#VOLLEBEKK / LUNDEN

Romslig 4-roms endeleilighet | Vestvendt terrasse på 14 kvm | Garasjeplass | Lave bokostnader | Meget barnevennlig!

Lunden 35 , 0598 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

71%

eier sin egen bolig

88%

har bolig mellom 60-120 kvm

88%

av boligene er nyere enn 20 år

25%

er barnefamilier

34%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 81 m²
Bruksareal 81 m²
Bruttoareal 90 m²
Tomt 12 025 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 4
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 123
Bruksnummer 4
Energimerking C
FINN.no 215255852
Sist endret 07.06.2021 10:48
Prisantydning 6 200 000
Totalpris 6 364 019
Ligningsverdi 1 310 614,-

Beregnet totalkostnad

6 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 164 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 364 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lunden 35! - Romslig 4-roms endeleilighet med vestvendt terrasse på 14,6 kvm. Trappefri adkomst med utsyn mot rolig tun. Leiligheten har god planløsning med romslige og lyse rom. Tek 10 standard og innholdsrik med lys 3-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og HTH kjøkken. Leiligheten disponerer også én parkeringsplass og sportsbod i garasjekjeller. Området er meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til skole og barnehage. Ellers nærhet til offentlig kommunikasjon, sentere, dagligvarebutikker og marka.
-Nyere bygg fra 2019/20
-Lave bokostnader; tv/internett og oppvarming inkl. i felleskostnader
-Trappefri adkomst
-Heis
-God planløsning med romslige rom
-Vannbåren gulvvarme i entré, bad og stue
-Balansert ventilasjon
-Garasjeplass med direkte heis adkomst

Innhold

1.etg.
Leiligheten inneholder: Entré, stue, åpen kjøkkenløsning, bad og 3 soverom.
Annet:
-Utgang til markterrasse.
-Det medfølger én garasjeplass.
-I tillegg disponerer leiligheten én bod i kjeller.

Entré

Trivelig og lys entré med rom for å sette fra seg sko, henge fra seg yttertøy og annen oppbevaringsløsning. Dørtelefon med åpner er plassert på vegg ved døren.

Stue

Romslig stue med god plass til møblering. Store vindusflater kombinert med god takhøyde gir rikelig med naturliglys og romfølelse. Fra stuen er det utgang til terrasse med skyvedør.

Kjøkken

Moderne og tidløs åpent kjøkken fra HTH. Innredning med over- og underskap i lyse fronter og stålhåndtak. Benkearmatur med bryter og stikk under overskap. Benkeplate av laminat og med nedfelt stålvask. Det medfølger også hvitevarer fra 2019, herunder kjøleskap med fryser, ovn, steketopp og oppvaskmaskin.

Bad

Lys flislagt bad med varme i gulv. Badet inneholder veggmontert toalett, dusjvegger i klart glass, heldekkende servant med underskap og innfelt speil over servant. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Spotbelysning i tak med dimmer. Lyslist med stikk over speil.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til stor vestvendt terrasse på 14,6 kvm med skillevegg og beplantning. Her er det god plass til lounge og grill. Det er  også montert utvendig stikkontakt.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom. Alle rom er i god størrelse med god plass til seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet på 13,7 kvm og 2 soverom på 7,6 kvm og 7,1 kvm. Et av rommene er tilknyttet garderobe med takhøye skyvedører.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig boligområde i Oslo, bestående av både borettslag, villaer og rekkehus, store frukthager og flotte parkområder.
Kommunens storsatsning Bjerkedalen Park ligger rett utenfor. Parken ble åpnet i oktober 2014 og består av 40 mål med fasiliteter som badedam, barnehage, sandvolleybane, basketballbane, paviljong, utekafé og opparbeidede grøntområder, samt skøytebane og akebakke på vinterstid.
Kort vei til Lillomarka med flotte skiløyper, turområder og slalåmbakke på Årvoll/Grefsen. I nærheten finner du flere dagligvarebutikker, som Kiwi i umiddelbar nærhet, Meny og Rema1000 noen få minutter unna. Det er kort vei til Økern, Linderud og Storo senter med bl.a. frisør, post/bank, restauranter, lege, tannlege og rikelig med butikker og andre servicetilbud. Økern senter skal etter planen utvikles fra å være et kjøpesenter, til den moderne fremtidsbyen og det nye knutepunktet for Oslo med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, allbrukshall, musikkskole, fortellerscene, samt et nytt badeland for Groruddalen.
Kollektivmuligheter i nærområdet: T-bane linje 4 og 5 fra Vollebekk/Risløkka. Med nye Lørenbanen kommer man seg bl.a. til Sinsen/Storo/Nydalen uten å måtte bytte med linje 4. Noen minutters gange til buss 58 og 60. Buss 120, 380, 390, N390 går fra Øvre Lunden med ca. 15 minutters gange, eller buss nr. 31 og Flybussekspressen fra Linderudsletta med ca. 15 minutters gange.

Felleskostnader

3 615.v
og inkluderer: fjernvarme, tv/internett, garasje, drift og vedlikehold, forretningsførsel, felles forsikring, kommunale, avgifter, m.m.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har pt. ingen langsiktige lån.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 13 670,- pr. 31.12.20.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 310 614 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 718 211 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 90 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 3 soverom.
Leiligheten disponerer også en sportsbod nr. 45 i garasjekjeller på ca. 5 kvm.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.04.21 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Det finnes flere barnehager og skoler i området. Både skole og barnehage grenser inn mot eiendommen.
Vollebekk Skole med plass til 800 elever fordelt på 1. til 10. trinn. åpnet høsten 2017. Barnehagen åpnet i midten av august 2019 med fire avdelinger for barn under tre år, totalt 48 barn, og fire avdelinger for barn over tre år, totalt 96 barn.
Skoler:
Vollebekk skole (1-10 kl.) - 0.5 km
Linderud skole (1-10 kl.) - 0.6 km
Årvoll skole (1-10 kl.) - 1.4 km
Tonsenhagen skole (1-7 kl.) - 1.4 km
Bjerke videregående skole - 0.7 km
Kuben videregående skole - 2 km
Barnehager:
Sisiktoppen barnehage (1-6 år) - 0.4 km
Barnas barnehage (1-6 år) - 0.4 km
Bjerkedalen barnehage (0-6 år) - 0.4 km
Opplysningene er hentet fra nabolagsprofilen vedlagt bak i salgsoppgaven. Distanser er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget).
Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Tomt

Areal: 12 025 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt opparbeidet med asfalterte internveier og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Det medfølger én garasjeplass med enkel heis adkomst. For gjester er det egne gjesteparkeringer markert ved innkjøring til garasjene. Ellers sykkelparkering i anlegget for felles bruk.

Byggemåte

Boligbygg over 5. Etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendig fasade forblendet med teglstein.
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har entredør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Vinduer og terrassedør med rammer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Stoppekran for vann er plassert i fordelerskap i himling på bad. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.2021 for eiendommen.

Adgang til utleie

Med unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven, tinglyste fellesbestemmelser og bruksrettigheter og vedtekter har enkelte sameier har full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder også bortleie.
Leiligheten er pt. leid ut for kr 21.000,- pr mnd. eks. strøm. Leietakere er under en oppsigelsesperiode frem til juni.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme i entré, bad og stue. Balansert ventilasjon. Felles varmtvann.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4862 datert 11.11.2015 med tilhørende bestemmelser.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse. Kjøpers bank vil få pant etter under nevnte heftelser og servitutter.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr. 900904 tinglyst 04.09.1930: Elektriske kraftlinjer.
Dagboknr. 900919 tinglyst 04.09.1930: Elektriske kraftlinjer.
Dagboknr. 900063 tinglyst 01.05.1946: Bestemmelse om vei.
Dagboknr. 10993 tinglyst 05.09.1961: Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Dagboknr. 14913 tinglyst 14.11.1961: Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Dagboknr. 16022 tinglyst 01.12.1964: Makeskifte mellom to eiendommer.
Dagboknr. 16024 tinglyst 01.12.1964: Bestemmelse om vei ang. makeskifte.
Dagboknr. 10332 tinglyst 28.07.1965: Utskillelse og bebyggelse. Bestemmelse om gjerdeplikt, vann- og kloakkledning.
Dagboknr. 16946 tinglyst 29.11.1965: Bestemmelse om vei.
Dagboknr. 10456 tinglyst 26.07.1966: Bestemmelse om kloakkledning.
Dagboknr. 474 tinglyst 11.01.1967: Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Dagboknr. 7094 tinglyst 26.05.1967: Rett for Oslo Lysverker til trafostasjon.
Dagboknr. 3950 tinglyst 08.02.1983: Vedrørende felles spillvanns- og overvannsledning.
Dagboknr. 924705 tinglyst 10.10.2016: Bestemmelser og rettigheter for Hafslund Nett AS om kabelanlegg med driftsspenning på lavspennings og/eller høyspenningsnivå. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse, beplantning og oppfylling av masse. Med flere bestemmelser.
Dagboknr. 1697223 tinglyst 17.12.2018: Bestemmelse om nettstasjon for Hafslund Nett AS. Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler. Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg. Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg.
Dagboknr. 1702417 tinglyst 18.12.2018: Bestemmelse om veg for Oslo kommune. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn.
Dagboknr. 1097381 tinglyst 19.09.2019: Bestemmelse om veg for gnr. 123 bnr. 1405 og bnr. 1406. Bruksrett til sykkelplasser og uteoppholdsareal. Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner. Gjensidig rett til drift og vedlikehold på hverandres eiendommer om vann- og kloakkledninger.
Dagboknr. 1097381 tinglyst 19.09.2019: Erklæring/avtale for Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1406. Bruksrett til 63 sykkelplasser.
Dagboknr. 1097381 tinglyst 19.09.2019: Erklæring/avtale for Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1406. Bruksrett til uteoppholdsareal.
Dagboknr. 1097381 tinglyst 19.09.2019: Erklæring/avtale om gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner.
Dagboknr. 1097381 tinglyst 19.09.2019: Bestemmelse om vann/kloakk om gjensidig rett til drift og vedlikehold på hverandres eiendommer.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Lunden 27-47 med organisasjonsnr. 923 745 483, består av 10 bygninger med total 177 seksjoner.
Forretningsfører i sameiet er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiets revisor er BDO AS.
Sameiets eiendommer er forsikret i IF SKADEFORSIKRING med polisenr. 2172857.
Leverandør av tv/internett er AltiBox.
Sameiet er medeier av garasjeanlegget sammen med Sameiet Lunden 29. Dette er en egen anleggseiendom med gnr 123 bnr 1405. Sameiet Lunden 25-45 ideelle eierandel utgjør 12351/14065.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til avt@schalapartners.no eller SMS: 47 38 28 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lunden 35, 0598, Oslo, Gnr. 123 bnr. 4 snr. 23 orgnr. 923745483 i Oslo kommune

Eier

Ståle Reitan

Oppdragsnummer

71-21-0066

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.