#ETTERSTAD

Stor og praktisk innredet 2-roms | Sydvestvendt balkong | Heis | Garasjeplass med egen el-bil lader | IN-ordning

Etterstadkroken 7A , 0659 Oslo

VISNINGER

9. mai søndag kl. 13:15-14:00

10. mai mandag kl. 16:30-17:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

90%

har bolig mellom 60-120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

22%

er barnefamilier

32%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 54 m²
Bruksareal 54 m²
Bruttoareal 59 m²
Tomt 1 123 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2002
Gårdsnummer 135
Bruksnummer 47
Energimerking D
FINN.no 213185940
Sist endret 05.05.2021 18:50
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 4 206 332
Ligningsverdi 1 137 382,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) 348 323,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 198 323,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 206 332,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fin og lys 2-roms leilighet beliggende på populære Etterstad. Her får du en god planløsning med åpent kjøkken mot stue, romslig entré, et soverom, bad, og en fantastisk balkong på ca. 7 m².
Leiligheten har en meget god beliggenhet med gode solforhold. Boligen er malt i lyse farger og belagt med parkett og laminat. Leiligheten får mye direkte sollys fra store vinduer som gjør leiligheten lys og luftig. Leiligheten disponerer videre en kjellerbod og egen biloppstillingsplass med egen elbil-lader i felles oppvarmet parkeringskjeller.
  
God planløsning Gulvvarme på bad Store vindusflater som gir leilighet gode solforhold. Godt med lagringsplass Sydvestvendt balkong på ca. .7 m² Populært og etablert boligområde Kort vei til offentlig kommunikasjon. IN-ordning på fellesgjeld Heis i bygget

Innhold

1.etg:
Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, og en balkong.
Annet:
Bod i kjeller og egen oppstillingsplass i garasje.

Entré

Leiligheten har en lys entré. Yttertøyet henger du enkelt av i garderobeskapet som er plassert langs hele den ene veggen, og hvis du trenger litt ekstra oppbevaringsplass så er det god nok bredde for ytterligere oppbevaringsmøbler. Ny dørcalling og brann- og lydklassifisert entrédør.

Stue

Stuen har naturlig lys via store vindusflater som ivaretar den luftige romfølelsen. Her får du plass til stor sofagruppe med bord og øvrig møblement. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca. 7 kvm med flott usjenert utsikt og kveldssol. Om sommeren fungerer også balkongen som en forlengelse av stuen med optimale solforhold hvor du kan nyte solen frem til kveld.
Spisestuen finner sin naturlige plassering nærmest kjøkkenet. Her er det rikelig med sitteplasser for å invitere familie og venner til et hyggelig middagsmåltid.

Kjøkken

Fin og lys kjøkkenløsning fra byggeår. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Benkskapsbelysning og stikkontakter. Videre er det nedfeltoppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Komfyr med keramisk platetopp fra Gorenje og mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Futurum. Frittstående kjøleskap og fryser fra Zanussi og oppvaskmaskin fra Siemens.

Bad

Fint og lust flislagt bad med elektrisk gulvvarme og flislagte gulv, samt vegger. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Overskap og speil med overlys på vegg over servant. Dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Oras. Innebygget sisterne med vegghengt toalett fra Geberit, samt opplegg for vaskemaskin på bad.

Balkong

Når du står på balkongen forstår du fort at dette er en viktig del av leiligheten. Balkongen har optimale solforhold og er et hyggelig oppholdssted både på sommer og vinterstid. Her kan du sette ut flotte utemøbler til sommeren da størrelsen tillater plass til flere gjester. Balkongen har stikkontakt, terrassevarmer, elektrisk styrt markise og det er mulighet for grill. Det er tillatt å bruke elektrisk grill eller gassgrill.

Soverom

Soverommet er malt i lys farge og har god plass til garderobeskap, stor dobbeltseng, nattbord, oppbevaringsmøblement eller skrivepult.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og populær beliggenhet, men likevel tilbaketrukket i grønne og rolige omgivelser på idylliske Etterstad. Tilbaketrukket og trafikkstille boligområde, og uten gjennomgangstrafikk. I nærmiljøet finner du Vålerenga kirke, Vålerenga park og Alnaelva. Området består av fargerike bygårder og trehusbebyggelse. Her får man en følelse av at man bor i en småby midt i byen! Det er kort gangavstand til skoler, barnehager og kollektivtrafikk. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, svømmehall og badeplass med mer.
Området har et svært godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet med gåavstand til flere holdeplasser. Det er ca. 200 meter til Brynseng med T-bane (linje 1-4) og buss nr. 23 og 24 (ring 3). Det er kun få minutters gange til Helsfyr med et stort antall lokale busser, samt flybuss til Gardermoen og SL-busser. T-banen bruker kun 7 minutter fra Helsfyr til sentrum (linje 1-4). Buss nr. 37 passerer kun 200 meter fra leiligheten med hyppige avganger døgnet rundt. Tog fra Bryn stasjon, og Taxi-holdeplass ved Helsfyr.
Videre er det flotte turområder i området med Vålerengaparken, Kampen Park, og Middelalderparken som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Alnaelva har en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka hvor man har utallige turmuligheter både sommer og vinter. En kort tur med 20-bussen tar deg til Tøyenbadet.
Mot Helsfyr er Valle Hovin og Valhall Arena som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Området byr også på flere treningsstudioer som SATS Elixia på Kampen og i Bjørvika, Fresh Fitness på Grønland og Ensjø, Jordal Idrettspark, fotballbaner og Tøyenbadet med både utendørs og innendørs svømmebasseng i gangavstand. Jordal Amfi nærmer seg ferdigstilt. Det nye ishockeyanlegget stiller med 5 500 sitteplasser! Idrettsparken blir et flott tilskudd til nabolaget.
Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler i alle trinn, flere barnehager, matbutikker som Coop Prix og Rema 1000, samt dagligvarebutikken Matkjøp som har søndagsåpent. Ny Rema 1000 ved Brynseng T-bane - et meget praktisk handlested etter arbeidstid. Som alternativ holder også Rema 1000 Ensjø søndagsåpent. Nærmeste handlesenter er Fyrstikktorget og Bryn senter med de fleste servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet kan friste med flere kulinariske og kulturelle kvalitetsopplevelser, eksempelvis Smia kunstgalleri med uteservering og mulighet for en helaften inne i restauranten der 3-retterne er legendariske. Ta gjerne en tur også til Kampen Bistro for god mat, jazzmusikk eller en lunsj på terrassen, eller opplev stemningen på Vålerenga Vertshus under fotballkampene.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.381,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.178,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA1 1.203,-
Felleskostnader inkluderer: Trappevask, vaktmester, kommunale avgifter, kabel-tv, drift og vedlikehold.
Leiligheten disponerer garasjeplass og felleskostnad i garasjelaget er kr. 400,- pr mnd.. Dette kommer i tillegg til boligens felleskostnader.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 348 323,- pr. 01.03.21.
Andel formuesverdi for denne leiligheten utgjør kr. 29 484 per 31.12.20
Borettslagets lån utgjør totalt kr 22.283.474,- pr 22.03.21 og lånevilkårene er:
Lånenr: EIKA1-200557244
Type: A
Restsaldo: 22.283.474,-
Restløpetid: 31 år 7 md.
Term pr. år: 12
Flytende rente: 1,78%
Lånet har IN-ordning, hvor IN-innbetalinger kan foretas ved forfallene hver. 30. mai og 30. november ved forespørsel hos forretningsfører.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 137 382 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 094 575 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 59 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og ett soverom.
Annet:
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 4,6 m2.
Egen biloppstillingsplass med elbil-lader i felles parkeringskjeller
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 23.03.21 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 1 123 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, gressplener, prydbusker og diverse beplantning. Sittegrupper, sykkelparkering og lekeapparater.

Garasje / Parkering

Det medfølger én parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg. Garasjeleie på kr 400,- kommer i tillegg til felleskostnader. Det er noen parkeringsplasser utenfor Etterstadkroken 5 A og B, som kan benyttes for beboers gjester. Ellers parkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Leilighet beliggende i byggets fjerde etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg. Boligbygg over seks etasjer. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende og skillende dekker av betong med utfyllende bindingsverk. Fasader forblendet med teglstein og fasadeplater. Leiligheten har entrédør av tre med brannklasse B30 samt, Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2001.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.2003 for eiendommen. I tillegg foreligger det ferdigattest på boligens garasjeanlegg  datert 29.02.2003.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Varmekabler i bad. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2002 er plassert i kjøkkenbenk.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 4.200 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.200,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. til reguleringsplan og reguleringsbestmmelser S-3765 datert  23.02.2000. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Denne reguleringsplanen har helt eller delvis blitt opphevet. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Interessenter bør derfor gjøre seg kjent med Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, se link: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Oslo kommune skal bygge en gateterminal for buss i Østensjøveien ved Brynseng T-bane. Målet er enkle bytter mellom t-bane, tog og buss.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt(er):
Dagboknr. 38976-1/105 tinglyst 06.07.2001: Erklæring/avtale om at samtlige seksjonseiere har bruksrett til lekeplass, samme rettigheter og plikter til fellesarealet, samt rett til bruk av grunn for reperasjon og vedlikehold.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Etterstadkroken 7 A og 7 B, Orgnr.:984442068 består av 51 andelsleiligheter. Borettslaget har adresse Etterstadkroken 7 A og B med gnr. 135 og bnr. 47.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Borettslagets revisor er BDO AS.
Borettslaget er forpliktet til å være medlem av Etterstadkroken Vel.
Forsikret hos NEMI med polisenummer 4607791.
Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Kjøper du en andel i et borettslag blir du eier av en andel som gir deg enerett til å bruke en bestemt bolig i borettslaget. Borettslaget eier eiendommen og tomten. Du eier altså ikke boligen direkte, men indirekte gjennom at du eier en andel som gir bruksrett til boligen. Når du kjøper en andel i et borettslag må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge borettslagets husordenssregler tillatt.

Tilbehør

Diverse løsøre kan selges etter nærmere avtale med selger. Selger har en liste over løsøre som kan selges. Ta kontakt med megler for mer info.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Etterstadkroken 7A, 0659, Oslo, Gnr. 135 bnr. 47, andelsnr. 28 i Etterstadkroken 7 A og 7 B BRL borettslag med orgnr. 984442068 i Oslo kommune

Eier

Jostein Grevsgård

Oppdragsnummer

71-21-0053

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.