#RASTA

Pen og romslig 3/5-roms selveier leilighet | Solrik hage og terrasse | Garasjeplass med elbil-lader | Ingen innsyn

Søster Mathildes Gate 5 , 1461 Lørenskog

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

18%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig mellom 60-120 kvm

94%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er gift

27%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 89 m²
Bruksareal 89 m²
Bruttoareal 93 m²
Tomt 1 714 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2006
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 151
Energimerking D
FINN.no 215928323
Sist endret 14.06.2021 23:29
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 627 453
Ligningsverdi 1 044 474,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) 4 334,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 504 334,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 600,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 504 334,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 1 500,- (Administrasjonsgebyr garasje) -------------------------------------------------------- 123 119,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 627 453,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Søster Mathildes gate 5! En fin leilighet med rolig beliggenhet og nærhet til "alt" du måtte trenge i hverdagen. Fra leiligheten har du gangavstand til et variert utvalg av butikker, kollektiv transport, barnehager og skoler.
Leiligheten har god planløsning, bestående av åpen stue/kjøkken løsning, to soverom, bad og utgang til romslig markterrasse med gode solforhold. De store vindusflatene gir rommet gode innvendige lysforhold og luftig atmosfære.
Kort om boligen:
- God planløsning
- Åpen stue/kjøkkenløsning.
- Store vindusflater.
- Garasjeplass
- Bod utenfor terrassen og i garasjen.
- Ingen dokumentavgift.
- Ingen forkjøpsrett.
- Nærhet til "alt".
- Mulighet for utleie.

Innhold

1. etasje:
Entré, bad. to soverom, og stue med åpen kjøkkenløsning.
Annet:
- Kjellerbod.
- Bod utenfor terrassen.
- Garasjeplass.

Entré

Lys og romslig entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Entréen har garderobe med skyvedører, og ellers god plass til kommode og øvrig entré møbler. Det er tilknyttet callinganlegg med døråpner.

Stue

Lys og romslig stue med god planløsning. Rommet har store vindusflater som gir gode lysforhold, samt god romfølelse. Plass til stor sofagruppe og spisestue, tv-seksjon og annet ønsket innredning. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse med hyggelig utsyn.

Kjøkken

Lyst og fint kjøkken med åpen kjøkkenløsning mot stue. Innredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse og benkeplate i laminat. Fliser mellom benkeskap og overskap. Videre er det nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur, komfyr fra Gorenje, oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap med frysedel fra Simens. Det er lysarmatur med stikkontakt under overskap. Ellers integrert ventilator over platetopp med belysning fra Villavent.

Bad

Pent flislagt bad med gulvvarme fra byggeår. Baderomsinnredninger består av vegghengt servantskap i matt hvit utførelse, og ovenpåliggende servant i kompositt med ett-greps armatur. Videre er det speil, lysarmatur med stikkontakt og skap på vegg over servant. Dusjhjørne med skyvedører, og to-greps armatur, gulvmontert toalett, samt opplegg for vaskemaskin i hjørnet.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til sydvendt markterrasse på ca. 13 kvm. Her er det plass til grill, sittegruppe og annet ønsket utemøblement. Fra terrassen er det også inngang til utvendig bod på ca. 3 kvm.

Soverom

Leiligheten har to soverom hvorav begge av god størrelse. Rommene har store vindusflater som gir gode lysforhold. Det er god plass til stor seng, garderobeskap, kommode, og annet ønsket møblement.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, sentralt og familievennlig boligområde på Skårer i Lørenskog kommune. Området har i nærhet til barnehager, skoler og kollektivtransport. I nærområde finner du et rikt utvalg av servicetilbud ved Lørenskogs Storsenter Triaden og Metro Storsenter.
Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste idretter. Her finner du blant annet flere ballplasser, ishall, golfbane, flerbrukshaller, svømmehall og tennisbane med mer. Nord-vest i Lørenskog kommune finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser.  SNO Anlegget holder åpent året rundt. Med en størrelse på over 50 000 kvm, er skihallen en av verdens største innendørsarea for vintersport. Anlegget er tilrettelagt for både barn og voksne og tilbyr perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. For mer informasjon, se www.skihallen.no
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor man kan besøke ulike dyr på nært hold i fjøs og stall. På vinteren er det preparert gode skiløyper inn i Østmarkas natur. Her finner du også akebakke som passer fint for store og små. Om sommer finner du gode sykkelveier og badeplasser. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies.
Området har godt med offentlig kommunikasjon via buss, med Vallerudveien som nærmeste holdeplass kun 250 meter fra boligen. Lørenskog sentrum bussterminal 45 knutepunktet i kommunen med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 10 minutter til Strømmen Storsenter, 15 minutter til Oslo S, og 30 minutter til Oslo Lufthavn.

Felleskostnader

3 434 pr. mnd. og inkluderer: drift og vedlikehold, forretningsførsel, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld m.m.
I tillegg betales det kr 175,- pr. mnd. for garasjeplass i Lørenskog Vest Garasjesameie 1. Det sendes egen giro for garasjeleien.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 4 334,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 39,- pr. 31.12.20
Sameiets lån utgjør totalt kr 165.061,- pr. 25.03.21 og lånevilkårene er:
Lånenr.: OBOS01-98207762555
Restbeløp: 165.061,-
Kapitalkostnader: 53,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 8 år
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 3.85%
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 044 474 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 760 106 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 93 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m²: Entré, bad. to soverom, og stue med åpen kjøkkenløsning.
Annet:
- Kjellerbod på ca. 3m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 08.04.2021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Boligen har nærhet til flere skoler og barnehager i området.
Skoler:
Benterud skole (1-7 kl.) 0.4 km
Rasta skole (1-7 kl.)  0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 1.4 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10) 1.2 km
Mailand videregående skole 2 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km
Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget).

Tomt

Areal: 1 714 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med busker, diverse beplantning, plenområder og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Det følger med én parkeringsplass i felles garasjeanlegg i Lørenskog Sentrum Vest Garasjesameie 1 med ideell 2/464 del av gnr 101 bnr 153 i Lørenskog. Det er elbillader på plassen.
Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører på kr 1.500,- ved overdragelse av garasjen og dette betales av kjøper.

Byggemåte

Boligblokk over 6.etasjer samt underetasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong og murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjonen. Utvendige fasader med pussede murflater og enkelte felter med liggende trekledning. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Vinduer med karmer rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Terrassedør med karmer rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.10.2007 for eiendommen.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Utleieforhold skal meldes skriftlig til styret og sameiets forretningsfører før innflytning. Meldingen skal inneholde leietakerens fulle navn, telefonnummer og epostadresse samt eiers egen bostedsadresse, telefonnummer og epostadresse. Det er eiers plikt å gjøre leietaker kjent med vedtekter og husordensregler for sameiet, samt informasjon som sendes ut fra styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Utover dette kan boligen fritt leies ut.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet. Det er gulvvarme på baderom. Ctc varmtvannsbereder på 120 liter fra byggeår.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, allmennyttig formål (kultur), herberge og bevertning i henhold til reguleringsplan 32-7-05 "Skårer Vest" datert 28.01.02, sist revidert 13.03.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 2 servitutter:
Doknr. 323541-1/200 tinglyst 06.07.2006: Erklæring/avtale om tekniske installasjoner.
Doknr. 637544-1/200 tinglyst 10.08.2007: Best. om adkomstrett.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Vestparken 1 Sameie, org.nr. 990 095 752 består av 41 seksjoner. Sameiet har adresser:
-Søster Mathildes gate 3
-Søster Mathildes gate 5
Forretningsførselen er utført av Obos Eiendomsforvaltning AS
Sameiets revisor er BDO AS.
Forsikret i Nemi Forsikring ASA

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Søster Mathildes Gate 5, 1461, Lørenskog, Gnr. 101 bnr. 151 snr. 5 orgnr. 990095752 i Lørenskog kommune

Eier

Geir Solheim

Oppdragsnummer

71-21-0061

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.