#KJENN

Oppussingsobjekt med stor skjermet & solrik hage | 2 plan i tillegg til kjeller | Barnevennlig og populært område!

Skårerveien 57B , 1470 Lørenskog

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

69%

av boligene er eldre enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 127 m²
Bruksareal 134 m²
Bruttoareal 149 m²
Tomt 462 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1954
Gårdsnummer 108
Bruksnummer 597
FINN.no 218433952
Sist endret 24.08.2021 16:42
Prisantydning 5 950 000
Totalpris 6 112 769
Ligningsverdi 1 316 141,-

Beregnet totalkostnad

5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 162 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 112 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Skårerveien 57B - En halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig på 2 plan med kjeller og egen, solrik hage. Etablert og barnevennlig boligområde med svært sentral beliggenhet i Lørenskog.
Boligens hage er stor og skjermet - her kan solen nytes fra morgen til kveld. Fra stuen er det utgang til en romslig, vestvendt terrasse. 1 egen parkeringsplass i frittstående garasje og 2 biloppstillingsplasser. Boligen har moderniseringsbehov - her er det mulighet for å skape sin egen drømmebolig!
Perfekt for de som ønsker å bo sentralt og tilbaketrukket med kort vei til skoler, barnehager, off. komm., med et rikt utvalg av fasiliteter, servicetilbud og grønne turområder.
•Attraktiv, sentral & barnevennlig beliggenhet
•Skjermet & solrik hage
•Vestvendt terrasse
•2 plan m. kjeller
•4 soverom
•3 p-plasser

Innhold

Kjeller: Trapperom/gang, vaskerom og kjellerrom.
1. etasje: Vindfang, hall/trapperom, kjøkken, stue og soverom.
2.etasje: Trapperom/gang, baderom og 3 soverom.
Innvendig bod i kjeller på ca. 7 m2. Loft med gulvflate på ca. 34 m2.
Frittstående garasje på ca. 14 m2 (2,62 x 5,37 m). Boligen disponerer 1 parkeringsplass i garasjen.

Entré

Velkommen inn! Entreen er romslig med god plass til å henge fra seg og sette sko.

Stue

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter. God plass til en større hjørnesofa med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har en murt peis med Jøtul peisinnsats. Stuen oppleves som lys, og vindusflatene gir godt med lysinnslipp.

Kjøkken

Separat og romslig kjøkken med god skap- og benkeplass. Perfekt plass for et spisebord ved vinduet. Kjøkkeninnredningen er med profilerte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med ett-greps armatur samt induksjons koketopp. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter på vegg samt 2 doble stikkontakter i lysarmaturer. Innebygget stekeovn. Frittstående kjøleskap. Kjøkkeninnredningen er eldre og bærer preg av slitasje. Eldre avløpsrør og vannrør.

Bad

Badet ligger praktisk til i 2. etasje med nærhet til boligens 3 soverom. Eldre bad fra ca. 1997. Flislagt gulv og flislagte vegger. Høyskap og innredning med profilerte skapfronter og servant med ett-greps armatur. Innmurt speil samt dobbel stikkontakt på vegg. Videre er badet utstyrt med frittstående toalett, dusjnisje med ett-greps armatur med hånddusj, innmurt badekar med ett-greps armatur samt hånddusj. Innredningen på badet har noe skade og slitasje, samt  løse og sprukne fliser. Sluk under innmurt badekar er ikke tilgjengelig for eventuelt lekkasjevann. Selger informerer i vedlagt egenerklæringsskjema om at gulvet på badet må skiftes.

Kjeller

Kjelleren består av trapperom/gang, vaskerom og kjellerrom.
Vaskerom fra byggeår, eldre sluk av typen støpejern. Gulvflater med malte overflater og malte overflater på vegger. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Oso varmtvannsbereder fra 2006 på 200 L.
Det har vært kontroll på innsatspeis i boligen den 30.01.2020. Følgende avvik ble notert: Eier har ikke sørget for at fyringsanlegget virker som forutsatt: Under tilsynet oppdaget vi hull i skorstein etter tidligere ildsted. Hullet er ikke forskriftsmessig tettet. Dette avviket medfører fyringsforbud. Eier har ikke sørget for at fyringsanlegget virker som forutsatt: Under tilsynet ble det oppdaget at sotluken ikke er tilgjengelig, da det står et ildsted foran sotluken. Skorsteinen er derfor ikke kontrollert innvendig. I bunnen av sotluken må det være muligheter for å ta ut sot. Fri avstand foran sotluken bør være minst 1 m.
Selger informerer i vedlagt egenerklæringsskjema om at kjeller var drenert for 13 år siden, og at det er fuktmerker i kjeller.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til boligens vestvendte overbyggede terrasse på ca. 12,9 m2. Terrassegulv er lagt med fliser. God plass til utemøblement, planter og grill.

Hage

Stor, skjermet og flott hage med gode solforhold - her kan man nyte solen fra morgen til kveld.

Soverom

Boligen har totalt 4 soverom av god størrelse. 3 av soverommene er plassert i 2. etasje og ett er plassert i 1. etasje.

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Kjenn i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei skøytebane, idrettshall, treningssenter, Kjenn folkebad og tennisanlegg m.m. Videre finnes det idrettsbane på Rolvsrud, ishall på Solheim, golfbane på Losby - et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde .Lørenskog Hus kan by på blant annet kino, et flott bibliotek og andre kulturtilbud. I kort gangavstand fra boligen finner du Langvannet som byr på badeplass og idyllisk tursti. Videre er det kort vei til Østmarka med lysløyper, flott skiterreng, samt flere bade- og fiskevann. På Losby besøksgård og kafé kan man oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til Mønevann.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker i Skåreveien, samt Coop Mega og Rema 1000 på Metro senteret. Storsentrene Metro og Triaden byr ellers på et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger innover mot Oslo S. Det er 5 minutters gange til busstoppet Lørenskog sentrum som kan ta deg til Oslo (Helsfyr) på 9 minutter med ekspressbussen.
Eiendommen har gangavstand til Solheim barneskole, Kjenn ungdomsskole og Mailand videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager.

Tomt

Areal: 462 kvm, Eierform: Eiet tomt

Areal: 462 kvm, Eierform: Eiet tomt
Opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Løpende kostnader

Kjøper må beregne løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 17.342 kWh for 2020.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 631 pr. år
Dette er kommunale avgifter fakturert i 2020. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste.
Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på
ulike tjenester kan variere fra år til år. Det er installert vannmåler i eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 316 141 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 738 108 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 149 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, vaskerom og kjellerrom.
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.
1. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall/trapperom, kjøkken, stue og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, baderom og 3 soverom.
Annet:
Det er ikke foretatt målinger for høydeavvik i etasjeskillere i U.etasje, da gulvflater fremstår som grove og uten overflatebehandling i form av kledning. Arealer på loft er ikke målbare grunnet lav takhøyde, men utgjør likevel en gulvflate på ca. 34 m2, for lagring. Boligen har i tillegg
frittstående garasje på ca. 14 m2 (2,62 x 5,37 m) av trekonstruksjoner.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 16.03.21 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Garasje / Parkering

1 parkeringsplass i frittstående garasje, nabo disponerer den andre plassen i garasjen. 2 biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein. Oppvarming med elektriske panelovner, kombinert med peis i stue. Parkering i garasje og på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men en "bevitnelse" fra kommunen for innflytning av eiendommen datert 05.07.1954.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner, kombinert med peis i stue.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan 21-4-05 Området vest for Skårerveien mellom Skårerveien og Haralds vei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Dagboknr. 2736-2/8 Tinglyst: 16.05.1980
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om vedlikehold m.fl. bestemmelser.
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Gjensidige.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Skårerveien 57B, 1470, Lørenskog, Gnr. 108 bnr. 597 i Lørenskog kommune

Eier

Ellen Karine Letelier

Oppdragsnummer

71-21-0049

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.