#ÅRNES

Lys og fin 3-roms | 2 soverom | Innglasset balkong | Garasjeplass | Heis |Populært og veletablert boligområdet

Silovegen 20 , 2150 Årnes

BE OM SALGSSUM
Magnus Nordli
Magnus Nordli Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

74%

eier sin egen bolig

25%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

32%

har bolig på over 120 kvm

46%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 54 m²
Bruksareal 57 m²
Bruttoareal 68 m²
Tomt 4 335 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 168
Bruksnummer 401
Energimerking B
FINN.no 213378597
Sist endret 05.05.2021 16:56
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 2 926 519
Ligningsverdi 608 657,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 926 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fin og lys 3-roms leilighet i 2. etasje beliggende i Årnes sentrum. Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning som gir leiligheten en god romløsning. Vinduesflater av god størrelse som gir leiligheten god lysforhold. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong, hvor du kan nyte en kaffekopp og se over nærområdet. Meget populært, sentrumsnært boområde med kort avstand til sentrum med alle fasiliteter. Kort vei til barnehage, skoler, videregående skole, bussholdeplass og Årnes tog/buss-stasjon.
  
2 soverom av god størrelse. Åpen stue/kjøkken løsning. Innglasset balkong. Parkeringsplass med bod. Heis ned til oppvarmet garasjekjeller. Store vinduer som gir gode lysforhold. Populært og sentrumsnært boområde. Kort vei til skole, barnehage og kollektivtransport.

Innhold

2. etasje:
Entré, bad, 2 soverom, stue, kjøkken og bod.
Annet:
-Innglasset balkong.
-Garasjeplass av god størrelse.

Entré

Velkommen inn i Silovegen 20. Entré malt i lyse farger med parkett på gulv, og garderobeskap for ekstra oppbevaring.

Stue

Lys og luftig stue med god vinduesflater som gir rommet mye naturlig lys. Her har du plass til sofa av god størrelse, og øvrig møblement. Stuen har en stue/kjøkken løsning som gir stuen en luftig atmosfære.

Kjøkken

Fint og lyst kjøkken med hvit profilert kjøkkeninnredning med belysning og fliser mellom over og underskap. Videre er det laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass.Oppvaskmaskin og integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp. Det er eller montert komfyrvakt over kokeplassen.

Bad

Flislagt moderne bad med en hvit glatt innredning med underskap, speilskap, servant med lys over, adskilt dusj sone med dusjvegge og gulstående toalett.. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Balkong

Koselig innglasset balkong med adkomst fra stuen. Her har du god utsikt over nærområdet. Lys og stikk er montert samt plastikk heller på gulvet. Grilling på balkong/terrasse er kun tillatt med gass eller elektrisk grill.

Soverom

Leiligheten har to soverom begge av god størrelse. Hovesoverommet har plass til en god stor seng, garderobeskap, nattbord og øvrigt møblement. Rom nummer to har  plass til seng, garderobeskap og øvrig møblement. Rommene er malt i lysefarger, samt har vinduer av god størrelse som gir rommene god lysforhold.

Beliggenhet

Silovegen 20 ligger meget sentralt på Årnes. Her kommer du deg raskt og enkelt dit du skal. Enten det er på tur i skogen, et lite ærend i sentrum eller til stasjonen for å rekke morgentoget til Oslo eller flybussen til Gardermoen. Boligen har kort vei til både skole og barnehagen, hvor barna får en trygg skolevei. I Årnes finner man forskjellige nisjebutikker, et godt utvalg at matbutikker og hyggelige spisesteder / kafeer, i tillegg til Amfi Eurosenter i Vormsund. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum er heller ikke langt unna.
Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med blant annet oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
Det lokale idrettslaget HVAM IL arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg og annet moro. Den nye svømmehallen er absolutt også verdt å nevne. Nes svømmehall har 25 meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Det er stupetårn på 1, 3 og 5 meter, en morsom 58 meter lang sklie og en liten barnesklie. Diverse idrettsanlegg som fotball- og friidrettsstadion,
Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min kjøringtur i fra boligen.
Det er utallige turmuligheter enten til Dragsjøhytta eller langs Glomma med båtliv eller tursti langs elva helt opp til Hennisand. Det er også flotte områder rundt Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen. Mange av skogsvannene har fine bademuligheter, i tillegg er det en flott badestrand (nylig utvidet med stor sandstand) ved Glomma (Daskerudstranda) på Oppaker.
I tillegg tilbys det ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.
På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker. Det tar ca 50 min. med tog Årnes-Oslo S. På en køfri dag tar det med bil fra Årnes ca. 19 min til Jessheim, 27 min til Oslo Lufthavn, 30 min til Lillestrøm og 40 min til Oslo S. Flybussen til Gardermoen går hver halvtime store deler av døgnet.

Felleskostnader

2 514 pr. mnd. og inkluderer: tv/internett, varmtvann, trappevask, drift og vedlikehold, forretningsførsel, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld m.m.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har p.t ingen langsiktige gjeld i sameiet.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 8 538,- pr. 31.12.20
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Nes kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Eiendomsskatten året 2021 er beregnet til kr 1955.-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se kommunes hjemmeside: https://www.nes.kommune.no/publisert-innhold/politikk-og-organisasjon/eiendomsskatt/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 608 657 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 191 165 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom, sture og kjøkken
Sekundærrom: 3m².  Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod
Annet:
Innglasset balkong.
Garasjeplass av god størrelse.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 01.03.2021 utført av Norsk Takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Årnes skole (1-7 kl.) ca. 0.8 km
Runni ungdomsskole (8-10 kl.) ca. 0.8 km
Nes videregående skole ca.1.6 km
Hvam videregående skole ca. 6.6 km
Barnehager:
Læringsverkstedet Husmo barnehage ca.1 km
Årnes barnehage (0-6 år) ca. 1.3 km
Espira Kløverenga barnehage ca.1.4 km
For mer info se vedlagt nabolagsprofilen bak salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 4 335 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet felleseiendom, med asfalterte internveier, felles sittegrupper, trær, beplantninger og grøntområder

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer én garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg under blokka. Det er heis adkomst fra  leilighet til kjeller og garasjeanlegg.
Det er mulighet for innstalering av el-billader med samtykke fra styret. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Byggemåte

Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger i betong med bærende konstruksjoner tekket med plater. Utfylt med bindingsverk med både panel og plater. Vinduer med 3 lags isoler glass med produksjons år 2016-2017. Ytterdør med klassifiseringen B30 og db 35 med kikkehull. Terrassedør med 3-lags isolerglass og lav brystning fra 2016. Hvitmalte slette innvendige dører i tre karm med malt listverk. Flatt tak antatt isolert og dekket med godkjent membran iht til gjeldene forskrifter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.02.15 for eiendommen.

Adgang til utleie

En hver seksjonseier har full rettslig råderett over sin seksjon, bl.a. til å leie ut seksjonen.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme. Vannbåren gulvvarme i alle rom. Det er i tillegg termostatstyrt elektrisk gulvvarme i baderomsgulvet.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 6.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan "Sagtomta nord" vedtatt 18.09.2012 med tilhørende bestemmelser. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutter:
Doknr. 678-1/9 tinglyst 26.01.2005: Bestemmelse om adkomstrett, med flere bestemmelser.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei og er tilkoblet offentlig avløp, ellers tilkoblet private vannledning.
Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige edningsnettet.

Sameie

Sameiet Saga Park 2, org.nr. 815 188 802. Sameiet består av 79 boligseksjoner fordelt på 3 bygninger med adresse:
-Silovegen 16 A-B
-Sagbruksgt 1-3-5
-Silovegen 20
Forretningsfører er BORI BBL.
Revisor SLM Revisjon AS.
Forsikret i Eika Forsikring AS med polisenr. 5734701.
Canal Digital er leverandør av tv/internett

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Kjøl/ fryseskap, keramisk koketopp, innebygget stekovn og oppvaskmaskin medfølger boligen.
Av belysning, er kun taklys gang, bad og armaturer over benk, samt lys over ovn medføler. Ekstra lamper utover dette medfølger ikke boligen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Silovegen 20, 2150, Årnes, Gnr. 168 bnr. 401 snr. 76 orgnr. 815188802 i Nes kommune

Eier

Anne Helen Nordby Viktor Asbjørn Nordby

Oppdragsnummer

71-21-0039

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.