#SOFIEMYR

Pen arkitekttegnet og påkostet enebolig på ett plan | Utleiedel | Carport | Skjermet hage | Kjeller med stort potensial!

Camilla Colletts vei 4 , 1412 Sofiemyr

VISNINGER

9. mai søndag kl. 12:00-12:45

11. mai tirsdag kl. 17:00-17:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

94%

eier sin egen bolig

48%

har bolig på over 120 kvm

98%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 158 m²
Bruksareal 214 m²
Bruttoareal 238 m²
Tomt 671 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1965
Gårdsnummer 249
Bruksnummer 400
Energimerking C
FINN.no 217352777
Sist endret 05.05.2021 18:58
Prisantydning 11 400 000
Totalpris 11 699 019
Ligningsverdi 1 331 621,-

Beregnet totalkostnad

11 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 285 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 400 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 299 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 699 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Camilla Colletts vei 4 er en flott enebolig i funkisstil med ypperlig beliggenhet, kort vei fra det meste, blant annet skoler på alle trinn og togstasjon.
Huset er arkitekttegnet og har alle boligrom på ett plan, samt en kjeller med stort potensial. I tillegg er det en utleiedel med egen inngang og tilbygd carport. Utendørs er det velstelt, skjermet hage, stor, vestvendt platting og en lun, overbygd terrasse.
Huset er fra 1965 og ble ombygd og betydelig oppgradert i 2016. Yttertak, vinduer, ytterdører og terrassedører er skiftet ut og innvendige overflater pusset opp. Hovedboligen har en stor, luftig stue med spiseplass, et stilrent kjøkken med hvitevarer, et lekkert bad med regnfallsdusj og eget, pent vaskerom. I tillegg er det to romslige soverom med garderobeskap.
Kort fortalt
- Påkostet, arkitekttegnet enebolig
- Alle oppholdsrom på en flate
- Utleiedel med egen inngang
- Parkering i carport og på tomt
- Skjermet, velstelt hage bak huset
- Platting og overbygd terrasse
- Entré med fliser og gulvvarme
- Stilrent kjøkken med hvitevarer
- Kjøkken i utleiedel har kjøleskap
- Stor, luftig stue med spiseplass
- Delikat bad med regnfallsdusj
- Dusjnisje på badet i utleiedelen
- To romslige soverom med skap
- Lagringsplass med utvendig bod

Innhold

Utleiedel: Entré/stue/kjøkken, bad og soverom.
1. etasje: Entré, stue/ spisestue/ kjøkken, bad, vaskerom, gang og 2 soverom.
Annet: Utvendig bod på 2 kvm.

Entré

Det er praktisk med både trapp og rampe opp til inngangspartiet, som er overbygd. Bak en ytterdør med kodelås er det en innbydende entré i lyse farger. Rommet har garderobeskap med speilfronter og varme i gulv. Videre inn ligger stue/kjøkken - boligens fine samlingsrom.

Stue

Stuen er et stort, luftig allrom med vinduer fra gulv til tak mot nord og vest, som gir masse lys til hele sonen. Skyvedører åpner opp til uterommet på to sider. Stuen er pent innredet med enstavs eikeparkett på gulv og lyse veggflater, listefritt opp til taket hvor det er doble downlights. Arealet rommer blant annet sofa- og spisebordsmøblement.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger åpent ut mot stuen og har doble downlights i tak og behagelig varme i gulvfliser. Kjøkkeninnredningen har et stilrent design med hvite høyglansfronter, samt takoppbygde overskap, godt med benkeskap og en barløsning med sitteplasser.
Benkeplaten er også hvit og i slitesterk Corian, med underlimt vaskekum, hvor blandebatteriet har såpedispenser. Integrerte hvitevarer medfølger som kjøleskap, fryseskap, to stekeovner,  oppvaskmaskin og en ekstra bred induksjonstopp. Det er også ventilator og komfyrvakt.

Bad

Boligen har et bad og et vaskerom som ble oppgradert i 2016. Badet er lekkert med delikate, blanke fliser, kombinert med sjøstein, og fargene er lune. Rommet har gulvvarme, downlights og et vindu med ekstra luftemuligheter.
Innredningen har heldekkende, flott servant med to blandebatterier, og det er tilhørende speilskap med integrert belysning. Videre er det veggfestet toalett og en dusjnisje med regnfallsdusj og sprosset skjermvegg.

Vaskerom

Vaskerommet har pene fliser i hvitt og grått, med varme i gulv, og det er downlights i tak. Rommet har servantinnredning, flere overskap og speil. Det er også vegghengt toalett og opplegg for vaskesøyle.

Uteareal

Tomten er velstelt, opparbeidet med steinsatt gårdsrom og en stor, herlig hage som ligger godt skjermet med gjerde, prydbusker, trær og annen beplantning. Hagen er et ypperlig sted for lek og ballspill, og har utebod. På vestsiden av huset er det montert en platting på 36 kvm, med rampe opp til en nordvendt terrasse på 28 kvm, under tak. Terrassen har rekkverk ut mot hage, og alle overflater er i vedlikeholdsfri sibirsk lerk.

Soverom og garderobe

Eneboligen har to romslige soverom med downlights i tak. Begge soverommene ligger til en skjermet gang med bad og vaskerom, og det ene soverommet har utgang til terrasse. Hvert av soverommene har skyvedørsgarderobe og det er garderobeskap i entré. Lagringsplass finnes i en utvendig bod.

Utleiedel

Utleiedelen ligger i samme etasje som hoveddelen og har egen inngang. Boenheten består av entré/stue/kjøkken, bad og soverom, og det er inngang direkte til stuen. Rommene har enstavs parkett på gulv, og veggene er gjennomgående lyse med listefrie overganger til tak.
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med vinkelform og har hvite, glatte fronter. Det er platebelagt bak kjøkkenbenken, som er i laminat og har vaskekum og benkebelysning. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap under benk, ventilator og vaskemaskin.
Badet er fra 2003, og har beige, fliser på gulv og vegger, samt downlights i tak og mekanisk ventilasjon. Det er speilskap over hvit servantinnredning, gulvfestet toalett og en dusjnisje med dusjforheng.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sofiemyr i Nordre Follo kommune, litt sør for Kolbotn. Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.
Et av utgangspunktene for turløypenettet i Øst- og Sørmarka går fra Fløysbonn gård. Herfra er det blant annet lysløypenett over til Østre Greverud gård og Østli skole, totalt ca. 13 km. På Greverud er det 18-hulls golfbane. Alt ligger godt til rette for en aktiv fritid.
Sofiemyr idrettspark er kommunens sentralanlegg og består av stadion, fotball- og friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Det er flere baner, både grus, gress og kunstgress, samt ishockeybane og balløkke.
Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall med mer. Ønsker du å kjøre slalåm, kan du besøke Ingierkollen slalåmsenter. Like ved finner du Kolbotn tennisklubb med anlegg som også kan benyttes vinterstid. Badeturen kan gjerne legges til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden.
Det er en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben kulturhus, og til Ski storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Extra. Sofiemyr senter ligger i nærområdet og har et variert utvalg av servicetilbud. Det er i overkant av 2 km til Kolbotn Torg med 60 spennende butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Her finner du også gågater og kulturhus. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski storsenter godt innen rekkevidde.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Fløysbonn som ligger kort vei fra boligen. Fra Solbråtan stasjon til Oslo S bruker toget 19 min. Med bil fra Sofiemyr tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 13 min til Vinterbro senter, 15 min til Ski storsenter, 17 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Fra eiendommen er det gangavstand til Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Oppegård videregående skole. Området har et godt utvalg av kommunale- og private barnehager.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Kommunale avgifter

Kr. 5 320,46 pr. kvartal
Dette er kommunale gebyrer fakturert på eiendommen så langt. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 331 621 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 793 836 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 238 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 158 m².
Primærrom: 158 m².: Entré, stue/ spisestue/ kjøkken, bad, vaskerom, gang og 2 soverom. Utleiedel: Entré/ stue/ kjøkken, bad og soverom.
Kjeller etasje:
Bruksareal: 56 m².
Sekundærrom: 56 m².: Råkjeller.
Annet:
- Vestvendt terrasse på ca. 36 m².
- Nordvendt terrasse på 28 m².
- Utvending bod på 2 m².
- Carport på 19 m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.04.2021, utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmydighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 671 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med belegningsstein på gårdsplass. busker, hekk, plen og beplantning.

Garasje / Parkering

Parkeringplass i carport og biloppstillingsplasser i oppkjørsel.

Byggemåte

Enebolig oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i rekonstruksjoner. Yttervegger er isolert, pusset og malt. Grunnmur i lettklinkerbetong. Flat takkonstruksjon, og yttertaktekking er takpapp. Trevinduer. Vinduer/ terrassedør i 2-lags glass fra år 2015. Heve-skyvedør til terrasse fra år 2015. Brannsertifisert ytterdør med elektrisk kodelås. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås til utleiedel.  Drenering fra 2016.

Ferdigattest / brukstillatelse

I henhold til kommunens arkiv finnes det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Iflg kommunen er huset registrert som tatt i bruk i 1965, og er i dag lovlig å bruke selv om det ikke foreligger ferdigattest. Huset er blitt ombygget og oppgradert de senere årene og det foreligger originaltegninger og godkjente tegninger datert fra 2012 og 2014.

Adgang til utleie

Eier leier i dag ut deler av boligen. Dette er ikke en separat boenhet, men er snarere utleie av sin egen bolig. Det utleide arealet består av entré/stue/kjøkken, bad og soverom, og det er inngang direkte til stue. Arealet som i boligen har vært eller er utleid er ikke søkt godkjent som egen boenhet eller utleieenhet.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré, kjøkken, vaskerom og på bad. Det er balansert ventilasjon, 300 liters varmtvannsbereder fra år 2016 og nyere elanlegg, med automatsikringer/jordfeilbryter i sikringsskap. Entré, stue, kjøkken, gang og begge soverom har downlights. Boligen er har brann- og innbruddsalarm koblet opp mot Verisure vaktselskap.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Regulering

Eiendommen er regulert til boligfornål. ihht. regulerinsplan "Bråten II" datert 19.02.1965. Området iht. kommuneplan ligger i et hensynsområde for ras- og skredfare. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Det er tinglyst 1 servitutt(er) på eiendommen:
Dagboknr. 2014-2/6 tinglyst 15.06.1967: Bestemmelse om gjerde og bebyggelse. Forbud mot næringsvirksomhet.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Nordre Follo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Camilla Colletts vei 4, 1412, Sofiemyr, Gnr. 249 bnr. 400 i Nordre Follo kommune

Eier

Zulifqar Munir Shazia Rashid

Oppdragsnummer

71-21-0050

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.