#RASTA

Ønsker du å bo i et av Lørenskogs mest attraktive borettslag hvor alt er utført utvendig-Blåbærstien 11 søker ny familie

Blåbærstien 11 , 1476 Rasta

VISNINGER

9. mai søndag kl. 15:30-16:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

58%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er eldre enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 102 m²
Bruksareal 104 m²
Bruttoareal 114 m²
Tomt 22 690 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1982
Gårdsnummer 99
Bruksnummer 354
Energimerking F
FINN.no 214914330
Sist endret 05.05.2021 18:57
Prisantydning 5 100 000
Totalpris 5 747 825
Ligningsverdi 1 168 850,-

Beregnet totalkostnad

5 100 000,- (Prisantydning) 631 822,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 731 822,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 500,- (Medlemsskap BRL) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 16 003,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 747 825,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fint og stort rekkehus, med to terrasser. Boligen har en god planløsning med store vindusflater, som gir boligen gode lysforhold og luftig atmosføre. Inneholder en lys og fin stue, 3 soverom av god størrelse, kjøkken, bad, toalett, innvendig bod, utvendig bod, og to terrasser. Gode solforhold med kveldsol på baksiden, og morgensol på fremsiden av boligen. Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde. Meget barnevennlig med lekeområder og kort vei til grøntområder.
Kort om boligen
•Flislagt bad med gulvvarme.
•God planløsning med store vindusflater.
•Stor stue med gode solforhold
•Vedovn i stue
•Solrike uteplasser med morgen- og kveldssol
•Garasje med mul. for el-lader
•Gode lagringsmuligheter med 1 utvendige boder, en innvendig bod, samt loft.
•Attraktiv og barnevennlig boligområde.
•Nærhet til marka.

Innhold

1. etasje:
Entré, toalettrom, stue og kjøkken, bod
2. etasje:
Gang, bad og 3 soverom.
Annet:
- Garasjeplass
- Utvendig bod
- Uinnredet kaldtloft

Stue

Fin og lys stue med store vindusflater som gir rommet gode lysforhold og en luftig atmosfære. Her får du plass til stor sofa, bord, tv-seksjon og annet ønsket møblement. I stuen er det en vedpeis for ekstra varme og hygge. El. terrassemarkise+
vindusmarkise

Kjøkken

Fint og lyst kjøkken fra Norema fra 2003, med profilerte eik fronter og benkeplate av laminat.  Nedfelt rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur. Det er integrert stekeovn og koketopp, samt innebygget oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap.

Bad

Fint og lyst flislagt baderom med gulvvarme pusset opp i 2006. Baderoms innredningen består av servant med ett-greps armatur, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører og hånddusj. Det finnes opplegg for vaskemaskin.

Terrasse

Boligen har to terrasser som kan benyttes, begge av god størrelse. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på ca. 36 m².  Her får du plass til spisebord, sofa gruppe, solsenger, grill og annet ønsket møblement. Her kan du nyte kveldssolen, og invitere venner og familie.
Ved inngangspartiet er det en østvendt terrasse på ca. 12 m². Her får du plass til bord, stoler og annet ønsket møblement. Her får du morgensolen hvor du kan nyte morgen kaffen.

Soverom

Leiligheten disponerer tre soverom hvorav alle er av god størrelse. Alle soverom har plass til stor seng, garderobeløsning/skyvedørsgarderobe, og plass til annet ønsket møblement. Alle soverommene har vindu som gir rommene rikelig med lys, og gir en luftig atmosfære.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, kollektivtransport og kjøpesenter. Like i nærheten er det lysløypenett innover i Østmarka med flere bade/fiskevann og flott turterreng. Løypenettet strekker seg blant annet innover mot Mariholtet. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbane.
Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. Lørenskog Hus ligger i sentrum. Her finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsalg/galleri m.m.
I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! I 2021 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarena med ski-inn/ski-out rett fra hotellet.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny på Rasta, Joker Vestparken og Rema 1000 Skårer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter - sistnevnte med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.
Den nærmeste bussholdeplassen er Vallerudlia, ca. 400 meter fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal og er et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot blant annet Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.
Fra eiendommen er det gangavstand til Rasta barneskole, og det er også kort vei til Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert «veiledende inntaksområder» for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager. OsloMet- storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Felleskostnader

5 723 pr. mnd. og inkluderer: tv og internett, drift og vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring.
Garasjeleie kommer i tillegg for garasje kr 400,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert opp med 2 % i 01.02.2021.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 631 822,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 34 168,- pr. 31.12.20
Borettslagets lån utgjør totalt kr 42.515.183,- pr. 08.10.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr.: OBBK01-98207517291
Total Restbeløp: 86.925,-
Andel Restbeløp: 750,-
Kapitalkostnader: 751,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 2 mnd.
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1.58%
Lånenr.: OBBK02-98207711098
Total Restbeløp: 3.102.436,-
Andel Restbeløp: 631.072 ,-
Kapitalkostnader: 2.074 ,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 32 år og 6 mnd.
Termin pr. år: 4
Type rente: Flytende
Rente: 1.58%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelses.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 168 850 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 207 860 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, toalettrom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod
2. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.
Annet:
- Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjerekke.
- Utvendig bod 5,5 m².
- Uinnredet kaldtloft med adkomst via takluke med stige fra gang i 2. Etasje.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 07.04.21, utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 22 690 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomt opparbeidet med asfalterte internveier og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjerekke. Mulighet for montering av lader for elbil. Garasjeleie pr. tiden er kr 400,- og kommer i tillegg til borettslagets felleskostnader. Eierskifte gebyr er kr 750,- i år 2021 for garasje og betales av ny eier.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med støpt såle på fjell. Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende panel. Yttertak av saltakskonstruksjon tekket med takplater. Boligen har entredør med glassfelt. Vinduer og terrassedør med karmer av tre, og tre-lags glass fra 2019. Boligen har vannrør i kobber og synlig avløpsrør i plast.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.06.1982 for eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtektenes for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn i stue. Ca. 120 liter varmtvannsbereder plassert i underskap på kjøkken.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 13.200 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 13.200,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan "42-4-10 SØNDRE VALLERUD OG RASTA SKOG" datert 28.08.1980 med tilhørende bestemmelser. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 2 servitutter:
Doknr. 8417-1/8 tinglyst 15.09.1987: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere.
Doknr. 2330-1/8 tinglyst 09.03.1988: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Rastaskogen Borettslag, orgnr. 947854321 består av 119 andelsleiligheter.
Borettslaget har følgende adresser:
Bjørnebærstien 2-4, 18-30, 1Ab-7Ab, 9-23, 41-47.
Blåbærstien 1-13, 25-37, 41-51, 8-14.
Bringebærstien 1-19, 23-37, 2-14, 26-34.
Kreklingstien 1Ab-7Ab
Tyttebærstien 2-16, 20-34, 21-43. 
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS
Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.
Forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 90154844.
Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Borettslaget har hjemmesider på www.rastaskogen.no

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har 20 dagers forkjøpsrett. Denne boligen er blitt utlyst parallelt slik at avklaring på forkjøpsretten blir raskere.

Husdyrhold

Det er tillat å holde husdyr iht. borettslagets husordensregler. Det presiseres at det kun er tillatt å holde én hund. Andre innedyr omfattes også av reglene i den grad de er relevante.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Keramisk koketopp, ovn, kjøleskap, kjøl/frys i boden, oppvaskmaskin, garderobeskap på soverom, kommode på soverom, samt div hyller og skotørker.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: taklampe stue, kjøkken , jentesoverom og gardinstenger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Blåbærstien 11, 1476, Rasta, Gnr. 99 bnr. 354, andelsnr. 61 i Rastaskogen borettslag med orgnr. 947854321 i Lørenskog kommune

Eier

Edgar Hermansen

Oppdragsnummer

71-21-0046

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.