Skedsmokorset

Stort og romslig enebolig i kjede | 4 sov | Hage | Garasje | Stor terrasse | Kveldssol l Barnevennlig | Ingen dokavgift

Prost Holms vei 461 , 2019 Skedsmokorset

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

43%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Borettslag
Primærrom 118 m²
Bruksareal 120 m²
Bruttoareal 132 m²
Tomt 24 197 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 7
Soverom 4
Byggeår 1984
Gårdsnummer 21
Bruksnummer 34
Energimerking F
FINN.no 211326371
Sist endret 06.05.2021 14:54
Prisantydning 4 950 000
Totalpris 4 965 503
Ligningsverdi 1 178 505,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 965 503,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stort og romslig enebolig i kjede med balkong, terrasse og hage. Gode solforhold med kveldsol. Boligen har velholdt standard med fliser i entre og bad, gjennomgående 1-stavs laminat i øvrige rom, lysmalte vegger og himlinger. Boligen har en god planløsning med store vindusflater, samt god takhøyde i stue. Boligen har også en inntilliggende garasje, samt én biloppstillingsplass på eiendommen.
Boligen ligger i et attraktiv og veletablert boligområde. Dette er et populært og meget barnevennlig boligområde, med lekeområder og uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter.
Kort om boligen:
-God planløsning
-God takhøyde
-Stor terrasse og egen hage
-Balkong
-Vestvendt med kveldssol
-Garasje og biloppstillingsplass
-Peis
-Attraktiv og veletablert boligområde
-Populært og meget barnevennlig

Innhold

1. etasje:
Entre, gang/stue, baderom, toalettrom og 3 soverom.
2. etasje:
Stue/spisestue, kjøkken, soverom.
Annet:
-Terrasse
-Hage
-Garasje
-Utvendig bod

Entré

Lys flislagt entré med skyvedørsgarderobe. God plass for yttertøy og sko. Videre innover er det gang, trappegang og stue med utgang til terrasse og hage.

Stue

Stuen befinner seg i 2. etasje, her er det åpen og luftig, samt høyt under taket. God plass til både spisestue og sofasone. Stuen er malt i lyse farger og har gjennomgående 1-stavs laminat gulv i hele etasjen. Vedpeis med glassfront er plassert ved trappeoppgangen for ekstra hygge og varme. Stuen har store vinduer og utgang til balkong vendt mot vest.

Kjøkken

Separat kjøkken med adkomst fra stuen med god plass til spisebord. Rommet er lyst og har spotter i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate på begge side av rommet og overskap med belysning. Det er flislagt med lyse fliser bak kjøkkenet , samt er det dobbelstikkontakt på vegg og stikkontakt i lysarmatur. Av hvitevarer er det Gorenje keramisk koketopp, innebygget Whirlpool mikrobølgeovn, Bosch komfyr og Siemens oppvaskmaskin. Kjøleskap med fryser er plassert i nisje og overventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Bad og ekstra toalett

Pent flislagt bad med varme i gulv og downlights. Badet er innredet med strukturerte skuffefronter, servant, speilskap, vegghengt toalett med Groge inne bygget sisterne. Videre har badet et badekar med hånddusj og bobblefunksjon. Ellers har badet opplegg til vaskemaskin og dobbelstikkontakt på vegg for tørketrommel.
Ekstra flislagt toalettrom ved siden av badet. Rommet er innredet med høyglans fronter, servant, vegghengt speil, belysning på vegg og gulvstående toalett.

Balkong

Fra stuen i 2. etasje er det utgang til vestvendt overbygget balkong på ca. 8 kvm. Gulvflater er belagt med terrassebord. Her er det god plass til diverse utemøbler, samt kveldssol til sent på kvelden.

Terrasse

Utgang fra stue i 1. etasje til vestvendt stor terrasse på ca. 34 kvm og ca. 11 kvm overbygget. Videre er det tilgang til egen hage og fine grøntarealer med skillevegger som markerer hage grensen. Gulvflater belagt med terrassebord. Belysning samt dobbel stikkontakt på vegg.

Soverom

Boligen har totalt 4 soverom hvor 3 soverom er i boligens underetasje og 1 soverom i 2. etasje. Alle rom er av god størrelse og har plass til stor seng og garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktiv og veletablert boligområde på Holt Vestvollen i nærheten av Skedsmokorset. Dette er et populært og meget barnevennlig boligområde, med lekeområder og uten gjennomgangstrafikk. Holt Vestvollen er et boområde i stadig utvikling med sentral beliggenhet, variert bebyggelse og kort vei til det meste men trenger i hverdagen. Skedsmokorset med bl.a. Skedsmo senter ligger ca. 5 min. unna med bil, og det tar kun ca. 10 min. med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter.
Området passer meget bra for de som er interessert i å bo i rolige omgivelser, samtidig som man har forholdsvis kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Ved innkjøringen til Holt Vestvollen er det matbutikk, legesenter og bensinstasjon. Det er flere dagligvareforretninger på Skedsmokorset ca. 5 min. unna med bil. Her finner man også Skedsmo Senter med det aller meste av forretningsutvalg, som bl.a. apotek, legesenter, klesbutikker, restauranter, frisør, dagligvarebutikker, møbelbutikk, baker m.m. Ellers finner man de fleste bymessige fasiliteter i Lillestrøm ca. 10 min. unna med bil.
På Strømmen finner man Strømmen Storsenter som er et av Norges største shoppingsenter. Det er alpinbakke på Tuterud og ridesenter ved Skedsmo kirke. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan bl.a. by på kunstgressbaner, fotballbaner, håndballhall, ishall, golfbane på Hauger, skiløyper, fiskevann, badevann og turområder i bl.a. Tæruddalen, svømmehall og flere treningssentere.
Meget godt kollektivtilbud på Holt Vestvollen. Kort avstand til Olavsgaard som er knutepunkt for videre ferdsel med buss. Gardermoen ca. 20 min., Lillestrøm ca. 10 min. og Oslo ca. 25 min. Sentralt beliggende i forhold til E6.

Felleskostnader

4 263 pr. mnd. og inkluderer: drift og vedlikehold, felles forsikring, kommunale avgifter, kollektiv avtale tv/internett m.m. Herav: Felleskostnader kr 3.363,- Måler - Vann og avløp: kr 900,-
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har ingen fellesgjeld pr. d.d.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 28 711,- pr. 31.12.20

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er tilknyttet Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond mot eventuelle tap av innbetaling av felleskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 178 505 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 242 619 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 132 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang/stue, baderom, toalettrom og 3 soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/spisestue, kjøkken, soverom.
Annet:
-Utgang fra stue til vestvendt platting på ca. 34 m².
-Arealer på loft er ikke målbare grunnet lav takhøyde, men har likevel en gulvflate på ca. 7 m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 04.03.2021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 24 197 kvm, Eierform: Fellestomt
Pent opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og asfalterte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt gangbaner.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på innkjøring til egen eiendom.
I tillegg til dette er det 29 gjesteparkeringsplasser hvorav 2 er etablert for el-billading.

Byggemåte

Bolig over 2 plan. Adkomst via overbygget inngangsparti i 1.etasje. 1.etasje inneholder vindfang, baderom, wc, gang/stue og 3 soverom. 2.etasje inneholder stue/spisestue, kjøkken og soverom. Entredør av typen trefiber med glassfelt. Vinduer og balkongdører fra år 1983, 2004, 2005, 2011 og 2013, med trerammer har 2 og 3 lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.04.1984 for eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner og varmekabel på baderom, kombinert med peisovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for Vestvollen, del av gnr. 21 bnr. 1,2,20, 24 og bnr. 36 og bnr. 2, datert 15.09.1981, revidert 18.11.1981. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt(er):
Dagboknr. 106962-2/8 tinglyst 14.10.1983: Forkjøpsrett for Skedsmo kommune (Lillestrøm)
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lillestrøm kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Sollia Terrasse Borettslag, Orgnr.: 948757141 består av 75 andelsboliger. Borettslaget har adresse Prost Holmsvei 343-469.
Borettslaget er tilknyttet BORI BBL.
Telia er leverandør av tv og internett.
Borettslagets eiendommer og bygninger er totalforsikret i If Skadeforsikring AS, med avtalenummer SP587345.

Forkjøpsrett

Andelseierne har forkjøpsrett ved salg av leiligheter i borettslaget. Denne boligen er utlyst parallelt, slik at fristen for å melde sin interesse om forkjøp  går ut 30.03.2021 kl. 1400.
Som andelseier i borettslaget har man anledning til å tre inn i høyeste bud, foran de med lengst ansiennitet i BORI. Ansienniteten regnes fra den dagen BORI har mottatt innbetaling på medlemskapet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP587345

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Vedlikeholds historikk:
Skiftet ytterdører og terrassedører 2006-2008
Skiftet sidehengslede store vinduer 2006-2019
Skiftet råtten og ødelagt utvendig kledning på boliger og garasjer 2016-2018
Skiftet ødelagt blikk, takrenner og taknedløp 2016-2017
Alle boligene malt 2016-2017
Kontrollert el-anlegg i garasjer, reparert utvendige lamper 2016
Oppgradering av lekeplass og grusbane 2017
Alle garasjerekker malt 2019
Oppgradering utkragede balkonger, rekkehus og firemannsboliger 2019-2020

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Prost Holms vei 461, 2019, Skedsmokorset, Gnr. 21 bnr. 34, andelsnr. 20 i Sollia terrasse borettslag med orgnr. 948757141 i Lillestrøm kommune

Eier

Abdelkader El-khallabi

Oppdragsnummer

71-21-0036

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.