#HOLTER

Moderne enebolig i kjede | 3 soverom| 2 stuer | 2 terrasser | Garasjeplass | Peis | Populært og barnevennelig

Harstadrøet 87 , 2034 Holter

BE OM SALGSSUM
Magnus Nordli
Magnus Nordli Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er nyere enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 123 m²
Bruksareal 133 m²
Bruttoareal 146 m²
Tomt 766 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 84
Bruksnummer 106
Energimerking B
FINN.no 214339857
Sist endret 30.04.2021 11:01
Prisantydning 4 750 000
Totalpris 4 874 019
Ligningsverdi 908 965,-

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 124 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 874 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Harstadrøet 87! En fin og moderne kjedet enebolig beliggende på Lyngåsen. Boligen har meget god standard med en familievennlig planløsning, her kan du flytte rett inn! Boligen har en god planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, 2 stuer, 3 soverom, 2 bad, omkledningsrom/bod og to terrasser med gressplen. Garasje på ca. 25 m² med dør og elektrisk garasjeport. Boligen ligger i et populært og barnevennlig boligområdet, med nærhet til de fleste fasiliteter i nærhet. Kollektivtilbudet er supert med både buss, tog og Oslo lufthavn som tar deg ditt du ønsker.
-3 soverom
-2 bad, begge med gulvvarme.
-2 stuer med gode lysforhold.
-Åpen kjøkken/stue løsning.
-Peis i stue.
-Gode lagringsmuligheter.
-2 terrasser og gressplen.
-Garasje med garasjeport.
-Populært og veletablert boligområdet.

Innhold

U . etasje:
Gang, kjellerstue, bad, tre soverom og bod.
1. etasje:
Entré, stue, spisestue, kjøkken, bad og bod.
Annet:
Garasjeplass.

Entré

Lys og fin entré av god størrelse med gulvvarme. Her har du plass til et stort garderobeskap, hvor du kan gjemme bort alt av yttertøy og sko.

Stue og kjellerstue

Stuen har store vindusflater som gir rommet gode innvendige lysforhold og luftig atmosfære. Her har du plass til sofagruppe, bord, tv-seksjon spisebord og god plass til annet ønsket innredning. Gulvflater belagt med en-stavs laminat og downlights i himling. Peisovn for ekstra varme og hygge.
I boligens underetasje finner vi kjellerstue med plass til sofa, tv-seksjon og annet ønsket møblement. Fra kjellerstuen er det inngang til praktisk omkledningsrom/bod av god størrelse.

Kjøkken

Pent og lys kjøkken åpen mot stue med en-stavs laminat på gulv og downlights i himling. Kjøkkenet er fra Sigdal fra 2019 og innredet med hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt sål med ett-greps armatur fra Element. Videre er det malt flate mellom benkeplate og overskap, glassplate bak platetopp og stikkontakt over benk. Integrerte hvitevarer fra Simens, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og kombiovn. Vegghengt ventilator fra Røros Hetta og komfyrvakt tilkoblet platetopp.

Bad

Moderne og pent flislagt bad i boligens første etasje, med gulvvarme fra 2019 og downlights i himling. Baderoms innredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Fima, samt speil og stikkontakt over servant. Videre er det vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse, plassbygget badekar med hånddusj.
Fint og lyst flislagt baderom i boligens underetasje med gulvvarme og downlights. Baderommet har vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Det er montert speilskap med integrert belysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur med hånddusj og regndusj. Varmtvannsbereder plassert i hjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Terrasse

Fra kjellerstuen er det utgang til nordøstvendt terrasse på ca. 59 m². Her har du god plass til spisebord, solsenger, sittegruppe, grill, samt andre utemøbler. Gulvflater er belagt med terrassebord, ellers installert utebelysning og stikkontakt på vegg. Fra terrassen er det tilgang til hage med plass til trampoline eller andre lekeapparater for de små. Det ble lagt ut jord og sådd plen i fjor høst.
På fremsiden av boligen er det en terrasse på ca. 33 m² belagt med terrassebord. Her har du plass til sittegruppe, og annet ønsket møblement.

Soverom

Boligen har totalt tre soverom hvorav alle er av god størrelse, samt malt i tidsriktige farger. Alle rom har store vindusflater som gir rikelig med lys og en luftig atmosfære.
Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 blir i dag brukt som et barnerom. Her får du ellers plass til seng, garderobeskap. Soverom 3 har plass til dobbeltseng, garderobeskap og kontorhjørne.

Beliggenhet

Boligen har en flott og barnevennlig beliggenhet i Lyngåsen, i et nyetablert og barnevennlig boligfelt på Holter i Nannestad kommune. Lyngåsen ligger sentralt i forhold til Gjerdrum, Jessheim og Gardermoen, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg. Det er gangavstand til barneskole, barnehage, dagligvare og offentlig kommunikasjon. Videre er det kort vei til lekeplasser i området, turmuligheter og andre aktivitetstilbud for både barn og voksne.
Det er godt servicetilbud i området rundt boligen. I gangavstand fra boligen ligger matbutikkene Kiwi og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud, er det kun kort kjøretur til Ask sentrum som tilbyr godt utvalg av servicetilbud som helsesenter, idrettshall, kulturhus, flere butikker, kaféer og hotell. Sprek Gjerdrum gir treningsmuligheter. Nannestad torg ligger ca. 12 min unna med bil, og byr på dagligvarebutikker som Rema 1000 og Kiwi, spisesteder, apotek, vinmonopol, idrettspark med mer. Videre er det ca. 15 min til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter, samt Jessheim Storsenter med hele 145 butikker og en rekke serveringssteder. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med kino, konserter, kunstutstillinger, bibliotek m.m. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. I tillegg er det fine sykkelstier og turveier, samt Stordammen, som er et populært badevann i Åsgreina. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering. Her finnes også badevann, i tillegg til oppmerkede skiløyper vinterstid. HIF-hallen, hvor Holter idrettsforening holder til, ligger ca. 4 km unna. Det tar ca. 12 minutter å kjøre til Kniplia alpinanlegg i Gjerdrum. Her holder også Gjerdrum golfklubb til, med en fullverdig 9-hulls bane. Råholt bad ligger i underkant av en halv times kjøretur unna. Jessheim kulturhus byr i tillegg på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Boligen sokner og har gangavstand til Eltonåsen barneskole med SFO ordning. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Nannestad ungdomsskole, som ligger i Nannestad sentrum.
Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm. Like ved feltet ligger Holter barnehage, og en egen sykkel- og gangsti fører trygt fram til Eltonåsen barneskole, hvor det også ligger enda en barnehage. Offentlig kommunikasjon: Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Eltonåsen bussholdeplass har adgang til Oslo og Gardermoen, som kun ligger en liten gåtur unna boligen. Tidsavstander i bil: Jessheim ca. 15 minutter, Gardermoen ca. 15 minutter, Lillestrøm ca. 20 minutter, Strømmen ca. 25 minutter Oslo S. ca. 40 minutter.

Felleskostnader

700 pr. mnd. og inkluderer: tv/internett, vedlikehold av fellesarealer/snøbrøyt o.l., Herav: Felleskostnader kr. 251,- Grunnpakken til Telenor kr. 449,- Fellesutgiftene faktureres på forskudd kvartalsvis.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid i forhold til sameiets faktiske kostnader.
Det er pliktig medlemskap i Lyngåsen Huseierforening for eierne på feltet på Lyngåsen. Medlemskapsgebyr kan forekomme.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.
Det er pliktig medlemskap i Lyngåsen Huseierforening for eierne på feltet på Lyngåsen. Medlemskapsgebyr kan forekomme.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er pt. ingen langsiktige lån i sameiet.
Sameiet har heller ingen felles formue.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kr. 11 481,01 pr. år
Dette beløpet er kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2020.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke
samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 908 965 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 272 273 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 146 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjellerstue, bad og tre soverom.
Sekundærrom: 6 m²: Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
1. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, spisestue, kjøkken og bad.
Sekundærrom: 4 m²: Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Boligen har nærhet til flere skoler og barnehager i området.
Skoler:
Eltonåsen Skole (1-7 kl.) - 1.7 km
Nannestad ungdomsskole (8-10 kl) - 13.4 km
Jessheim videregående skole - 11.6 km
Nannestad videregående skole - 13.5 km
Barnehager:
Holter barnehage (0-5 år) - 2 km
Eltonåsen barnehage (1-5 år) - 1.7 km
Åsgreina barnehage (1-6 år) - 4.8 km
Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei.
Les mer i Nabolagsprofilen vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 766 kvm, Eierform: Eiet tomt
Delvis skrånende tomt opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plenarealer, forstøtningsmur i stein mot nabo, terrasse på forsiden og baksiden av boligen.

Garasje / Parkering

Isolert garasje på ca. 25 m² med dør og elektrisk garasjeport. Det er også mulighet for parkering på egen tomt.

Byggemåte

Boligbygg over to plan oppført i 2019. Boligen har støpt gulv mot grunn og grunnmur utvendig slemmet og malt. Etasjeskillere og bærende vegger avtrekk konstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner med utvendig liggende panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran. Beslag og nedløp av metall. Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer/ rammer av tre og tre-lags glass. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.09.2020 for eiendommen.

Adgang til utleie

Med unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven, tinglyste fellesbestemmelser og bruksrettigheter og vedtekter har enkelte sameier har full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder også bortleie.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Oppvarmet via panelovner, gulvarme i entré og bad, varmepumpe fra Panasonic og vedfyring i stue.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca.16.195 kWh i 2020.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 16.195,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan "Øvre Harstadrø" datert 07.02.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdrag fri for pengeheftelser.
På eiendommen er det tinglyst 3 servitutter:
Dagboknr. 708897-1/200 tinglyst 31.08.2012:
Erklæring/avtale for rettighetshaver Elvia AS. Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk - stedsvarig rett). Bestemmelse om adkomstrett og bebyggelse. Overført fra: 3036-84/106. Gjelder denne registerenheten med flere.
Dagboknr. 771949-1/200 tinglyst 12.09.2013:
Erklæring/avtale for rettighetshaver Gimilvann AS og Nannestad kommune. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler, telefonledning/telesentral, vann og kloakkledning, bebyggelse, tomtekjøpere om drift og vedlikehold av felles infrastruktur, radio-/TV-anlegg. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Overført fra: 3036-84/106. Gjelder denne registerenheten med flere.
Dagboknr. 23818-1/200 tinglyst 11.01.2016:
Erklæring/avtale for rettighetshaver Elvia AS. Bestemmelse om oppføring, drift og vedlikehold av nettstasjon, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett, bebyggelse og beplantning. Overført fra: 3036-84/106. Gjelder denne registerenheten med flere.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Nannestad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie/Huseierforening

Sameiet har pliktig medlemskap i huseierforeningen Lynåsen, org.nr. 916650361, består av 160 boenheter.
Forretningsfører i sameiet er Økonomiavdelingen Øst AS.
Huseierforeningen har som formål å forvalte og drifte, lekeplasser, grønt arealer, alle veier som ikke overtas av kommunen, avtalen med Canal Digital og snøbrøyting til beste for medlemmene, samt ivareta medlemmenes interesser ovenfor offentlige myndigheter i saker som angår alle i fellesskapet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85818635

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alle integrerte hvitevarer medfølger.
Følgende tilbehør medfølger handelen ikke: TV-hylle på stue, tv oppheng stue, skap i gang, lampe på soverom og fryser.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Harstadrøet 87, 2034, Holter, Gnr. 84 bnr. 106 snr. 6 orgnr. 916650361 i Nannestad kommune

Eier

Veronica Johansen Bjønnes Fredrik Tømmerdal

Oppdragsnummer

71-21-0026

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.