Skedsmokorset

Kjøp nytt! 29 strøkne leiligheter på Brånåsen, gulvvarme, 3 store takterrasser, garasje.

Brånåslunden , 2019 Skedsmokorset

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Terje Rindal
Terje Rindal Daglig leder / Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

100%

eier sin egen bolig

79%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

68%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 53-99 m²
Bruksareal 53-99 m²
Gårdsnummer 39
Bruksnummer 433
FINN.no 194191087
Sist endret 26.08.2021 10:13
Prisantydning 1 550 000 - 3 010 000
Totalpris 3 876 159 - 7 526 159

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
103 3 1 87 m2 87 m2 2 230 000,-
106 3 1 87 m2 87 m2 2 230 000,-
206 4 2 99 m2 99 m2 2 830 000,-
306 4 3 99 m2 99 m2 2 886 000,-
308 1 3 53 m2 53 m2 1 550 000,-
402 3 4 76 m2 76 m2 3 010 000,-

Beskrivelse

De nye boligene får en svært attraktiv beliggenhet i grønne og solrike omgivelser på Brånåsen, med kort gangavstand til både butikk og offentlig transport. Her bor man nær både naturen og byen.
Prosjektet består av alt fra effektive toroms leiligheter på 38 kvadratmeter, til romslige 5-roms på 99 kvm, inkludert hybeldel. De mange ulike leilighetene gjør at Brånåslunden vil passe for mennesker i ulike aldre og livssituasjoner.
 
Prosjektet vil holde en høy standard, med enstavs eikeparkett eller laminat på gulv, kvalitetskjøkken fra Sigdal (eller tilsvarende leverandør), integrerte hvitevarer fra AEG (eller tilsvarende) og store gulv- og veggfliser på bad. Her kan du velge mellom to ulike innredningsalternativer, uten tillegg i prisen.
En viktig kvalitet i prosjektet vil være de vestvendte balkongene og terrassene med svært gode solforhold. På toppen av prosjektet kommer tre store penthouseleiligheter med private takterrasser. På taket kommer også tre store felles takterrasser, som alle beboerne i Brånåslunden vil kunne benytte seg av.
For at du skal kunne sette ditt eget preg på leiligheten og føle deg hjemme fra første stund lar vi deg velge mellom 2 ulike interiørkonsepter. Konseptene vil innebære ulike farger og ulik overflatefinish på gulv og dører, kontrastfarger, kjøkkenfronter, benkeplate, fliser og baderomsinnredning.
 
I tillegg til det vederlagsfrie valget av interiørkonsept vil det også bli gitt mulighet for enkelte individuelle tilvalg på kjøkken, bad, garderobe, parkett og listverk, flis, farger, maling, innvendige dører, elektro og VVS-utstyr. Entreprenøren vil i god tid før innredningsarbeidene påbegynnes utarbeide en tilvalgsmeny.
Forretningsfører valgt: Som forretningsfører for Brånåslunden har utbygger valgt BORI BBL, som er et av Norges største boligbyggelag i antall boliger til forvaltning. Boligbyggelaget skaper verdier for medlemmer, kunder og lokalsamfunn gjennom boligutvikling og boligrelaterte tjenester. Bori har utviklet seg fra å være et lokalt boligbyggelag og en boligutvikler på Romerike, til et konsern med nasjonale leveranser.
På tomten er det satt opp visningsbrakke hvor du kan se de utvalgte materialene, som gulv, fliser, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning samt øvrige tilvalgsmuligheter. Stikk inn for en kaffekopp og en god boligprat.

Innhold

Prosjektets hjemmeside med boligvelger: https://branaslunden.no/

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Brånåsen i Lillestrøm kommune, med nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. I tillegg ligger Lillestrøm sentrum bare noen få kilometer unna, med alle bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Romeriksåsen byr på flotte tur- og friluftsområder med blant annet lysløype, badevann, samt et mangfold av turstier og naturopplevelser. Skedsmo stadion og Skedsmo ishall ligger også like ved, i tillegg til flere treningssentre og Nylendlia alpin- og akebakke. Golf kan du spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm. En kort sykkeltur unna ligger også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.
Her har du gangavstand til en meget innbydende og stor Coop Ekstra Butikk med alt hva man ønsker seg til husstanden.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold/trappevask, honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier. Ovennevnte kostnader er stipulert av og vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 35,- pr. m² P-ROM pr. leilighet pr. mnd. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Lillestrøm kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil faktureres direkte til borettslaget etter ferdigstillelsen og innflytting.
Det estimeres kr 9,- pr kvm i oppvarmningskostnader og varmt vann som forventet a-conto beløp i tillegg til felleskostnadene pr måned.

Adgang til utleie

Det er normal adgang til utleie i borettslaget jf borettslagsloven. Søknad sendes til styret før utleie finner sted.

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Garasje / Parkering

Som standard følger med 1 garasjeplass tilhørende alle leilighetene unntatt leilighetene på 38 kvm. På disse kan det kjøpes på salgsstartsmøtet ved kjøp av leilighet. Det er 29 garasjeplasser hvor det vil være mulig å installere el-lader om ønskelig. Det er adkomst direkte fra leiligheten til garasjen via heis. I tillegg er det 5 gjesteparkeringsplasser under tak.

Oppvarming

Det installeres vannbåren gulvvarme samt elektrisk oppvarmning.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Adresse og matrikkel

Brånåslunden, 2019, Skedsmokorset, Gnr. 39 bnr. 433 i Lillestrøm kommune

Oppdragsnummer

71-20-9000

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at det er Schala & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

BRA/PROM

38 m² til 99 m²