Skogbygda

Skogbygda - Idyllisk småbruk med moderniserings behov - Mulighet for rimelig kjøp av 13,8 mål dyrket mark

Holsvegen 268 , 2164 Skogbygda

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Joachim Rybka
Joachim Rybka Eiendomsmeglerfullmektig
Magnus Nordli
Magnus Nordli Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

52%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

9%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 133 m²
Bruksareal 133 m²
Bruttoareal 147 m²
Tomt 2 832 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1945
Gårdsnummer 128
Bruksnummer 57
Energimerking G
FINN.no 219703179
Sist endret 02.06.2021 15:31
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 2 935 269
Ligningsverdi 724 456,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 85 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 935 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Holsvegen 268 er ein flott eiendom bestående av en enebolig med moderniseringsbehov, dobbelgarasje, stabbur og låve med flott beliggenhet på skogbygda. Eneboligen har behov for modernisering og er på 133 kvm. Den oppleves som luftig og romslig med god planløsning og store vindusflater som gir det fint utsyn over nærområdet. I boligens første etasje finner du et romslig separat kjøkken, bad, en koselig peisstue, og en stor stue. I boligens 2. etasje finenr du 3 gode soverom, og et lite innredet rom som fungerer utmerket som hjemmekontor. Tomten er svært romslig og flat og kan være et fott oppholdssted store deler av året, med god plass til platting, paviljong, trampoline og lignende. Dobbelgarasjen har elektriske porter og det er i tillegg plass til biloppstilling på tomten.
Kort fortalt:
- Romslig enebolig med god planløsning
- Idyllisk landlig beliggenhet
- Stor flat tomt
- Dobbelgarasje med elektriske porter
- Stabbur og låve
- Romslige soverom
- Krypkjeller
- Stort kjøkken
- Koselig peisstue med peisovn fra 2017
- Nytt renseanlegg 2020
- Innredet rom perfekt for hjemmekontor
- Flotte turmuligheter
- Mulighet for kjøp av 13,8 mål dyrket mark

Innhold

Flott eiendom bebygd med enebolig over to plan og råkjeller, dobbelgarasje, stabbur og en låve. Garasjen på ca. 50 kvm har 2 elektriske porter og god plass til 2 biler. Stabburet er oppført på pilarer i betong og har laftete malte vegger og er på ca 8 kvm. Låven ligger inenerst på tomten og er på ca 50. kvm.
1.etasje: Bad, Entré, Gang, Kjøkken, Peisestue, Stue
2. etasje: Tre soverom, Gang, Innredet rom
Krypkjeller
Garsje: 47 kvm bruksareal, elektriske porter
Stabbur: 8 kvm bruksareal
Låve: 50 kvm bruksareal

Entré

Boligen har eldre standard og må moderniserer for å få dagens standard. Det første som møter deg når du går inn inngangsdøren er en stor entré med store vindusflater som gir deg et godt intrykk av hva du kan forvente i resten av boligen. Boligen oppleves som svært luftig og romslig og de store vindusflatene som gir deg godt  ysinslipp og fint utsyn over de idylliske landlige områdene. Fra entréen kommer kommer du til gangen som tar deg opp til 2. etasje, til kjøkkenet eller ikke i stuen.

Stue

Stuen er med sine nesten 20 kvm et flott rom som er enkelt å innrede og har flotte originale tregulv. Her finner du hvite paneler på vegger og i taket og det er vindu i 2 himmelretninger. Det gjør at lysinslippet er godt og at utsynet fra stuen er svært koselig. Fra denne stuen har du også adgang til den koslige peisstuen som ligger vegg i vegg med kjøkkenet.
Peisstuen har i likhet med stuen vinduer i 2 himmelretninger og det er svært fint utsyn her også. Den ligger vegg i vegg med kjøkkenet og passer fint som en spisestuen. Her for du plass til en stor spisegruppe og dette kan bli et svært fint sted der hele familien samles for felles måltider.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i eget rom med dør inn til peissstuen og god plass for spisebord. Innredningen er av eldre dato, men er funksjonell og har bra med skapplass. Overskapene har hvite fronter og går opp til tak, benkeplaten er i laminat og vaskekummen har beslag i stål. På gulvet er det laminatbelegg og på veggene og taket er det hvitmalt panel.

Bad

Fra kjøkkenet er det adgang til badet. Badet er av eldre dato og utbedring på påregnes. Badet inneholder dusj, toalett, servant med overskap og lys.  Overflater på innvendige gulv og vegger har fått TG3 i tilstandsrapporten og burde utbedres snarest.

Uteareal

Boligen har en svært fin, flat tomt på ca 2800 kvm. På denne er det en stor dobbelgarasje fra 1989 med elekriske porter. I garasjen har du god plass til 2 biler samt noe lagringspalss. Det er også er koselig stabbur oppført på pilarer i betong med fine laftete malte vegger, som er både praktisk og bidrar til den koselige landlige følelsen. Neders på tomta ligger dett en låve på ca. 50 kvm.

Soverom

I boligens andre etasje finner du de 3 store soverommene. Alle soverommene er store med vinduer på 2 vegger og har svært fint utsyn på det flotte området rundt boligen. Soverommene har god plass til dobbeltseng og skap. I et av soverommene er det en gammel parafinovn som ikke er i bruk lengre.
I tillegg til soverommene finner du rommet som har blitt brukt som hjemmekontor i 2. etasje. Rommet ligger fint til med store vindusflater og god størrelse og er svært praktisk med tanke på dagens situasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i fantastiske landlige omgivelser. Nærområdet består hovedsakelig av jord- og skogbruk og spredt eneboligbebyggelse. Her bor du flott til i idylliske og fredlige omgivelser. På Skogbygda/Ingeborgrud ligger Skogbygda barneskole, Skogbygda barnehage, dagligvarebutikk, fotballbane og friområder. I Skogbygda er det flere lag og foreninger med aktiviter for små og store; blant annet Skogbygda jeger- og fiskerforening, Skogbygda Idrettsforening, Skogbygden Skytterlag, Halmsås & Omegn Skilag, Skogbygda Vel, Skogbygda skolekorps og Skogbygda Historielag.
Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til skog og mark, og innbyr til muligheter for bl.a. bading,fiske, jakt og turmuligheter for to- og firbeinte i nærområdet.
Det er 11 km til Vormsund med ungdomsskole og butikksenter, 17 km til kommunesenteret Årnes med alle nødvendige fasiliteter. Her finner du de fleste servicetilbud; forretninger, legesenter, vinmonopol, Nes kulturhus med tre kinosaler, galleri og bibliotek, samt flere idrettsanlegg, blant annet nye Nes svømmehall. I Nes kommune er det to videregående skoler; Nes videregående skole og Hvam videregående skole. I Nes finner du en mengde lag og foreninger som tilbyr aktiviteter til alle aldre innenfor kultur, idrett og fritid. Og kommunen byr på meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i flott natur. Av severdigheter kan Gamle Hvam museum, Stein skole og Nes kirkeruiner anbefales. Nes kommune er sentralt plassert på Østlandet, med nærhet til både Oslo, Lillestrøm og Jessheim/Gardermoen Det er ca. 15 km til Årnes som er kommunesenter. På Årnes er det ishockey hall, idrettshall og svømmehall som åpnet høsten 2017. Togforbindelse til Oslo, Kongsvinger og omegn fra Årnes stasjon ca. 15 km fra boligen.

Tomt

Areal: 2 832 kvm, Eierform: Eiet tomt
Det er mulig å kjøpe en tomt på ca. 13,8 mål dyrket mark rett over veien for boligen. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Areal: 2 832 kvm, Eierform: Eiet tomt

Kommunale avgifter

Kr. 13 009 pr. år
Fordeling kommunale avgifter 2020:
Eiendomsskatt: kr. 1986,-
Feiing: Kr. 476:
Renovasjon: kr. 2952
Vann: kr. 7595,-
Prognose utsendt av kommunen for året 2021: ca. kr. 12.016,- fordelt som følger:
Grunngebyr rennovasjon: kr. 2351,94,-
Matavfall 140 ltr: kr. 371,25,-
Restavfall 140 ltr: kr. 586,86,-
Papir 140 ltr: kr. 241,65,-
Feiegebyr: kr. 257,50,-
Tilsynsgebyr fyringsanlegg: kr. 166,-
Abonnementsgebyr vann: kr. 1795,-
Vann etter areal: kr. 4029,-
Eiendomskatt: kr. 2218,-

Eiendomsskatt

Det er i Nes kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 5546 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 724 456 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 608 043 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Megler lyktes ikke med innhenting av formuesverdi fra skatteetaten. Formuesverdien oppgitt i salgsoppgaven er hentet fra formuesverdikalkulatoren på skatteetaten sine nettsider.

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 147 kvm
U . etasje/kjeller:
Krypkjeller
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m².
2. etasje:
Bruksareal:  65².
Primærrom: 65 m². 
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 21.05.2021 utført av Taksering Norge. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Skogbygda skole (1-7 kl.) 5,7 km
Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) 11,3 km
Runni ungdomsskole (8-10 kl.) 12.8 km
Nes videregående skole 13.5 km
Hvam videregående skole 21.1
Barnehager:
Skogbygda barnehage 5,4 km
Espira Opaker barnehage 5.9 km
Ullern barnehage 6.1

Adkomst

Det vil bli satt opp skilt før visning.

Garasje / Parkering

Parekirng i dobbelgarasje med elektriske porter eller på tomten.

Byggemåte

Bolig over to etasjeplan med henholdsvis 1.- og 2. etasje.
Krypekjeller med grunnmur i betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med stående malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Dobbel garasje i enkel betong- og trekonstruksjon. Stabbur i trekonstruksjon, oppført på betongpillarer. Låve i enkel trekonstruksjon.
Boligen er oppført 1945, og den tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Referansenivå for rapporten er satt til byggeår, NS 3424 «Tilstandsanalyse av byggverk» og Sintef Byggforsks byggdetaljblader. Aldersbetraktning er vurdert ut fra levetidstabeller utarbeidet av Sintef Byggforsk. Bolig med eldre standard. Kostnader i forbindelse med oppgraderinger må påregnes.
Følgende oppgraderinger er i følge eier utført i senere tid:
2020:
- Montert nytt renseanlegg.
- Montert ny ytterdør og skiftet enkelte vinduer.
2017:
- Montert ny peisovn i stue.
Følgende punkter har fått TG2: Gulv på grunn, Drenering, Utvendig kledning, Etasjeskiller, Takkonstruksjon, Taktekking og membraner, Utvendig beslag, Trapper, Vinduer, Innvendige dører, Overflater på innvendige gulv, Piper, feieluker og plassbygde ildsteder, Ledningsnett for sanitærinstallasjoner, Ventilasjon, Ildsteder, Varmtvann, Kjøkkeninnredning, Fast inventar, Fast inventar, generelt - Bad / 1. Etasje, Utstyr for sanitærinstallasjoner - Bad / 1. Etasje, Luftbehandling, generelt - Bad / 1. Etasje
Følgende punkter har fått TG3: Fundamenter, Vinduer, Overflater på innvendige gulv - Bad/1.etasje,  Overflater på innvendige vegger - Bad/1.estaje

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest - garasje datert 02.05.1989 er innhentet
Eneboligen og resten av bebyggelsen på tomten har status Tatt i bruk hos kommunen.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe, montert i peisestue. Peisovn i peisstue. Elektriske panelovner i resten av boligen.

Energiforbruk

Boligen har vært leid ut og eier har derfor ikke oversikt over strømforbruket.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen odel knyttet til salget av denne eiendommen. Kjøperen må fylle ut egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
1943/1024-1/9  Jordskifte  
25.08.1943 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1949/366-1/9  Bestemmelse om vannledn.  
22.02.1949 
1959/1394-1/9  Bestemmelse om vannledn.  
01.06.1959 
RETTIGHETSHAVER:Skogbygda Vannverk AL.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Tilknytning vann: Offentlig, via privat stikkledning.
Tilknytning avløp: Privat renseanlegg nedgravd på tomten.

Forsikring

Gjensidige

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det ligger en nedgravd parafintank på tomten. Eieren dekker kostnaden for fjerning av denne etter nærmere avale med kjøper.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Holsvegen 268, 2164, Skogbygda, Gnr. 128 bnr. 57 i Nes kommune

Eier

Kay Nordlie

Oppdragsnummer

71-21-0023

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.