Lørenskog

Pen 2-roms selveier | Varmtvann og fyring inkl i felleskostn | Markterrasse | Mulighet for leie av parkeringsplass

Søster Mathildes gate 14E , 1461 Lørenskog

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

18%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig mellom 60-120 kvm

94%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er gift

27%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 39 m²
Bruksareal 39 m²
Bruttoareal 45 m²
Tomt 3 107 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2013
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 191
Energimerking C
FINN.no 210085879
Sist endret 05.05.2021 08:56
Prisantydning 2 950 000
Totalpris 3 026 519
Ligningsverdi 730 303,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 026 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til en meget lekker 2-roms selveierleilighet i byggets første etasje. Her kan du flytte rett inn. Adkomst ved felles inngang. Leiligheten består av entré/gang, baderom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til markterrasse på ca 8 kvm. I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca 5 kvm. (Takhøyde 2,17).

Innhold

1. etasje: Entre/gang, stue/kjøkken, soverom og baderom.
Leiligheten disponerer 1 bod.

Entré

Entréen gir et fint førsteinntrykk av leiligheten, hvor det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I gangen er det stor skyvedørsgarderobe med 4 dører, 2 med speil. Garderoben er innredet med hyller, stenger og skuffer.

Stue

Stuen er av god størrelse med plass til både sofagruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Det er også en fin sone for spisebord mellom stue og kjøkken.Store vinduesflater som bidrar til gode innvendige lysforhold og en luftig atmosfære. Fra stuen finner du utgang til markterrasse som gir en naturlig forlengelse av stuen, hvor du kan nyte solen.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kvalitetskjøkken fra HTH i hvit, glatt utførelse med nedfelt oppvaskkum i stål. Innredet med slette fronter og Electrolux integrerte hvitevarer. Frittstående kjøleskap med fryser.  Benkplate av laminat med nedsenket oppvaskkum , samt induksjon koketopp. Mellom overskap og benkeplate er det belysning og fliser. Innebygd komfyr og oppvaskmaskin. Radiator med varmtvann og stikkontakt  er montert på vegg,

Bad

Pent, flislagt bad fra byggeår med vannbåren varme i gulv. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon under. Ved siden av servanten er det opplegg for vaskemaskin. Speilskap med overbelysning, vegghengt toalett, dusjhjørne med innsvingbare dører i glass. Høyskap og hyller, samt stikkontakt er montert på vegg. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en fin markterrasse på ca. 8 kvm med god plass til utemøblement, grill, planter etc. Det er tillatt med gass- og elektrisk grill. Terrassen er skjermet med hekk og sjalusivegg mot nabo. Det er montert utelys og stikkontakt. Hyggelig utsyn mot fellesarealer.

Soverom

Inngang til soverom fra entre. Rommet er romslig med god plass til dobbeltseng, kommode, eller annen oppbevaring. Takhøyde på 2,46 meter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, sentralt og familievennlig boligområde på Skårer i Lørenskog kommune. Området er i nærhet til barnehager, skoler og kollektivtransport. I nærområde finner du et rikt utvalg av servicetilbud ved Lørenskogs Storsenter Triaden og Metro Storsenter. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Joker, Rema 1000, Coop eller på den store Meny-butikken på Triaden.
Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste idretter. Her finner du blant annet flere ballplasser, ishall, golfbane, flerbrukshaller, svømmehall og tennisbane med mer. Nord-vest i Lørenskog kommune finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser. SNØ anlegget holder åpent året rundt. Med en størrelse på over 50 000 kvm, er skihallen en av verdens største innendørsarea for vintersport. Anlegget er tilrettelagt for både barn og voksne og tilbyr perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. For mer informasjon, se www.skihallen.no
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor man kan besøke ulike dyr på nært hold i fjøs og stall. På vinteren er det preparert gode skiløyper inn i Østmarkas natur. Her finner du også akebakke som passer fint for både store og små. Om sommer finner du gode sykkelveier og badeplasser. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies.
Området har godt med offentlig kommunikasjon via buss, med Vallerudveien som nærmeste holdeplass kun 250 meter fra boligen. Lørenskog sentrum bussterminal 45 knutepunktet i kommunen med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 15 minutter til Oslo S, og 30 minutter til Oslo Lufthavn.

Felleskostnader

2 494 pr. mnd. og inkluderer: drift og vedlikehold, felles forsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, tv/internett, varmtvann og oppvarming. Herav: Felleskostnader 2.145,- TV/bredbånd 349,-

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen fellesgjeld. I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonenes fulle verdi. Det skal følgelig bergenes, og betales dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

11 139

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig er kr. 740 303 pr. 31.12.12
Formuesverdi som sekundærbolig er kr. 2 629 090 pr. 31.12.12
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, beregnet av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger. Ut i fra disse prisene fastsetter skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 % av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 % for sekundærboliger.

Boligens areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 45 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, stue/kjøkken, soverom og baderom.
Annet:
Leiligheten disponerer 1 bod. En bod på ca. 5 m² (takhøyde 2,17 m.) i fellesarealer i kjeller.
Platting på ca. 7,8 m2.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.03.21 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Takt og Tone barnehage 0.5 km
Benterud barnehage 0.5 km
Åsheimskog barnehage 0.5 km
Benterud skole 0.5 km
Rasta skole 0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 1.4 km
Løkenåsen ungdomsskole 1.3 km
Kjenn ungdomsskole 2.1 km
Mailand videregående skole 1.9 km
Lørenskog videregående skole 3.9 km
Se også vår vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Til visning kan man eventuelt bruke uteparkering ved Triaden. Husk å regstrere deg for gratis parkering.

Tomt

Areal: 3 107 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesområder er opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, sykkelparkering, prydebusker og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er mulighet for leie av parkering i pakeringsanlegg, samt kjøp av plass. Ellers gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Byggemåte

Boligblokk over 2 etasjer samt kjeller, oppført i 2013. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av
betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket
med membran/takpapp, ikke besiktiget.. Balkongdør og vinduer er fra 2014 med 3 lags glass. Glatt entrédør i brannklasse EI30 og lydklasse 40dB.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.02.2016.
I følge samsvarserklæringer fra de ansvarlige kontrollerende er det ikke registrert mangler som er til hinder for midlertidig brukstillatelse.
Det var kun mindre arbeider som gjensto da brukstillatelsen ble gitt. Styret har orientert utbygger om å ordne dette. Utbygger hadde glemt å sende inn anmodning om ferdigtillatelse.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Utleieforhold skal meldes skriftelig til styret og sameiets forretningsfører før innflyttning. Meldingen skal innholde leietakerens fulle navn, telefonnummer og epostadresse samt eiers egen bostedsadresse, telefonnummer og epostadresse. Det er eiers plikt å gjøre leietaker kjent med vedtekter og husordensregler for sameiet, samt informasjon som sendes ut fra styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Utover dette kan boligen fritt leies ut.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme. Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap for vannrør og stoppekran er plassert på baderom over toalett.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 4.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, forretning, kontor, almennyttig formål (kultur), herberge, bevertningi henhold til reguleringsplan 32.7.05 Skårer
Vest vedtatt 10.09.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03. Det gjelder også bebyggelsesplan 32.15.03 for Skarer Vest vedtatt
22.11.2004. Leiligheten ligger i Lørenskog sentralområde. Området er under utbygging og planlegging for videre utvikling og byggeaktivitet må påregnes. Utskift datert 15.01.2021.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for borettslaget/ eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.
Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31.
Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomsrett til garasje og bruksrett til sportsbod.
Kommune har også rett til å anlegge samt vedlikeholde vann, vei og kloakk på sameiets eiendom.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via
private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Sameiet dekker herunder også en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av adkomstveien fra Gamleveien og frem til eiendommen (Søster Mathildes gate), som nærmere fastsatt i erklæring tinglyst 6. juni 2007 (dbnr. 453970).

Sameie

Eiendommen gnr. 101 bnr. 191 i Lørenskog kommune er i overenstemmelse med seksjonerings- begjæring med vedheftede plantegninger delt opp i 84 eierseksjoner, hvorav 83 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeseksjon), heretter benevnt sameiet.
Sameiet bstår av:
Søster Mathildes gate 12 C-H
Søster Mathildes gate 14 A-H
Søster Mathildes gate 16 A-B
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiet har egen hjemmeside: www.http://www.smg12-14.no

Forsikring

Forsikringsselskap If Polisenummer: 772120

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har installert videoovervåkning.Det er garantisaker mot utbygger vedr lekkasjer generelt, brannvarsling og oversvømmelsesproblemer i garasjeanlegget.
Sameiet har ikke fått på plass brannvarslingsanlegget i den stand det skal være. Grunnen er at flere beboere har skrudd ned brannvarsleren i leiligheten.
Planlagte påkostninger:
Videre oppfølging av garantisaker og normalt vedlikehold. De har engasjert advokat for å føre garantisakene mot utbygger.
Sameiet hadde tidligere registert legionella . Dette er nå ifølge styrelder under kontroll og det gjøres tiltak 2 ganger i året.

Husdyrhold

Det gis tillatelse til anskaffelse av hund og katt i sameiet forutsatt at de normalt holdes innendørs og holdes i bånd ved lufting.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Søster Mathildes gate 14E, 1461, Lørenskog, Gnr. 101 bnr. 191 snr. 66 orgnr. 913394631 i Lørenskog kommune

Eier

Henning Driveklepp

Oppdragsnummer

71-21-0033

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.