleiedel. Det er gulvvarme i stue og åpen kjøkkenløsning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Energiforbruket er ifølge selger ca. mellom kr 25.000,- og kr 30.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan og reguleringsbestemmelser for boligområdet Løken- Del av GNR. 23 BNR 1, datert 25.01.1995. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Dok.nr. 4336-2 /8 tinglyst 01.04.1996: Bestemmelse om vann og kloakkledning. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. med flere bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lillestrøm kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Fremtind Forsikring Polisenummer: 21528740

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap nede i bod, fryseskap på vaskerom, begge lysekronene på stuen og en lampe over kjøkkenøyen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Engelia 47, 2019, Skedsmokorset, Gnr. 23 bnr. 88 i Lillestrøm kommune

Eier

Geir Sandbu Siv Eikeland Sandbu

Oppdragsnummer

71-20-0141

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.